- Σπόιλερ:
- ποπο αυτο το νεο συστημα γραφης ειναι τελειο, να το συνεχησουμε ετσι :P
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
976 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουν 2015, 03:22
Scarlet D.
977 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουν 2015, 08:38
Dr. Jimalicious
Εεεε εντάξει, κάνατε και ολόκληρη συζήτηση, μπορεί να με ξέφευγε τίποτα και δεν ήθελα. Καλύτερα που μπήκαν όλα σε σπόιλερ και ησύχασε το κεφάλι μου.
978 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουν 2015, 09:23
Tcixlas
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- βάλτ πολλά για έξτρα προστασία μπορεί κανένας ανίδεος να θέλει να το δει σόνι και καλά και να μην πρέπει... χαχαχαχαχαχαχα
979 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 10:53
Scarlet D.
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- πολυ καλη ιδεα tcixla
980 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 11:01
Tcixlas
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- πάντα έχω και γαμώ τις ιδέες καταρχήν έχω πρόβλεψη καταστροφής της ελλάδας απο τις 2 γενάρη ανεβασμένη στο φβ που τώρα σχολιάζεται και με τιμούν και με υμνούν ώς έναν νέο Λεβέντη...
981 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 11:23
Scarlet D.
πλαστογραφουσαν τα γκαλοπ και βγαζανε 0 Λεβεντη, 0 ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
982 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 12:57
Tcixlas
πές τα σύντροφε συνλεβεντιστή κεντρώε
983 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 14:18
Scarlet D.
να πεθανουνε, ζητω....πρωτη φορα ζητω απο τον θεο να με ακουσει, να πεθανουν οι προδοτες, οι προδοτες της δημοκρατικης ελλαδος,οι προδοτες των οστων του Ε.Βενιζελου και του Γ.Παπανδρεου, καποια ζωα δεν με πιστευανεκα καποια ζωα δεν με πιστευανε, τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα, χαιρομαι που κλεινουν το καναλι 69! κλεινουν και τον ταφο τους, κλεινουν, κλεινουν και τον ταφο τους κλεινουν, φασισμος προδοσια ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, αισχροι και οι δυο κυριες και κυριοι, κατοικοι της ελλαδος, στης 10 του οκτομβρη δεν μετριετε η ενωση κεντρωων με το βρομερο δεξιο κομμα και το βρομερο...πασοκικο κομμα, αναμετριετε η ηθηκη με την ανηθηκοτητα, αναμετριετε το δικαιο με το αδικο, το βραδυ σημερα 8 η ωρα, ολη στην οδο χαλκοκοντιλη 9!
984 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 14:29
Hawkins
μονο παο 13
985 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 14:31
Tcixlas
χαχαχαχα τόσος φανατισμός που θυμάσαι λογίδρια του Λεβέντη? μαστερ με ξεπερνας χαχαχαχα
πανάθα και τα μυαλά στα κάγκελα??? έχασα τον φανατισμό με την ενηλικίωση μου όταν και συνειδητοποίησα ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα συμφέροντα κυριαρχούν και δεν πρόκειται να χαρώ μπάλα....
πανάθα και τα μυαλά στα κάγκελα??? έχασα τον φανατισμό με την ενηλικίωση μου όταν και συνειδητοποίησα ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα συμφέροντα κυριαρχούν και δεν πρόκειται να χαρώ μπάλα....
986 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 14:45
Santouryuu
Παο ολεε
Οκτωβρη!
Λεβεντης = σιχαμενος εσχατογερος
Η καταστροφη θα ερθει μονο με <ναι>
Οκτωβρη!
Λεβεντης = σιχαμενος εσχατογερος
Η καταστροφη θα ερθει μονο με <ναι>
987 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 15:08
Tcixlas
συμφωνώ πολυ τελευταία μαζί σου σαντο δεν ξέρω τι έχει γίνει αχαχ αρρώστησες??? :p
988 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουν 2015, 15:42
Scarlet D.
αυτο το θυμαμε απο το γυμνασιο, στο τελος τους εστελνες στον δι!ολο ολους XDtcixlas έγραψε:χαχαχαχα τόσος φανατισμός που θυμάσαι λογίδρια του Λεβέντη? μαστερ με ξεπερνας χαχαχαχα
-------
https://onepiecegr.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=904
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης