Kizaru , θα ελεγα akainu γιατι ειναι στυλατος και ετσι αλλα να ψοφησει το σκυλι το μαυρο(κοκκινο για τν ακριβια) για αυτα π εκανε ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral?
αγαπημενος admiral
102 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 26 Ιουλ 2010, 21:24
Iron Nicκ
ο Kizaru ειναι απλα πιο cool οπως κ να το κανουμε...γαματο φρουτο....προσωπικοτητα στην κοσμαρα του επιμενει οταν κυνηγαει καποιον και δν σταματαει αν ξενερωσει....επεισης η ολη φαση με το den den muchi στο Shabaody ηταν απλα fail :xD:
103 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 27 Ιουλ 2010, 15:39
????????
α ναι ελεος....πραγματικα ο κιζαρου αξιζει πολυ και ο αοτζινκ ειν καλως ο ακαινου δν μ αρεσει πλ αλλα και αυτος ειν δυνατοςIron Nicκ έγραψε:ο Kizaru ειναι απλα πιο cool οπως κ να το κανουμε...γαματο φρουτο....προσωπικοτητα στην κοσμαρα του επιμενει οταν κυνηγαει καποιον και δν σταματαει αν ξενερωσει....επεισης η ολη φαση με το den den muchi στο Shabaody ηταν απλα fail :xD:
104 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Κυρ 01 Αυγ 2010, 18:41
zOOOk
ο kizaru έχει πλάκα και είναι cool αλλα μου αρέσει και ο akainu γιατί έχει μαματο df και είναι αϛ πούμε ότι τυποϛ που δεν θα δείξει έλεοϛ...
έχει κάπωϛ μια οψυ σαν ιταλικηϛ μαφιαϛ..νομιζω
έχει κάπωϛ μια οψυ σαν ιταλικηϛ μαφιαϛ..νομιζω
105 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 09 Αυγ 2010, 05:26
loner
Εγώ ψήφισα Aokiji γιατί μου φαίνεται πιο συνεσταλμένος και ευαίσθητος από τους τρεις...
106 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 09 Αυγ 2010, 05:35
Tsiakkos
Κιζαρου στη πρωτοπορία, τέλεια! Moshi Moshi... :xD:
107 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 09 Αυγ 2010, 14:14
????????
λολ ο σκυλος εχει 6...ο κιζαρου πρωτος αλλα απ οτι φαινεται ο αοτζινκ θα γινει νεος
- Σπόιλερ:
- fleet admiral
108 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 11 Αυγ 2010, 15:31
zoro
O Kizaru τα σπάει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Τετ 11 Αυγ 2010, 15:40, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΟΧΙ GREEKLISH)
109 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 06 Οκτ 2010, 22:46
Doflamingo
εμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο κιζαρυ για τις δυναμεις του αλλα πιστευω ο ακαινου ειναι "βλακακος" αλλα ειναι πολυ πιο δυνατος σε σχεσει με τους αλλους δυο...μην με βρισετε xD
110 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 06 Οκτ 2010, 22:56
HawkEyes Juracule
δεν βριζουμε εδω* :P
ακουμε ολες τις γνωμες
παντως εγω δε νομιζω να τον συμπαθησω τον Akainu
*εκτος αμα ειναι για τον ReBoRn23
ακουμε ολες τις γνωμες
111 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 19 Αυγ 2011, 14:30
iFiVa
Εγω ψηφιζω Aokiji γιατι μου αρεσει περοσσοτερο απο τους αλλους 2....βεβαια πιστευω πως ο akainu ειναι ο πιο δυνατος απο τους 3 αλλα παραμενει αντιπαθητικος!!!
112 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 19 Αυγ 2011, 15:26
petrikios
Eγω ψηφιζω με χιλια Kizaru γιατι οταν καποτε παρακολουθουσα τα τσαπτερ με το Sabaody Archipelago και εσκασε μυτη ο Κιαζαρου και αρχισε να τα κανει λαμπογυαλο ειχα τρελαθει απο ενθουσιασμο....επισης και ο Akainu μ αρεσει γιατι σκοτωσε τον Ace εναν απο τους σημαντικοτερους χαρακτηρες στο O.P και εσπασε τον παγο γιατι εως τοτε ολοι οι ηρωες ειχαν πιει το αθανατο νερο....τουτεστιν εκανε την πρωτοτυπια....
113 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 19 Αυγ 2011, 15:33
????????
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεHawkEyes Juracule έγραψε:δεν βριζουμε εδω* :P
ακουμε ολες τις γνωμες
ο κιζαρου ειν εγγυηση και τους εχει ολους...
114 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 20 Αυγ 2011, 02:33
kosni21
αο κιτζι γιατι ειναι κουλ τυπος σε συγκριση με τον κιζαρου που λεει βλακειες με την ταχυτητα του φωτος κ τον ακαινου που βραζει απ το κακο του κ που ελπιζω καποια στιγμη να τον σβησει ο λουφυ 1 για παντα
115 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Κυρ 21 Αυγ 2011, 13:24
Giwrgos7
Kizaruuuuu ftw. Τον ψηφισα ειναι καφρος
116 Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας Marine Admiral??? Σαβ 15 Οκτ 2011, 00:34
Mike13
Ποιος Admiral σας αρεσει ποιο πολυ???
Εμενα παιδια μου αρεσει ο Aokiji Φανατικα γιατι ειναι πολυ γαματος σαν χαρακτηρας και εχει και γαμω τοις κοινησεις!!!
Εμενα παιδια μου αρεσει ο Aokiji Φανατικα γιατι ειναι πολυ γαματος σαν χαρακτηρας και εχει και γαμω τοις κοινησεις!!!
117 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 15 Οκτ 2011, 01:37
womanTENSAIinathens
Συμφωνω με τον απο πανω , τωρα σχετικα με τον γαματο χαρακτηρα, δεν τρελαινομαι αλλα συγκριτικα με Kizaru και πολυ περισσοτερο Αkainu, ναι ο Aokiji ειναι οk!
118 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Σαβ 15 Οκτ 2011, 09:32
Mike13
Οχι ρε γιατι???Μια χαρα ειναι σαν χαρακτηρας παντως 1000 φορες καλυτερος απο τον Akainu και τον Kizaru!!!womanTENSAIinathens έγραψε:Συμφωνω με τον απο πανω , τωρα σχετικα με τον γαματο χαρακτηρα, δεν τρελαινομαι αλλα συγκριτικα με Kizaru και πολυ περισσοτερο Αkainu, ναι ο Aokiji ειναι οk!
119 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Πεμ 20 Οκτ 2011, 13:19
-FlameLeg Vender
Ψήφισα Αοκίτζι γιατί είναι μάο, έχει το ντεβιλ φρουτ που πάντα ήθελα, ακόμα και όταν δεν ήξερα τι είναι το ντέβιλ φρουτ και κάνει ποδήλατο. Και το μαλλί του είναι λες και του το έφτιαξε ο Σαμαράς. Τέλος.
120 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Πεμ 20 Οκτ 2011, 13:56
Mike13
Ναι οντος ειναι πολυ αστοιος χαρακτηρας και πολυ χαλαρος!!!!!!!!!!!!αλα αμα τα παρει τα κανει ολα κολος!!!!!!!!!!!
121 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Πεμ 20 Οκτ 2011, 17:51
luffy_is_paok
συμφωνω φιλε γιατι ο τυπος εχει το ντεβιλ φρουτ που θα ηθελα και γιατι κιζαρυ ειναι απο τους χαρακτηρες που με εκνευριζουν το παιζει και καλα βλακαςMike13 έγραψε:Ποιος Admiral σας αρεσει ποιο πολυ???
και εννοητε δεν μιλαμε για τον αλλο τον εμετικο ακαινου ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ACE
122 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Πεμ 20 Οκτ 2011, 23:24
Mike13
Θανατος στον κοπανο τον akainu!!!!!!!!καλα ο kizaru ειναι πολυ βλακας!!!!mush mush????χαχαχα τι χαζος!!!!!!!!!
123 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Δευ 24 Οκτ 2011, 14:41
core
Ο kizaru ειναι τελείως στον κόσμο του και πιστεύω ότι είναι ο πιο cool από όλους.
Τα κάνει ολα με χαλαρούς ρυθμούς...
Τα κάνει ολα με χαλαρούς ρυθμούς...
124 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 02 Δεκ 2011, 05:44
Santouryuu
kizaru..... mosh mosh
125 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Κυρ 04 Δεκ 2011, 15:26
petrikios
Ο καθε Admiral εχει προσωπικοτητα ακριβως με την φυση του φρουτου του...
Aokiji:Φρουτο Παγος (Ιce) ----> Ψυχραιμος με αλλα λογια cool
Κιζαρου:Φρουτο Φως (Light) ----------> Ειναι αυτο ακριβως Light και Φλου
Akainu: Φρουτο Μαγμα (Μagma)--------->Χαρακτηρας αγριος ,εκρηκτικος,και
καταστρεπετικος ,οτι ακριβως ειναι ενα ηφαιστιο
Aokiji:Φρουτο Παγος (Ιce) ----> Ψυχραιμος με αλλα λογια cool
Κιζαρου:Φρουτο Φως (Light) ----------> Ειναι αυτο ακριβως Light και Φλου
Akainu: Φρουτο Μαγμα (Μagma)--------->Χαρακτηρας αγριος ,εκρηκτικος,και
καταστρεπετικος ,οτι ακριβως ειναι ενα ηφαιστιο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης