Εγω βασικα θα ηθελα να εχω την ικανοτητα που εχει ο ACE την ικανοτητα να ελενχεις τη φωτια!!!Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα λογκια!!!Και ειναι κριμα ου πεθανε ο Ace πριν δουμε και αλλες επιθεσεις με βαση τη ΦΩΤΙΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
1 Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τρι 27 Σεπ 2011, 23:57
Mike13
2 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 01:02
costascss
Θα ήθελα του Enel, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει.
Επίσης μου αρέσει το dark fruit το bb.
Επίσης μου αρέσει το dark fruit το bb.
3 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 09:54
Mike13
Ωραια επιλογη!!!Αν και πιστευω οτι το φρουτο του bb ειναι το καλυτερο φρουτο σε ολο το one piece μεχρι στιγμης και τωρα ειδικα που ο bb πηρε την ικανοτητα του wb ειναι ο πιο δυνατος ανθρωπος στο one piece!!!
4 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 12:25
souidos
Του Κυma θα ηθελα αν ειχα!
5 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 12:54
Mike13
Και αυτο ειναι ενα καλο φρουτο γιατι ουσιαστικα στελνεις τον αλλον οπου θες!!!Επεισης μπορει να συμπηκνωνει και τον αερα και κανει μια βομβα απο την συμπηεση του αερα και αμα σκασει αυτη ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
6 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 14:34
costascss
Και δεν κάνει μονο αυτά. Είναι φρούτο για όλες τις δουλειές, συμφέρει.
7 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 15:19
Mike13
Σωστος!!!Α επεισης μπορεις να εξαφανησεις και τον ιδιο σου τον εαυτο και να πας οπου θες!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!
8 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 15:21
Santouryuu
εγω θα ηθελα του sir crocodile ή του captain smoker (ως καπνιστης :P) :teme:
......οπως και να'χει και οι δυο ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες στο OP.......
......οπως και να'χει και οι δυο ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες στο OP.......
9 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 15:22
luffy_is_paok
του παγου με τα χιλια
10 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 15:36
Mike13
Πολυ καλα φρουτα και τα δυο ιδικα του παγου τα σπαει εμενα μου αρεσει πολυ το ICE AGE που κανει ο Aokiji επικη κινηση!!!
11 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 16:51
luffy_is_paok
ναι ρε φιλε
12 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 16:53
Steve-O
εγώ θα ήθελα του enel.. πιστεύω είναι το πιο γαμάτο !!
13 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 16:55
luffy_is_paok
πλακα πλακα και του smoker ειναι ωραιο
14 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 17:20
Mike13
Τελειο ειναι και του Smoker ειναι ενα απο τα καλυτερα logia μη σου πω και ειναι και πολυ καλο φρουτο γιατι ουσιαστηκα τον Smoker τον νικανε λιγοι!!!
15 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 17:31
crimson
ENEL!!!!!! ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας!!το γκορο γκορο φρουτο παιζει να ειναι ενα απο τα δυνατωτερα που υπαρχουν και χαλαρα συγκρινονται με αυτα των αντμιραλς!!λοιπον αυτο το φρουτο εχει καταστροφικη δυναμη, μαντρα(χακι), μπορει να ξαναξεκινησει την καρδια , σου δινει την δυνατοτητα να αναπνεεις εξω απο την ατμοσφαιρα, και επισης αποκτας τρελη ταχυτητα(αυτη του κεραυνου) και πετας!!!!μονο καφε δεν κανει.. :xD:
16 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 17:36
Mike13
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!Και οντως το φρουτο ειναι φοβρο και τρομερο!!!Και εκανεσ και τελεια παρουσιαση ευγε παιδι μου!!!
17 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 18:02
costascss
Αυτό δεν στο δίνει το φρούτο, όλοι το έχουν.crimson έγραψε:μαντρα(χακι), μπορει να ξαναξεκινησει την καρδια , σου δινει την δυνατοτητα να αναπνεεις εξω απο την ατμοσφαιρα, και επισης αποκτας τρελη ταχυτητα(αυτη του κεραυνου)
Που το λέει αυτό?crimson έγραψε:μαντρα(χακι), μπορει να ξαναξεκινησει την καρδια , σου δινει την δυνατοτητα να αναπνεεις εξω απο την ατμοσφαιρα, και επισης αποκτας τρελη ταχυτητα(αυτη του κεραυνου)
18 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 19:46
luffy_is_paok
η λογικη το λεει αφου πηγε ο βλακας στο φεγγαρι :haha: :xD: :xD:
19 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 19:49
Aldark
crimson έγραψε:μαντρα(χακι), μπορει να ξαναξεκινησει την καρδια , σου δινει την δυνατοτητα να αναπνεεις εξω απο την ατμοσφαιρα, και επισης αποκτας τρελη ταχυτητα(αυτη του κεραυνου)
[/quote]
since when? μονο ο Ενελ μπορει επειδη ειναι ηλεκτρισμος και ya know...
πού το λέει αυτο;
μονο ενελ γτ ΕΙΝΑΙ κεραυνος
20 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Τετ 28 Σεπ 2011, 22:07
Mike13
Αυτο που ειπε "οτι μπορει να ανπνεει σε αλλη ατμοσφαιρα"υσχηει γιατι οπως ειπε και πριν ο luffy_is_paok πηγε στο διαστημα οποτε μπορει να
ανπνεει σε αλλη ατμοσφαιρα πως θα ζησει εκει???
ανπνεει σε αλλη ατμοσφαιρα πως θα ζησει εκει???
21 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Πεμ 29 Σεπ 2011, 02:34
costascss
Πότε πήγε? Δεν το θυμάμαι... Είναι παρακάτω?
22 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Πεμ 29 Σεπ 2011, 03:26
crimson
ναι ρε παιδια το φρουτο του ενελ του δινει τις ιδιοτητες της αστραπης(ταχυτητα, καταστροφικη δυναμη) που δεν εχει για παραδειγμα ο σμοκερ..απο κει και περα μαθαμε οτι ακουει τα ηλεκτρικα κυματα που υπαρχουν και ταξιδευουν στον αερα και με αυτη την ικανοτητα που την δινει το φρουτο του αυξανει το κενμπουσοκου χακι σε τεραστια επιπεδα..μπορει να επανεκκινησει την καρδια του οπως ειδαμε στο επισοδιο που ο wiper τον χτυπησε με ενα reject dial και χρησιμοποιησε τις ηλεκτρικες δυναμεις(σαν αυτα τα μηχανιματα που εχουν στα νοσοκομεια που σου κανουν ηλεκτροσοκ)οπως και να επιβειωνει εξω απο την ατμοσφαιρα οπως τον ειδαμε στο φεγγαρι...
23 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Πεμ 29 Σεπ 2011, 04:35
petrikios
crimson έγραψε:οπως και να επιβειωνει εξω απο την ατμοσφαιρα οπως τον ειδαμε στο φεγγαρι...
Αυτο το "να επιβιωνει εξω στην ατμοσφαιρα" ειναι σιγουρο οτι ειναι μια ιδιοτητα που του δινει το φρουτο του...γιατι παρολα αυτα παραμενει ανθρωπος...
24 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Πεμ 29 Σεπ 2011, 06:02
costascss
Λογικά όλοι με logia type fruit μπορούν να πάνε στο φεγγάρι αφού δεν έχουν κανονικό σώμα... Αλλά ξαναρωτάω: ποτε πήγε στο φεγγάρι? Έχασα κανένα επεισόδιο μήπως?
25 Απ: Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε???? Πεμ 29 Σεπ 2011, 13:43
crimson
οχι δεν εχασες, αν διαβαζες μανγκα θα εβλεπες τις περιπετειες του στο φεγγαρι μεσα απο τα κοβερ του καθε τσαπτερ..σαν μινι ιστοριουλες βεβαια..μπες βικιπεδια στον ενελ και διαβασε τα αν θελεις..
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
Παρόμοια θέματα
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» AN -χτυπα ξυλο- για οποιονδηποτε λογο ο Oda δε μπορουσε να συνεχισει το One Piece ποιον ή ποιους θα θελατε ως συνεχιστες?
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» AN -χτυπα ξυλο- για οποιονδηποτε λογο ο Oda δε μπορουσε να συνεχισει το One Piece ποιον ή ποιους θα θελατε ως συνεχιστες?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης