ρε αντε μπαναρετε τον να γλυτωσουμε μια ωρα αρχητερα :haha:tcixlas έγραψε: τρολάρω απλά για να ξεφεύγουμε απο τη μονοτονία με λίγο γέλιο όχι κακοπροέραιτα οπότε αυτό δεν νομίζω να δέχεται warn...αν είναι και κάνω λάθος σε αυτό ή σε κάτι άλλο πείτε μου κι εμένα τι να διορθώσω να μην σας προκαλώ κύριε σκληρέ εεε τι λέτε?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
926 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:04
Scarlet D.
927 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:05
Dr. Jimalicious
Κοίτα, προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα γιατί ήταν μια συζήτηση που κύλησε προς τα εκεί ομαλά και δεν άλλαξε τόσο το θέμα. Δηλαδή από το αν ο Ζορο έχει χάκι, πήγε στο γιατί είναι κλειστό το μάτι του Ζορό. Θα δω τι θα κάνω με αυτό.
928 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:07
Scarlet D.
βασικα απο κει το βγηκα offline ειχαμε βγαλει δυο επιλογες
Αν το ματι του zorro ειναι κλειστο για να ελεγξει το haki του η απο handicap, δεν ξερω οι αλλοι σε τι επιπεδο το πηγανε
Αν το ματι του zorro ειναι κλειστο για να ελεγξει το haki του η απο handicap, δεν ξερω οι αλλοι σε τι επιπεδο το πηγανε
929 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:16
Tcixlas
ότι θες πραγματικά... χαχα μπαν στον βαιπερ ρε άντε γεια... μπαν στο μπανερ...
930 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:37
Scarlet D.
[img][/img]
931 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 14:46
Aldark
Για να μη γίνετε μπαν όλοι , ηρεμήστε. :teme:
seriously though , δεν έγινε τίποτα σπουδαίο Σάντο και να ξέρετε ότι ο Τζιμ (επειδή τον ξέρω 5-6 χρόνια) είναι ακέραιος και τίμιος χαρακτήρας
seriously though , δεν έγινε τίποτα σπουδαίο Σάντο και να ξέρετε ότι ο Τζιμ (επειδή τον ξέρω 5-6 χρόνια) είναι ακέραιος και τίμιος χαρακτήρας
932 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 15:47
Patty D.Luffy
Τι έχασα πάλι ρε παιδιά??
Γιατι ανάψαν τα αίματα?
Γιατι ανάψαν τα αίματα?
- Σπόιλερ:
- κρατἠστε τις ορμές σας για το παλέρμο..
933 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 16:50
Aldark
πόσοι είμαστε μωρέ για παλέρμο;
πάττυ τσίχλας χόκινς τζίμης εγώ σκάρλετ μάνος και ίσως ο γιάννης;
νταξ αν παίξουν όλοι κάτι μπορεί να γίνει.
πάττυ τσίχλας χόκινς τζίμης εγώ σκάρλετ μάνος και ίσως ο γιάννης;
νταξ αν παίξουν όλοι κάτι μπορεί να γίνει.
934 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 17:33
Σκληρός Καριόλης
Ωπα ωπα ξεφεύγουμε.
Τζιμ δεν ξέρω αν το έκανες κτλπ αλλά όντως δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα (πέρα από το merge εφόσον υπάρχει double post) να διορθώνουμε ορθογραφίες κτλπ. Εκτός και αν βέβαια είναι στα greeklish γραμμένο το κείμενο που τότε θεωρώ πως είναι και το λογικό. Από εκεί και πέρα ένα warn δεν είναι δα και τόσο βαρύ, μην το κάνουμε παραπάνω θέμα από όσο του αξίζει. Νομίζω πως η ελαστικότητα που υπάρχει (και την γουστάρω) είναι μεγάλης ούτως η άλλως. Και να βρίσουμε μπορούμε και να μαλώσουμε και άλλα πολλά.
Για να είναι όλα ξεκάθαρα θέτω έναν νέο κανονισμό:
Όποιος αντμίν-μοντ ρίχνει warn σε κάποιο μέλος είναι υποχρεωμένος να του εξηγεί σε pm ή στο οφτοπικ τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό.
Τσίχλα σοβαρά τώρα, πιστεύεις πως δεν άξιζες τα warn που έφαγες; Θα στα βγάλω γιατί στα είχα ρίξει πριν θεσπιστούν οι νέοι κανόνες αλλά να ξες πως είναι εύκολο να ξαναφας γιατί έισαι υπότροπος. Και σου λέω τρόλαρε όσο θες, αλλά όχι στο ον-τοπικ.
Τζιμ δεν ξέρω αν το έκανες κτλπ αλλά όντως δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα (πέρα από το merge εφόσον υπάρχει double post) να διορθώνουμε ορθογραφίες κτλπ. Εκτός και αν βέβαια είναι στα greeklish γραμμένο το κείμενο που τότε θεωρώ πως είναι και το λογικό. Από εκεί και πέρα ένα warn δεν είναι δα και τόσο βαρύ, μην το κάνουμε παραπάνω θέμα από όσο του αξίζει. Νομίζω πως η ελαστικότητα που υπάρχει (και την γουστάρω) είναι μεγάλης ούτως η άλλως. Και να βρίσουμε μπορούμε και να μαλώσουμε και άλλα πολλά.
Για να είναι όλα ξεκάθαρα θέτω έναν νέο κανονισμό:
Όποιος αντμίν-μοντ ρίχνει warn σε κάποιο μέλος είναι υποχρεωμένος να του εξηγεί σε pm ή στο οφτοπικ τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό.
Τσίχλα σοβαρά τώρα, πιστεύεις πως δεν άξιζες τα warn που έφαγες; Θα στα βγάλω γιατί στα είχα ρίξει πριν θεσπιστούν οι νέοι κανόνες αλλά να ξες πως είναι εύκολο να ξαναφας γιατί έισαι υπότροπος. Και σου λέω τρόλαρε όσο θες, αλλά όχι στο ον-τοπικ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σκληρός Καριόλης στις Παρ 26 Ιουν 2015, 22:45, 1 φορά
935 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 18:24
Dr. Jimalicious
Ok, λοιπόν, θα στέλνω σε πμ τον λόγο. Και αυτό με την ορθογραφία το είχα κάνει μόνο για κάποιο καιρό για να πειράξω την maggie. Και τιμωρήθηκα για αυτό και δεν το ξαναέκανα.
Συμφωνώ μαζί σου και από εμένα το θέμα είναι λήξαν.
Συμφωνώ μαζί σου και από εμένα το θέμα είναι λήξαν.
936 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 18:38
Σκληρός Καριόλης
Παλιά κάναμε πολλά και καλά κάναμε. Τώρα υποτίθεται σοβαρευόμαστε για αυτό αλλάζει λίγο το όλο πράμα. Λογικό είναι να δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε.
937 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 18:46
Santouryuu
Και για μενα θεωρειται ληξαν... το μονο που ζητησα ηταν λιγο σεβασμος σαν χρηστης... οπως ειπα νταμπλ ποστ εκανα επειδη παρασυρθηκα και απο ταμπλετ δυσκολευομαι με τα εντιτς και το γουορν ηταν δικαιολογημενο... και δεν με νοιαζει αν καποιος με διορθωνει οταν κανω λαθος, το θεμα ειναι οτι οταν καποιος μπαινει στις αναρτησεις μου και τις πειραζει, ειναι στα ματια μου παραβιαση της ιδιωτικης μου σφαιρας και γι'αυτο αντιδρασα καπως εντονα και ζητω συγγνωμη!
938 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 19:07
Dr. Jimalicious
Και επειδή κατάλαβα ότι από tablet συμβαίνουν βλακείες, για αυτό έβγαλα και το warn μόλις το είδα. Και εγώ συγνώμη που φάνηκε ότι δεν σε σεβάστηκα.
939 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 21:06
Patty D.Luffy
Τι ωραία , ξαναγίναμε μια χαρούμενη παρέα...
940 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 21:21
Scarlet D.
η ηρωνια ειναι οτι στην εικονα του φορουμ κατω αριστερα υπαρχει η nami και ο chopper XD διοτι ως γνωστων εχουν σημαντικο ρολο στο arc :P
941 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 21:36
Patty D.Luffy
Εεε εντάξει όταν έκανα το έτνιτ η αρχική εικόνα τους είχε σε μια γωνίτσα και θα κοβόντουσαν , αλλα τους έβαλα και αυτους τους καημένους να φαίνονται... :xD: :xD:
942 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 22:00
Tcixlas
περίμενε λοιπόν σοβαρά τώρα μάνο... περίμενε είμαστε σε ένα κωλοφόρουμ αν δεν μπορούμε να τρολάρουμε εδώ που θα τρολάρουμε έξω??? επίσης αν όχι στο σπαμ θρεντ που αλλού? θα μπαίνω σε όλες τις συζητήσεις να τρολάρω? γιατί όχι στο οφ τοπικ αφού εδώ είναι το σπαμ?? δεν θεωρώ ότι τις άξιζα στα ίσα.... και ειδικά 50% και δεν γύρισες καν να μου πεις κιόλας ότι γι αυτό και γι αυτό... και γι αυτό ακριβώς απο την μία το πήρα στην πλάκα και απο την άλλη τρόλαρα απο αντίδραση σε λέβελ 500... δεν γίνεται στο σπαμινγκ θρεντ να μην μπορούμε να τρολάρουμε σοβαρα....
μπορώ αν θέλετε να είμαι σοβαρός μέχρι αηδίας αλλά δεν νομίζω ότι αρέσει αυτό... νομίζω ότι όλοι γελάμε... κι αν είναι θέμα άσκοπων ποστ μπορούν τα ποστ μου να μην μετράνε κιόλας στην ακταμέτρηση αλά εγώ χαίρομαι το τρολάρισμα αυτό μου αρέσει σε τέτοια φόρουμ... μου αρέσει και η συζήτηση περι θεωριών στο έπακρο αλλά αν δεν απαντάει κανείς φυσικό είναι να τρολάρω.... δώστε μου λοιπόν αν γίνεται συγκεκριμένα θέματα που θα μπορώ να τρολάρω για να μην γίνομαι υπότροπος και να μην ξαναφάω γιατι δεν με ξέρετε εδώ ακόμα αλλά είμαι τυπικότατος όσο μαλακιστήρι και να φαίνομαι... ο αλνταρκ είδε και την φάτσα μου και στο τσατ που μιλήσαμε με άλλους μπορουν να δουν ότι είμαι σοβαρός αλλά η πλάκα νομίζω είναι πλάκα για όλους... κι ο john νομίζω αντμιν έγινε αλλά γέλασε ξέρω γω με το τρολάρισμα...
χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ λοιπόν όχι δεν πιστεύω ότι άξιζα το warn και ειδικά τόσο πολύ, κι επίσης συνοψίζοντας περιμένω οδηγίες για το που και πως μπορώ να κάνω την πλάκα μου ώστε να μην γίνεται παρεξηγήσιμη εδω μέσα...
μπορώ αν θέλετε να είμαι σοβαρός μέχρι αηδίας αλλά δεν νομίζω ότι αρέσει αυτό... νομίζω ότι όλοι γελάμε... κι αν είναι θέμα άσκοπων ποστ μπορούν τα ποστ μου να μην μετράνε κιόλας στην ακταμέτρηση αλά εγώ χαίρομαι το τρολάρισμα αυτό μου αρέσει σε τέτοια φόρουμ... μου αρέσει και η συζήτηση περι θεωριών στο έπακρο αλλά αν δεν απαντάει κανείς φυσικό είναι να τρολάρω.... δώστε μου λοιπόν αν γίνεται συγκεκριμένα θέματα που θα μπορώ να τρολάρω για να μην γίνομαι υπότροπος και να μην ξαναφάω γιατι δεν με ξέρετε εδώ ακόμα αλλά είμαι τυπικότατος όσο μαλακιστήρι και να φαίνομαι... ο αλνταρκ είδε και την φάτσα μου και στο τσατ που μιλήσαμε με άλλους μπορουν να δουν ότι είμαι σοβαρός αλλά η πλάκα νομίζω είναι πλάκα για όλους... κι ο john νομίζω αντμιν έγινε αλλά γέλασε ξέρω γω με το τρολάρισμα...
χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ λοιπόν όχι δεν πιστεύω ότι άξιζα το warn και ειδικά τόσο πολύ, κι επίσης συνοψίζοντας περιμένω οδηγίες για το που και πως μπορώ να κάνω την πλάκα μου ώστε να μην γίνεται παρεξηγήσιμη εδω μέσα...
943 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 22:48
Σκληρός Καριόλης
ωπα άραξε ένα λάθος έκανα και γράφεις βιβλία. Ον - τοπικ ήθελα να γράψω και έγραψα οφ :p
Μη τρολάρεις στο ον τοπικ εννοούσα γιατί κάποιοι (εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει) ενοχλούνται και θέλουν να διαβάζουν για το anime/manga.
Tα γούορν τα άξιζες, θες δε θες όχι για τα ποστ στο σπαμ αλλά για κάτι άκυρα στο μάνγκα. Στα έβγαλα τώρα. Από δω και πέρα όπως είπα με κάθε γουορν θα έρχεται και πμ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
Μη τρολάρεις στο ον τοπικ εννοούσα γιατί κάποιοι (εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει) ενοχλούνται και θέλουν να διαβάζουν για το anime/manga.
Tα γούορν τα άξιζες, θες δε θες όχι για τα ποστ στο σπαμ αλλά για κάτι άκυρα στο μάνγκα. Στα έβγαλα τώρα. Από δω και πέρα όπως είπα με κάθε γουορν θα έρχεται και πμ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
944 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 22:56
Tcixlas
ωραία καλώς τότε οπότε δεν ξανα τρολάρω με άκυρα ποστ αλλα που και που εγώ το κέφι μου θα το κάνω έξτρα απο κανονική απαντηση στο θέμα κι αν αξίζει warn ας το τρώω...
απο κει και πέρα δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης με τίποτα απλά όταν σοβαρεύω γράφω κείμενα πάντα.... απλα για να ξες χαχα εσύ φταις που με θες σοβαρό...
επίσης άρα ον τοπικ δεν θέλετε τρολ ελπίζω όχι για κανένα που και που να πέφτει αμέσως warn κι επίσης δεν ξέρω πως δουλεύει εδώ αλλά σε άλλα φόρουμ που ήμουν μέλος το warn ακυρωνόταν στο διβδόμαδο και ουτω καθεξής οπότε θέλω να ξέρω πόσο κρατάει εδώ... δηλαδή αν φάω 2 ένα μήνα κι άλλα 2 άλλο μήνα είμαι μπαν? και στο μπαν τι παίζει?? απλά ενημερωτικά... warn εγώ έχω δεχτεί ότι θα τρώω γιατί είμαι καυστικός και γενικά κάνω πλάκα πολύ που μπορεί να θεωρηθεί και τρολάρισμα η σπαμινγκ....
απο κει και πέρα δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης με τίποτα απλά όταν σοβαρεύω γράφω κείμενα πάντα.... απλα για να ξες χαχα εσύ φταις που με θες σοβαρό...
επίσης άρα ον τοπικ δεν θέλετε τρολ ελπίζω όχι για κανένα που και που να πέφτει αμέσως warn κι επίσης δεν ξέρω πως δουλεύει εδώ αλλά σε άλλα φόρουμ που ήμουν μέλος το warn ακυρωνόταν στο διβδόμαδο και ουτω καθεξής οπότε θέλω να ξέρω πόσο κρατάει εδώ... δηλαδή αν φάω 2 ένα μήνα κι άλλα 2 άλλο μήνα είμαι μπαν? και στο μπαν τι παίζει?? απλά ενημερωτικά... warn εγώ έχω δεχτεί ότι θα τρώω γιατί είμαι καυστικός και γενικά κάνω πλάκα πολύ που μπορεί να θεωρηθεί και τρολάρισμα η σπαμινγκ....
- Σπόιλερ:
- tcixlas έγραψε:όταν τα λέει ο τσίχλας για την μονετ έιναι υπερβολικός αν τα πει ο alpha2late είναι και γαμώ τις θεωρίες (clap clap)
εμένα μου άρεσε χαχαχα
θεωρώ ότι ο laboon μπορεί να τον συναντήσουν αργότερα αλλά δεν θα είναι ο next sh
να ρωτήσω κάτι άλλο λοιπόν με edit: για τον fujitora ξαναέβλεπα το ανιμ της dressrossa(δεν ξερω για ποιό λόγο χαχα) οπότε παρατήρησα ότι χρησιμοποιεί πάντα το σπαθί του όταν είναι να χρησιμοποιήσει το φρούτο του διαβόλου του.... αν λοιπόν δεν έχει φάει αυτός το φρούτο αλλά το έχει δώσει στο σπαθί? είχε πει απο την αρχή στο enies lobby ότι είναι μια τεχνική που βλέπεις συχνά στο new world... οπότε αν το έχει δώσει στο σπαθί κι όλα αυτά τα κάνει μόνο με το σπαθί? τι κι αν έχει και δεύτερο δικό του zoan και τον λένε μωβ τίγρη γιατί είναι φρούτο τιγρη?? δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει άλλος αλλά το σκέφτηκα και είπα να το γράψω τι λέτε? αυτό θα εξηγούσε το γιατί δεν έχει φανεί πολύ δυνατός μέχρι τώρα... ίσως απλά ακόμα παίζει και δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό... περιμένω απόψεις... γιατί πραγματικά δεν γίνεται να είναι σε admiral level και να είναι τόσο αδύναμος όσο τον δείχνει...
επίσης όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει κι αυτό στην αρχή μόνο να το κοροιδέψω μπορούσα αλλά είναι πολύ καλή θεωρία παιδιά γιατί για τους συγκεκριμένους δεν ξέρουμε τίποτα και συνδυάζεται σχεδόν τέλεια :http://orojackson.com/threads/the-10th-titan-commander-blackbeards-right-hand-man-and-shanks-secret-crew-member.8577/
είχα γράψει αυτό στις θεωρίες και δεν μου έχει απαντήσει κανείς για πολύ καιρό και πραγματικά θέλω να ξέρω τι πιστεύετε ρε για τον fujitora μπορεί όντως να ισχύει κατι τέτοιο το πιστέυετε κι εσείς?
945 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 27 Ιουν 2015, 21:12
Scarlet D.
- Σπόιλερ:
καλη η θεωρια ωστοσο πιστευω οτι ο fuji χρησιμοποει το σπαθι ετσι ωστε να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ καλυτερα τη δυναμη του και να την ελεγχει οπως ειδαμε στο manga που- spoiler alert:
- το χρησιμοποιουσε εναντιον sabo για να δημιουργησει οριζονται βαρυτητα
ακυρο τωρα το ειδα, σπουδαζω χανια στο τει φυσικων πορωνAldark έγραψε:μπααα...όχι , είσαι από χανιά γενικά ή απλά σπουδάζεις;
946 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 27 Ιουν 2015, 21:47
Tcixlas
- Σπόιλερ:
ναι αλλά ο ακαινου έχει επίθεση μαγμα με σκυλί ο αοκιτζι με φασιανο κτλπ και ο κιζάρου με πίθηκο... δεν ξέρω αν θα έχει επίθεση με τίγρη κτλπ πάντως μου έχει κολλήσει αυτό πάρα πολύ δεν ξέρω... επίσης απο τον fujitora δεν έχουμε δει καμία επίθεση μέχρι τώρα που να την ονομάζει που σημαίνει ότι δεν έχει σοβαρευτεί ούτε λίγο... όλοι ονομάζουν τις επιθέσεις τους όταν σοβαρεύονται και επιτιθενται κανονικά...
947 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 27 Ιουν 2015, 23:31
Scarlet D.
- Σπόιλερ:
- δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα την οριζοντια βαρυτητα που σου λεγα την ειχε ονομασει raging tiger :P
948 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 27 Ιουν 2015, 23:37
Tcixlas
- Σπόιλερ:
εεε εντάξει μία μωρέ ανθρωπος είμαι κι εγώ... χαχαχα πάντως σου λέω ότι δεν έχουμε δει πραγματική μαζη απο φουτζι οπότε μην τον κρίνουμε αδύναμο έτσι τυχαία δεν έγινε αντμιραλ για το τίποτα ειδικά όταν fleet admiral είναι ο ακαινου
949 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 27 Ιουν 2015, 23:40
Scarlet D.
- Σπόιλερ:
που ακριβως το ειδες το αδυναμο???ο τυπος πεταει μετεοριτες σε οποιον του καπνισει και με ακριβεια,διαλυει ολοκληρη περιοχη μονο και μονο βγαζοντας το σπαθι του XD
950 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 28 Ιουν 2015, 00:15
Tcixlas
- Σπόιλερ:
τον έδειξε αδύναμο απο την άποψη ότι οι άλλοι αντμιραλς χτυπούσαν γιόνκο και κάτι έκαναν και μαζί του και ναι μεν χρειάστηκαν 3 για να τον φάνε στο τέλος αλλά ήταν και ο wb που πραγματικά ήταν ο δυνατότερος ατομικά γιονκο... o fuji με τον φλαμίνγκο τα έβαλε και μετα ο φλαμίγκος έλεγε ότι θα τον ξεκάνει απλά δεν θα έιναι εύκολο. επίσης όλόκληρος αντμιραλ και δεν τα έβγαλε πέρα με σαμπο εκτός κι αν ο σαμπο και ο ντοφλας είναι δυνατότεροι απο αντμιραλ το οποίο σημαίνει ότι κι ο λούφυ το ίδιο... μην κοροιδευόμαστε ολόκληρος αντμιραλ και με το κωλο-πουλόκλουβο ήταν γατί σκέτο...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης