Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

black tulip

black tulip

δεν εχει σημασια θα κατσεις θα το δεις ολοο και μετα θα εκφρασεις γνωμη
you failed,sir.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
όχι μόνο κίτρινη...κόκκινη κατευθείαν red card,outa tha ga

karamin

karamin

το one piece αρχισα να το βλεπω στο alter...πηγαινα τοτε εκτη δημοτικου και θυμαμαι που καθομουνα καθε σαββατοκυριακο στις 2 και το εβλεπα μετα μανειας!!!!!!!!!!μετα το εκοψαν (λογω βιαιων σκηνων απο οτι εχω ακουσει)και σταματησα να το βλεπω...πριν 3 χρονια,εψαχνα ενα παιχνιδι στο gamato,το broken sword και μου εβγαλε μαζι με τα αλλα links (δεν ξερω γιατι) και ενα link που ελεγε <<Καπετανιος Ντρεικ(one piece)>>...μολις το ειδα επαθα πλακα και αρχισα να το κατεβαζω...απο τοτε εχω κολλησει!!!!!!!σταματησα για λιγο επειδη εδωσα πανελληνιες (2 φορες) αλλα πλεον το βλεπω ανελλιπως!!!!!!!!!!!!!

roronoa zoro

roronoa zoro

εγω το εβλεπα στο alter μετα ομως το σταματησα.πριν απο περιπου 4 μηνες μου το θυμησε ενας φιλος μου και το βλεπαμε μαζι.μετα ομως το εβλεπα μονος μου γιατι ο φιλος μου το βαρεθηκε λιγο.θα το δω ΟΛΟ!!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
σε ποιό σημείο είσαι btw?

Red Dragon

Red Dragon

Johnyman έγραψε:
βλεπατε τον ντρεικ και το κυνηγι του θησαυρου στον αλτερ και ειπατε να το ψαξετε πιο πολυ οταν το εκοψε το καναλι?

Ακριβως ετσι Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? - Σελίδα 3 555517

roronoa zoro

roronoa zoro

τι εννοεις?

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
άστο..όταν είπες ''θα το δω ΟΛΟ'' κατάλαβα πως έχεις ακόμα,αλλά μάλλον είσαι up to date...

roronoa zoro

roronoa zoro

ενταξει ακομα το βλεπω.εσεις ολοι η οι περισσοτεροι το εχετε δει ολο μεχρι στιγμης το one piece? εγω πριν 4 μηνες το αρχισα

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ναι,οι περισσότεροι περιμένουν ανά εβδομάδα για το νέο επεισόδιο/τσάπτερ

και εγώ σε λίγο θα κλείσω 2 χρόνια από τότε που το ξεκίνησα..αλλά μου πήρε πολύ καιρό να το τελειώσω.Περίπου 9 μήνες :conf:

roronoa zoro

roronoa zoro

εσεις το βλεπετε στα κινεζικα η στα αγγλικα?

maggie

maggie

δεν ειναι κινεζικα, ιαπωνικα ειναι, και ναι το βλεπουμε στα ιαπωνικα με αγγλικους υποτλιτους +10000000000000000000000000000000 καλυτερο ετσι... whistle

roronoa zoro

roronoa zoro

και εγω το ιδιο.ειμαι στο 170.εχω δρομο ακομα

maxuris

maxuris

Εχεις εχεις , πολυ μεγαλο και ενδιαφερον θα ελεγα ;-)

sirQuackly

sirQuackly

Σε ένα φορουμ διάβασα ένα preview απο τον Johnyman και με την παρακίνηση και ενός φίλου μου είπα να το αρχίσω.28 Μαίου 2009 πριν παω να γραψω Κειμενα ειδα δυο επς και κόλλησα μέχρι τα μέσα ιουλίου που δέησα να το τελειώσω.

paranoid_gr

paranoid_gr

Εμένα έβλεπαν όλοι φίλοι μου και ένα βράδυ το καλοκαίρι αφού κατά τις 2 καταλήξαμε σε ένα παρκάκι και ξεκίνησαν συζήτηση για one piece η οποία τελείωσε κατά τις 7:30 το πρωί για τον λόγο ότι δεν είχαμε γυαλιά ηλίου και μας γκάβωνε!!!( :xD: ) ε και εγω δεν ήξερα τπτ παραπάνω απο εκει που έμεινε όταν σταμάτησε να το δείχνει το alter...ε και αποφάσισα να το ξανασυνεχίσω και εγώ.Με το που τελείωσα την εξεταστική άρχισα...and the rest is history!!

Kauko

Kauko

εγω ημουν σε ενα forum για yugioh (γιατι ασχολουμαι :P) και υπηρχαν συζητησεις για one piece. Ειδα και καποιες εικονες και μου θυμισαν το Ντρεικ που εδειχνε το alter και ξεκινησα να βλεπω. Μετανιωσα βεβαια που ειδα μεχρι την Arabasta το funimation dub (οχι 4kids προς θεου ) αλλα τωρα που βλεπω sub απο τοτε, (Impel Down βρισκομαι) ειμαι μια χαρα whistle

tsakalakos12

egw arxisa na to blepw sto alter kai to epsaxna gia pola xronia mexri pou ema8a pws legete (giati to epsaxna me to onoma ntreik opos to eixe sto alter ....xD)kai arxisa me tin mia 10episodia tin mera...xD

didimakia

didimakia

Καλωσηρθες και καλη διαμονη...
Μια παρατηρηση μονο...
Τα greeklish απαγορευονται... θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες απο εδω και μπρος...

Aldark

Aldark

didimakia έγραψε:
Τα greeklish απαγορευονται... θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες απο εδω και μπρος...
τι μου θυμισες τωρα.....

katalanosGR

katalanosGR

ρε παιδια μπορει να ειμαι οfftopic αλλα εχω μια απορια... γιατι οτι αλλο anime εχω δει μου φαινεται βαρετο? ειδα δυο επεισοδια του claymore και ενταξει καλουτσικο ηταν αλλα δεν κολλησα, οπως και το highschool of the dead(το οποιο τελειωσα), αλλα κατα τα αλλα δεν τρελενομαι γιατι λετε ?
Ειναι το one piece το καλυτερο anime ?

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Το OP έχει το πιο περίπλοκο Plot. Στα πρώτα 200 επεισόδια δεν καταλαβαίνεις καθόλου την αξία αυτού του Anime. Βέβαια μετά αλλάζει εντελώς το επίπεδό του... Με κάθε Episode θα αρχίσουν να ξεπετάγονται 10δες ερωτήματα. Γι αυτό το λόγο θεωρώ το OP το πιο ολοκληρωμένο Anime. Το OP έχει όλο το πακέτο. Να σου εξηγήσω για τι πράγμα μιλώ. Απίστευτο γέλιο, στιγμές πόνου και δυστυχίας, συγκίνηση, τεράστια ποικιλία χαρακτήρων(χαρακτήρες που είναι σωστά πρότυπα, χαρακτήρες που θα μισήσουμε πολύ, μυστηριώδεις χαρακτήρες κλπ), απίστευτες στιγμές που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε εύκολα, βία, αίμα, κυβέρνηση και επαναστάτες(περνάει μηνύματα), σχέσεις των ανθρώπων, αδικία, αυθαιρεσίες, άνθρωποι που κάνουν κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Το OP σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και κάνει την ζωή σου ακόμα πιο ευχάριστη αυτά τα λίγα λεπτά που το παρακολουθείς. Θα μου πεις, όλα τα animes-mangas έχουν αυτή την ιδιότητα αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως το OP προσφέρει κάτι παραπάνω στον ακροατή-αναγνώστη. Το OP είναι γεμάτο περιπέτεια! Το OP σου ανοίγει την όρεξη! Όρεξη για ζωή! Όρεξη για φαΐ(όταν βλέπεις τον Luffy να τρώει...)!

Νομίζω πως αυτός ήταν ένα καλός λόγος για να σου αρέσει το One Piece περισσότερο από τα άλλα Animes που έχει δει. ouf ouf ouf

Aldark

Aldark

Βασικά λόγω του ότι το ουαν πις είναι τεραστιότατο , έχει καλύψει τομείς που άλλα δεν τους έχουν καλύψει...αλλά είναι πολύ καλό όντως...σε σύγκριση με τις σαπίλλες που κυκλοφορούν.

Α και

katalanosGR έγραψε:ρε παιδια μπορει να ειμαι οfftopic αλλα εχω μια απορια... γιατι οτι αλλο anime εχω δει μου φαινεται βαρετο? ειδα δυο επεισοδια του claymore και ενταξει καλουτσικο ηταν αλλα δεν κολλησα, οπως και το highschool of the dead(το οποιο τελειωσα), αλλα κατα τα αλλα δεν τρελενομαι γιατι λετε ?
Ειναι το one piece το καλυτερο anime ?
Δες death note...υπαρχουν αρκετα αξιολογα και κραταν και το ενδιαφερον...δοκιμασε και katekyo hitman reborn.

sirQuackly

sirQuackly

Ο λόγος είναι απλός.Πήγες και συ βρε και είδες το πιο γαμάτο ανιμε.Τρομερό λάθος.Δεν θα σαρέσει κανένα άλλο μετά :P
Βασικά όλο και κάπιο θα βρείς που να σαρέσει κάπως... για παρόμοια με το op προτίνω
FairyTail
Reborn(εχει νακαμα και τετοια)

επίσης
Death Note
Full Metal Alchemist και αμα θες κανα μανγκα του Urasawa (=Ποιότητα)

Και παντα να διαλεγεις πολυ επιλεκτικα τι θα δεις και να συνεχιζεις μονο αυτο που πραγματικα σα ρεσει.

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

βασικα αυτο που λες δεν ισχυει ρε συ Quackly...και γω με One Piece αρχισα και μετα βρηκα παρα πολλα αλλα που μου αρεσαν...οπως το Bleach και το Fullmetal Alchemist Brotherhood

υπαρχουν γενικα πολλα ωραια αλλα σαν το One Piece τιποτα :P

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης