Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Troll

Troll

6. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ικανές να προσποιηθούν έναν οργασμό. Αλλά οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν μια ολόκληρη σχέση.
εγραψε...

τοσο συγκηνιτικο

plankton

plankton

Θα κλάψω.Πάρτε ένα ακόμα που βρήκα.
http://www.gelame.gr/category/funny-photos/

maggie

maggie

Troll έγραψε:6. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ικανές να προσποιηθούν έναν οργασμό. Αλλά οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν μια ολόκληρη σχέση.
εγραψε...

τοσο συγκηνιτικο
pω το σημείο μου θύμησε ένα χθεσινό παιχνίδι.  να τρέχω για να σωθώ από varus, να φτάνω στα σκαλάκια με ίση ή και λιγότερη ζωή από τον veigar..να περνάει ο jungler της αντίπαλης ομάδας ανάμεσα από πρώτο και δεύτερο πύργο..να τον χτυπάει το turret τουλάχιστον 2 φορές και να του μειώνει τη ζωή όσο και τη δική μου. εν τω μεταξύ είχα πατήσει b..με το που βλέπω το παραπάνω παρατάω το b και τον παίρνω στο κατόπι. μπαίνουμε jungle, δεν τον έφτανα. κάνω ταχυμεταφορά, τρέχω και σούνπο. στο καπάκι κάνω w -σε έφαγα πούστη λέω από μέσα μου. αλλά προλαβαίνει και κάνει ταχυμεταφορά ο τύπος και κρύβεται σε θάμνους- φτου γμτ θα με φάει αυτός σκέφτομαι. τελικά έκανα πρώτη q και πήρα kill.

α και feedαρα jax στο ίδιο παιχνίδι plz plz plz

Aldark

Aldark

μάγγι , 15 λέει ότι είναι , άρα πάει 1η λυκείου και τον περνάμε 2χρόνια εγώ κι εσύ.
χαχα ωραίο το λινκ πλακτον , τα χα ξαναδεί βέβαια πολλά απ'αυτά

plankton

plankton

ποιο από τα δυο λες?.

maggie

maggie

Aldark έγραψε:μάγγι , 15 λέει ότι είναι , άρα πάει 1η λυκείου και τον περνάμε 2χρόνια εγώ κι εσύ.
χαχα ωραίο το λινκ πλακτον , τα χα ξαναδεί βέβαια πολλά απ'αυτά
του βάζουν στην έκθεση θέμα με θανατική ποινή..άνοιξε το βιβλίο της έκθεσης σου στη σελίδα 84, θα το βεις. είναι ύλη γ λυκείου και πιο πριν κάναμε και θέμα με διαφημίσεις και υποσυνείδητα μαθήματα.
plankton έγραψε:ααααα τώρα που το θυμήθηκα να και ένα ακόμα θέμα που θα σας θέσω:τα υποσυνείδητα μηνύματα. Πιστεύετε ότι πιάνουν ή όχι? και αν ναι σε ποιους(ηλικία),ποια είναι η γνώμη σας?.(θέλω σοβαρές απαντήσεις).Δείτε και αυτό
http://www.myrock.gr/article/7-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1
δλδ. ή είναι 17-18 και καρφώθηκε ή τρολλάρει επιτυχημένα.

Aldark

Aldark

ναι ρε συ το χω κάνει , μάλιστα στο σκουλ την κάναμε αυτή τη βδομάδα τη θανατική ποινή και τη διαφήμιση!

δώστε τα λολ ακκς σας να χωθούμε κάποτε νουμπς

α μάγγι έχεις διαβάσει game of thrones (song of ice and fire) ή μόνο τη σειρά έεις δει;

Troll

Troll

ρε μαγκι γιατι απλα δεν εκανες φλας πανω του και μετα πρωτα τριτη για να πας πανω του και μετα δευτερη για να τον σκωτωσεις(μονο αν εχεις παρει κατα στο λεω επειδη μονο αυτη την βλακεια παιζεις)και χρησειμοποιης την πρωτη που θελει σκιλσοτ ελεος

plankton

plankton

μιας και το'φερε η κουβέντα liarθα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Είμαι fan του λουκυ λουκ αλλά δεν μπορώ να βρω θήκες για να βάλω τα κόμικς μου,μήπως ξέρετε που θα βρω τις κατάλληλες θήκες(γιατί η κλασσικές δεν κάνουν)προτείνετε μαγαζιά.

Troll

Troll

η αδερφη μου διαβαζει λουκι λουκ αλλα ειναι 10 ετων...
επεισης σου πρωτηνω και looney toons ΧΑΝΕΙΣ

maggie

maggie

Troll έγραψε:ρε μαγκι γιατι απλα δεν εκανες φλας πανω του και μετα πρωτα τριτη για να πας πανω του και μετα δευτερη για να τον σκωτωσεις(μονο αν εχεις παρει κατα στο λεω επειδη μονο αυτη την βλακεια παιζεις)και χρησειμοποιης την πρωτη που θελει σκιλσοτ ελεος
που να μη σταυρώνεις κιλλ από σήμερα...αυτό έκανα!!!!! αλλά έκανε και αυτός φλασ, έφυγε και πήγε άδικα η δεύτερη μου..αλλά μου έμεινε η πρώτη, ήταν κοντά και τον σκότωσα με αυτήν.

και μια απορία..στα αγγλικά γτ έχεις καλή ορθογραφία?

edit: το ξεκίνησα το πάσχα αλλά το παράτησα επειδή το έχω σε ebook και δεν μαρέσει/μπορώ να διαβάζω έτσι.

Troll

Troll

αληθια?δεν το ειχα προσεξη χΔ

plankton

plankton

Τα λουκυ λουκ γ@@ν και δέρνουν και όποιος με ξαναηρωνευτεί ή γράψει αρνητικό σχόλιο για τα λουκυ λουκ θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί.

Aldark

Aldark

αν ξανααπειλήσεις θα πρέπει να ανησυχίσεις κι εσύ oh my love! 

αφιερωμένο στη Μάγγι και τους bronies της : https://www.youtube.com/watch?v=RE7xSvVbmS0

maggie

maggie

το χω δει, θα μου δείξεις εσύ δουλειά της nikubitsa γατάκι. ωραία προσαρμογή στίχων αλλά ήθελε ομαδικό dub.
έχεις πμ.

αλλά υπάρχει και άλλο γατάκι, ήθελες να σε παρακολουθήσω πως παίζεται η riven παλιό feeder XD

Troll

Troll

δεν ηθελα εσυ εκατσες και το ειδες your mom=15$ 
αυτο μου δειχνη οτι με θεωρης πολυ ανωτερος σου για να κατσεις να δεις ενα γκειμ τοση ωρα
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

το δα το πμ. δεν το ξερα ότι την είχες υπόψην σου τη nikubitsa :P , καλή δουλειά κάνει η τύπισσα πάντως (γενικά αλλά και εδώ , και ας κάνει πολλά girly πράγματα )

maggie

maggie

γατάκι σου είπα σε 1 τέταρτο 8α πάω για ύπνο..αντί για τέταρτο έκατσα 20 λεπτά από περιέργια και γελούσα με εσένα και την jinx της αντίπαλης ομάδας.XD παλιό γατάκι θες να μου την βγεις και από πάνω XD

Al ξανά έχεις pm. και κάτσε ρε έχει κάνει dub και το blue bird του naruto. pff δίκιο έχεις.. πολλά girly πράγματα XD

Troll

Troll

σε προκαλω σε ενα β ενα γατακη!χΔ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Maggie στείλε πμ με τα ακκ τους γιατί από αυτούς χαΐρι δεν βλέπω.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

al μάλλον ρε τελικά δεν είχες pm XD Έχεις τώρα όμως. σίγουρα XD

@γατάκι..όταν 30αρήσω το 1vs1 XD

plankton

plankton

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μπήκα στο yt και βλέπω ότι φτάνω τον στόχο μου. 500 subs σχεδόν.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

μόνο το πρώτο ήξερα.

Aldark

Aldark

είχα και τώρα είχα. οκ

έκανα αντ κάποιους απο δω στο λολάκι , ο MrAldark είμαι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης