Πιθανότατα έχεις δίκιο,περίμενε όμως αυτό δεν έκανες μόλις τώρα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
476 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 06 Απρ 2014, 16:06
plankton
477 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Απρ 2014, 14:40
ειμαστε οτι νιοθουμε
καλησπερα καλησπερα.
Πως τα περναμε?τι νεα?απο τοτε που εφυγα νεκροσε το φορουμ,αυτο μου φτανη για να σας καυχομαι οτι ειμαι η ψυχη του φορουμ και οτι πρεπει να γινω αντμιν...
δεν γινετε το ποιο δημοφηλες μελος στο φορουμ να ειναι απλο μελος
επεισης θελω κουρεμα
πφφφ τελικα σε 3 μερες θα κουρευτω
εχει να πεσι σβερκομα
Εdit:θα σε σβερκώσω εγώ μια χαρά μην ανυσηχείς παλικάρι μου
Πως τα περναμε?τι νεα?απο τοτε που εφυγα νεκροσε το φορουμ,αυτο μου φτανη για να σας καυχομαι οτι ειμαι η ψυχη του φορουμ και οτι πρεπει να γινω αντμιν...
δεν γινετε το ποιο δημοφηλες μελος στο φορουμ να ειναι απλο μελος
επεισης θελω κουρεμα
πφφφ τελικα σε 3 μερες θα κουρευτω
εχει να πεσι σβερκομα
Εdit:θα σε σβερκώσω εγώ μια χαρά μην ανυσηχείς παλικάρι μου
478 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 07 Απρ 2014, 16:01
Patty D.Luffy
Η μεγάλη επιστροφή!!!
479 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 09 Απρ 2014, 21:19
Dr. Jimalicious
Επέστρεψα! Και έμαθα το μάθημα μου.
480 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 09 Απρ 2014, 23:41
Aldark
welcome back bro!
481 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 18 Απρ 2014, 23:59
Dr. Jimalicious
Για όσους δεν το ξέρουν, εδώ και καιρό κάνω ένα παιχνίδι με ένα σενάριο που έγραψα εγώ και πάνω κάτω όλα τα έκανα εγώ XD
Μέχρι στιγμής έχω βγάλει 2 επεισόδια.
Επ.1
Μέχρι στιγμής έχω βγάλει 2 επεισόδια.
Επ.1
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
482 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Απρ 2014, 20:08
ειμαστε οτι νιοθουμε
για πες την ιστορια
483 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Απρ 2014, 22:00
Dr. Jimalicious
Είσαι ο Alexei Gordon, "παιδί θαύμα" και έγινε θεωρητικός φυσικός σε μικρή ηλικία. Όμως και σε μικρή σχετικά ηλικία η μητέρα του σκοτώθηκε σε ένα εργαστηριακό ατύχημα.
Ο Alexei λοιπόν δημιούργησε μια μηχανή του χρόνου ώστε να γυρίσει πίσω και να την σώσει. Έκανε όμως λάθος και βρέθηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν και στο μέλλον.
Πρέπει να βρει τον δρόμο του πίσω και να ανακαλύψει τις συνθήκες που πέθανε η μητέρα του αφού από ότι φαίνεται το ατύχημα δεν ήταν ατύχημα.
Ο Alexei λοιπόν δημιούργησε μια μηχανή του χρόνου ώστε να γυρίσει πίσω και να την σώσει. Έκανε όμως λάθος και βρέθηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν και στο μέλλον.
Πρέπει να βρει τον δρόμο του πίσω και να ανακαλύψει τις συνθήκες που πέθανε η μητέρα του αφού από ότι φαίνεται το ατύχημα δεν ήταν ατύχημα.
484 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 21 Απρ 2014, 00:05
ειμαστε οτι νιοθουμε
ενδιαφερον θα το κατεβασω.Ειμαι σιγουρος η εταιρια ευθηνετε για τον θανατο της μαμακας του
485 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 21 Απρ 2014, 15:12
Johnyman
είμαστε ό,τι τρώμε
486 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 21 Απρ 2014, 22:14
Aldark
κατεβάζω τη δουλειά σου Τζιμ , για να δούμε περί τίνος πρόκειται...
487 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 21 Απρ 2014, 23:44
Dr. Jimalicious
Όταν το δεις πες την γνώμη σου είτε εδώ είτε στο fb.
488 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 22 Απρ 2014, 00:04
ειμαστε οτι νιοθουμε
μια χαρα ηταν ωσο επαιξα
το σεναριο ειναι εκπληκτικο,πρεπει να γινει σειρα.
το σεναριο ειναι εκπληκτικο,πρεπει να γινει σειρα.
489 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 22 Απρ 2014, 01:16
Patty D.Luffy
Μέσα σε 3 εβδομάδες είδα Sherlock, Game of Thrones μέχρι τον 3ο κύκλο και τώρα Supernatural τελειώνω τον 4ο.
490 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 22 Απρ 2014, 01:37
ειμαστε οτι νιοθουμε
στο game of thrones θα ευχαριστηθης πολυ το δευτερο επεισοδιο του 4ο κυκλου
το sherlock ειναι πολυ ωραιο σε φαση death note
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΡΙΑΤΙ
το sherlock ειναι πολυ ωραιο σε φαση death note
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΡΙΑΤΙ
491 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 23 Απρ 2014, 02:19
Patty D.Luffy
Αναφέρεσε σε...
Πωπω βαριέμαι να κάνω αλτ ταβ, θα τα γράφω όλα έτσι. ..
Ο Μοριάρτι είναι απόλαυση. Μάγκυ βλέπεις Σουπερνάτουραλ, γιατί από τα αγόρια δεν περιμένω θετική απάντηση..
Βασικα σιγά μην το δει..
Έχουν χαθει όλοι απο το φόρουμ
- Σπόιλερ:
- έναν θάνατο κάποιου πολύ μισητού που έχει βουήξει όλο το ιντερνετ??
Πωπω βαριέμαι να κάνω αλτ ταβ, θα τα γράφω όλα έτσι. ..
Ο Μοριάρτι είναι απόλαυση. Μάγκυ βλέπεις Σουπερνάτουραλ, γιατί από τα αγόρια δεν περιμένω θετική απάντηση..
Βασικα σιγά μην το δει..
Έχουν χαθει όλοι απο το φόρουμ
492 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 23 Απρ 2014, 11:32
Dr. Jimalicious
Όχι όλοι. Εγώ είμαι ακόμα εδώ και... το υπόλοιπο τραγούδι το ξέρεις... να πάρει τώρα θέλω παγωτό...
Και να πω την αλήθεια είχα ρίξει μια ματιά στο Supernatural αλλά το βαρέθηκα.
Game of Thrones παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος, κάτω τον 40, στην Γη που δεν το βλέπει. Ακόμα και η γιαγιά μου το βλέπει στο ΣΚΆΙ XD
Sherlock θέλω να δω, αλλά είναι πιο χαμηλά στην λίστα μου από αυτά που βλέπω τώρα.
Και να πω την αλήθεια είχα ρίξει μια ματιά στο Supernatural αλλά το βαρέθηκα.
Game of Thrones παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος, κάτω τον 40, στην Γη που δεν το βλέπει. Ακόμα και η γιαγιά μου το βλέπει στο ΣΚΆΙ XD
Sherlock θέλω να δω, αλλά είναι πιο χαμηλά στην λίστα μου από αυτά που βλέπω τώρα.
493 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 23 Απρ 2014, 15:27
Johnyman
μάγγι με τις αστείες σειρές σου πως πας?
494 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 24 Απρ 2014, 01:06
ειμαστε οτι νιοθουμε
επεισης ωποιος δεν εχει δει breaking bad ππρεπει να εκτελεστη
495 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 24 Απρ 2014, 23:56
Aldark
θα δω μπρέηκινγκ μπαντ από φθινόπωρο , έλα να με εκτελέσεις κινγκ joffrey
ξέχασα εντελώς ότι είχα κατεβάσει το γκέημ του τζιμ οπότε μόλις το έτρεξα :xD: θα σου στείλω feedback!
ξέχασα εντελώς ότι είχα κατεβάσει το γκέημ του τζιμ οπότε μόλις το έτρεξα :xD: θα σου στείλω feedback!
496 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Απρ 2014, 20:37
maggie
Σταύρο ο Γιάννης σε είπε κότα.
μην του πεις ότι το έμαθες από εμένα
@patty
αγαπώ Σέρλοκ *_*
Supernatural δεν έχω δει ούτε ένα ep. έχει δει ο Elidor όμως.
τώρα βλέπω Kamigami no Asobi ~
@Johnyman
εννοείς AD & community? τα έχω παρατήσει.
μην του πεις ότι το έμαθες από εμένα
@patty
αγαπώ Σέρλοκ *_*
Supernatural δεν έχω δει ούτε ένα ep. έχει δει ο Elidor όμως.
τώρα βλέπω Kamigami no Asobi ~
@Johnyman
εννοείς AD & community? τα έχω παρατήσει.
497 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Απρ 2014, 23:01
Patty D.Luffy
Maggie σαγαπώ που αγαπάς Sherlock!!!
Δεν περίμενα να έχει δει ο Elidor Supernatural, wtf? :xD: :xD:
Kyaaaaaa.. θέλω να το ξεκινήσω, λέει?? Reverse Harem δεν είναι??
Η ιστορία λέει η είναι απλα οφθαλμόλουτρο??
Δεν περίμενα να έχει δει ο Elidor Supernatural, wtf? :xD: :xD:
Kyaaaaaa.. θέλω να το ξεκινήσω, λέει?? Reverse Harem δεν είναι??
Η ιστορία λέει η είναι απλα οφθαλμόλουτρο??
498 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 28 Απρ 2014, 23:59
Johnyman
499 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 29 Απρ 2014, 01:04
maggie
eli eli άκου να το καταλάβεις.
"είμαστε ό,τι τρώμε"
εσύ τρως κοτόπουλο πολύ επειδή σαρέσει άααααρα
ο έλι είναι κότα. λίγο μυαλό δλδ. 8α μπορούσες να το καταλάβεις και μόνος σου. όλα εγώ πια???
Johnyboy παλιό.
πάττυ, ναι reverse harem είναι. δεν ξέρω αν αξίζει. πάρε αυτό και κρίνε XD
"είμαστε ό,τι τρώμε"
εσύ τρως κοτόπουλο πολύ επειδή σαρέσει άααααρα
ο έλι είναι κότα. λίγο μυαλό δλδ. 8α μπορούσες να το καταλάβεις και μόνος σου. όλα εγώ πια???
Johnyboy παλιό.
πάττυ, ναι reverse harem είναι. δεν ξέρω αν αξίζει. πάρε αυτό και κρίνε XD
- Σπόιλερ:
500 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 02 Μάης 2014, 21:20
Aldark
ΜENS WOMENS
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης