Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Aldark

Aldark

στείλτε σε πμ τα νέημς κι αν θέλετε και σκάηπζ.

α μου παν θα κλείσει 2-3 μέρες το λολ γτ ετοιμάζουν την νέα σήζον

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Στείλτε και εδώ μία.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

plankton

plankton

Πάντως σας το ξαναλέω το lol είναι για nooμπαδες και εκτός αυτού στην πλειοψηφία το παίζουν μικρά παιδιά.

Troll

Troll

τι νουμπαδες ρε

plankton

plankton

αυτό που άκουσες noob.

maggie

maggie

όποιος ξαναπεί noob έχει warn. εκτός αν το χρησιμοποιήσει για να περιγράψει τον εαυτό του.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
noob

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
obvious noob is obvious

plankton

plankton

maggie αυτό που κάνεις είναι κατάχρηση εξουσίας και εκτεμετάλευση των αδυνάτων.:xD: :xD: knife :muaha: 

Troll

Troll

που να την δεις στης κακες της

plankton

plankton

Από τι έχω καταλάβει κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούν και κάνουν ότι θέλουν.

Troll

Troll

ποια καποια???οι μονοι χωρις εξουσια ειμαι εγω και εσυ χα0χα0χα0χα0

plankton

plankton

συγνώμη λάθος ορθογραφία εννοούσα "καποιοι".

maggie

maggie

plankton έγραψε: maggie αυτό που κάνεις είναι κατάχρηση εξουσίας και εκτεμετάλευση των αδυνάτων.:xD: :xD: knife :muaha: 
σωστά.

Troll έγραψε:που να την δεις στης κακες της
δεν έχω κακές.

plankton έγραψε:Από τι έχω καταλάβει κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούν και κάνουν ότι θέλουν.
πάλι σωστά.
συγκεκριμένα, 5 έχουμε εξουσία

1. Εlidor = Admin

2. maggie, Aldark's Mother

3. Aldark, Jim McDuck

plankton

plankton

Για άλλη μια φορά θα βγω εκτός θέματος και θα σας πρήξω τα αρ@@δια με ένα ακόμα θέμα που μας βάλανε στο μάθημα των νεοελληνικών ως έκθεση.

Σπόιλερ:

Επειδή σας έχω κουράσει με τα posts μου θα κάνω μια εβδομάδα αποτοξεiνωσης από το forum.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Plankton και Troll, σίγουρα δεν έχετε την ίδια ΙΡ???
Είναι η τελευταία φορά που το ρωτάω :xD: 
Απλα αυτή η οικιότητα που έχετε με γεμίζει χαρά heh look at that 

Troll

Troll

μαγκι ξεχασες τζονυμαν αν και εχει χαθει αυτο λογικο ειναι..
ωσο για το ερωτημα πλανκτον πιστευω πως μας αξηζη μια δευτερη ευκαιρια ωποτε οχι..
επεισης δεν εχω καμοια σχεση με τον πλανκτον μπαναρετε τον με ip και θα δειτε οτι παλι μπαινω...επεισης στο λολ εχω πανω απο 15 ακ ωποτε δεν ειναι τιποτα αυτα που ειχα εδω

Aldark

Aldark

τρολλ , ο τζόνυμαν είναι η μάνα μου
πλανκτόν , βάσει αυτού που γράφεις είσαι ο μικρότερος εδώ άρα πώς λες ότι λολ παίζουν μόνο τα μικρά παιδάκια ; (ερώτηση αντίφασης)
και στηρίζω εν μέρη την πάττυ στην υποψία της. αν και δεν ισχύει 60%

Troll

Troll

ναι μηπως να φτιαξουμε και ενα παλερμο λεω εγω

plankton

plankton

Σας παρακαλώ μη με μπανάρετε γιατί ξέρω που μένετε :mueh: knife ,δεύτερον δεν έχω καμιά σχέση με τον Troll.

Aldark μπορεί να είμαι ο μικρότερος εδώ μέσα άλλα ξέρω παιδιά που παίζουν lol και είναι πολύ πιο μικροί απο'μενα.

Εγώ πιστεύω άτι πρέπει να τους σκοτώνουν.

maggie

maggie

plankton έγραψε:Για άλλη μια φορά θα βγω εκτός θέματος και θα σας πρήξω τα αρ@@δια με ένα ακόμα θέμα που μας βάλανε στο μάθημα των νεοελληνικών ως έκθεση.

Σπόιλερ:

Επειδή σας έχω κουράσει με τα posts μου θα κάνω μια εβδομάδα αποτοξεiνωσης από το forum.      
όχι.
Troll έγραψε:μαγκι ξεχασες τζονυμαν αν και εχει χαθει αυτο λογικο ειναι..
ωσο για το ερωτημα πλανκτον πιστευω πως μας αξηζη μια δευτερη ευκαιρια ωποτε οχι..
επεισης δεν εχω καμοια σχεση με τον πλανκτον μπαναρετε τον με ip και θα δειτε οτι παλι μπαινω...επεισης στο λολ εχω πανω απο 15 ακ ωποτε δεν ειναι τιποτα αυτα που ειχα εδω
ο τζόνυμαν είναι η μαμά του aldark.

Aldark έγραψε:τρολλ , ο τζόνυμαν είναι η μάνα μου
πλανκτόν , βάσει αυτού που γράφεις είσαι ο μικρότερος εδώ άρα πώς λες ότι λολ παίζουν μόνο τα μικρά παιδάκια ; (ερώτηση αντίφασης)
και στηρίζω εν μέρη την πάττυ στην υποψία της. αν και δεν ισχύει 60%
aldark βάσει αυτού που γράφει δεν είναι ο μικρότερος εδώ μέσα. πηγαίνει γ λυκείου άρα είναι στην ηλικία σου και στην ηλικία μου.

plankton έγραψε:Σας παρακαλώ μη με μπανάρετε γιατί ξέρω που μένετε :mueh: knife ,δεύτερον δεν έχω καμιά σχέση με τον Troll.

Aldark μπορεί να είμαι ο μικρότερος εδώ μέσα άλλα ξέρω παιδιά που παίζουν lol και είναι πολύ πιο μικροί απο'μενα.

Εγώ πιστεύω άτι πρέπει να τους σκοτώνουν.
άσε γατάκι καρφώθηκες..η θανατική ποινή είναι ύλη γ λυκείου σελίδα 84. και τώρα που το θυμάμαι κάτι κάναμε και στην αρχή με διαφήμιση και υποσυνείδητα μνματα..ντροπή μου που δεν σε ξεσκέπασα νωρίτερα.

Troll

Troll

με τα ποστ που γραφει μου φενεται πιο μικρος δεν ξερω

plankton

plankton

μπορεί και να είμαι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Plankton ... Troll..
I ship you two :xD: :xD: :xD: :xD: 
Πωπω, εχω καεί τελείως aww3 aww3 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης