στείλτε σε πμ τα νέημς κι αν θέλετε και σκάηπζ.
α μου παν θα κλείσει 2-3 μέρες το λολ γτ ετοιμάζουν την νέα σήζον
α μου παν θα κλείσει 2-3 μέρες το λολ γτ ετοιμάζουν την νέα σήζον
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σωστά.plankton έγραψε: maggie αυτό που κάνεις είναι κατάχρηση εξουσίας και εκτεμετάλευση των αδυνάτων.:xD: :xD: :muaha:
δεν έχω κακές.Troll έγραψε:που να την δεις στης κακες της
πάλι σωστά.plankton έγραψε:Από τι έχω καταλάβει κάποια συγκεκριμένα άτομα μπορούν και κάνουν ότι θέλουν.
όχι.plankton έγραψε:Για άλλη μια φορά θα βγω εκτός θέματος και θα σας πρήξω τα αρ@@δια με ένα ακόμα θέμα που μας βάλανε στο μάθημα των νεοελληνικών ως έκθεση.
- Σπόιλερ:
Τι πιστεύετε για τους εγκληματίες(δολοφόνοι,βιαστές,έμποροι ναρκωτικών κ.α)ότι πρέπει να τους σκοτώνουν ή όχι(εξαιρούνται οι κλέφτες)
Επειδή σας έχω κουράσει με τα posts μου θα κάνω μια εβδομάδα αποτοξεiνωσης από το forum.
ο τζόνυμαν είναι η μαμά του aldark.Troll έγραψε:μαγκι ξεχασες τζονυμαν αν και εχει χαθει αυτο λογικο ειναι..
ωσο για το ερωτημα πλανκτον πιστευω πως μας αξηζη μια δευτερη ευκαιρια ωποτε οχι..
επεισης δεν εχω καμοια σχεση με τον πλανκτον μπαναρετε τον με ip και θα δειτε οτι παλι μπαινω...επεισης στο λολ εχω πανω απο 15 ακ ωποτε δεν ειναι τιποτα αυτα που ειχα εδω
aldark βάσει αυτού που γράφει δεν είναι ο μικρότερος εδώ μέσα. πηγαίνει γ λυκείου άρα είναι στην ηλικία σου και στην ηλικία μου.Aldark έγραψε:τρολλ , ο τζόνυμαν είναι η μάνα μου
πλανκτόν , βάσει αυτού που γράφεις είσαι ο μικρότερος εδώ άρα πώς λες ότι λολ παίζουν μόνο τα μικρά παιδάκια ; (ερώτηση αντίφασης)
και στηρίζω εν μέρη την πάττυ στην υποψία της. αν και δεν ισχύει 60%
άσε γατάκι καρφώθηκες..η θανατική ποινή είναι ύλη γ λυκείου σελίδα 84. και τώρα που το θυμάμαι κάτι κάναμε και στην αρχή με διαφήμιση και υποσυνείδητα μνματα..ντροπή μου που δεν σε ξεσκέπασα νωρίτερα.plankton έγραψε:Σας παρακαλώ μη με μπανάρετε γιατί ξέρω που μένετε :mueh: ,δεύτερον δεν έχω καμιά σχέση με τον Troll.
Aldark μπορεί να είμαι ο μικρότερος εδώ μέσα άλλα ξέρω παιδιά που παίζουν lol και είναι πολύ πιο μικροί απο'μενα.
Εγώ πιστεύω άτι πρέπει να τους σκοτώνουν.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης