Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

black tulip

black tulip

αλτερ ετος 2004......εμεινε στην ιστορια..επικη μεταγλωτιση

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χαχα οντως η μεταγλωτισση δεν παιζοταν! :haha:

Arlong-Ριτσι ο ψαρανθρωπος
Usopp-Γκας

και ο γνωστος σε ολους μας Ντρεηκ...αλλους δεν θυμαμαι... :xD:

black tulip

black tulip

ο ζορο λεγοταν black jack
η ναμι λεγοταν μπονι
ο σαντζι λεγοταν σανι

petrikios

petrikios

Kuro=Pit
Don Krieg=Don Sam
Chopper=Tony (αν και δεν ειμαι σιγουρος)

τα αλλα τα ειπατε εσεις....

Και η πλακα ειναι οτι οταν ημουν δημοτικο και ειχα παρει στο Playstation το One Piece Grand Adventure η καπως ετσι...ηταν απο τα πρωτα O.P που ειχαν βγει σε Playstation οι πιστες του και οι χαρακτηρες του να φανταστειτε ηταν μεχρι τη Loguetown...οταν αρχιζε το παιχνιδι εδειχνε ενα στιγμιοτυπο εκει που ο Μπαγκυ παει να σκοτωσει τον Luffy πανω στην εξεδρα και αυτος φωναζει Zoro Nami Usopp Sanji sorry i m dying εγω σκεφτομουν τι διαολο ποιοι ειναι αυτοι που φωναζει αφου δεν τους λενε ετσι...και φανταζομουν οτι καποιο λαθος θα ειχε γινει στο παιχνιδι....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την petrikios στις Σαβ 03 Ιουλ 2010, 16:12, 2 φορές συνολικά

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
τουλάχιστον ο Chopper λέγεται Tony Tony Chopper

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.

more epic than epicness ρε!

maggie

maggie

οχι ρε, τον Chopper τον ειχα βγαλει Billy...νομιζω

τον Κομπι τον λεγα κατι σχετικα με το ροζ...

petrikios

petrikios

Οff topic:Μιας και εβαλες το ελληνικο opening Ο.Ρ βρηκα και το ελληνικο opening των Digimon...αααχ τι θυμηθηκα τωρα Σαββατοκυριακα 4η Δημοτικου και 5η ξυπνουσα εβλεπα Digimon στο ΣΤΑR μετα Υu-Gi-Oh ηταν πριν απο τα ποκεμον(τα οποια δεν τα βλεπα,ποτε δεν τα δα)....μετα πηγαινα Ant1 οπου ειχε Dragonball Z (το βλεπαν ολα μα ολα τα ατομα που ξερω της ηλικιας μου τοτε)....αργοτερα εβαζε O.P στο Αλτερ και Digimon Next Generation...ωραιες εποχες whistle whistle aww aww ♥

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν έβλεπα τίποτα από αυτά :mueh:

black tulip

black tulip

yu gi oh και ποκεμον αυτα ειναι.. plz plz plz

petrikios

petrikios

Johnyman έγραψε:δεν έβλεπα τίποτα από αυτά :mueh:

Δεν εζησες ποτε σαν παιδι....

black tulip

black tulip

petrikios έγραψε:
Johnyman έγραψε:δεν έβλεπα τίποτα από αυτά :mueh:

Δεν εζησες ποτε σαν παιδι....
gj! gj! gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
τα θεωρούσα παπαριές...έβγαινα έξω και έπαιζα..
τελικά το OP με διέψευσε..

neosft2

εγω παιδια αργησα να μπω στον κοσμο των ανιμε αν και εβλεπα ποκεμον και τα συνηθισμενα κανονικα ξεκινησα περσι το καλοκαιρι με ναρουτο τωρα βλεπω κανονικα shippuden,fairytail και ξεκινησα και bleach αλλα το one piece παντα φοβομουν να το αρχισω γιατι εχει πααααρα πολλα επεισοδια!δεν λεω λατρευω τα on going αλλα αρχισα σιγα σιγα one piece εφτασα μεχρι το επ 20 και μετα λεω οτι ισως δεν αξιζει.....αλλα ωστοσο θελω να το βλεπω!!!δν ξερω τι να κανω! :xD: bathing! :conf: heeeeeeeeeeeeelp!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
η πιο εύκολη περίπτωση που έχω πετύχει..απλώς το βλέπεις όλο και αν δεν σου αρέσει έλα και σπάσε με στο ξύλο

στην ανάγκη παράτα τα άλλα shounen...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Κυρ 04 Ιουλ 2010, 01:43, 1 φορά

petrikios

petrikios

Δες το αξιζει και με το παραπανω δεν νομιζω κανενας απο εδω μεσα να σου πει το αντι8ετο...8α δεις οτι μετα και εσυ ο ιδιος θα το λατρεψεις οπως ολοι....

βατόμουρο

Law Defender
οπα οπα διαβασα καλα...

ειπες οτι δεν αξιζει?

λοιπον..

πιστεψε με,αξιζει να κατσεις να το δεις.
ΟΛΟ.

black tulip

black tulip

εισαι σε φορουμ για το onepiece οποτε ολοι θα σου πουμε να το δεις..μην το ψαχνεις..

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

συμφωνω με τους απο πανω!
ειναι πααααααααααρα πολυ καλο,δες το ολο!
το καλυτερο shounen, με απιστευτο γελιο και ξυλο,γενικα οτι κ να πω ειναι λιγο...

Σπόιλερ:

neosft2

οχι ρε δεν ειπα οτι δεν αξιζει γιατι σε πολλα αλλα φορουμ γενικα τα λενε αυτα...!απλα μεχρι το επ20 δεν ειχε κατι τελιο απο αυτα που λετε!νταξ το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις αλλα εγω βαριεμαι πολυ ευκολα!αλλα θΑ το δω σας εμπιστευομαι!θα το συνεχισω...και αμα τρελλαθω περισσοτερο και απο ναρουτο ειλικρινα θα σας ειμαι ευγνωμων! gj!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
neosft2 έγραψε:οχι ρε δεν ειπα οτι δεν αξιζει γιατι σε πολλα αλλα φορουμ γενικα τα λενε αυτα...!απλα μεχρι το επ20 δεν ειχε κατι τελιο απο αυτα που λετε!νταξ το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις αλλα εγω βαριεμαι πολυ ευκολα!αλλα θΑ το δω σας εμπιστευομαι!θα το συνεχισω...και αμα τρελλαθω περισσοτερο και απο ναρουτο ειλικρινα θα σας ειμαι ευγνωμων! gj!
+ενας καμενος gj!

petrikios

petrikios

Ρε συ Neosft ακομα στο 20 τσαπτερ που εισαι ειναι ακομα η παρα πολυ αρχη ακομα με τον Μπαγυ παλευει...κατσε να δεις μετα τι γινεται....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
όχι..είναι στο 20 επεισόδιο..άρα έχει τελειώσει το kuro arc και έχει γνωρίσει και τους johny& yosaku

nice!

και btw πιο naruto...

petrikios

petrikios

Α νομιζα οτι το διαβαζε σε τσαπτερ τεσπα και παλι ακομα δεν εχει δει τιποτα...

neosft2

οχι τωρα γνωριζω το sanji...ναι αλλα οπως λεω βαριεμαι ευκολα... ouf

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης