Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Επόμενο

αγαπημενος admiral

Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c1045%Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c10 45% [ 48 ]
Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c1036%Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c10 36% [ 39 ]
Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c1019%Ποιος κατα τη γνωμη σας ειναι ο καλυτερος admiral? - Σελίδα 2 Vote_c10 19% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 107

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 11]

petrikios

petrikios

Λοιπον κλασσικα και εγω ψηφισα Κιζαρου-san το γιατι το χω εξηγησει και στο προηγουμενο φορουμ...απλα ειναι μαματος και ειχα πορωθει οταν τον ειχε πρωτοδειξει το περσινο καλοκαιρι στα τσαπτερς.....οσο για τον Akainu αρχισε και αυτος να ανεβαινει στην υποληψη μου....ειναι σκληροπυρηνικος και αδιστακτος......Absolute Justice YEAAAAAAH!!!! Θανατος στους εγκληματιες....
Σπόιλερ:
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

maggie

maggie

καντε με mod/admin να του σκασω ban...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

petrikie ανοιγε spoilers ωρε!
γιατι σιγουρα καποιος θα την πατησει χοντρα αν το δει κ δε διαβαζει manga!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HawkEyes Juracule στις Τρι 29 Ιουν 2010, 16:26, 1 φορά

Jimmy

Jimmy

εδω δεν ειναι συζητηση για το manga????
καποιος που βλεπει το anime εχει να διαβασει θεματα σε αλλη περιοχη του φορουμ,οχι εδω περα...
υποτιθεται πως εδω κουβεντιαζουμε για το manga οποτε ειναι λογικο αυτα που λεμε εδω να ειναι πιο μπροστα στην ιστορια...
γιατι να βαλει spoilers????
αν καποιος βλεπει μονο anime ξερει οτι αν μπει εδω μεσα θα διαβασει πραγματα που δεν εχει δει ακομα...
ας προσεχε... :muaha:

οσο για τον κοκκινοσκυλο η γνωμη μου ειναι η εξης...
ειναι ενα καθαρμα και μισο...
αλλα ειναι και τουμπανος...
προσωπικα ομως δε με νοιαζει το ποσους καθαρισε στη marineford...
εκει ρε παιδια παλευε με πειρατες,οχι με προσκοπους...
εγκληματιες ειχε απεναντι του και προσπαθουσε να τους αλλαξει τα φωτα,αυτη ειναι η δουλεια του...
αλλα γενικα,το στυλακι του,οι ιδεες του και οι αποψεις του ειναι για φαπες (πολυ ωραιος "κακος")...
ποιος αλλος θα σκοτωνε ενα ολοκληρο πλοιο αμαχους ετσι για το γαμωτο???? :xD:

ωραιος χαρακτηρας που κανει αυτο για το οποιο δημιουργηθηκε...να τον μισουμε!!!!
δε συγκρινετε ομως με το στυλ και το υφος του kizaru-san!!!!!!!!!!! aww aww aww

Aldark

Aldark

Aokiji ρε ffs , αραχτος , υπναρας , τεμπελης , δικαιος και δε θα σκοτωσει και τη μανα του για την δικαιωσυνη. This is Justice. o Kizaru εχει το απολυτο φρουτοο respectoo και η φωνη του εχει φαση. ο Ακαινου ειναι ενας κοκκινος σκυλος. απλα. ban σ'αυτον που τον ψηφησε...

Aokiji powah gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Jimmy έγραψε:εδω δεν ειναι συζητηση για το manga????
καποιος που βλεπει το anime εχει να διαβασει θεματα σε αλλη περιοχη του φορουμ,οχι εδω περα...
υποτιθεται πως εδω κουβεντιαζουμε για το manga οποτε ειναι λογικο αυτα που λεμε εδω να ειναι πιο μπροστα στην ιστορια...
γιατι να βαλει spoilers????
αν καποιος βλεπει μονο anime ξερει οτι αν μπει εδω μεσα θα διαβασει πραγματα που δεν εχει δει ακομα...
ας προσεχε... :muaha:

ναι αλλά μπορεί κάποιος να ξεκίνησει το OP από το manga του..ξέρω άτομα που δεν βλέπουν anime.Δεν είναι κρίμα γι'αυτούς?
Ή ένα δεύτερο παράδειγμα..μπορεί κάποιος μόλις τώρα να τελείωσε το anime και να ξεκινά το manga...θα είναι πάλι πολύ μπροστά,αλλά σποιλερς θα μπορεί να φάει

didimakia

didimakia

^Οπως τα'πε... ναι μεν ειμαστε στο τομεα μανγκα αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορουν να φανε σποιλερς..ειδικα σε κατι τετοια super duper γεγονοτα τα spoiler tags ειναι MUST!

Jimmy

Jimmy

κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ απλο...
ειμαστε στη περιοχη που συζητανε για το anime?
μιλαμε ελευθερα μεχρι το σημειο στο οποιο βρισκεται το anime και αν θελουμε να πουμε κατι που γινεται "αργοτερα" το βαζουμε σε spoiler...
ειμαστε στη περιοχη που συζητανε για το manga?
μιλαμε ελευθερα μεχρι το σημειο που βρισκεται το manga και βαζουμε σε spoilers μονο καποια spoilers για κεφαλαια που δεν εχουν βγει ακομα...

δε με νοιαζει ιδιαιτερα το να βαζω καποια σημαντικα γεγονοτα σε spoiler,ουτε κοπο μου κανει...
αλλα μου φαινεται λιγο χαζομαρα οταν μιλαμε μονο για τo manga να βαζουμε spoiler λες και ειμαστε στο σημειο που βρισκεται το anime...
κι αν εγω δε βλεπω anime???
πως θα ξερω μεχρι που μπορω να μιλησω ελευθερα???

τεσπα,οπως ειπα δε με νοιαζει ιδιαιτερα και ουτε εχω καμια ορεξη να σας πεισω...
απλα διαφωνω και σας λεω τη γνωμη μου...
αφου θελετε spoiler ας βαζουμε spoiler...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Δεν είναι και τίποτα να πατήσεις το μπάττον του σπόιλερ φίλε μου, έχεις ναί μεν δίκιο αλλά στο ξεκαθάρισε ο τζόννις-μαν γιατί θα ταν καλό. έκανα εγώ εντίτ το post petrikiou και έβαλα σε σπόιλερ αλλά καλού κακού βάζετε οι περισσότεροι, τυπικά.

ο Αδμιράλιος υπό του μηδέν ρε, Αοκίτζις, ο τυπάς είναι δίκαιος και σωστός πάντα. κάνει τη δουλειά του σωστά, όπως θα έπρεπε να την κάνει, άσχετα τον ναζισμό των μαρίνς.

κιζάρου ρε? πραγματικά, ας έφθανε η νοημοσύνη του την ταχύτητά του, και μπορεί να χε την ψήφο μου.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
κιζαρου γτ εχει μαματο φρουτακι και ειν πλ καλοφτιαγμενος χαρακτηρας,σ δεινι την εντυπωση οτι βαριεται αλλα ο παπουστης μαμαει και δερνει gj!

βατόμουρο

Law Defender
aokiji.

1)εσωσε τη ρομπιν
2)βαριεται π ζει και κοιμαται
3)χρησιμοποιει ποδηλατο
4)πιστευει στη δικαιοσυνη
5)κανει του κεφαλιου του
6)manga spoiler (κοινως μηντο ανοιξετε αμα δε διαβαζετε manga,η δεν εχετε φτασει στο marineford arc)

Σπόιλερ:

Gol D. Sparrow

Gol D. Sparrow

βατόμουρο έγραψε:aokiji.

1)εσωσε τη ρομπιν
2)βαριεται π ζει και κοιμαται
3)χρησιμοποιει ποδηλατο
4)πιστευει στη δικαιοσυνη
5)κανει του κεφαλιου του
6)manga spoiler (κοινως μηντο ανοιξετε αμα δε διαβαζετε manga,η δεν εχετε φτασει στο marineford arc)

Σπόιλερ:
ενταξει ρε σιγα το spoiler your mom=15$

βατόμουρο

Law Defender

????????

Anonymous

Επισκέπτης
xaxa ποιος καμενος ψηφησε ακιανου ρε red card,outa tha ga μακαρι να ξοφησει
Σπόιλερ:

didimakia

didimakia

Εγω θα ελεγα και οι δυο xD

Ο κιζαρου ειναι ο ορισμος της ειρωνιας... :xD:

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
didimakia έγραψε:Εγω θα ελεγα και οι δυο XD

μα γιατί..και οι δύο τα σπάνε

btw Ευθύμη μην βγαίνεις off-topic.Δεν είναι σωστό

didimakia

didimakia

Δεν βγηκα οφφ-τοπικ νουμπ...εγραψα για τον Kizaru

ο Ao kiji ειναι ασχημος...Kizaru ftw!

IwantCookie

IwantCookie

Ακαίνου σπαστικός
Αοκιτζι Βαρετός
Κιζάρου υπέρτατος.....πίστεύω ότι σας κάλυψα!

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
νταξει μωρε μπισκοτο,κι εγω κιζαροοουουο προτιμω,αλλα δεν ειναι χαλια οι αλλοι...αντιθετα ειναι απιστευτα καλοφτιαγμενοι και ενδιαφεροντες...

[λογικο,they are made by Oda.]

IwantCookie

IwantCookie

δεν είπα ότι είναι χάλια λολ...ο ακαινου είναι πολυ κοολ..στον αοκιτζι μου τιν σπαει η μασκα αλλα τεσπα..εχουν και οι 3 πολυ γαμάτα φρούτα...αλλα μπορστα στον κιζαρου ουτε το στυλ ουτε οι ατακες ουτε η εμφανιση ουτε η δυναμη ουτε το φρουτο τους λεει κατι..

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
η εμφάνιση του Αkainu μετράει άσχημα..τριανταφυλλάκι,κοκκινάκι,όλα ωραία
του αο-κιτζι σίγουρα χάνει μπροστά στους άλλους,όμως έχει τον καλύτερο χαρακτήρα..κάτι όμως δεν με πωρώνει πάνω του..οι άλλοι δύο μου αρέσουν παραπάνω

όλο το ναυτικό γενικά γαμεί

IwantCookie

IwantCookie

έχουν πολύ ωραία καπα....και αν συγκρίνουμε ναυτικους...Γκαρπ > αλλ...και φυσικα οχι επιδη ειναι ο παπους του λουφυ!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
oι marines έχουν πολύ κουλ άτομα..και ο Σμόκερ μου αρέσε εμένα...και +10 αυτό για την κάπα..δεν είναι πολύ γαμάτο?

Ο Γκαρπ είναι γενικά από τους αγαπημένους μου..όχι μόνο του ναυτικού

γι αυτό κι εγώ είμαι marine supporter και οι πειρατές έρχονται σε δεύτερη μοίρα

IwantCookie

IwantCookie

άλλη φαση η μια πλευρα και τελείως φιαφορετική η αλλη

για μένα η σειρά πάει ετσι :
Marines
Revolutionary (αν και στο επεισοδιο με την ρομπιν που φορουσαν αυτες τις μαλακιες με ξενέρωσαν)
Pirates

μεταξύ αυτων των 3 το χασμα είναι υπερτιτανομεγιστοΕΛΑΧΙΣΤΟ και τέλος έρχονται οι

Bounty hunters

αλλά βγήκαμε πολύ οφφ

petrikios

petrikios

Οντως ενας λογος που μου αρεσουν οι Μαρινες ειναι και οι κουλατες καπες που φοραν πανω στους ομους τους και κρεμοντε τα μανικια...γενικα μου αρεσει αυτο το στυλ οπως και του Crocodile με την γουνα του....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης