Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

σιγουρα ρ θα παρουσιαστει ως ηρωας αφου ο ace ειναι και θα ηταν good guy....

οντως εκανε μεγαλη μ@@@ οταν γυρισε να αντιμετωπισει τον akainu ενω καταρχας ο WB ειχε δωσει ΔΙΑΤΑΓΗ να φυγουν ολοι, αλλα τον πιασανε τα πατριωτικα του γραφοντας κανονικα τον luffy και ολους που τραβηξανε τοσα για τον σωσουν

αλλα δν τον λες και εγωιστη o θανατος του εκφραζει ακριβως το αντιθετο
βασικα ο ace 'επρεπε' να πεθανει για να συνεχιστει το story απλα δν ηταν 'πετυχημενος' ο τροπος που το κανανε, δλδ θα μου φαινοταν πιο λογικο εαν τον παγωνε ο aokiji ας πουμε παρα τωρα που 'καηκε'
αφου το παιδι ειναι η ΦΩΤΙΑ πως γινεται να καει????

SaboIsAlive

SaboIsAlive

Ναι αυτο ηταν καπως ελεινο αλλα εμενα θα μου φαινοταν καλυτερο αντι να πεθαινε απο τον Akainu να προστατευε τον WB και να πεθαινε στο πλευρο του WB πολεμοντας τον Teach αφου κανονικα θα μπορουσε να ειχε ξεφυγει απο τον Akainu εχοντας σωμα φωτιας

deko10ole

deko10ole

Patty D Luffy έγραψε:
deko10ole έγραψε:Ποιος τον ..... τον Ace σε μια μάχη σοβαρή δεν τον είδαμε να κερδάει. Άντε ας γίνει αφεντικό των WB ο Μαρκο να τελειώνουμε.

Σπόιλερ:

Γιατι πέρα από το πλήρωμα του Λούφυ, τι μάχες έχουμε δει???
Μην λέμε χαζα τώρα.. ήταν πιο δυνατός από τον Λούφυ μικρός.. και ποιος ήταν ικανός να νικήσει τον ΒΒ??? Μόνο ο WB με το χάκι του.. κανένας devil user δεν θα μπορούσε να νικήσει τον ΒΒ, όσο για τον Ακάινου ήταν άντμιραλ.. πολύλίγα άτομα έχουμε δει να στέκονται απέναντι σε άντμιραλ και το φρούτο του ήταν και καλα ανώτερο από τομ Ace.. οπότε μην λέμε χαζα.. όλοι οι χαρακτήρες πέρα από το πλήρωμα του Λούφυ κάπου εξυπηρετούν την ιστορία, ο ρόλος του Ace ήθελε ο Όντα να είναι να δυναμώσει τον Λούφυ με τον θάνατο του, ωραία μέχρι εδώ.. αλλα μην τον βγάζουμε και άχρηστο...

Χαχαχα ήθελα να δω αν αντιδρούσες.Δε τον θεωρώ τον Ace αδύναμο κάθε άλλο.Άσε που δε πιστεύω τα λεγόμενα του Akainu ότι το φρούτο του είναι ανώτερο του Ace.Δηλαδή δεν έκαψε η λάβα τη φωτιά.Απλά ο Ace προτίμησε να μην τον διαπεράσει η γροθιά του Sakazuki και να φτάσει στον αδερφό του κι έτσι ''απενεργοποίησε'' τις Logia ιδιότητές του κι έχασε σαν κανονικός άνθρωπος από τον Akainu. Τώρα για το αν ήταν λάθος του που γύρισε και να απαντήσει συμφωνώ ότι ήταν βλακεία του και πέθανε για να έχουμε το timeskip και την προπόνηση του Luffy. Στην τελική καιρός να δούμε κι έναν θάνατο.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
deko10ole έγραψε:Χαχαχα ήθελα να δω αν αντιδρούσες.Δε τον θεωρώ τον Ace αδύναμο κάθε άλλο.Άσε που δε πιστεύω τα λεγόμενα του Akainu ότι το φρούτο του είναι ανώτερο του Ace.Δηλαδή δεν έκαψε η λάβα τη φωτιά.Απλά ο Ace προτίμησε να μην τον διαπεράσει η γροθιά του Sakazuki και να φτάσει στον αδερφό του κι έτσι ''απενεργοποίησε'' τις Logia ιδιότητές του κι έχασε σαν κανονικός άνθρωπος από τον Akainu. Τώρα για το αν ήταν λάθος του που γύρισε και να απαντήσει συμφωνώ ότι ήταν βλακεία του και πέθανε για να έχουμε το timeskip και την προπόνηση του Luffy. Στην τελική καιρός να δούμε κι έναν θάνατο.

..... Με εξόργισες για μερικά λεπτά, το κατάφερες :xD: Συμφωνώ σε όσα είπες, ναι προτίμησε να πεθάνει ως άνθρωπος για να σώσει τον Λούφυ...
Και βασικά κάπως έπρεπε να πάμε στο time skip και να δει ο Λούφυ πόσο αδύναμος είναι και σε τι πάει να μπλεχτεί από εδώ και πέρα ώστε να δυναμώσει.. ΚΑι εγώ ξενέρωσα όταν γύρισε, αλλά κάπως έπρεπε να παθάνει.. και δεν θα πέθαινε γυρνόντας την πλάτη και τρέχοντας να σωθεί..
ΚΑτα τη γνώμη μου είχε ηρωικό θάνατο και δεν το λέω επειδή είμαι fan :xD: Απλά ο Όντα όταν είχε ξεκινήσει το ΟΡ είχε πει σε SBS νομίζω, πως δεν θα σκοτώσει χαρακτήρα , μόνο σε flash back θα έδειχνε θανάτους.. βέβαια αυτό ήταν στα πρώτα τεύχη... και την αρχή την έκανε με τον Ace... και τον WB.
Έπρεπε να πεθάνουν ώστε να γίνει Βασιλιάς ο Λούφυ.. και πιστεύω αυτό έγινε με αρκετά καλό τρόπο..

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

πιστευω παντοτε χρειαζεται και λιγος 'θανατος' αλλιως το story κατανταει βαρετο και ψευτικο......

οπως με τους villain που ΠΟΤΕ δν πεθαινει κανενας τους ελεος δλδ

Santouryuu

Santouryuu

παντως τωρα που το σκεφτομαι το φρουτο του αο κιτζι μου φερνει πιο πολυ σε παραμισια παρα σε λογκια..... :xD:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:παντως τωρα που το σκεφτομαι το φρουτο του αο κιτζι μου φερνει πιο πολυ σε παραμισια παρα σε λογκια..... :xD:

Kαι εγώ το σκεφτόμουν.. σπάνια τον βλέπουμε να γίνεται παγάκια... :xD:

core

core

[quote="deko10ole"]
Patty D Luffy έγραψε:Απλά ο Ace προτίμησε να μην τον διαπεράσει η γροθιά του Sakazuki και να φτάσει στον αδερφό του κι έτσι ''απενεργοποίησε'' τις Logia ιδιότητές του κι έχασε σαν κανονικός άνθρωπος από τον Akainu.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ….

Και αν δεν πέθαινε ο Ace έτσι δεν θα ήταν η αφορμή ώστε να δυναμώσει ο Luffy.
Και εκτός αυτού αφού ο WB ήθελε να κάνει Pirate King τον Ace αυτό σήμαινε ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους και αυτό δεν θα ήταν σωστό να βλέπουμε τα αδέρφια να πολεμούν για μια τέτοια θέση…
Οπότε όλα έχουν τον σκοπό τους που έγιναν….

deko10ole

deko10ole

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ότι δηλαδή αν συνέχιζαν να ζουν και οι 2 θα έπρεπε να τους δούμε να πολεμούν μεταξύ τους για τη θέση του βασιλιά. Έχεις δίκιο εκεί όποιος κι αν γινόταν βασιλιάς, αρκετός κόσμος θα ξενέρωνε που δεν έγινε ο άλλος. Βεβαία θεωρώ ότι θα μπορούσαν να συνυπήρχαν σε ένα πνεύμα άμιλλας

balader

balader

όχι ρε θα ήταν γαμάτη μάχη loufy vs ace απλός δεν θα ήταν μέχρι θανάτου ή ο ace θα άφηνε τον λούφι να κερδίσει

deko10ole

deko10ole

Ε αυτό λέω θα υπήρχε άμιλλα μεταξύ τους. Και δεν πιστεύω ο κομπλεξικό ο Ace να άφηνε τον Luffy να κερδίσει

balader

balader

θα τον άφηνε γατί θα ήταν τόσο γαμάτος που δεν θα τον ένοιαζε

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν πιστευω να τον αφηνε ο ace να κερδισει γτ θα ηξερε οτι δν θα το ηθελε ο luffy αυτο......

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ο Είς δεν ήθελε να τον συγκρίνουν με τον Ρότζερ, έτσι και αλλιώς ήθελε ο ασπρογένης να γίνει βασιλιάς.. οπότε δεν νομίζω ναείχε πρόβλημα με τον Λούφυ.. heh look at that

dimitris112

dimitris112

εγω 8α η8ελα να εχω του lUFFY aλα για του Ace δεν το νομιζω.......... hi!

Kamikaze

Kamikaze

Του Luffy.
Τσάμπα έμαθα όλες τις κινήσεις;

ZisAkiS

ZisAkiS

το καλυτερο φρουτο ειπαμε, ειναι του marko... και του ace ειναι ωραιο.. και του zoro...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ZisAkiS έγραψε:το καλυτερο φρουτο ειπαμε, ειναι του marko... και του ace ειναι ωραιο.. και του zoro...

έχει ο ζορό φρούτο???? :conf: :conf: :conf:

Santouryuu

Santouryuu

εχει... το fucker fucker no mi.

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

το epic epic no mi.......

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Νομιζω πως ολοι ξεχνατε το χακι του ακαινου...

ZisAkiS

ZisAkiS

Patty D Luffy έγραψε:
ZisAkiS έγραψε:το καλυτερο φρουτο ειπαμε, ειναι του marko... και του ace ειναι ωραιο.. και του zoro...

έχει ο ζορό φρούτο???? Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 607339 Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 607339 Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 607339

zero zero no mi.. του δινει την ικανοτητα 0% προσανατολισμου.. γι αυτο χανεται συνεχεια.. Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 2355 Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 42897 Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? - Σελίδα 4 42897

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

του λουφφυ :P αλλα να μπορουσα να κολυμπουσα :PPP μιας και ερχετε καλοκαιρι κιολας οχι τιποτε αλλο :PPP

LiontaS

LiontaS

Καλα τα 3 καλύτερα φρούτα είναι των:
Whitebeard...tremor
Blackbeard...darkness
Enel...electricity

Ειδικά του Ένελ...
Απλά υπάρχει και ο Luffy τι να κάνουμε;;;

????????

Anonymous

Επισκέπτης
του Enel με τα ΧΙΛΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης