Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Παντως το μυστικο στο forum, απ'οτι εχω καταλαβει, ειναι να εχεις 2-3 account, να μπαινεις και να κανεις συζητησεις με τον εαυτο σου στα εκαστοτε topic...

maggie

maggie

4-5 γεμάτα προφίλ? XD

Aldark

Aldark

^χαχαχα

αν ξέρεις κάτι που δε ξέρω ρουμενίγκε ενημερωσέ με να λάβουμε δράση ! like maggies fav

maggie

maggie

σε ενημέρωσα.

plankton

plankton

Βλέπεις Jaremy έμαθα μήπως λέω μήπως κατά τύχη Βλέπεις και Μπραφ.?

maggie

maggie

αυτόν τον διάβαζα στο μπλογκ.

στο οποίο μπλογκ έχει κάνει comments η γνωστή σε μερικούς εδώ μέσα τουλίπα.

α patty αλλαξοπίστησα. cain >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> jeremy

plankton

plankton

Λίγα λογία για το Jeremy.

Εσύ maggie που το ξες ότι είμαι Θεσσαλινικίος.?

maggie

maggie

ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι

Troll έγραψε:jeremy suck
νταξ υπάρχει εξισορρόπηση.
στα ελληνικά δεν ξες ορθoγραφία.
στα αγγλικά δεν ξες γραμματική

XD

Troll

Troll

θα το παρω ως κοπλημεντο αν και παλια ειξερα ορθρογραφεια αλλα πανε 3 χρονια που σταματησα το σχολειο οτι ηξερα το ξεχασα

plankton

plankton

Δεν μένω στη θεσσαλονίκη.:xD: 

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Το γεγονός ότι το σώμα σου δεν βρίσκεται τώρα ή πια εκεί δεν σημαίνει ότι δεν είσαι από εκεί.

Επίσης, κακά τα ψέματα, η ορθογραφία δεν ξεχνιέται, και η γραμματική όχι σε τέτοιο επίπεδο XD

Βέβαια εγώ συντάσσω κείμενα κάθε μέρα, δηλαδή εξασκώ την Νέα Ελληνική καθώς και την Αγγλική κάθε ημέρα.

Τέλος, το Django είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Troll

Troll

ειδες?και επριζα στο φορουμ να την δειτε
εγω εχω να γραψω κατι σε ενα χαρτι 3 χρονια ωποτε καταλαβενης

plankton

plankton

Το Django δεν είναι και καμιά φοβερή ταινία αλλά παρόλα αυτά παραμένει καλή.Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι superhero movies και οι αγαπημένες μου είναι η τριλογία Batman και Iron-Man.aww 

Aldark

Aldark

καλές οι superhero movies , ειδικά της Μάρβελ , καλές οι νέες ταινίες , αλλά οι καλύτερες ταινίες που χουν βγει ποιοτικά ανήκουν στο παρελθόν...(70's άντε μέχρι 90's + οι πιο παλιές και διαμάντια του τύπου Καζαμπλάνκα,Πολίτης Κέην ή οι ταινίες του Χίτσκοκ)
Τζιμ , το Pulp Fiction το χεις δει;
καλό το Τζάνγκο , αλλά από κάποιο σημείο το χάνει..

plankton

plankton

Βαρετές τις βρίσκω τις ταινίες εκείνης της εποχής αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.

Troll

Troll

the good the bad and the ugly
ο σημαδεμενος ''al pacinoooooooooooooooooooo''
νονος!!!
η καλητερες ταινειες μεχρι σημερα
επεισης αλντα το μπατμαν δεν ειναι της μαρβελ...(για αυτο ειναι καλο):p
σας πρωτηνω να δειτε νομοταγη πολιτη οσοι δεν το εχετε δει με τον τζεραρντ μπατλερ

maggie

maggie

@jim: η ορθογραφία ξεχνιέται.

@troll: δεν φταίει το ότι έχεις να γράψεις καιρό σε χαρτί..φταίει ότι γράφεις και διαβάζεις greeklish.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μα, δεν γίνεται τόσο πολύ που να γράφεις ρήματα με ο.
Βέβαια έχεις δίκιο. Εγώ δεν γράφω σχεδόν ποτέ με greeklish, οπότε μάλλον απλά το χρειάζομαι και μου μένει.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Troll

Troll

εγω παντα με γκριγκλις γραφω...
επεισης μαγγι σταματα να κανεις την δυσκολη και πατα ναι καμια φορα οταν σου στελνω για παιχνιδια

plankton

plankton

maggie:Η ορθογραφία δεν ξεχνιέται.

maggie

maggie

^^ XD

ή θα είμαι afk, ή απασχολημένη με κάτι ή δεν θα έχω όρεξη να ξεφτιλιστώ σε 30άρηδες. δεν έχουμε καλό timing. XD

@plankton: η ορθογραφία ξεχνιέται. και δεν εννοώ τους κανόνες που κάνουν μπαμ, όπως αυτό που είπε ο τζιμ, ή άλλα παρόμοια του τύπου τα θηλυκά τελειώνουν σε η.

όταν γράφεις ή διαβάζεις κάτι σου μένει στο μυαλό. αν το διαβάσεις ή το γράψεις λάθος θα σου μείνει και λάθος. + πως στα γκρικλις κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ορθογραφία οπότε τα γράφουν όπως να ναι. τους ενδιαφέρει να γραφτεί γρήγορα, όχι σωστά.

αν τώρα εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε, γράφουμε ένα χρόνο με greeklish λάθος θα τα θυμόμαστε και λάθος. και όταν έρθει η ώρα να γράψεις κάτι με ελληνικούς χαρακτήρες, 8α σου έρχεται η ορθογραφία των greeklish.

η ορθογραφία ξεχνιέται. το έπαθα στο λύκειο όταν έγραφα έκθεση για τους λόγους που είπα παραπάνω.

Aldark

Aldark

ε σταμάτα να γράφεις greeklish χοκινς/τρολλ/ανανά, είσαι μεγάλο παιδί, δεν το καταλαβαίνω αυτό το στυλ να γράφουν γκρήκλις εκτός από παιδιά πχ γυμνασίου αλλά και ενήλικες 40άρηδες πχ , δεν είναι η γλώσσα σου Ελληνικά; (δε λέω να ξεχάσεις λίγο το πληκτρολόγιο ή να βαριέσαι να το αλλάξεις)
φιλική συμβουλή να τιμάς τη γλώσσα σου.
Οστώσω εγώ επειδή είμαι λίγο αφηρημένος κάνω κάποια λαθάκια ορθογραφίας , αλλά δεν παίζουν ρόλο τα γκρήκλις , αν και λίγο τα είχα ενστερνιστεί για κάποιο διάστημα...

ω και ναι συμφωνώ αυτές οι ταινίες που είπες (και όχι μόνο βέβαια) τρόλλι είναι τα διαμάντια , ίσως τις θεωρείς βαρετές μα είναι διαμάντια.
και μόνο τα μπάτμαν έχει η DC για να την κρατάνε άντε και κανά Σούπερμαν.
MARVEL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DC (με το Μάρβελ Σινεμάτικ Γιούνιβερς και τα Εξ-Μεν και τα Σπαήντερμαν κυρίως , έχει κατακτήσει την μπίζνα και βγάζει δις το χρόνο 8) )

Troll

Troll

ειναι το γουλβεριν της μαρβελ?δεν το ηξερα...παντως δεν μπορω να δω ταινεις με υπερηροες της σηχενωμαι αν εξερεσης το ματμαν....
για τα γκρικλις ετσι εχω συνηθηση δεν γινετε να το αλλαξω τωρα...ασε που μου αρεσει περισσοτερο...
τη εννωεις δεν εχεις ορεξη να ξεφτηληστης με 30αρηδες?νε τα σκιλς σου ξερεις ποσους 30αρηδες βαζεις κατω?ουτε εγω δεν εκανα κατα μεσω ορο 130 κριπακια σε ενα γκειμ παλια...φαρμαρις καλα,αν βελτειωσεις το φαρμ σου early game θα νυκας καθε παιχνιδη...στο λολ το φαρμαρισμα ει ναι το πιο συμαντηκο...15 κριπακια εισουντε με ενα κιλλ σε χρησο

plankton

plankton

maggie:Εμένα πάντως αυτά που λες δεν μου έχουν συμβεί ποτέ και ούτε πρόκειται,παρόλα αυτά δέχομαι τη γνώμη σου και πιστεύω πως είσαι σωστή.

Aldark:Εγώ είπα ότι τις θεωρώ βαρετές όχι ο Troll.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης