leon black έγραψε:+φονώ με την μάγγι αν και δεν θυμάμαι το όνομα του sanji θυμάμαι όμως τον black jack! (ζορο)
sunny
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
leon black έγραψε:+φονώ με την μάγγι αν και δεν θυμάμαι το όνομα του sanji θυμάμαι όμως τον black jack! (ζορο)
maggie έγραψε:και καμια αναφορα στο d.
petrikios έγραψε:Αυτο το D δεν ξερει κανεις ακομα τι ειναι...και οσο για το να μεταγλωτιστει το Ο.P στα ελληνικα το θεωρω μια μεγαλη πατατα...και θα επειχηρηματολογησω την αποψη μου
Καταρχας δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν βλακα Ελληνα <<ηθοποιο>> απο αυτους που δανειζουν τις φωνες τους σε cartoon εννοω,για υποστηριξει καλα τον Luffy τον Zoro και τους υπολοιπους χαρακτηρες..
Δευτερον δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν Ελληνα που θα αναλαμβανε την μεταγλωτηση του σεναριου...καταλαβαινεται θα ταν οτι να ναι...
Τριτον απο οτι εχετε παρατηρησει στο One Piece και σε αλλα Manga ή και Anime παντα υπαρχουν υποσημειωσεις για καποιες περιεργες λεξεις ή νοηματα που αναφερονται στα chapter ή στα επεισοδια αντοιστιχα,οι Ιαπωνες εχουν την δικια τους αισθηση του Χιουμουρ και τα δικα τους λογοπαιγνια τα οποια και ο Oda χρησιμοποιει πολυ στο O.P,επομενως για μας τους Δυτικους αυτα ειναι στην κυριολεξια αγνωστα και ακαταλαβηστικα...φανταστειτε ποσο δυσκολο θα ταν για τους Ελληνες μεταφραστες να μεταφερουν να κατανοησουν ολα τα παραπανω και ακομα καλυτερα να τα κανουν ευκολονοητα και στους θεατες που κατα πλειοψηφια δεν εχουν σχεση με την Ιαπωνεζικη παραγωγη...εδω εμεις που ασχολουμαστε με τετοια πραγματα για χρονια προσπαθουμε να καταλαβουμε το χιουμορ τους φανταστειτε τους υπολοιπους
Ουυφ τελειωσα..
Δεν επρεπε να το αποκαλυψεις, βοηθε μου. Πανε κανε κανα background τωραJohnyman έγραψε:D stands for Didimakia
didimakia έγραψε:Δεν επρεπε να το αποκαλυψεις, βοηθε μου. Πανε κανε κανα background τωραJohnyman έγραψε:D stands for Didimakia
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης