το onepiece ειναι σουγκε!! :xD: αλλα πολυ καλο ειναι και το fairy tail! μιας κ μοιαζουν κ σε καποια πραγματα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Παρ 26 Νοε 2010, 20:53
tony-tony
εγω το εβλεπα στο αλτερ βασικα δεν ιξερα ουτε καν πος λεγετε και ετσι εψαχνα για ντρεικ :D μεχρι που μου το ειπε ενασ φιλοσ μου :D
78 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Κυρ 28 Νοε 2010, 10:58
costascss
Και εγώ καλασικά, το έβλεπα στο alter (δεν έχανα επεισόδιο) και πρόπερσι το έψαχνα σαν Ntreik και το βρήκα ως One Piece...
79 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Δευ 13 Δεκ 2010, 01:17
sora99
εγω το ειδα πρωτη φορα στο αλτερ πιτσιρικας (: θυμαμαι ειχα κολησει! αλλα μετα την σταματησανε την σειρα και δν ειχα την δυνατοτητα να την παρακολουθησω απο αλλου! πλεον ομως που μπορω ξανακολησα με το Οne piece
80 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:31
womanTENSAIinathens
δεν ετυχε! μου το προτεινε η κολλητη μου! μου ελεγε διαφορες σκηνες, ατακες και ειπα:κατσε να δω τι ειναι αυτο το πραγμα που ολο γι'αυτο μου μιλαει και γελαει κιολας!
81 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Κυρ 06 Μαρ 2011, 23:16
Fallenangie
womanTENSAIinathens έγραψε:δεν ετυχε! μου το προτεινε η κολλητη μου! μου ελεγε διαφορες σκηνες, ατακες και ειπα:κατσε να δω τι ειναι αυτο το πραγμα που ολο γι'αυτο μου μιλαει και γελαει κιολας!
Αμεσως να με "δωσεις"!
Εγω το βλεπα οταν το παιζε το alter,και πριν 2μισι χρονια το βρηκα τυχαια στο ιντερνετ.
Μετα τα γνωστα,πορωση μεχρι βλακειας!
82 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 26 Μάης 2011, 21:04
Xenia
Ehem ehem. Παλια θυμαμαι ελαχιστα το OP στον Alter (ξαναβαλτε'το!! ) ομως δεν ειναι αυτος ο λογος που βλεπω σημερα ΟP. Ειναι ο αδερφος μου που πριν απο 4-5 χρονια ειχε επεισοδια του OP σε CDs και με αφηνε (με γελιους ορους) να τα παρω και να τα δω. Ειχαμε φαει γερη πορωση και οι δυο και ισως ενας λογος να ηταν το οτι θυμομασταν οτι το βλεπαμε παλια και μας ηταν γνωστο. Ειχα φτασει μεχρι τα 87 περιπου μεχρι που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναδα One Piece μεχρι πριν απο 2-2,5 χρονια απου και ανακαλυψα το Animecrazy.net, σελιδα που μου την ειχε συστησει ο αδερφος μου, και απο κει ξαναρχισα να βλεπω OP. Οποτε, ολα τα χρωσταω στον (βλακακο αλλα μεγαλυτερο) αδερφουλη μου.
83 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 26 Μάης 2011, 21:05
manos-sk8
Xenia έγραψε:Ehem ehem. Παλια θυμαμαι ελαχιστα το OP στον Alter (ξαναβαλτε'το!! ) ομως δεν ειναι αυτος ο λογος που βλεπω σημερα ΟP. Ειναι ο αδερφος μου που πριν απο 4-5 χρονια ειχε επεισοδια του OP σε CDs και με αφηνε (με γελιους ορους) να τα παρω και να τα δω. Ειχαμε φαει γερη πορωση και οι δυο και ισως ενας λογος να ηταν το οτι θυμομασταν οτι το βλεπαμε παλια και μας ηταν γνωστο. Ειχα φτασει μεχρι τα 87 περιπου μεχρι που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναδα One Piece μεχρι πριν απο 2-2,5 χρονια απου και ανακαλυψα το Animecrazy.net, σελιδα που μου την ειχε συστησει ο αδερφος μου, και απο κει ξαναρχισα να βλεπω OP. Οποτε, ολα τα χρωσταω στον (βλακακο αλλα μεγαλυτερο) αδερφουλη μου.
να νε καλα το παιδι!! :xD:
84 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 26 Μάης 2011, 21:57
Xenia
manos-sk8 έγραψε:Xenia έγραψε:Ehem ehem. Παλια θυμαμαι ελαχιστα το OP στον Alter (ξαναβαλτε'το!! ) ομως δεν ειναι αυτος ο λογος που βλεπω σημερα ΟP. Ειναι ο αδερφος μου που πριν απο 4-5 χρονια ειχε επεισοδια του OP σε CDs και με αφηνε (με γελιους ορους) να τα παρω και να τα δω. Ειχαμε φαει γερη πορωση και οι δυο και ισως ενας λογος να ηταν το οτι θυμομασταν οτι το βλεπαμε παλια και μας ηταν γνωστο. Ειχα φτασει μεχρι τα 87 περιπου μεχρι που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναδα One Piece μεχρι πριν απο 2-2,5 χρονια απου και ανακαλυψα το Animecrazy.net, σελιδα που μου την ειχε συστησει ο αδερφος μου, και απο κει ξαναρχισα να βλεπω OP. Οποτε, ολα τα χρωσταω στον (βλακακο αλλα μεγαλυτερο) αδερφουλη μου.
Ναι ναι!! :xD: Ομως φαντασου τι με ελεγε για με δωσει τα CD: "Αμα υποσχεθεις οτι θα πηγαινεις μεσα στο σαλονι για να βλεπω εγω τηλεοραση μετα τις 10 (το βραδυ) μεχρι τα Χριστουγεννα, θα σου το δωσω το CD." Ειναι εκβιαστης!! >_>
85 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 26 Μάης 2011, 22:39
manos-sk8
Xenia έγραψε:manos-sk8 έγραψε:Xenia έγραψε:Ehem ehem. Παλια θυμαμαι ελαχιστα το OP στον Alter (ξαναβαλτε'το!! ) ομως δεν ειναι αυτος ο λογος που βλεπω σημερα ΟP. Ειναι ο αδερφος μου που πριν απο 4-5 χρονια ειχε επεισοδια του OP σε CDs και με αφηνε (με γελιους ορους) να τα παρω και να τα δω. Ειχαμε φαει γερη πορωση και οι δυο και ισως ενας λογος να ηταν το οτι θυμομασταν οτι το βλεπαμε παλια και μας ηταν γνωστο. Ειχα φτασει μεχρι τα 87 περιπου μεχρι που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναδα One Piece μεχρι πριν απο 2-2,5 χρονια απου και ανακαλυψα το Animecrazy.net, σελιδα που μου την ειχε συστησει ο αδερφος μου, και απο κει ξαναρχισα να βλεπω OP. Οποτε, ολα τα χρωσταω στον (βλακακο αλλα μεγαλυτερο) αδερφουλη μου.
Ναι ναι!! :xD: Ομως φαντασου τι με ελεγε για με δωσει τα CD: "Αμα υποσχεθεις οτι θα πηγαινεις μεσα στο σαλονι για να βλεπω εγω τηλεοραση μετα τις 10 (το βραδυ) μεχρι τα Χριστουγεννα, θα σου το δωσω το CD." Ειναι εκβιαστης!! >_>
ναι αλλα αξιζε τον κοπο δεν αξιζε? :xD:
86 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Παρ 27 Μάης 2011, 00:06
????????
απο εδω να βλεπεις τα επεισοδια -> ο ReBoRn23 ειναι πέφτουλαςmanos-sk8 έγραψε:Xenia έγραψε:manos-sk8 έγραψε:Xenia έγραψε:Ehem ehem. Παλια θυμαμαι ελαχιστα το OP στον Alter (ξαναβαλτε'το!! ) ομως δεν ειναι αυτος ο λογος που βλεπω σημερα ΟP. Ειναι ο αδερφος μου που πριν απο 4-5 χρονια ειχε επεισοδια του OP σε CDs και με αφηνε (με γελιους ορους) να τα παρω και να τα δω. Ειχαμε φαει γερη πορωση και οι δυο και ισως ενας λογος να ηταν το οτι θυμομασταν οτι το βλεπαμε παλια και μας ηταν γνωστο. Ειχα φτασει μεχρι τα 87 περιπου μεχρι που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναδα One Piece μεχρι πριν απο 2-2,5 χρονια απου και ανακαλυψα το Animecrazy.net, σελιδα που μου την ειχε συστησει ο αδερφος μου, και απο κει ξαναρχισα να βλεπω OP. Οποτε, ολα τα χρωσταω στον (βλακακο αλλα μεγαλυτερο) αδερφουλη μου.
ναι αλλα αξιζε τον κοπο δεν αξιζε? :xD:
87 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 29 Ιουν 2011, 04:06
kosni21
ALTER AND THE LEGEND JUST BEGAN..
88 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 29 Ιουν 2011, 14:48
than132
kosni21 έγραψε:ALTER AND THE LEGEND JUST BEGAN..
και εγω το εβλεπα μικροσ στο αλτερ !!! και ημουν μπορω να πω αρκετα πορομενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν μεγαλοσα βεβεα δεν το πολυ θυμομουν μεχρι π γνορισα ενα πεδι που ασχολουταν με ανιμε και μου το θιμισε
αρχισα να βλεπω σαν καμενοσ τιπου καμια 20αρια -30αρια επισοδεσ την μερα !!!!! απο 11 το πρωι μεχρι 6-7 το απογεβμα εβλεπα ονε πιεσε !!!!!!!!!!!!!!
89 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 29 Ιουν 2011, 14:57
kosni21
μαγκα κ εγω το ειχα χασει κ μου κατσε παρομοια φαση κ εβλεπα πολλα επεισοδια μαζι καλη φαση
90 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 30 Ιουν 2011, 14:20
Roronoa_Zoro
ego pali opos oloi sto alter to eida evlepa ena pediko(mi me rotisete poio den thimame katholou)kai ixa kolisei me auto kai se mia fasi ida ntreh dld to OP kai leo katse na dume ti eine kai auto.arxika me to pou ida ta prota 2-3 episodia den m poliarese opote stamatisa na to vlepo entelos.alla tora pou megalosa kai arxisan na m aresun etsi polemika kai iroes me mistikes dinameis kai tetoia m aresei tora gia to pos arxisa na to vlepo ksana kai pos to vrika asto.to mono pou tha po eine pos to thimithika logo warcraft 3 frozen throne sto battle.net kai vrika kapoios na kanei ena game onomati one piece e ke mpika kai na i sinexia
91 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 30 Ιουν 2011, 15:31
Johnyman
Roronoa_Zoro έγραψε:ego pali opos oloi sto alter to eida evlepa ena pediko(mi me rotisete poio den thimame katholou)kai ixa kolisei me auto kai se mia fasi ida ntreh dld to OP kai leo katse na dume ti eine kai auto.arxika me to pou ida ta prota 2-3 episodia den m poliarese opote stamatisa na to vlepo entelos.alla tora pou megalosa kai arxisan na m aresun etsi polemika kai iroes me mistikes dinameis kai tetoia m aresei tora gia to pos arxisa na to vlepo ksana kai pos to vrika asto.to mono pou tha po eine pos to thimithika logo warcraft 3 frozen throne sto battle.net kai vrika kapoios na kanei ena game onomati one piece e ke mpika kai na i sinexia
εμ είπαμε ελληνικά πλιιιιζ
92 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 30 Ιουν 2011, 23:37
kr3.zw
ΑΛΤΕΡ - Ντρέικ !! ΧΑΧαΧΑχΑχΑΧαχαχα...
Ήθελα να ξέρω το "Ντρέικ" που το βρήκαν.....
Ήθελα να ξέρω το "Ντρέικ" που το βρήκαν.....
93 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 05 Ιουλ 2011, 17:24
Eatos
Εγώ το έβλεπα μικρός στο Alter και πριν κάτι μήνες πωρώθηκα πάλι άγρια! Προσπαθούμε να πείσουμε το Alter να το ξαναδείξει αλλά δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.. Μας δουλεύουν...
94 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 05 Ιουλ 2011, 20:32
kr3.zw
Το ΑΛΤΕΡ φίλε μου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ξανά.. Δύσκολο να ξεκινήσει πάλι το One piece, αφού όταν το έπαιζε το είχε κόψει το ΕΣΡ (απ' ότι είχα ακούσει).
Άντε σου λέω εγώ το βάζει..... θα πρέπει να ρίξει μεταγλώττιση στα επεισόδια και άσε που το anime έχει ξεπεράσει τα 500 επεισόδια!! Δε νομίζω να γίνει αυτό που λες..
Άντε σου λέω εγώ το βάζει..... θα πρέπει να ρίξει μεταγλώττιση στα επεισόδια και άσε που το anime έχει ξεπεράσει τα 500 επεισόδια!! Δε νομίζω να γίνει αυτό που λες..
- Σπόιλερ:
- Θα είναι ξενέρα νομίζω μεταγλωττισμένο. Δε λέω.....θα δω κανα 2 επεισόδια έτσι για το γαμώτο, αλλά ως εκεί. Εγώ γουστάρω τους σχιστομάτες.....
95 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 05 Ιουλ 2011, 23:08
Eatos
Ξέρουμε για το ΕΣΡ και προτείναμε διάφορες λύσεις πολύ λογικές τις οποίες και δέχτηκαν. Το One Piece μπορεί να τους βοηθήσει να ανέβουν λίγο στη βραδινή ζώνη απ' ότι πιστεύω.
96 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 06 Ιουλ 2011, 01:07
petrikios
Αν το Αλτερ εβαζε στην βραδινη ζωνη One Piece με ελληνικους υποτιτλους οχι μεταγλωτισμενο πιστευω πολυ θα γουσταραν μαζι και γω...αλλα στην Ελλαδα αυτα δεν γινονται και ασε που κοστιζει και πολυ και το Αλτερ ειναι ενα ρημαγμενο καναλι...
97 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 06 Ιουλ 2011, 02:08
Eatos
Ας βάλουν τουλάχιστον όσα επεισόδια έχουν μεταγλωττίσει... Κάτι είναι κι αυτό...
98 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 20:59
maggie
μ@λ@κια του αλτερ μεγαλη τοτε...ενα σωρο λανθασμενα ονοματα...ο λουφυ ντρεικ και καμια αναφορα στο d., o Σαντζι ειχε το ονομα του μελλοντικου τους πλοιου...και ενα σωρο αλλα...πραγματικα ευχαριστω το αλτερ που το πρωτοεδειξε, αλλα εξισου το ιδιο ευχαριστω και το ΕΣΡ που το εκοψε και με αναγκασε να το δω απο αλλου...το πρωτο και το τελευταιο καλο που εκανε το εσρ...
99 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 23:03
leon black
+φονώ με την μάγγι αν και δεν θυμάμαι το όνομα του sanji θυμάμαι όμως τον black jack! (ζορο)
100 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Παρ 08 Ιουλ 2011, 10:27
costascss
Eatos έγραψε:Ας βάλουν τουλάχιστον όσα επεισόδια έχουν μεταγλωττίσει... Κάτι είναι κι αυτό...
Αν τα βάλουν τα ήδη μεταγλωττισμένα (τα οποία πιστεύω ότι κάποια από αυτά έχουν χαθεί) εσύ δηλαδή θα τα βλέπεις?
Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα πάρει από την αρχή κάποιο κανάλι που κάνει σοβαρές μεταγλωττίσεις και δεν φαλιρίζει (πχ. star ή ακόμα και μακεδονία tv).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης