Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
202 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Πεμ 07 Αυγ 2014, 16:21
plankton
Το ειδα απο εναν ξαδερφο πριν μερικα χρονια και περσι αρχισα να βλεπω και γω.
203 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Παρ 08 Αυγ 2014, 03:05
Patty D.Luffy
Καπετάνιος Ντρέικ!!!
204 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Παρ 08 Αυγ 2014, 17:43
Monkey.D.Dragon
Ειχαμε δει ενα επεισοδειο με τον ξαδελφο μου και μου εδειξε την μαχη Luffy vs Luccι και απο εκει μετα αποφασισα να ξεκινησω να το βλεπω !
206 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 30 Ιουν 2015, 18:25
Hawkins
εφτιαξα εγω νεο τοπικ λιγη αναναιωση δεν κανει κακο!!!
207 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 30 Ιουν 2015, 18:32
Tcixlas
σε μετέφεραν χαχαχα για πες μας για την δική σου αρχή ρε εσσιεν
209 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 30 Ιουν 2015, 22:46
Aldark
άντε μιχάλη πες μας πώς ξεκίνησαν όλα. Πώς άρχισες να βλέπεις ουάν πης κτλπ.
210 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 30 Ιουν 2015, 23:14
Scarlet D.
ηταν μια ζεστη μερα και ενας φιλος μου απο το internet μου λεει
-Πςςςςς κοιτα εδω τι εγινε σε αυτο το επισοδειο one piece
(ηταν τοτε που ο luffy εσπασε εναν Tenryuubito)
Κανω εγω: Ρε ο ντρεϊκ ο πειρατης δεν ειναι αυτος?
αυτος: Luffy λεγεται
εγω: Ναι τον εβλεπα στο alter , και εριξε μπουνια στον χλεμπονιαρη?
αυτος: Ναι αλλα αυτος ο χλεμπονιαρης μπορει να καλεσει ενα ολοκληρο ναυτικο αμα θελει.Αν θες μπορω να σου δωσω site να το βλεπεις
εγω: οκ
και καπως ετσι βρησκομαι εδω
-Πςςςςς κοιτα εδω τι εγινε σε αυτο το επισοδειο one piece
(ηταν τοτε που ο luffy εσπασε εναν Tenryuubito)
Κανω εγω: Ρε ο ντρεϊκ ο πειρατης δεν ειναι αυτος?
αυτος: Luffy λεγεται
εγω: Ναι τον εβλεπα στο alter , και εριξε μπουνια στον χλεμπονιαρη?
αυτος: Ναι αλλα αυτος ο χλεμπονιαρης μπορει να καλεσει ενα ολοκληρο ναυτικο αμα θελει.Αν θες μπορω να σου δωσω site να το βλεπεις
εγω: οκ
και καπως ετσι βρησκομαι εδω
211 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τρι 30 Ιουν 2015, 23:41
Tcixlas
εγώ θα κάνω αργότερα με πλήρη ανάλυση του πως έγιναν όλα... αλλά περιμένω τον σαντο να μας πει πως και πότε ξεκίνησε...
212 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:37
Patty D.Luffy
Έλα Σάντο, το κοινο αναμένει καθηλωμένο... :xD:
213 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:52
Tcixlas
είμαι έτοιμος να αρχίσω slow claps ρυθμικά μέχρι να τελειώσει η αφήγηση σου... παττυ ούτε εσύ την γλιτώνεις ξεκίνα και λέγε
214 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 10:36
Santouryuu
Εχω απαντησει παλαιοτερα :Ρ
215 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 12:42
Tcixlas
ναι ρε φιλαράκι κάνε μας ένα quote και εξήγησε μας ακόμα περισσότερο χααχα
216 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:12
Santouryuu
GomuGomu no Luffy έγραψε:Το είχα δει όταν πρωτοπαίχτηκε στο ΑLTER.....μετά το σταματήσανε και είχα να το παρακολουθήσω πολύ καιρό. Μέχρι που το ανακάλυψα τυχαία σε ένα γερμανικό κανάλι (το Tele5) το 2008. Από τότε το παρακολουθώ ανελλειπώς. Πότε μου όμως δεν διάβασα το Manga.
Patty D.Luffy έγραψε:Έλα Σάντο, το κοινο αναμένει καθηλωμένο... :xD:
tcixlas έγραψε:ναι ρε φιλαράκι κάνε μας ένα quote και εξήγησε μας ακόμα περισσότερο χααχα
Γεια...
Ειμαι ο μιχαλης και εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην αθηνα... μου αρεσει το χεσιμο και το one piece... καθε κυριακη περιμενα την toei να βγαλει επεισοδιο με τον λαστιχανθρωπο...
Απο τοτε ομως που καταλαβα οτι το σεξ ειναι ομαδικο αθλημα, ενιοτε ανω των 2 ατομων, εχασα το μεγαλο ενδιαφερον για παιδιαστικα ανιμε... το one piece δεν συγκαταλεγοταν σε αυτη την κατηγορια, με ενεμπνεε, με καθηλωνε, μου εδινε την εντυπωση οτι δεν με εβλεπε σαν atm, οτι στοχος ηταν οχι μονο να με διασκεδασει, αλλα να με ψυχαγωγησει, οτι ειχε καποιο βαθυτερο νοημα εν πασει περιπτωση.
Τωρα παρακολουθω το ανιμε και βλεπω μια ρηχη μαλακια, στυλ τελεταμπις... η ψυχη του one piece απεδημησε και μαζι της το ενδιαφερον μου προς το συγκεκριμενο ανιμε
Νοσταλγω τις παλιες μερες και δεν εχει να κανει με την ηλικια μου... ανηκω σε μια γενια που μεγαλωσε με ανιμε και θα συνεχισω να βλεπω ανιμε μεχρι τα βαθια γεραματα.
Ξεκινωντας να γραφω, ηθελα να κανω ενα εντελως χιουμοριστικο ποστ αλλα στην πορεια αλλαξα γνωμη xD
217 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:31
Tcixlas
χαχαχαχαχ κάνε μας να στάξουμε με τα ποστ σου μιχαλάκη...
218 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:05
Patty D.Luffy
Εγώ συγκινήθηκα με αυτη την κατάθεση ψυχής...
219 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:31
Aldark
(Διεγράφησαν μερικά ποστ επειδή ήταν εκτός του περιεχομένου της συζήτησης)
220 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:55
Tcixlas
λοιπόν επειδή ο αλνταρκ μας τα έχωσε κι άκουσα και τον τσίπρα γύύρισα να σας πω το στόρι μου...
o αγαπητός σε όλους τσίχλας ξυπνάει ένα πρωί και στο αλτερ βλέπει, εν έτει 2002 8 χρονών τότε, για πρώτη φορα το drake και απο εκείνη την στιγμή παθαίνει έρωτα κεραυνοβόλο... απο την επόμενη μέρα ο τσίχλας κόντεψε να εξαρθρώσει χέρια και πόδια κάνοντας τον λαστιχάνθρωπο και κατάφερε να εξαρθρώσει τον καρπό απο το χέρι του με μεγάλη προσπάθεια, και είμαι ακόμα σίγουρος ότι αν είχα στο σπίτι και κατάνα θα είχα κόψει και το χέρι του 6χρονου τοτε αδερφού μου που τον έβαζα να κάνει το ζορο(τον λούφυ τον είχα προλάβει(ο τότε drake) χαχα χαχαχα σας πληροφορώ λοιπόν ότι την σκηνή με το κατάνα του τοτε blackjack αν θυμάμαι καλά, την κάναμε με ξύλο για μέρες μέχρι να πετύχουμε να μην τον ακουμπήσει καθόλου το ξύλο... αν είχαμε κατάνα θα θεωρούσα ήδη νεκρό τον αδερφό μου... χαχαχα
το κόβουν και ο μικρός τότε τσίχλας πλαντάζει στο κλάμα γιατί περίμενε κάθε μέρα πότε θα το ξαναβάλει και δεν το έβαζε... περνάνε χρόνια λοιπόν και στα 17 μου αρχίζουν να μου λένε για one piece και ότι έπρεπε αναγκαστικά, να αρχίσω να το βλέπω, γιατί δεν θα είχα δει ποτέ κάτι καλύτερο... ο αντιδραστικός τότε τσίχλας μόνο που ήταν πρέπει τους έγραψε... λίγο καιρό μέτα έχοντας ενηληκιωθεί ο τσίχλας μπαίνει σε σχολή και γίνεται φοιτητής και έρχεται η ώρα της πρώτης του εξεταστικής και του έρχεται η φαεινή ιδέα να αρχίσει το one piece, μετά απο παρότρυνση του κολλητού του... και μια βδομάδα πριν την εξεταστική ο τσίχλας ξεκινάει να το βλέπει και απο το πρώτο επεισόδιο που βλέπει τον ντρεικ με ακόμα πιο γαμάτο όνομα και ξαναθυμάται τα παιδικά του χρόνια, κολλάει σε βαθμό που καταφέρνει εν περίοδο εξεταστικής να δει 600 επεισόδια σχεδόν τότε σε ακριβω΄ς 28 μέρες με ταυτόχρονο διάβασμα για εξεταστική και πολλά ξενύχτια... και τελικά περνάει και 8 στα 10 μαθήματα στην εξεταστική ο φύτουλας...
και μετά απο κει το χαος... αναγκασμένος να περιμένει ανα βδομάδα τα επεισόδια και να κολλάει λίγους μήνες μετά αναγκάζεται να αρχίσει το manga για να προχωρήσει να δει τι γίνεται παρακάτω και έτσι δημιουργήθηκε ο αγαπημένος σας τσίχλας σήμερα...
ξέρω θα κλάψετε κι εσείς βαθιά με την βαθιά συγκίνηση μου αλλά αξίζει πιστέψτε με....
o αγαπητός σε όλους τσίχλας ξυπνάει ένα πρωί και στο αλτερ βλέπει, εν έτει 2002 8 χρονών τότε, για πρώτη φορα το drake και απο εκείνη την στιγμή παθαίνει έρωτα κεραυνοβόλο... απο την επόμενη μέρα ο τσίχλας κόντεψε να εξαρθρώσει χέρια και πόδια κάνοντας τον λαστιχάνθρωπο και κατάφερε να εξαρθρώσει τον καρπό απο το χέρι του με μεγάλη προσπάθεια, και είμαι ακόμα σίγουρος ότι αν είχα στο σπίτι και κατάνα θα είχα κόψει και το χέρι του 6χρονου τοτε αδερφού μου που τον έβαζα να κάνει το ζορο(τον λούφυ τον είχα προλάβει(ο τότε drake) χαχα χαχαχα σας πληροφορώ λοιπόν ότι την σκηνή με το κατάνα του τοτε blackjack αν θυμάμαι καλά, την κάναμε με ξύλο για μέρες μέχρι να πετύχουμε να μην τον ακουμπήσει καθόλου το ξύλο... αν είχαμε κατάνα θα θεωρούσα ήδη νεκρό τον αδερφό μου... χαχαχα
το κόβουν και ο μικρός τότε τσίχλας πλαντάζει στο κλάμα γιατί περίμενε κάθε μέρα πότε θα το ξαναβάλει και δεν το έβαζε... περνάνε χρόνια λοιπόν και στα 17 μου αρχίζουν να μου λένε για one piece και ότι έπρεπε αναγκαστικά, να αρχίσω να το βλέπω, γιατί δεν θα είχα δει ποτέ κάτι καλύτερο... ο αντιδραστικός τότε τσίχλας μόνο που ήταν πρέπει τους έγραψε... λίγο καιρό μέτα έχοντας ενηληκιωθεί ο τσίχλας μπαίνει σε σχολή και γίνεται φοιτητής και έρχεται η ώρα της πρώτης του εξεταστικής και του έρχεται η φαεινή ιδέα να αρχίσει το one piece, μετά απο παρότρυνση του κολλητού του... και μια βδομάδα πριν την εξεταστική ο τσίχλας ξεκινάει να το βλέπει και απο το πρώτο επεισόδιο που βλέπει τον ντρεικ με ακόμα πιο γαμάτο όνομα και ξαναθυμάται τα παιδικά του χρόνια, κολλάει σε βαθμό που καταφέρνει εν περίοδο εξεταστικής να δει 600 επεισόδια σχεδόν τότε σε ακριβω΄ς 28 μέρες με ταυτόχρονο διάβασμα για εξεταστική και πολλά ξενύχτια... και τελικά περνάει και 8 στα 10 μαθήματα στην εξεταστική ο φύτουλας...
και μετά απο κει το χαος... αναγκασμένος να περιμένει ανα βδομάδα τα επεισόδια και να κολλάει λίγους μήνες μετά αναγκάζεται να αρχίσει το manga για να προχωρήσει να δει τι γίνεται παρακάτω και έτσι δημιουργήθηκε ο αγαπημένος σας τσίχλας σήμερα...
ξέρω θα κλάψετε κι εσείς βαθιά με την βαθιά συγκίνηση μου αλλά αξίζει πιστέψτε με....
221 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:19
Aldark
Μου άρεσε που ο μικρός Τσίχλας και είδε το One Piece σε 28 μέρες και πέρασε και 8/10. Ο μικρός Aldark έκανε 7 μήνες για δει 420 επεισόδια και πήρε πρώτη φορά κάτω από 18 στο τρίμηνο της 2ας γυμνασίου :xD: .
Τώρα θυμήθηκα φάνυ φακτ ότι τη μέρα που είδα το τελευταίο επεισόδιο οne piece που είχε βγει ήταν η μέρα των εκλογών του 2009 και η νίκη του Γ.Α.Π.
(it's my job να σας τα χώνω φίλε )
Τώρα θυμήθηκα φάνυ φακτ ότι τη μέρα που είδα το τελευταίο επεισόδιο οne piece που είχε βγει ήταν η μέρα των εκλογών του 2009 και η νίκη του Γ.Α.Π.
(it's my job να σας τα χώνω φίλε )
222 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:26
Tcixlas
ο τσίχλας φίλε μου ο μικρός μικρός δεν είχε δει τόσα ρε.. ο τσίχλας ο 19 είδε τα 600 σχεδον... μέσα σε 28 μέρες... και το λέω πραγματικά.... δεν υπερβάλλω γιατί είμαι περήφανος γι αυτό... είχα δει λοιπόν ειδικά το μεγάλο μου ρεκορ 65 σε μία μέρα και αρκετές άλλες απο 40 καθημερινά η μάνα μου νομισε ότι έπαθα καταθλιψη λόγω της πρώτης εξεταστικής... πρώτη εξεταστική και μακρια κιόλας... μόνος μου σε σπίτι καταλαβαίνεις το ένα απο τα 2 που δεν πέρασα δεν πήγα να το δώσω λόγω μαραθωνίου one piece τότε με τα 65 δεν ξύπνησα την άλλη μέρα... χαχαχα
γιατί αργησες τόσο ρε? χαχαχα
γιατί αργησες τόσο ρε? χαχαχα
223 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Δευ 10 Αυγ 2015, 23:27
Vasw1997
Καταρχάς γεια σε όλους. Είμαι νέο μέλος και πιστεύω οτι αυτό το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον για να συστηθώ σε εσάς. Η δική μου ιστορία πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω, το 2011 όταν ο μικρός μου αδερφός έβλεπε κάτι παιδικά με περίεργες φωνές. Εγώ επειδή ήμουν περίεργη να δω τι έβλεπε, του ζήτησα να μου δείξει το πρώτο επεισόδιο για να πάρω μια γεύση του περίεργου αυτού παιδικού. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μου άρεσε και μου δημιουργήθηκε περιέργεια για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι για λίγο καιρό το είχα παρατήσει και μου πήρε περίπου ένα χρόνο να το τελειώσω αλλά το συνέχισα και το συνεχίζω εδώ και τόσα χρόνια με πολύ ενδιαφέρον και περιέργια.
224 Απ: Πως έτυχε και αρχίσατε να βλέπετε one piece? Δευ 10 Αυγ 2015, 23:32
Tcixlas
καλώς ήρθες βάσω στην παρέα μας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης