Κλασική ερρώτηση...Γιατί αρχίσατε το one Piece και σε όποιον το προτείνετε τι του λέτε για να τον "ψήσετε". :Ρ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
1 Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Τετ 14 Ιουλ 2010, 22:54
Aldark
2 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 00:49
????????
το ειδα λογο του αλτερ και για να ξησω καποιων να το δει θα τ ελεγα ΟΠ η τη ζωη σ
3 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 01:01
HawkEyes Juracule
το γιατι αρχισαμε να το βλεπουμε το εχουμε πει αλλου,σε αλλο thread... :xD:
θα το προτεινα σε καποιον επειδη απλα ειναι φοβερο...
δεν βρισκω λογια να το περιγραψω...ειναι περιττα...^_^
θα το προτεινα σε καποιον επειδη απλα ειναι φοβερο...
δεν βρισκω λογια να το περιγραψω...ειναι περιττα...^_^
4 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 02:15
didimakia
Για το γελιο,την περιπετεια,τα μυνηματα,την συγκινηση και γενικα τα εντονα συναισθηματα που σε προσφερει....
5 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 02:24
IwantCookie
didimakia έγραψε:Για το γελιο,την περιπετεια,τα μυνηματα,την συγκινηση και γενικα τα εντονα συναισθηματα που σε προσφερει....
Σαλλονικιος??
βλέπω ουαν πις
- Σπόιλερ:
- ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΡΕ!
συνδιασμος δρασης,συναισθήματος.....
6 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 09:26
mizumizupower
εχει τη πιο μαματη υποθεση σε anime ,παρα πολυ γελιο και τρομερες μαχες...
θα του θυμιζα το αγορι λαστιχο απο το αλτερ που σιγουρα θα το ειχε δει.. και θα τον επριζα με τις πιο γαματες σκηνες μεχρι να τον πορωσω. θα του εστελνα νυχτα μερα λινκς με τις καλυτερες σκηνες και τα πιο γαματα amvs του ΟΡ.
μεχρι τωρα εχω πεισει μονο εναν ετσι...
θα του θυμιζα το αγορι λαστιχο απο το αλτερ που σιγουρα θα το ειχε δει.. και θα τον επριζα με τις πιο γαματες σκηνες μεχρι να τον πορωσω. θα του εστελνα νυχτα μερα λινκς με τις καλυτερες σκηνες και τα πιο γαματα amvs του ΟΡ.
7 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 09:40
IwantCookie
mizumizupower έγραψε:εχει τη πιο μαματη υποθεση σε anime ,παρα πολυ γελιο και τρομερες μαχες...
αν μου το έκανες εμένα αυτό και να ήξερα ότι γαμάει δεν θα άρχιζα γιατί θα είχα φάει το spoil του πούστη... xD
8 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 10:14
mizumizupower
μπα οχι ρε.. αμα δεν το εχεις αρχισει καν και σου δειξω εγω αυτο
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
9 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 11:03
Guest
mizumizupower έγραψε:εχει τη πιο μαματη υποθεση σε anime ,παρα πολυ γελιο και τρομερες μαχες...
buhahahaha!!
εγώ έχω πείσει περίπου 5-6 άτομα...
IwantCookie έγραψε:mizumizupower έγραψε:εχει τη πιο μαματη υποθεση σε anime ,παρα πολυ γελιο και τρομερες μαχες...
αν μου το έκανες εμένα αυτό και να ήξερα ότι γαμάει δεν θα άρχιζα γιατί θα είχα φάει το spoil του πούστη... xD
xaxaxaxa..εγώ έτσι το ξεκίνησα..είχα φάει τα σποιλερ του φούστη από τον grimmy...
εγώ θα έλεγα σε κάποιον να το δει με τέτοια σιγουριά πως θα του αρέσει,που θα τον προκαλούσα να με βαρέσει αν τελικά του φανεί βλακεία...
για shounen τα έχει όλα..έχει καλές και πωρωτικές μάχες με συναίσθημα,έχει πλοκή,έχει βάθος,έχει πλάκα,δένεσε με τους χαρακτήρες,έχει αγωνία,δράση,μυστήριο,περιπέτεια...
10 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 11:47
Aldark
Kι εγώ έτς το ξεκίνησα είχα φάει του φούστη το σπόιλερ απ'τον Γιάννη. Και μετά όμως όντας άμαθος και επειδή εβλεπα με ρυθμους χελώνας ήθελα κι άλλα σπόιλερ. :xD:
Also , έχω πορώσει γύρω στα 15 άτομα (ο γιεα).
Και το βλέπω γιατί προσφέρει γέλιο , συγκίνηση , δείχνει τους ήρωες και στην μικρή τους ηλικία με φλαςμπάκ , έχει μάχες , ξυλίκιον , αγωνία , σενάριο......
Also , έχω πορώσει γύρω στα 15 άτομα (ο γιεα).
Και το βλέπω γιατί προσφέρει γέλιο , συγκίνηση , δείχνει τους ήρωες και στην μικρή τους ηλικία με φλαςμπάκ , έχει μάχες , ξυλίκιον , αγωνία , σενάριο......
11 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 13:37
HawkEyes Juracule
και μην ξεχναμε οτι σου περναει και ωραια μηνυματα...
12 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 13:58
mizumizupower
ωραια οποτε ο τροπος μου δουλευει... :xD:
13 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:36
????????
εγω ενα παιδι προσπαθω να πεισω και δν θελει να το ξεκινησει λεει προτιμαει το απορυπαντικο :xD: ακα μπλιτς του λεω τ βλακα οτι το ΟΠ ειν αιωνες μπροστα τπτ αυτος
14 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:39
Crowdon
Έχω πείσει 2 και πάω για το 3ο..Η οποία το παίζει και λίγο δύσκολη.
Μου λέει: Ιαπωνέζοι+Πειρατές = κακή ανάμειξη.
Πείτε επιχειρήματα..
Μου λέει: Ιαπωνέζοι+Πειρατές = κακή ανάμειξη.
Πείτε επιχειρήματα..
15 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 16:01
????????
πες της οτι αμα το δει θα κερδισει το θεσπαισιο κορμι σ
- Σπόιλερ:
- κακο επιχειρημα μαλλον το αντιθετο θα γινει δλδ δν θα το δει για να μην κερδισει τ κορμι σ χD
16 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 16:22
Shadow Ace
Johnyman έγραψε:
buhahahaha!!
εγώ έχω πείσει περίπου 5-6 άτομα...
Aldark έγραψε:έχω πορώσει γύρω στα 15 άτομα (ο γιεα).
εχω πορωσει ενα σχολειο....
και προσωπικα ασχολουμαι για τους χαρακτηρες,την υποθεση/δραση/πλοκη,
τις μαχες,τις ατακες/γελιο και για την ενταση που εχουν μερικες σκηνες....
και για να πεισω καποιον απλα θα κανω αυτο που κανω παντα,θα μιλουσα ακατασχετα γι'αυτο...
17 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 17:36
didimakia
Εγω δεν εχω πεισει ουτε εναν παντως...:/
18 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 17:49
IwantCookie
εγώ προσπάθησα να πείσω έναν αλλά απέτυχα..βεβαια αυτός είναι
- Σπόιλερ:
- μαλάκας
19 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 18:01
HawkEyes Juracule
εγω εχω πεισει εναν μονο...
βασικα...μαζι με εναν φιλο μου τον ειχαμε πριξει να αρχισει και τελικα αρχισε...
βασικα...μαζι με εναν φιλο μου τον ειχαμε πριξει να αρχισει και τελικα αρχισε...
20 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 18:16
Crowdon
Shadow Ace έγραψε:Johnyman έγραψε:
buhahahaha!!
εγώ έχω πείσει περίπου 5-6 άτομα...Aldark έγραψε:έχω πορώσει γύρω στα 15 άτομα (ο γιεα).
εχω πορωσει ενα σχολειο....
και προσωπικα ασχολουμαι για τους χαρακτηρες,την υποθεση/δραση/πλοκη,
τις μαχες,τις ατακες/γελιο και για την ενταση που εχουν μερικες σκηνες....
και για να πεισω καποιον απλα θα κανω αυτο που κανω παντα,θα μιλουσα ακατασχετα γι'αυτο...
Πφφφ αυτό έκανα και εγώ!
Αλλά δεν!
Μου λέει σήμερα "Δεν θέλω επειδή έχω ένα συγκεκριμένο γούστο για τα anime που βλέπω."
21 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 19:49
Guest
πες της/του να βλέπει ένα επεισόδιο την ημέρα..κάποια στιγμή μόνη της/μόνος του θα αρχίσει δύο και τρία την ημέρα,και αυτός ο αριθμός όλο και θα ανεβαίνει
και μετά φέρτην/φέρτον και από το φόρουμ XD
και μετά φέρτην/φέρτον και από το φόρουμ XD
22 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 20:10
Crowdon
Johnyman έγραψε:πες της/του να βλέπει ένα επεισόδιο την ημέρα..κάποια στιγμή μόνη της/μόνος του θα αρχίσει δύο και τρία την ημέρα,και αυτός ο αριθμός όλο και θα ανεβαίνει
και μετά φέρτην/φέρτον και από το φόρουμ
Ρε εδώ έφτασα να της πω δες τα πρώτα 4 και μετά σταμάτα το!
Αλλά τίποτα!
Μου λέει οτι απλά δε θέλει.
Προτίμησε να δει το code geass.
23 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Πεμ 15 Ιουλ 2010, 20:17
petrikios
Δεν εχουν γουστο αγαπη μου μην τους ξεσυνεριζεσε...αστους να ζουν στην αμαθεια τους...
24 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Παρ 16 Ιουλ 2010, 00:13
Aldark
Geass εναντι Op!?! Μόνο ένα δύο άτομα που ξέρω θα το καναν αυτό!
25 Απ: Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον; Σαβ 09 Οκτ 2010, 16:30
roronoa zoro
εγω βλεπω το one piece για να μαθω τι θα γινει στο τελος αν ο luffy θα γινει βασιλειας πειρατης και αν ολοι ολοκληρωσουν το ονειρο τους,που αυτο πιστευω θα γινει στο τελος.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Για ποιο λόγο βλέπετε και γιατί θα προτείνατε το One Piece σε κάποιον;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης