Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Sosa

Sosa

λιγο αντικειμενικοτητα ρε παιδια...ο καθενας λεει του αγαπημενου του ας πουμε...η αλλη με τον ace κανει σα τις ρουβιτσες...και μιας και βγηκα καπως οφ τοπικ, να πω και κατι τελευταιο προς ολους εσας τους acefans-akainu haters: καταλαβετε τι καλο εκανε στην ιστορια ο θανατος του ace: αμα ο ace δεν ειχε πεθανει, ο luffy δε θα ειχε νιωσει τοσο αδυναμος, δε θα ειχε προπονηθει 2 χρονια, θα ειχε παει κατευθιαν στο νεο κοσμο και θα πηγαινε σα το σκυλι στ'αμπελι. γιαυτο χαλαρωστε. (ειμαι οφ τοπικ, αλλα τα ειπα και ξεθυμανα)

ZisAkiS

ZisAkiS

θα βγω και εγω λιγο... λοιπον... ο Luffy θελει να γινει Pirate King.. Ο WB ηθελε να κανει τον Ace βασιλεια... οποτε αν δεν γινοταν οτι εγινε θα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα για τον luffy... ηταν ενα αναγκαιο κακο για την συνεχεια... και για να μπω παλι στο θεμα... και του aokijji ειναι πολυ ωραιο... δεν κρυωνεις το χειμωνα, δροσιζεις το καλοκαιρι... βολικο...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

SMOKER με τα χιλια!!!!!

core

core

Αυτός ο Baggy με το φρούτο που έχει θα κάνει καμία βελτίωση ποτέ;;;
Ή πάντα ό ίδιος διαμελισμένος άνθρωπος θα είναι….

deko10ole

deko10ole

Όχι ρε συ το φρούτο του Buggy είναι πολύ ωραίο και έχει ακόμα τα μυστήρια του όπως αν μπορεί πλέον να πετάξει αυτόνομα.Άσε που είναι άτρωτος στα όρια του Logia

Και μια άκυρη σκέψη που μου ήρθε τώρα περί φρούτων.Αλήθεια θα χε φάση να δούμε στο μέλλον μετουσιώσεις φρούτων με κάποιον τρόπο από ένα είδος σε άλλο.Ας πούμε το Logia->Paramecia και το Paramecia->Logia θα μπορούσε να συμβεί σε διάφορες περιπτώσεις(Maggellan).Τώρα για αλλαγές στα Zoan το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να αποκτήσει τις ιδιότητες του φυσικού περιβάλλοντος του ζώου.Δηλαδή ο Chopper να γίνει κάτι σε στυλ snow snow no mi ή ο Lucci να γίνει Jungle Jungle no mi

core

core

Δεν αντιλέγω σε αυτό κάθε φρούτο έχει το δικό του χαρακτήρα και τις δικές του δυνατότητες.
Απλά λέω πότε θα τον δούμε να ανακαλύπτει κάτι καινούργιο ώστε να τον κάνει αρκετά δυνατό και ενδιαφέρον σαν χαρακτήρα στις μάχες…

luffy_is_paok

luffy_is_paok

σαν του ao kiji δεν εχει goodjob²

SaboIsAlive

SaboIsAlive

λοιπον εμενα με εντυπωσιασε μονο το φρουτο του buggy το οποιο ειναι πολυ τουμπανο αλλα ειναι τοσο τρομπας αυτος ο buggy που δεν ασχοληθηκε ποτε για να δυναμωσει τις ικανοτητες του βεβαια δεν ξερω αν αυτα που κανει ο πατερας του luffy με τις καταιγιδες και τους ανεμους ειναι λογω φρουτου αλλα αμα ισχυει αυτο πιστευω οτι ειναι το καλυτερο :muaha:

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο του Ace λόγω του στοιχείου του που είναι η φωτιά... η φάση με τον Akainu ήταν το ψέμα το ίδιο. Απλά κάπως έπρεπε να πεθάνει ο Ace και διάλεξαν τον πιο άκυρο τρόπο.

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε: Απλά κάπως έπρεπε να πεθάνει ο Ace και διάλεξαν τον πιο άκυρο τρόπο.

+111111111

ZisAkiS

ZisAkiS

Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο του Ace λόγω του στοιχείου του που είναι η φωτιά... η φάση με τον Akainu ήταν το ψέμα το ίδιο. Απλά κάπως έπρεπε να πεθάνει ο Ace και διάλεξαν τον πιο άκυρο τρόπο.

δεν νομιζω... πεθανε στην μαχη σαν αντρας και προτατευσε τον αδεφο του.. δεν το λες και ακυρο.. και επισης μπορει να το εκανε ετσι ο oda για να δειξει οτι δεν ειναι ολα τα φρουτα ισα αλλα εχουν αδναμιες....

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Από ότι κατάλαβα δεν εννοεί το πώς πέθανε , αλλα το ότι ο Ακαινου με ένα φρούτο παρόμοιο με του Εις, μπόρεσε έτσι απλά να τον νικίσει...
Βασικά ως Λόγκια ο Εις αν και δεν μπορούσε να νικίσει , θα μπορούσε εύκολα να ξεφυγει από τον Ακάινου, έτσι απλά ο Όντα τονίζει τη θυσία του για τον Λούφυ ο οποίος δεν θα είχε καμία ελπίδα απέναντι στον Ακάινου..

SaboIsAlive

SaboIsAlive

Παντως σε σχεση με τον θανατο του Ace το μονο λογικο που μου φανηκε στο γεγονος οτι ο Akainu του ανοιξε τρυπα ειναι οτι πιο πριν που πηγε να τον πολεμησει ο Ace o Akainu σχεδον τον εκαψε και ανεφερε και καλα οτι η λαβα ειναι τοσο δυνατη που μπορει να καψει την ιδια την φωτια οποτε...

Santouryuu

Santouryuu

Patty D Luffy έγραψε:Από ότι κατάλαβα δεν εννοεί το πώς πέθανε , αλλα το ότι ο Ακαινου με ένα φρούτο παρόμοιο με του Εις, μπόρεσε έτσι απλά να τον νικίσει...
Βασικά ως Λόγκια ο Εις αν και δεν μπορούσε να νικίσει , θα μπορούσε εύκολα να ξεφυγει από τον Ακάινου, έτσι απλά ο Όντα τονίζει τη θυσία του για τον Λούφυ ο οποίος δεν θα είχε καμία ελπίδα απέναντι στον Ακάινου..

ξεχνας ομως οτι εξ'αρχης ηταν η μαλακια που εδερνε τον ace υπευθυνη για το οτι ο λουφυ βρεθηκε σε κινδυνο. πρωτον γιατι πηγε και πιαστηκε απο τον ΒΒ και υστερα γιατι ενω ηταν ολοι ετοιμοι να δραπετευσουν, αυτος επεστρεψε στη μαχη για να πουλησει μαγκια στον akainu. το λιγοτερο λοιπον που μπορουσε να κανει εκανε.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:
Patty D Luffy έγραψε:Από ότι κατάλαβα δεν εννοεί το πώς πέθανε , αλλα το ότι ο Ακαινου με ένα φρούτο παρόμοιο με του Εις, μπόρεσε έτσι απλά να τον νικίσει...

ξεχνας ομως οτι εξ'αρχης ηταν η μαλακια που εδερνε τον ace υπευθυνη για το οτι ο λουφυ βρεθηκε σε κινδυνο. πρωτον γιατι πηγε και πιαστηκε απο τον ΒΒ και υστερα γιατι ενω ηταν ολοι ετοιμοι να δραπετευσουν, αυτος επεστρεψε στη μαχη για να πουλησει μαγκια στον akainu. το λιγοτερο λοιπον που μπορουσε να κανει εκανε.

Όχι, το καθήκον του έκανε και έψαξε τον ΒΒ και δεν ήξερε όταν τον έψαχνε τι δύναμη είχε αποκτήσει, ούτε για το φρούτο του.... και δεν τον πολέμησε παρα μόνο όταν έμαθε πως είχε ως σκοπό να κυνηγήσει και να δόσει τον Λούφυ στο Ναυτικό, αν θυμάσαι καλά του είπε αφού είναι αυτό το σχέδιο σου δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε.. για να προστατέψει και τον Λούφυ πάλεψε με τον ΒΒ, όχι μόνο για τον θάνατο του τάτσι..
Ο Εις ποτέ δεν πίστευε πως ο Λούφυ θα τρέξει να τον σώσει.. ήταν απόφαση του Λούφυ να κινδυνέψει.. όσο για τη μάχη με τον Ακάινου, ήταν πισματάρης ναι , του πρόσβαλαν τον Ασπρογένη, και ξέρεις τη σημασία είχε γιαυτον, αλλα και πάλι όταν είδε πως δεν μπορεί να τον νικίσει μπορούσε ευκολα να γλυτώσει ως λόγκια, ο Λούφυ αποτελούσε τον ευκολότερο στόχο.. Δεν καταλαβαίνω πως το στηρίζεις οτι ήταν λάθος του Εις..

Santouryuu

Santouryuu

ο λουφυ κινδυνεψε για τον εϊς επειδη ηταν αδερφος του. τον σωζει και πανω που ειναι ετοιμοι να δραπετευσουν, ο Μr. Εϊσουκος αποφασιζει οτι ειναι πιο γκαβλα να θεσει τον αδερφο του σε κινδυνο και γυριζει πισω. και πανω που ο κακοιμορος ο λουφυ ειναι ετοιμος να πεθανει, θυμηθηκε ο εϊς οτι εχει και λιγο φιλοτιμο και εσωσε το μοναδικο του αδερφο. και την υστατη πριν φαει το κραξιμο του αιωνα εγινε και ηρωας ο loser. για 2nd division captain λιγο fail ηταν ο εϊς. απο ολους τους χαρακτηρες θα μου λειψει το λιγοτερο.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:ο λουφυ κινδυνεψε για τον εϊς επειδη ηταν αδερφος του. τον σωζει και πανω που ειναι ετοιμοι να δραπετευσουν, ο Μr. Εϊσουκος αποφασιζει οτι ειναι πιο γκαβλα να θεσει τον αδερφο του σε κινδυνο και γυριζει πισω. και πανω που ο κακοιμορος ο λουφυ ειναι ετοιμος να πεθανει, θυμηθηκε ο εϊς οτι εχει και λιγο φιλοτιμο και εσωσε το μοναδικο του αδερφο. και την υστατη πριν φαει το κραξιμο του αιωνα εγινε και ηρωας ο loser. για 2nd division captain λιγο fail ηταν ο εϊς. απο ολους τους χαρακτηρες θα μου λειψει το λιγοτερο.

O Aκαινου θα τους κινηγούσε ότι και να γινόταν, συμφωνω πως ήταν φαιλ το οτι γύρισε όταν πρόσβαλαν τον WB , αλλά μην λέμε χαζα, πότε άφησε απροστάτευτο τον Λούφυ??
Πότε φάνηκε ατομιστής και εγωιστης ο Ace?? Και όχι και fail για commander, μην λεμε χαζα.. loser??? ενταξει φαίνεται πως δεν τον πολυχονεύεις, όπως και το οτι είναι ο αγαπημένος μου, οπότε δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου :xD:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D Luffy στις Τετ 29 Φεβ 2012, 19:48, 1 φορά

Santouryuu

Santouryuu

μονο και μονο που ειχε τον λουφυ μαζι και ηξερε οτι δεν ηταν τοσο δυνατος επρεπε να ριξει τον εγωισμο του. αντ'αυτου τον εθεσε σε μεγαλυτερο κινδυνο. δυο καθοριστικες μαχες επρεπε να δωσει στη ζωη του. μια με τον ΒΒ και μια με τον akainu. τις εχασε και τις δυο παταγωδως ------> biggest loser!

Sosa

Sosa

δε νομιζω πως ο Ασσος φανηκε να ηταν εγωιστης. Το οτι εβαλε αρχικα τη ζωη του σε κινδυνο για χαρη των Νακαμα του (να κυνηγησει τον ΒΒ επειδη σκοτωσε τον Θατς), και κατα δευτερον να θυσιαστει για χαρη του αδερφου του, Λουφυ, νομιζω δειχνει οτι μονο εγωιστη δε τον λες. Νταξ, ουτε εμενα ειναι απ'τους αγαπημενους μου, αλλα ηταν καλο παιδι, με αρχες & αξιες (αλιμονο αλλωστε, διπλα στον wb ανδρωθηκε). Κι αν σε μερικους φανηκε σκληρος ή εγωιστης, ηταν επειδη κουβαλουσε καποια κομπλεξ απ'τη παιδικη του ηλικια, αφου λογω του ροτζερ ολοι τον θεωρουσαν διαβολοπαιδι που δε θα επρεπε να ζει. Ενος λεπτου σιγη λοιπον, στη μνημη αυτου του αξιομνημονευτου νεανια.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Sosa έγραψε:δε νομιζω πως ο Ασσος φανηκε να ηταν εγωιστης. Το οτι εβαλε αρχικα τη ζωη του σε κινδυνο για χαρη των Νακαμα του (να κυνηγησει τον ΒΒ επειδη σκοτωσε τον Θατς), και κατα δευτερον να θυσιαστει για χαρη του αδερφου του, Λουφυ, νομιζω δειχνει οτι μονο εγωιστη δε τον λες. Νταξ, ουτε εμενα ειναι απ'τους αγαπημενους μου, αλλα ηταν καλο παιδι, με αρχες & αξιες (αλιμονο αλλωστε, διπλα στον wb ανδρωθηκε). Κι αν σε μερικους φανηκε σκληρος ή εγωιστης, ηταν επειδη κουβαλουσε καποια κομπλεξ απ'τη παιδικη του ηλικια, αφου λογω του ροτζερ ολοι τον θεωρουσαν διαβολοπαιδι που δε θα επρεπε να ζει. Ενος λεπτου σιγη λοιπον, στη μνημη αυτου του αξιομνημονευτου νεανια.

Sosa, ανέβηκες στα μάτια μου!!! gj!

SaboIsAlive

SaboIsAlive

παντως και εγω συμφωνω με τον Santouryuu δεν μου φανηκε οτι εκανε και την καλυτερη κινηση που γυρησε πισω αντι να τρεξει να σωθει με τον luffy απο την μια ηταν ενας τροπος για να εξελιχθει αργοτερα η ιστορια αλλα απο την αλλη ηταν κατι που σε ξενερωνε εντελως,ειδικα στα σημεια που εδειχνε τον luffy ετοιμο να πεθανει απο αυτο που εζησε βλεποντας τον αδερφο του να πεθαινει αλλωστε του χε δωσε και υποσχεση οτι δεν θα πεθενε ποτε κατι που κατα την γνωμη μου εξαιτιας του εγωισμου του δεν το τηρησε και το μονο που μπορουσε να κανει ηταν στο τελος να ζητησει συγνωμη απο τον luffy που δεν τηρησε την υποσχεση του

Sosa

Sosa

αν ο ασσος δεν ειχε πεθανει, ο λουφι θα θεωρουσε οτι εγινε ο μαω-δερνω, θα πηγαινε κατευθειαν στο Νεο Κοσμο χωρις καν να προπονηθει, και θα τον εκλαιγε η μανα του με το που θα εμπαινε στο δευτερο μισο. ολα γινονται για καποιο λογο.

deko10ole

deko10ole

Ποιος τον ..... τον Ace σε μια μάχη σοβαρή δεν τον είδαμε να κερδάει. Άντε ας γίνει αφεντικό των WB ο Μαρκο να τελειώνουμε.

Σπόιλερ:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
deko10ole έγραψε:Ποιος τον ..... τον Ace σε μια μάχη σοβαρή δεν τον είδαμε να κερδάει. Άντε ας γίνει αφεντικό των WB ο Μαρκο να τελειώνουμε.

Σπόιλερ:

Γιατι πέρα από το πλήρωμα του Λούφυ, τι μάχες έχουμε δει???
Μην λέμε χαζα τώρα.. ήταν πιο δυνατός από τον Λούφυ μικρός.. και ποιος ήταν ικανός να νικήσει τον ΒΒ??? Μόνο ο WB με το χάκι του.. κανένας devil user δεν θα μπορούσε να νικήσει τον ΒΒ, όσο για τον Ακάινου ήταν άντμιραλ.. πολύλίγα άτομα έχουμε δει να στέκονται απέναντι σε άντμιραλ και το φρούτο του ήταν και καλα ανώτερο από τομ Ace.. οπότε μην λέμε χαζα.. όλοι οι χαρακτήρες πέρα από το πλήρωμα του Λούφυ κάπου εξυπηρετούν την ιστορία, ο ρόλος του Ace ήθελε ο Όντα να είναι να δυναμώσει τον Λούφυ με τον θάνατο του, ωραία μέχρι εδώ.. αλλα μην τον βγάζουμε και άχρηστο...

SaboIsAlive

SaboIsAlive

ναι σε αυτο συμφωνω και εγω ο ace ηταν πολυ δυνατος και ικανος για αυτο αλλωστε πιστεψε σε αυτον ο WB και ηθελε να τον κανει pirate king και ειμαι σιγουρος κιολας οτι αμα δεν πεθαινε αυτος θα γινοταν captain στους WB pirates αλλα δεν μου φανηκε καθολου ωραιος ο ρολος που επαιξε τελικα ο ace.Ειδικα θελω να δω τι θα γινει αμα συναντησει αργοτερα ο luffy τον sabo και του πει για τον ace τι θα γινει θα τον βγαλουν ηρωα ή εγωιστη :P

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης