6. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ικανές να προσποιηθούν έναν οργασμό. Αλλά οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν μια ολόκληρη σχέση.
εγραψε...
τοσο συγκηνιτικο
εγραψε...
τοσο συγκηνιτικο
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pω το σημείο μου θύμησε ένα χθεσινό παιχνίδι. να τρέχω για να σωθώ από varus, να φτάνω στα σκαλάκια με ίση ή και λιγότερη ζωή από τον veigar..να περνάει ο jungler της αντίπαλης ομάδας ανάμεσα από πρώτο και δεύτερο πύργο..να τον χτυπάει το turret τουλάχιστον 2 φορές και να του μειώνει τη ζωή όσο και τη δική μου. εν τω μεταξύ είχα πατήσει b..με το που βλέπω το παραπάνω παρατάω το b και τον παίρνω στο κατόπι. μπαίνουμε jungle, δεν τον έφτανα. κάνω ταχυμεταφορά, τρέχω και σούνπο. στο καπάκι κάνω w -σε έφαγα πούστη λέω από μέσα μου. αλλά προλαβαίνει και κάνει ταχυμεταφορά ο τύπος και κρύβεται σε θάμνους- φτου γμτ θα με φάει αυτός σκέφτομαι. τελικά έκανα πρώτη q και πήρα kill.Troll έγραψε:6. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ικανές να προσποιηθούν έναν οργασμό. Αλλά οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν μια ολόκληρη σχέση.
εγραψε...
τοσο συγκηνιτικο
του βάζουν στην έκθεση θέμα με θανατική ποινή..άνοιξε το βιβλίο της έκθεσης σου στη σελίδα 84, θα το βεις. είναι ύλη γ λυκείου και πιο πριν κάναμε και θέμα με διαφημίσεις και υποσυνείδητα μαθήματα.Aldark έγραψε:μάγγι , 15 λέει ότι είναι , άρα πάει 1η λυκείου και τον περνάμε 2χρόνια εγώ κι εσύ.
χαχα ωραίο το λινκ πλακτον , τα χα ξαναδεί βέβαια πολλά απ'αυτά
δλδ. ή είναι 17-18 και καρφώθηκε ή τρολλάρει επιτυχημένα.plankton έγραψε:ααααα τώρα που το θυμήθηκα να και ένα ακόμα θέμα που θα σας θέσω:τα υποσυνείδητα μηνύματα. Πιστεύετε ότι πιάνουν ή όχι? και αν ναι σε ποιους(ηλικία),ποια είναι η γνώμη σας?.(θέλω σοβαρές απαντήσεις).Δείτε και αυτό
http://www.myrock.gr/article/7-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
που να μη σταυρώνεις κιλλ από σήμερα...αυτό έκανα!!!!! αλλά έκανε και αυτός φλασ, έφυγε και πήγε άδικα η δεύτερη μου..αλλά μου έμεινε η πρώτη, ήταν κοντά και τον σκότωσα με αυτήν.Troll έγραψε:ρε μαγκι γιατι απλα δεν εκανες φλας πανω του και μετα πρωτα τριτη για να πας πανω του και μετα δευτερη για να τον σκωτωσεις(μονο αν εχεις παρει κατα στο λεω επειδη μονο αυτη την βλακεια παιζεις)και χρησειμοποιης την πρωτη που θελει σκιλσοτ ελεος
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης