Έχει επεξεργασθεί από τον/την Orlando Bloom στις Σαβ 17 Ιαν 2015, 12:26, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
676 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 12:12
L for Legolas..or Luffy
Hi Justin
677 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 12:15
Elidor
Ποιος εισαι Legolas?
678 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 12:28
L for Legolas..or Luffy
The Bieber Pwner bro
679 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 15:49
Johnyman
ορλάντο μπλουμ δεν είσαι εσύ στις φωτό
680 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 16:38
L for Legolas..or Luffy
My dear Fluttershy eat hay.
681 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 21:22
Σκληρός Καριόλης
ε κλαιω ρε
αληθεια
αληθεια
682 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 22:22
maggie
κακό κλάψιμο ή καλό ?
683 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 18 Ιαν 2015, 11:18
Dr. Jimalicious
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά λατρεύω τα νέα ονόματα και θέλω να είμαι μέσα όλη μέρα! (αν και νομίζω ότι το Duck D. Luffy θα με πήγαινε καλύτερα)
684 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 18 Ιαν 2015, 14:52
Patty D.Luffy
Το duckman είναι καλύτερο!!!
ΝΑΙ!!! Και εγώ θέλω να κατήσουμε τα ονόματα.. είναι ΕΠΙΚ!!!
ΝΑΙ!!! Και εγώ θέλω να κατήσουμε τα ονόματα.. είναι ΕΠΙΚ!!!
685 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 18 Ιαν 2015, 16:20
Johnyman
ποιός είναι γκέυ τώρα μωρή Λούφυ? Ε?
686 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 18 Ιαν 2015, 22:28
maggie
αυτός.
2-0
2-0
687 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 16:37
Aldark
τι έγινε ρε παιδιά , δεν μπήκα λίγο και έγινα ΝΤΑΡΚΛΟΥΦΦΥ
ΙΜΠΑ ΝΕΗΜ
ο morths φταίει για αυτήν την κατάντια μάγγι (απ'την προηγούμενη σελίδα)
ellefson crowdon πέτρος κάναν ότι μπορούσαν, το ίδιο και ο δύδιμος..
bieber αν είσαι ο γνωστός πουθενάς , έρχομαι στο crappy new jersey για exterminate
ΙΜΠΑ ΝΕΗΜ
ο morths φταίει για αυτήν την κατάντια μάγγι (απ'την προηγούμενη σελίδα)
ellefson crowdon πέτρος κάναν ότι μπορούσαν, το ίδιο και ο δύδιμος..
bieber αν είσαι ο γνωστός πουθενάς , έρχομαι στο crappy new jersey για exterminate
688 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 16:53
Elidor
crowdon πετρος ειναι το ιδιο ατομο.
689 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 17:37
Aldark
τον πετρίκιο λέω
690 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 19:13
Patty D.Luffy
Γιατί τόσο hate στο παιδί , τι σας έκανε???
Εκτός αν είναι και αυτα αποθημένα yaoi love??
Don't be haters, beliebe !!!!
Εκτός αν είναι και αυτα αποθημένα yaoi love??
Don't be haters, beliebe !!!!
691 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 20:01
Santouryuu
Να σου κλεβει γκομενα ο gaylieber... μεγαλη ξεφτάϊλα!
692 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 22:15
elidor+crowdonYaoi
bieber is handsome my dear.
elidor+crowdonYaoi έγραψε:σας εχω ξεχασει δεν θυμαμαμαι τη να πω
elidor+crowdonYaoi έγραψε:βοηθηστε με.
elidor+crowdonYaoi έγραψε:η σωπαστε για παντα
693 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 22:30
maggie
όχι όχι όχι. το elidor + crowdon = yaoi δεν στέκει.
elidor + ellefson όμως ναι.
βέβαια ο ellefson παράτησε τον έλι για τους Shadow Ace & Crowdon. να το και το threesome
επίσης, εσύ τον Crowdon δεν τον ξέρεις. άλλος Πέτρος αυτός. μην πιάνεις στο στόμα σου το χαρτόμουτρο του φόρουμ
elidor + ellefson όμως ναι.
βέβαια ο ellefson παράτησε τον έλι για τους Shadow Ace & Crowdon. να το και το threesome
επίσης, εσύ τον Crowdon δεν τον ξέρεις. άλλος Πέτρος αυτός. μην πιάνεις στο στόμα σου το χαρτόμουτρο του φόρουμ
694 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 22:36
elidor+crowdonYaoi
ειμαι απο το 2011 στο φορουμ αυτοματως θεωρουμε παλιος
ειμαι το μελος με τα περισσοτερα μπαν +2 ip ban
εχω δεκαδες ακ τα οποια δεν ειναι απλα ακ αφου στο καθενα διατυπωνω διαφορετικη προσωπηκοτητα,βλεπε ''πλανκτον''
ωποτε ναι μπορω να το πιανω στο στωμα :muaha:
ειμαι το μελος με τα περισσοτερα μπαν +2 ip ban
εχω δεκαδες ακ τα οποια δεν ειναι απλα ακ αφου στο καθενα διατυπωνω διαφορετικη προσωπηκοτητα,βλεπε ''πλανκτον''
ωποτε ναι μπορω να το πιανω στο στωμα :muaha:
695 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 22:45
maggie
όχι όχι και όχι.
παλιοί είναι όσοι ήταν εγγεγραμμένοι στο παλιό φόρουμ. και πρόλαβαν θρυλικά μέλη, όπως Gomugomunobaka, και άλλους πολλούς.
το μέλος με τα περισσότερα μπαν (ενεργητικά η παθητικά :xD: ) και τα περισσότερα acc είναι ο Tankianism.
παλιοί είναι όσοι ήταν εγγεγραμμένοι στο παλιό φόρουμ. και πρόλαβαν θρυλικά μέλη, όπως Gomugomunobaka, και άλλους πολλούς.
το μέλος με τα περισσότερα μπαν (ενεργητικά η παθητικά :xD: ) και τα περισσότερα acc είναι ο Tankianism.
696 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 22:47
elidor+crowdonYaoi
δεν ειναι δικαιο.Εγω παντως αφησα το στιγμα μου στο φορουμ και οταν φτειαχτει καινουργιο φορουμ θα γινω και εγω θρυλικο μελος.Θα ειναι και καποιος απο εσας που ηταν στο παλιο και θα λεει για τα επιτευγματα μου.
697 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 23:00
Elidor
Απο το 2011, τοσα accounts μετα και ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy-oug! στις Τρι 20 Ιαν 2015, 23:14, 1 φορά
698 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 23:07
maggie
λέω να αλλάξω το όνομα μου σε "Luffy is mai husbando!"
απορώ με τον εαυτό μου που δε το σκέφτηκα νωρίτερα
απορώ με τον εαυτό μου που δε το σκέφτηκα νωρίτερα
699 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 23:11
Patty D.Luffy
Ρε Hawkins aka Planktom aka Justin Bieber aka whatever.
Είσαι στο forum από το 11?? Νόμιζα ήρθες μετά από εμένα :xD:
Είσαι στο forum από το 11?? Νόμιζα ήρθες μετά από εμένα :xD:
700 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 23:19
Σκληρός Καριόλης
ακόμα με αυτόν ασχολούμαστε ρε;
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης