εγω εφαγα μπαν δεν μπορω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
251 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 15:21
Troll
252 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 18:41
Aldark
από που έφαγες μπαν απ'το γιουτιούμπ;
253 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 18:57
Troll
απο το λολακι
254 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 20:38
maggie
για ποιο λόγο? XD
255 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 20:46
Aldark
being noob ;
256 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Νοε 2013, 21:29
Troll
το ακ ειναι του αδερφου μου και μπηκε σε μερικα παιχνιδια και βγηκε αυτο τιμωρητε με μπαν
257 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 01:11
maggie
εσύ είσαι το φονικό βερίκοκο που μου έστειλε αίτημα?
αν ναι, τι σχέση έχεις με το σατανικό βυζί? XDD
πρέπει να ενημερώσω τι λίστα με τα περίεργα ελληνικά acc που συναντάω στο λολ..:xD:
αν ναι, τι σχέση έχεις με το σατανικό βυζί? XDD
πρέπει να ενημερώσω τι λίστα με τα περίεργα ελληνικά acc που συναντάω στο λολ..:xD:
258 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 14:31
plankton
Αναρωτιέμαι τι ηλικία έχουν αυτά τα άτομα που χρησιμοποιούν τόσο "καταπληκτικά"usernames.
259 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 18:48
Troll
εεεεεεε?
260 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 20:00
plankton
Άστο Troll θα καταλάβεις κάποια μέρα όταν μεγαλώσεις.:xD: :haha:
261 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 20:16
Troll
το χιουμορ σου ειναι πραγματικα φρικτο...και αρνουμε να μου λεει μαλακιες ενα 15χρονο που εχει για ονομα και εικονα ενα παιδικο που εβλεπα... (και εσυ συνεχηζης να βλεπεις διοτι εισαι νιανιαρο ακομα)μπανναρετε τοον ρε παιδια επιτελους ωλλο ειρωνευετε...!!!!plankton έγραψε:Άστο Troll θα καταλάβεις κάποια μέρα όταν μεγαλώσεις.:xD: :haha:
και λεει και για nicknames την ωρα που εχει ΠΛΑΝΚΤΟΝ για ονομα...αν και δεν ειμαι εγω το φονικο βερικοκο και το βυζι...πολυ κουλ μου ακουγονται
262 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 20:48
plankton
1ο:Δεν με νοιάζει η άποψη σου για το χιούμορ μου.
2ο:Το username μου είναι τέλειο.
3ο:Αν θέλετε banαρετε με δεν με πειράζει(άσε που μετά από αυτά που έχω πει λογικό μου ακούγεται).
4ο:Εσυ μου είπες πρώτος μ@@@ς και έτσι στο ανταποδίδω.
2ο:Το username μου είναι τέλειο.
3ο:Αν θέλετε banαρετε με δεν με πειράζει(άσε που μετά από αυτά που έχω πει λογικό μου ακούγεται).
4ο:Εσυ μου είπες πρώτος μ@@@ς και έτσι στο ανταποδίδω.
263 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:07
Troll
ΑΧΑΧΑ πως ακριβως μου το ανταπωδηδης? γιατι δεν καταλαβα...
264 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:09
maggie
έχω να σου πω και άλλαTroll έγραψε:
.αν και δεν ειμαι εγω το φονικο βερικοκο και το βυζι...πολυ κουλ μου ακουγονται
soulapantofles
ksanthomoynaki
poytsokarnavalos
:xD:
265 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:10
plankton
Ίσως άλλη φορα
266 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:13
Troll
τα θυμασαι βλεπω...και εγω θυμαμαι μερικα αλλα το πιο περιεργο που εχω δει ειναι το
267 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:19
maggie
^τα σημειώνω κάπου XD
είναι από ένα κοριτσίστικο ιταλικό περιοδικό τύπου manga. με λίγο αναγραμματισμό επειδή ήταν ήδη πιασμένο. the heart of
το γαμάτο είναι πως ενώ είναι κοριτσίστικο, κανείς δεν το καταλαβαίνει.
είναι από ένα κοριτσίστικο ιταλικό περιοδικό τύπου manga. με λίγο αναγραμματισμό επειδή ήταν ήδη πιασμένο. the heart of
το γαμάτο είναι πως ενώ είναι κοριτσίστικο, κανείς δεν το καταλαβαίνει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 23 Δεκ 2013, 13:51, 1 φορά
268 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:23
Troll
λογικο...εμενα το ονομα μου θυμηζει αρχαιο μυθικο πλασμα...χΔ
269 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:27
plankton
Τώρα που το θυμήθηκα και ξέχασα να το πω πιο μπροστά είναι ότι δεν είμαι ούτε γεννήθηκα θεσσαλονικίος οπότε maggie και Jim είστε και οι δυο λάθος.
270 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 21:33
maggie
εμένα λίγο dothraki και λίγο από σκανδιναβική μυθολογία XD.
271 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 25 Νοε 2013, 22:43
Aldark
κι εμένα μάγγι , τίποτα δράκους και ντοθράκους μου θύμισε το όνομα :Ρ
Α και Τρολλ , σε βλέπω , χαλάρωσε τους τόνους. warned.
Α και Τρολλ , σε βλέπω , χαλάρωσε τους τόνους. warned.
272 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 26 Νοε 2013, 01:02
Johnyman
ti tha ginei re paidia kana lolaki tha paiksoume?
273 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 26 Νοε 2013, 02:49
Troll
ρε αλνταρκ δεν μου ταιριαζει το χρωμα τωρα με το γουαρν,ξανακανεμε ετσι ωπος ηταν ^^
274 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 26 Νοε 2013, 23:15
Troll
καλα εε ξεθαβα τα παλια τοπικ και επεσα πανω στο αντρες εναντιον γυναικων,το τι γελιο εριξα στο ελιντορ vs maggie δεν περιγραφετε....μαγκι για γυναικα ξερεις να την λες στον αλλον
275 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 27 Νοε 2013, 00:20
maggie
ρε χαλβά δεν θυμάμαι να έκανα 100% σοβαρό ποστ εκεί.
γενικά δεν κάνω σοβαρά ποστ. μόνο σε ένα τόπικ έχω κάνει. δεν θυμάμαι σε ποιο XD
edit: ψέμματα θυμήθηκα.
@elidor: ξέρω ο,τι θα το διαβάσεις. τράβα να αυτοκτονήσεις ρε δήθεν επαγγελματία..η έκθεση μου είχε μόνο 1 λάθος. αυτό που μου είπες εσύ να αλλάξω >.<
γενικά δεν κάνω σοβαρά ποστ. μόνο σε ένα τόπικ έχω κάνει. δεν θυμάμαι σε ποιο XD
edit: ψέμματα θυμήθηκα.
@elidor: ξέρω ο,τι θα το διαβάσεις. τράβα να αυτοκτονήσεις ρε δήθεν επαγγελματία..η έκθεση μου είχε μόνο 1 λάθος. αυτό που μου είπες εσύ να αλλάξω >.<
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης