Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Kamikaze

Kamikaze

Gasu Gasu, γιατί o Caesar δεν το χρησιμοποιεί καθόλου σωστά...

Tcixlas

Tcixlas

θα έλεγα το φρούτο του αοκιτζι είναι απο τα μόνα φρούτα που μειώνουν την επικινδυνότητα του νερού, πολύ χρήσιμο σε μάχες στη θάλασσα κλπ....

Scarlet D.

Scarlet D.

Hiso Hiso no Mi για να μιλαω με τον σκυλο μου και να γραφω ολους εσας που θα πνιγεστε στο νερο

http://www.onepiecegr.com/

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Έχω πολλά στο μυαλό μου μέχρι στιγμής. Υποτίθεται ότι για να θέλουμε ένα ability (φρούτο) σημαίνει ότι υπάρχει και το haki. Οπότε θα ήθελα να είχα καλό haki και μετά κάποιο φρουτο. Ακόμα βέβαια να αποφασίσω ποιο....

Tcixlas

Tcixlas

το χακι είναι δεδομένοο νομίζω, σε επιλογή φρούτου πάμε... κι απλά ένα φρούτο που μπορεί να εξαλείψει την αδυναμία του νερού είναι εξαιρετικό

Kamikaze

Kamikaze

Πολλά Φρούτα εξαφανίζουν την παρουσία του νερού.

Tcixlas

Tcixlas

όπως? νομίζω ότι μονο ο πάγος το κάνει τοσο άμεσα και σε προστατεύει κιόλας απο αυτό

Kamikaze

Kamikaze

Με το Φρούτο των αερίων απλά εξαφανίζεις το νερό, με το μάγμα το κάνεις υδρατμούς, με του Kuma λογικά θα μπορείς να το απωθήσεις.

Tcixlas

Tcixlas

ναι αλλά όχι στη θάλασσα..... πεφτοντας στη θάλασσα ο ακαινου δεν μπορεί να εξατμίσει όλη τη θαλασσα για να πατήσει κάτω.... ούτε τα αέρια μπορούν ενώ να παγώνεις ένα κομμάτι πάνω όπως είδαμε γίνεται....

Kamikaze

Kamikaze

Βασικά από αυτά σε βοηθάνε του Kuma γιατί απωθείσαι και δεν πέφτεις. Ο Caesar απλά διαχωρίζει τα αέρια και δεν υπάρχει νερό. Ο Sakazuki σε περίπτωση πτώσης όχι δεν κάνει κάτι αλλά ο Shiki ή o Dragon θα σώζονταν. Όπως και ο Luffy, η Robin και ο Borsalino.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Χμμμμμμ τα φρούτα των admirals είναι σούπερ και μου αρέσει και το φρουτο του καπνού. Ακόμα να αποφασίσω όμως ένα. Είναι πολλά γ***το...

Tcixlas

Tcixlas

λέω ότι αν πεφτουν στο νερο δεν το γυρνανε πίσω εύκολα ενώ ο άλλος πεφτοντας το παγωνει και τελευταία στιγμή το νερό

Aldark

Aldark

Θα το χω ξαναγράψει λογικά , Pika Pika no Mi θα γούσταρα πολύ , αλλά και του Absalom και του Luffy (+Violet) μετράνε πολύ για την καθημερινή ζωή.

Kamikaze

Kamikaze

Α, και ο Smoker και ο Crocodile γλυτώνουν από πέσιμο και ο Enel αν έχει κανένα καλό αγωγό τριγύρω(εκτός νερού).

Tcixlas

Tcixlas

ναι αλλά μόνο ο αοκιτζις μπορεί να κυκλοφορεί ποδαράτος στη θάλασσα ή με ποδήλατο

Kamikaze

Kamikaze

Οι άλλοι μπορούν και πετάνε. Είναι κλάσης ανώτερο.

NikosV20

NikosV20

Και ο λουφει μπορεί και πετάει και είναι και χρόνια μικρότερος φαντασου οταν μεγαλώσει και εξελίξει το χακι πως θα είναι

Kamikaze

Kamikaze

Το πέταγμα του Luffy δεν έχει καμία σχέση με το haki του. Και τον ανέφερα σε αυτούς που πετάνε αν δεις παραπάνω. Βασικά όποιος έχει Geppo δεν την παθαίνει αν πάει να πέσει σε νερό.

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Το πέταγμα του luffy έχει άμεση σχέση με το haki του. Πετάει μόνο με G4 και σε αυτή τη μορφή χρησιμοποιεί -πολύ- haki..

Ακόμα και ο Doflamingo έχει περιορισμένο βεληνεκές.. πάει όπου υπάρχουν σύννεφα. Για παράδειγμα στην Arabasta δε θα μπορούσε να πετάξει...

Αυτός που μπορεί να πετάξει ανα πάσα στιγμή είναι ο Fujitora και όπως ήδη υπόθηκε, ο Shiki

NikosV20

NikosV20

Εννοώ χωρίς χακι δεν έχει gear 4 και αν δεν έχει gear 4 δεν έχει πέταμα ... Μην μου πεις ότι δεν ισχύει

Scarlet D.

Scarlet D.

NikosV20 έγραψε:Εννοώ χωρίς χακι δεν έχει gear 4 και αν δεν έχει gear 4 δεν έχει πέταμα ... Μην μου πεις ότι δεν ισχύει
δεν ισχυει για στο Punk hazard ο luffy πεταξε με gomu gomu no UFO :P

http://www.onepiecegr.com/

NikosV20

NikosV20

Δεν εννοω αυτό το πέταγμα ρε συ Δήμο εννοω το μόνιμο πέταγμα δλδ να κάτσει στον αέρα όσο θέλει ασε που πιστεύω ότι θα μάθει το gebo των cp 9

Tcixlas

Tcixlas

ναι απλά με geppo πετάει και ο αοκιτζις

Kamikaze

Kamikaze

The Red-Haired έγραψε:Το πέταγμα του luffy έχει άμεση σχέση με το haki του. Πετάει μόνο με G4 και σε αυτή τη μορφή χρησιμοποιεί -πολύ- haki..
Όχι, μπορεί να κάνει Gear Fourth χωρίς haki. Επειδή έκανε Gear Fourth με haki δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει χωρίς να βάλει... Καταρχίν η φύση του Gear Fourth δεν έχει καμία σχέση με κανένα haki. Τους μύες φουσκώνει.

The Red-Haired έγραψε:Αυτός που μπορεί να πετάξει ανα πάσα στιγμή είναι ο Fujitora και όπως ήδη υπόθηκε, ο Shiki
Και ο Smoker, o Dragon και ο Caesar.

NikosV20 έγραψε:Εννοώ χωρίς χακι δεν έχει gear 4 και αν δεν έχει gear 4 δεν έχει πέταμα ... Μην μου πεις ότι δεν ισχύει
Εξήγησα παραπάνω το Gear Fourth, δεν ισχύει.

NikosV20 έγραψε:Δεν εννοω αυτό το πέταγμα ρε συ Δήμο εννοω το μόνιμο πέταγμα δλδ να κάτσει στον αέρα όσο θέλει ασε που πιστεύω ότι θα μάθει το gebo των cp 9
Μα το Geppo μιμείται... Πως νομίζεις ότι πετούσε στη Dressrosa;

Tcixlas

Tcixlas

αρα πετάει κανονικά συνέχεια ο λουφαρος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης