αν πω ψόφος στον ακαινου και ότι τώρα θέλω αοκιτζι και φουτζι και μετά κιζάρου??? αχαχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπημενος admiral
227 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 11:03
Scarlet D.
τα 19 ατομα που ψηφησαν akainu εχουν 24 ωρες να αλλαξουν την ψηφο τους αλλιως θα βρω που μενουν και θα τους παγωσω με τροπο που μονο ο Aokiji μπορει
228 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:26
Tcixlas
εμπάργκο στους φαν του ακαινου..
229 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:45
Dr. Jimalicious
Νομίζω ότι μόλις μάθουμε και τον τρίτο, επιβάλλεται μια νέα ψηφοφορία :P
230 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:48
Scarlet D.
εμενα μου κανει εντυπωση που βγηκε πρωτος ο kizaru, το παιδι ειναι σκετο βλημμα, ενα γρηγορο βλημμα με κιτρινη λαμψη XD
231 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:51
Hawkins
ο κιζαρου ειναι ο ποιο γαματος και απο τους τρεις
232 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:53
Scarlet D.
πως???? ουτε προσωπικοτητα δεν εχει αναπτυξει, τον εχεις δει ποτε να θυμωνει? να γελα?(εστω διαβολικα) η κατι αλλο? απλα εχει την μουρη που ειναι λες και τρακαρε με τσιταχ και τερμα
233 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:57
Hawkins
ο κιζαρου πιστεψε το μπορει να φενεται χαζος αλλα ειναι απο τους ποιο εξυπνους...ειδες πως σοβαρεψε με τον μαρκο? φαντασου σε μια μαχη all in
234 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 15:00
Scarlet D.
μπορει, αλλα εκμεταλευτικε οτι ειναι γρηγορος και απλα του βαλε χειροπαιδες, αν και καλη κινηση ο aokiji θα τον ξεπαστρεφε
235 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 15:18
Tcixlas
ο κιζάρου έχει το πιο γρήγορο φρούτο και έιναι πιο αργός κι απο το θανατο σαν ανθρωπος και ισορροπεί αν το είχε αυτό το φρούτο κάποιος ταχύτατος στυλ cp θα έκανε παπαδες χαχαχαχ
236 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Παρ 10 Ιουλ 2015, 20:12
Patty D.Luffy
Κιζάρου λοβ!! Ρε η φατσα του ειναι θεικη , γαματος τυπος!!
Επικο φρουτακι και μαρεσει που κανει αντιθεση με την προσωπικοτητα του!!
Επικο φρουτακι και μαρεσει που κανει αντιθεση με την προσωπικοτητα του!!
237 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 11:34
The Red-Haired
Κι εδώ πρέπει να προσθέσουμε στο poll τα ονόματα των Fujitora και Green Bull! Ο αγαπημένος μου είνιαι ο Kuzan αλλά δε θα ψηφίσω μέχρι να μάθουμε αρκετά και για τους άλλους 2..
238 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 11:52
Scarlet D.
για fujitora συμφωνω αλλα τον green bull δεν τον ξερουμε ακομη ουτε φατσικα οποτε χλωμο, εγω λεω να τελειωσει το arc που εμφανιζεται ο green bull και να κανουμε ενα updated θεμα
239 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 11:58
Santouryuu
Πιες ενα ρεντ μπουλ γτ γκριν μπουλ δεν εχει... ωστοσο μετα απο φουτζι μονο κσλυτερευση μπορουμε να"χουμε!
240 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 13:48
Qaaz
Zephyr
Issho
Kuzan
Issho
Kuzan
241 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 15:31
The Red-Haired
Είναι και ο Zephyr πώς τον ξέχασα! Ο ορισμός του admiral πιστεύω, πολύ πάνω από akainu..
242 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 15:36
Aldark
Αν θέλετε , θα κάνω ένα φρέσκο θέμα για να προσθέσουμε Fujitora...Ο Ryokugyu (Green Bull) πιστεύω θα αργήσει σχετικά να εμφανιστεί , οπότε δε θα είναι τόσο γρήγορο ένα πολλ με όλους :PThe Red-Haired έγραψε:Κι εδώ πρέπει να προσθέσουμε στο poll τα ονόματα των Fujitora και Green Bull! Ο αγαπημένος μου είνιαι ο Kuzan αλλά δε θα ψηφίσω μέχρι να μάθουμε αρκετά και για τους άλλους 2..
Για εμένα μόνο ο Kuzan το έζησε ως ναύαρχος σωστά. Ε και βέβαια πιο παλιά Sengoku.
243 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 16:05
Qaaz
Για τον Sengoku πραγματικα ξερουμε ακομα λιγοτερα απ' οσα ξερουμε για τον Zephyr και μαλιστα τα προσφατα chapters μας δειχνουν μια αλλη πλευρα του Sengoku
Εμενα προσωπικα δε με καλυπτει τοσο το chapter/episode 0 για παλια εικονα του Sengoku απ' αυτα που καταλαβαινω ηταν τυπικος γραφειοκρατης ομως στην μαχη στρατιγικος και αδιαλακτος. Ισως και καπως reckless αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Εμενα προσωπικα δε με καλυπτει τοσο το chapter/episode 0 για παλια εικονα του Sengoku απ' αυτα που καταλαβαινω ηταν τυπικος γραφειοκρατης ομως στην μαχη στρατιγικος και αδιαλακτος. Ισως και καπως reckless αλλα δεν ειμαι σιγουρος
244 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τρι 25 Αυγ 2015, 16:33
Aldark
Στα τελευταία τσάπτερς είδαμε μία πλήρως απελευθερωμένη εικόνα , ενός old school αποστρατευμένου πλέον ναυτικού , που μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις χαρές της ζωής. Θα τον δούμε πιθανά και σε μερικά επόμενα chapters!
Απ'τη γεύση που μας άφησε ως Fleet και λιγότερο (στις λίγες στιγμές που τον είδαμε) ως απλός Admiral , θεωρώ ότι όντως ήταν γραφειοκράτης εκεί που έπρεπε , εξαίρετος στρατηγός , αλλά και καλός μαχητής. Επίσης λογικά ήταν πιστός αλλά ανέπτυξε τη δική του φιλοσοφία για το ναυτικό όσο περνούσαν τα χρόνια (βλέπουμε γενικά διάφορους να αλλάζουν στάση απέναντι στην κυβέρνηση και γενικά για τη δικαιοσύνη τελευταία).
Απ'τη γεύση που μας άφησε ως Fleet και λιγότερο (στις λίγες στιγμές που τον είδαμε) ως απλός Admiral , θεωρώ ότι όντως ήταν γραφειοκράτης εκεί που έπρεπε , εξαίρετος στρατηγός , αλλά και καλός μαχητής. Επίσης λογικά ήταν πιστός αλλά ανέπτυξε τη δική του φιλοσοφία για το ναυτικό όσο περνούσαν τα χρόνια (βλέπουμε γενικά διάφορους να αλλάζουν στάση απέναντι στην κυβέρνηση και γενικά για τη δικαιοσύνη τελευταία).
245 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 03:31
Deathracer2009
Πωωωωωω εχω ψηφισει αλλα δεν θυμμαμαι ποιον.... :haha:
Μαλλον τον Kizaru λογω φρουτου...
Μαλλον τον Kizaru λογω φρουτου...
246 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 08:49
Qaaz
Θα επρεπε αυτο που ψηφησες να ειναι σε italic για να το αναγνωριζεις
247 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 09:25
Tcixlas
άλλη μια τρομερή πρόταση... αντμινόνια μας κάντε το πράξη... να ξερει ο καθένας τι έχει ψηφίσει μετά απο καιρό για να μπορεί να το αλλάξει στα κομμς μετά απο καιρό αν θέλει, πως δεν το πρότεινε κανένας μέχρι τώρα??? για μένα είναι λίγοι αυτοί οι 3 θα έπρεπε κανονικά να βάλουμε τον αγαπημένο ή τους αγαπημένους εκ των μαρινς
248 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 19:25
Patty D.Luffy
Μπορεί να γίνει νέο πολ, γιατι αυτο είναι προπολεμικό...
249 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 19:29
Aldark
Yπάρχει ήδη θέμα για μαρινς μαν! Πολλ για Αντμιραλς νεο..το αφηνω σε εσας , καντε το!Tcixlas έγραψε:άλλη μια τρομερή πρόταση... αντμινόνια μας κάντε το πράξη... να ξερει ο καθένας τι έχει ψηφίσει μετά απο καιρό για να μπορεί να το αλλάξει στα κομμς μετά απο καιρό αν θέλει, πως δεν το πρότεινε κανένας μέχρι τώρα??? για μένα είναι λίγοι αυτοί οι 3 θα έπρεπε κανονικά να βάλουμε τον αγαπημένο ή τους αγαπημένους εκ των μαρινς
Στην αρχή διάβασα Αντιμνημόνια μας...
250 Απ: Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? Τετ 26 Αυγ 2015, 20:04
Scarlet D.
Patty D.Luffy έγραψε:Μπορεί να γίνει νέο πολ, γιατι αυτο είναι προπολεμικό...
@αλ σταματα να διαφημηζεις τα νεα msn smilies που εβαλες αλλιως θα βαλω vibration button στο φορουμ και δεν θα σου αρεσει :xD:
@παττυ το σκεφτομουν κι εγω αυτο αλλα θελω να περιμενω μεχρι να εμφανιστει το πρασινο ταυρακι, μεχρι στιγμης ας μεινουμε με τους 3 original γιατι αν κανουμε τωρα vote θα πρεπει να διαλεξουμε μεταξυ kizaru και fujitora
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης