Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
901 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:41
Scarlet D.
χαχαχα ναι, ποιον τομεα εισαι?
902 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:53
Aldark
στο πολυτεχνείο είμαι εγώ
903 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:55
Scarlet D.
ναι, εχω φιλο εκει πιο τομεα του πολιτεχνιου λεω
904 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 00:40
Tcixlas
δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με rob lucci βέβαια πάνε χρόνια... εσύ που ξέρεις ότι έχω αδερφή???
- Σπόιλερ:
- edit δεν έχετε πλάκα μωρέ πωωω βαριέμαι και να κάνω πλάκα με σας.... είμαι ο τσίχλας που αγαπήσατε και ακόμα αγαπάτε.... απλά στο τσατ τρόλαρε ο ουτσίχας εκεί ότι είμαι ο shadow ace βρήκα ένα όνομα και είπα να ανάψω τα αίματα τσ τσ τσ τσ.... απαπαπαπα δεν είστε εσείς για προχωρημένο τρολλάρισμα :(
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tcixlas στις Παρ 26 Ιουν 2015, 00:55, 1 φορά
905 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 00:53
Aldark
Γρηγόρη με ξέχασες κιόλας; Δε θυμάσαι τις ιστορίες που μου έλεγες από τα Εξάρχεια και που μου είχες στείλει το λινκ για
Μηχανικός Περιβάλλοντος φίλε μου Σκαρλέτη.
- Σπόιλερ:
- τη τ***τ* της Τ******
906 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 00:56
Tcixlas
κάτι μου θυμίζει..... κάτι μου θυμίζει αυτό στο σποιλερ χαχαχαχα
907 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 00:57
Aldark
Θανάση κόφτα σάπια να ούμε ρε :xD: :xD:
908 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 00:59
Tcixlas
τι έγινε ρε??? εγώ σου απαντάω σε θανάση μιλάς?
πάω για ύπνο
πάω για ύπνο
909 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 01:29
Scarlet D.
aldark μην το κλειδωσεις μονο διεγραψε και τα ποστ ετσι ωστε οσοι ερχονται να βλεπουν μονο κανονες και οχι διαλογους
910 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 01:30
Scarlet D.
ααα ρε κριμα, δεν πιστευω να ξερεις καναν Εμπειρικο Χρηστο?Aldark έγραψε:Γρηγόρη με ξέχασες κιόλας; Δε θυμάσαι τις ιστορίες που μου έλεγες από τα Εξάρχεια και που μου είχες στείλει το λινκ για;
- Σπόιλερ:
τη τ***τ* της Τ******
911 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 02:36
Aldark
μπααα...όχι , είσαι από χανιά γενικά ή απλά σπουδάζεις;
912 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:18
Tcixlas
ρε ένα βράδυ λείπω και εξαφανίζεστε ρε? δεν ντρέπεστε? πτου να μην σας ματιάξω παλικάρια μου και παλικαρίνες(παττυ βασικά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη γυναίκα...)
913 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:38
Hawkins
ακουσα κατι για παλερμο και ψηνομαι αγρια να παιξουμε αλλα θελουμε μια 10αδα
914 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:43
Tcixlas
πως γίνεται αυτό??? εγώ μέσα όποτε θέλετε χαχαα
915 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:46
Hawkins
θα μαθεις ειναι το πιο ωραιο παιχνιδι που μπορει να παιχτει με ρολους
916 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:49
Tcixlas
εξήγησε μου ρε μάι γρήγορη εδω στο σπαμ αν δεν βαρίεσαι.. πες στο περίπου κι όταν μαζευτούμε μου το εξηγείτε...
917 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 12:54
Hawkins
https://onepiecegr.forumgreek.com/t811-topic
δες εδω τους κανονες
δες εδω τους κανονες
918 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:02
Dr. Jimalicious
GomuGomu no Luffy έγραψε:
Πω, επρεπε να καταλαβω οτι ησουν εσυ τζιμαλισιους... καταρχην αν μου ελεγες οτι εχω γουορν και δεν το εβαζες ετσι πουστικα χωρις να πεις τιποτα, θα γλυτωναμε μερικα... εξ αλλου μια φορα το εκανα στους κανονες, "συνεχεια" ειναι υπερβολη...
Επισης θα σε παρακαλουσα να μην βαζεις το κουλο σου στα ποστ μου... ουτε εγω βαζω χερι στη γκομενα σου π.χ.
Πες μου που εκανα το λαθος και θα το διορθωσω μονος μου...
Ευχαριστω
GomuGomu no Luffy έγραψε:Συμφωνω με scarlet... δεν μπορει καποιος συνειδητα να εχει συνεχεια κλειστο το ενα ματι... ωστοσο οταν τυφλωνεσαι απο τραυμα πιο πολυ σαν τον φουτζι μοιαζεις...δηλαδη το βλεφαρο ανοιγει και φαινεται ο λευκος οφθαλμος... ο μονος τροπος να ειναι κλειστο το ματι ειναι να λειπει απο μεσα ο οφθαλμος, οποτε παμε στην θεωρια του αλνταρκ με ανταλλαγη κι ετσι... απο την αλλη ειναι μεγαλη συμπτωση ΚΑΙ να τραυματιστηκε στο ιδιο ματι, το οποιο λειπει :Ρ
Αλλα πως ειστε σιγουροι οτι το ματι συνδεεται με το χακι; μπορει να ειναι δυο διαφορετικα πραγματα...
EDIT:Patty D.Luffy έγραψε:Μια χαρα μπορώ να το κλείσω σν να μην έχει τίποτα. Και δεν το έκλεισε απλά , το έχει κανει seal... όχι την φώκια το άλλο..
Τον τραγουδιστη;
Και οχι δεν μπορεις ;)
Warn γιατί όλο κάνεις double post :P
Η δουλειά μου είναι να κάνω merge τα posts. Και το κάνω συνήθως σιωπηλα και χωρίς warn και τίποτα και φυσικά χωρίς περαιτέρω post γιατί θα χαλάσει η κανονική ροή της συζήτησης. Απλά έχω κάνει αρκετές φορές δικά σου και επειδή ο Σκληρός είπε... well να είμαι πιο σκληρος έριξα και ένα warn. Όπως λένε και οι νέοι κανόνες δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Μπορεί να θυμόμουν λάθος, και να την πλήρωσες εσύ (που ξαναλέω, δεν είναι κάτι), αλλά, ακόμα και λάθος να κάνω, άμα δω ότι όντως δεν κάνεις double posts θα βγει. Δεν έχω κάτι εναντίον σου.
Οπότε όχι φίλε, το warn δεν το έφαγες "πούστικα" και το "κουλό μου" θα κάνει στα πόστς σου ότι πρέπει, πάντα μέσα στα όρια των κανονών, γιατί δεν ξέρω πότε θα μπεις εσύ και πότε όχι.
Άμα πιστεύουν και τα παιδιά ότι είμαι άτομο που κάνει αδικίες, τότε να το πουν. Δεν υπάρχουν αντίποινα για την έκφραση της γνώμης σε πολιτισμένα πλαίσια.
Ευχαριστώ.
EDIT: Αυτό που είπες ότι τα ποστς σου είναι τα παιδιά και οι πίνακες σου, έβαλα τα παιδιά σου σε ένα σπίτι και τους πίνακες σου σε μια έκθεση αντί για δυο για οικονομία χώρου. Είναι τα ίδια παιδιά και οι ίδιοι πίνακες που έφτιαξες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Παρ 26 Ιουν 2015, 13:29, 2 φορές συνολικά
919 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:03
Hawkins
εισαι ατομο που κανει αδικιες
- Σπόιλερ:
- :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
920 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:05
Dr. Jimalicious
Ban στον Hawkins :xD:
921 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:09
Tcixlas
ban στον καράφλα γιατί είναι καράφλας..... έλα κόφτε το τώρα και πάμε για παλέρμο γαμάει χαχαχαχαχα
edit: να σας ρωτήσω ρε παιδιά το warn για πόσο κρατάει? επειδή δεν το έχω καταλάβει πώς δουλεύει και το δικό μου πότε θα βγει?
edit: να σας ρωτήσω ρε παιδιά το warn για πόσο κρατάει? επειδή δεν το έχω καταλάβει πώς δουλεύει και το δικό μου πότε θα βγει?
922 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:13
Dr. Jimalicious
Κρατάει μέχρι να φανεί ότι το άτομο που το έφαγε διόρθωσε ότι έκανε λάθος.
Τώρα για τα δικά σου δεν ξέρω, ρώτα τον Σκληρό. :P
ΕΔΙΤ: Το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί λύθηκε. Έκανα νέο θέμα για το μάτι του Ζορό, οπότε αφήνω λίγο χρόνο να μεταφερθούν ότι posts θέλετε και μετά σβήνω ότι περισσεύει στο κανονικό. Ξαναλέω δεν το κάνω από κακία, είναι μια προσπάθεια να το κάνουμε όσο το δυνατόν "καλογυαλισμένο" για όταν έρθει κόσμος. Επόμενο θέμα "Φράτζα και φρύδι Σάντζι" XD
Τώρα για τα δικά σου δεν ξέρω, ρώτα τον Σκληρό. :P
ΕΔΙΤ: Το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί λύθηκε. Έκανα νέο θέμα για το μάτι του Ζορό, οπότε αφήνω λίγο χρόνο να μεταφερθούν ότι posts θέλετε και μετά σβήνω ότι περισσεύει στο κανονικό. Ξαναλέω δεν το κάνω από κακία, είναι μια προσπάθεια να το κάνουμε όσο το δυνατόν "καλογυαλισμένο" για όταν έρθει κόσμος. Επόμενο θέμα "Φράτζα και φρύδι Σάντζι" XD
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Παρ 26 Ιουν 2015, 13:48, 1 φορά
923 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:45
Santouryuu
Απαντησα και στην αλλη κατηγορια... και εχω να προσθεσω οτι οχι μονο κανεις merge, αλλα γραφεις, διορθωνεις ορθογραφιες (δεν ειναι η πρωτη φορα που σε ανακαλυπτω στα ποστς μου), ριχνεις γουορν χωρις να ειδοποιεις τον αλλο... και οπως ειπα, μονο εσυ τα κανεις αυτα... οι υπολοιποι μοντς σεβονται τους αλλους χρηστες...
924 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:52
Dr. Jimalicious
Όταν άρχισα να διορθωνω ορθογραφίες με έριξε η Maggie ban, οπότε το έμαθα το μάθημα μου. :xD:
Επίσης είναι η πρώτη φορά που έριξα warn. Οπότε λάθος κάνεις φίλε.
Και το μόνο που γράφω είναι με πράσινο κείμενο (για να ξεχωρίζει από το αρχικό), και αυτό πολύ σπανια. Ουδέποτε αλλοίωσα το νόημα ενός μηνύματος. Οπότε και εδώ λάθος κάνεις.
Ίσα ίσα όμως, δρω αθόρυβα για να μην δημιουργήσω θέμα. Από σεβασμό το κάνω γιατί το να έχεις έναν να γράφει ολόκληρο πόστ για να πει ότι έκανες λάθος, προσωπικά θα με πείραζε. Αφού θέλετε να λέω ότι έκανα, πολύ καλά, προφανώς δεν το βλέπετε όπως το βλέπω εγώ.
Δηλαδή εσύ θεωρείς τώρα ότι δεν σε σέβομαι ως άτομο; Πες αλήθεια γιατί τώρα με πείραξε πολύ αυτό που είπες. Όχι ως mod, ως άνθρωπο.
Επίσης είναι η πρώτη φορά που έριξα warn. Οπότε λάθος κάνεις φίλε.
Και το μόνο που γράφω είναι με πράσινο κείμενο (για να ξεχωρίζει από το αρχικό), και αυτό πολύ σπανια. Ουδέποτε αλλοίωσα το νόημα ενός μηνύματος. Οπότε και εδώ λάθος κάνεις.
Ίσα ίσα όμως, δρω αθόρυβα για να μην δημιουργήσω θέμα. Από σεβασμό το κάνω γιατί το να έχεις έναν να γράφει ολόκληρο πόστ για να πει ότι έκανες λάθος, προσωπικά θα με πείραζε. Αφού θέλετε να λέω ότι έκανα, πολύ καλά, προφανώς δεν το βλέπετε όπως το βλέπω εγώ.
Δηλαδή εσύ θεωρείς τώρα ότι δεν σε σέβομαι ως άτομο; Πες αλήθεια γιατί τώρα με πείραξε πολύ αυτό που είπες. Όχι ως mod, ως άνθρωπο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr. Jimalicious στις Παρ 26 Ιουν 2015, 14:02, 2 φορές συνολικά
925 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 26 Ιουν 2015, 13:54
Tcixlas
ο σκληρός εμένα μου τα έριχνε για πλάκα απο ότι έχω καταλάβει δεν νομίζω να είναι σοβαρά... αν όντως είναι σοβαρα επειδή διάβασα τους κανόνες είμαι επιρρεπής σε τρολ αλλά μέσα σε ποστς μου και σε άλλες ενότητες θεματικές αλλά όχι άσκοπα μηνύματα και τα λοιπά απλά δινω απαντήσεις και μέσα σε αυτές τρολάρω απλά για να ξεφεύγουμε απο τη μονοτονία με λίγο γέλιο όχι κακοπροέραιτα οπότε αυτό δεν νομίζω να δέχεται warn...αν είναι και κάνω λάθος σε αυτό ή σε κάτι άλλο πείτε μου κι εμένα τι να διορθώσω να μην σας προκαλώ κύριε σκληρέ εεε τι λέτε?????
edit:αν μπορείς και βασικά αν θεωρείς κάτι απο τα δικά μου περιττό στην εκείνη ενότητα, γιατί πέρα απο τα edit εγώ απαντάω για το θέμα ζορο και χακι και για το μάτι που πισεύω ότι συνδέεται..., και τονίζω αν θεωρείς κάτι περιττό εγώ δεν έχω θέμα ρε διέγραψε το η μετέφερε το γιατί πραγματικά εγώ για να τα γράψω δεν τα θεωρώ περιττά οπότε δεν θα ξέρω και τι να σβήσω ρε...
edit:αν μπορείς και βασικά αν θεωρείς κάτι απο τα δικά μου περιττό στην εκείνη ενότητα, γιατί πέρα απο τα edit εγώ απαντάω για το θέμα ζορο και χακι και για το μάτι που πισεύω ότι συνδέεται..., και τονίζω αν θεωρείς κάτι περιττό εγώ δεν έχω θέμα ρε διέγραψε το η μετέφερε το γιατί πραγματικά εγώ για να τα γράψω δεν τα θεωρώ περιττά οπότε δεν θα ξέρω και τι να σβήσω ρε...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης