O aokiji πρεπει να βγει απο την λιστα μιας και δεν ειναι πια ενας απλος Admiral...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral?
αγαπημενος admiral
127 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 10 Ιαν 2012, 11:11
shirohige
re eiste sovari o akainu eine o pio dinatos an vlepete anime tha to exete katalavi
128 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 10 Ιαν 2012, 22:56
petrikios
Εμεις του μανγκα δεν εχουμε παρει χαμπαρι ακομα....και επισης απαγορευονται τα greeklish...γραφε ελληνικα δεν μας νοιαζουν τα ορθογραφικα...
129 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 11 Ιαν 2012, 01:44
n1ckagc
Kizaru γιατι ειναι ο μονος που ενεργει σαν marine δεν περνει πρωτοβουλιες του στυλ να καταστρεψει το πλοιο διασωσης (Akainu) στο Ohara... ο Aokiji ειναι ο πιο συμπαθει αλλα ψηφο δεν περνει γιατι πλεον δεν ειναι στους marines....
130 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Πεμ 01 Νοε 2012, 16:09
The Strongest
Βασικά και οι τρις Marines επίτηδες τους βάλανε να έχουν φάει ένα από τα καλύτερα Φρούτα του Διαβόλου και ιδικά Logia Type για να είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσει κανείς και ιδικά ο Luffy.Αλλά μέχρι την μάχη στο Marineford όλοι ήξεραν ότι ο Ace είχε φάει το καλύτερο Φρούτο του Διαβόλου αλλά μόλις πάλεψε με τον Akainu (Sakazuki) είδαν όλοι ότι αυτός το είχε φάει τελικά , εξάλλου το είπε και ο ίδιος ο Akainu.
131 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 02 Νοε 2012, 18:13
Orman D Kurohige
kizarou γιατι γουσταρω το φρουτο του....!!!!!!
132 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 02 Νοε 2012, 18:23
The Strongest
Καλό είναι και αυτό αλλά για σκέψου η λάβα μπορεί και τα καταστρέφει ΟΛΑ σε σχέση με το φως (αλλά οκ εσένα μπορεί να σου αρέσει του Kizaru).
133 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 02 Νοε 2012, 22:34
Orman D Kurohige
καλα σκεψου οι ακτινες που πεταει ο kizarou συνδιασμενες με χακι ειναι αχτυπητες γιατι του δινει και ταχυτητα......σκεψου πως ειναι ο ποιο γρηγορος ανθρωπος στο one piece
134 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 03 Νοε 2012, 13:45
The Strongest
Σωστά αυτό δεν το είχα σκεφτεί , αλλά εκτός από αυτόν που τρέχει τόσο γρήγορα είναι και ο Enel (γιατί φως και ηλεκτρισμός είναι σχεδόν το ίδιο αν θυμάσαι στην Skypiea ).
135 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 03 Νοε 2012, 18:26
Orman D Kurohige
ναι οντως...... ενταξει στον κοσμο του one piece δεν ξερω αλλα στον πραγματικο κοσμο το φως ειναι ποιο γρηγορο απ τον ηλεκτρισμο....(γι αυτο οι οπτικες ινες ειναι ποιο γρηγορες απ τα συνηθισμενα καλωδια ηλεκτρισμου):P
αλλα και του ενελ πολυ ωραιο φρουτο, του δινει και χακι....!
αλλα και του ενελ πολυ ωραιο φρουτο, του δινει και χακι....!
136 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Κυρ 04 Νοε 2012, 13:36
The Strongest
Ναι όντως αλλά ο Luffy ήταν τυχερός που ήταν χάστηχο και δεν πάθεναι τίποτα από τον ηλεκτρισμό .
137 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 05 Νοε 2012, 21:11
Orman D Kurohige
και ο κροκ και ο ενελ θα τον ειχαν για πλακα ως λογκια....βρικε τα αδυνατα τους σημεια
138 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 05 Νοε 2012, 23:13
Monkey.D.Monkey
ο κορυφαιος κατά την γνώμη μου είναι με διαφορά ο kizaru ........έχει ένα από τα τοπ φρούτα και επίσεις μ αρέσει το στυλ που μάχεται .................
139 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 06 Νοε 2012, 00:20
Mr_ Mig
ψηφησα κιζαρου γιατι ειναι ο αγαπημενος μου αντμιραλ
παρολα αυτα το τοπικ θα επρεπε να λεγοταν ποιος ειναι ο δυνατοτερος και οχι ο καλητερος
παρολα αυτα το τοπικ θα επρεπε να λεγοταν ποιος ειναι ο δυνατοτερος και οχι ο καλητερος
140 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 06 Νοε 2012, 10:47
Santouryuu
τυχαιο;;;;
141 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 06 Νοε 2012, 17:50
The Strongest
σωστόςOrman D Kurohige έγραψε:και ο κροκ και ο ενελ θα τον ειχαν για πλακα ως λογκια....βρικε τα αδυνατα τους σημεια
142 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 06 Νοε 2012, 21:52
mushroom*
Εντάξει όλοι οι αντμιραλ
γαμάνε αλλά ο πιο τούμπανος Ακαινου χαλαρά
γαμάνε αλλά ο πιο τούμπανος Ακαινου χαλαρά
143 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 07 Νοε 2012, 20:24
The Strongest
Εννοείται .... να και κάποιος που συμφονεί μαζί μου.
144 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 16 Νοε 2012, 21:18
????????
δεν αμφισβητει κανεις... αφου νικησε και τον aokiji. τωρα για τον φωτακια δεν ξερω γιατι μπορει να μην ειναι ικανος να νικησει τον καψα αλλα μπορει να του ξεφυγει ανετα
146 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 17 Νοε 2012, 03:06
Patty D.Luffy
Ο φωτάκιας κοιμάται, μόνο ο παγωτατζής άξιζε εκει μέσα
147 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 17 Νοε 2012, 11:33
????????
Ισως... αλλα ειναι πιο εξυπνος απο οτι δειχνει... παντως εγω νομιζω οτι ειναι λιγο σπαστικος, αν και αρεσει σε πολλους(οπως δειχνει το τοπικ).
Εγω ψηφισα τον παγοκολονα
Εγω ψηφισα τον παγοκολονα
148 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Κυρ 18 Νοε 2012, 18:26
The Strongest
ο Aokiji ήταν ο ποιο καλός σε χαρακτήρα σε σχέση με τους άλλους τρεις (απότη έχω προσέξει). Αλλά σε δύναμη πιστεύω ότι είναι ο Akainu.
149 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 19 Νοε 2012, 16:11
????????
Στανταρ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης