Παντως το μυστικο στο forum, απ'οτι εχω καταλαβει, ειναι να εχεις 2-3 account, να μπαινεις και να κανεις συζητησεις με τον εαυτο σου στα εκαστοτε topic...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
201 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 17 Νοε 2013, 22:55
GomuRumeninge
202 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 17 Νοε 2013, 23:20
maggie
4-5 γεμάτα προφίλ? XD
203 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 17 Νοε 2013, 23:33
Aldark
^χαχαχα
αν ξέρεις κάτι που δε ξέρω ρουμενίγκε ενημερωσέ με να λάβουμε δράση !
αν ξέρεις κάτι που δε ξέρω ρουμενίγκε ενημερωσέ με να λάβουμε δράση !
204 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 17 Νοε 2013, 23:43
maggie
σε ενημέρωσα.
205 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 17 Νοε 2013, 23:57
plankton
Βλέπεις Jaremy έμαθα μήπως λέω μήπως κατά τύχη Βλέπεις και Μπραφ.?
206 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 00:29
maggie
αυτόν τον διάβαζα στο μπλογκ.
στο οποίο μπλογκ έχει κάνει comments η γνωστή σε μερικούς εδώ μέσα τουλίπα.
α patty αλλαξοπίστησα. cain >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> jeremy
στο οποίο μπλογκ έχει κάνει comments η γνωστή σε μερικούς εδώ μέσα τουλίπα.
α patty αλλαξοπίστησα. cain >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> jeremy
207 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 10:12
Troll
jeremy suck
208 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 15:19
plankton
Λίγα λογία για το Jeremy.
Εσύ maggie που το ξες ότι είμαι Θεσσαλινικίος.?
Εσύ maggie που το ξες ότι είμαι Θεσσαλινικίος.?
209 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 17:41
maggie
ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι
στα ελληνικά δεν ξες ορθoγραφία.
στα αγγλικά δεν ξες γραμματική
XD
νταξ υπάρχει εξισορρόπηση.Troll έγραψε:jeremy suck
στα ελληνικά δεν ξες ορθoγραφία.
στα αγγλικά δεν ξες γραμματική
XD
210 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 17:47
Troll
θα το παρω ως κοπλημεντο αν και παλια ειξερα ορθρογραφεια αλλα πανε 3 χρονια που σταματησα το σχολειο οτι ηξερα το ξεχασα
211 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 18:05
plankton
Δεν μένω στη θεσσαλονίκη.:xD:
212 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 20:48
Dr. Jimalicious
Το γεγονός ότι το σώμα σου δεν βρίσκεται τώρα ή πια εκεί δεν σημαίνει ότι δεν είσαι από εκεί.
Επίσης, κακά τα ψέματα, η ορθογραφία δεν ξεχνιέται, και η γραμματική όχι σε τέτοιο επίπεδο XD
Βέβαια εγώ συντάσσω κείμενα κάθε μέρα, δηλαδή εξασκώ την Νέα Ελληνική καθώς και την Αγγλική κάθε ημέρα.
Τέλος, το Django είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ...
Επίσης, κακά τα ψέματα, η ορθογραφία δεν ξεχνιέται, και η γραμματική όχι σε τέτοιο επίπεδο XD
Βέβαια εγώ συντάσσω κείμενα κάθε μέρα, δηλαδή εξασκώ την Νέα Ελληνική καθώς και την Αγγλική κάθε ημέρα.
Τέλος, το Django είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ...
213 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 21:43
Troll
ειδες?και επριζα στο φορουμ να την δειτε
εγω εχω να γραψω κατι σε ενα χαρτι 3 χρονια ωποτε καταλαβενης
εγω εχω να γραψω κατι σε ενα χαρτι 3 χρονια ωποτε καταλαβενης
214 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 23:44
plankton
Το Django δεν είναι και καμιά φοβερή ταινία αλλά παρόλα αυτά παραμένει καλή.Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι superhero movies και οι αγαπημένες μου είναι η τριλογία Batman και Iron-Man.
215 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 23:50
Aldark
καλές οι superhero movies , ειδικά της Μάρβελ , καλές οι νέες ταινίες , αλλά οι καλύτερες ταινίες που χουν βγει ποιοτικά ανήκουν στο παρελθόν...(70's άντε μέχρι 90's + οι πιο παλιές και διαμάντια του τύπου Καζαμπλάνκα,Πολίτης Κέην ή οι ταινίες του Χίτσκοκ)
Τζιμ , το Pulp Fiction το χεις δει;
καλό το Τζάνγκο , αλλά από κάποιο σημείο το χάνει..
Τζιμ , το Pulp Fiction το χεις δει;
καλό το Τζάνγκο , αλλά από κάποιο σημείο το χάνει..
216 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 18 Νοε 2013, 23:55
plankton
Βαρετές τις βρίσκω τις ταινίες εκείνης της εποχής αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
217 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 01:06
Troll
the good the bad and the ugly
ο σημαδεμενος ''al pacinoooooooooooooooooooo''
νονος!!!
η καλητερες ταινειες μεχρι σημερα
επεισης αλντα το μπατμαν δεν ειναι της μαρβελ...(για αυτο ειναι καλο):p
σας πρωτηνω να δειτε νομοταγη πολιτη οσοι δεν το εχετε δει με τον τζεραρντ μπατλερ
ο σημαδεμενος ''al pacinoooooooooooooooooooo''
νονος!!!
η καλητερες ταινειες μεχρι σημερα
επεισης αλντα το μπατμαν δεν ειναι της μαρβελ...(για αυτο ειναι καλο):p
σας πρωτηνω να δειτε νομοταγη πολιτη οσοι δεν το εχετε δει με τον τζεραρντ μπατλερ
218 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 20:32
maggie
@jim: η ορθογραφία ξεχνιέται.
@troll: δεν φταίει το ότι έχεις να γράψεις καιρό σε χαρτί..φταίει ότι γράφεις και διαβάζεις greeklish.
@troll: δεν φταίει το ότι έχεις να γράψεις καιρό σε χαρτί..φταίει ότι γράφεις και διαβάζεις greeklish.
219 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 21:01
Dr. Jimalicious
Μα, δεν γίνεται τόσο πολύ που να γράφεις ρήματα με ο.
Βέβαια έχεις δίκιο. Εγώ δεν γράφω σχεδόν ποτέ με greeklish, οπότε μάλλον απλά το χρειάζομαι και μου μένει.
Βέβαια έχεις δίκιο. Εγώ δεν γράφω σχεδόν ποτέ με greeklish, οπότε μάλλον απλά το χρειάζομαι και μου μένει.
220 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 21:13
Troll
εγω παντα με γκριγκλις γραφω...
επεισης μαγγι σταματα να κανεις την δυσκολη και πατα ναι καμια φορα οταν σου στελνω για παιχνιδια
επεισης μαγγι σταματα να κανεις την δυσκολη και πατα ναι καμια φορα οταν σου στελνω για παιχνιδια
221 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 21:41
plankton
maggie:Η ορθογραφία δεν ξεχνιέται.
222 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 21:55
maggie
^^ XD
ή θα είμαι afk, ή απασχολημένη με κάτι ή δεν θα έχω όρεξη να ξεφτιλιστώ σε 30άρηδες. δεν έχουμε καλό timing. XD
@plankton: η ορθογραφία ξεχνιέται. και δεν εννοώ τους κανόνες που κάνουν μπαμ, όπως αυτό που είπε ο τζιμ, ή άλλα παρόμοια του τύπου τα θηλυκά τελειώνουν σε η.
όταν γράφεις ή διαβάζεις κάτι σου μένει στο μυαλό. αν το διαβάσεις ή το γράψεις λάθος θα σου μείνει και λάθος. + πως στα γκρικλις κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ορθογραφία οπότε τα γράφουν όπως να ναι. τους ενδιαφέρει να γραφτεί γρήγορα, όχι σωστά.
αν τώρα εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε, γράφουμε ένα χρόνο με greeklish λάθος θα τα θυμόμαστε και λάθος. και όταν έρθει η ώρα να γράψεις κάτι με ελληνικούς χαρακτήρες, 8α σου έρχεται η ορθογραφία των greeklish.
η ορθογραφία ξεχνιέται. το έπαθα στο λύκειο όταν έγραφα έκθεση για τους λόγους που είπα παραπάνω.
ή θα είμαι afk, ή απασχολημένη με κάτι ή δεν θα έχω όρεξη να ξεφτιλιστώ σε 30άρηδες. δεν έχουμε καλό timing. XD
@plankton: η ορθογραφία ξεχνιέται. και δεν εννοώ τους κανόνες που κάνουν μπαμ, όπως αυτό που είπε ο τζιμ, ή άλλα παρόμοια του τύπου τα θηλυκά τελειώνουν σε η.
όταν γράφεις ή διαβάζεις κάτι σου μένει στο μυαλό. αν το διαβάσεις ή το γράψεις λάθος θα σου μείνει και λάθος. + πως στα γκρικλις κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ορθογραφία οπότε τα γράφουν όπως να ναι. τους ενδιαφέρει να γραφτεί γρήγορα, όχι σωστά.
αν τώρα εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε, γράφουμε ένα χρόνο με greeklish λάθος θα τα θυμόμαστε και λάθος. και όταν έρθει η ώρα να γράψεις κάτι με ελληνικούς χαρακτήρες, 8α σου έρχεται η ορθογραφία των greeklish.
η ορθογραφία ξεχνιέται. το έπαθα στο λύκειο όταν έγραφα έκθεση για τους λόγους που είπα παραπάνω.
223 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 22:27
Aldark
ε σταμάτα να γράφεις greeklish χοκινς/τρολλ/ανανά, είσαι μεγάλο παιδί, δεν το καταλαβαίνω αυτό το στυλ να γράφουν γκρήκλις εκτός από παιδιά πχ γυμνασίου αλλά και ενήλικες 40άρηδες πχ , δεν είναι η γλώσσα σου Ελληνικά; (δε λέω να ξεχάσεις λίγο το πληκτρολόγιο ή να βαριέσαι να το αλλάξεις)
φιλική συμβουλή να τιμάς τη γλώσσα σου.
Οστώσω εγώ επειδή είμαι λίγο αφηρημένος κάνω κάποια λαθάκια ορθογραφίας , αλλά δεν παίζουν ρόλο τα γκρήκλις , αν και λίγο τα είχα ενστερνιστεί για κάποιο διάστημα...
ω και ναι συμφωνώ αυτές οι ταινίες που είπες (και όχι μόνο βέβαια) τρόλλι είναι τα διαμάντια , ίσως τις θεωρείς βαρετές μα είναι διαμάντια.
και μόνο τα μπάτμαν έχει η DC για να την κρατάνε άντε και κανά Σούπερμαν.
MARVEL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DC (με το Μάρβελ Σινεμάτικ Γιούνιβερς και τα Εξ-Μεν και τα Σπαήντερμαν κυρίως , έχει κατακτήσει την μπίζνα και βγάζει δις το χρόνο 8) )
φιλική συμβουλή να τιμάς τη γλώσσα σου.
Οστώσω εγώ επειδή είμαι λίγο αφηρημένος κάνω κάποια λαθάκια ορθογραφίας , αλλά δεν παίζουν ρόλο τα γκρήκλις , αν και λίγο τα είχα ενστερνιστεί για κάποιο διάστημα...
ω και ναι συμφωνώ αυτές οι ταινίες που είπες (και όχι μόνο βέβαια) τρόλλι είναι τα διαμάντια , ίσως τις θεωρείς βαρετές μα είναι διαμάντια.
και μόνο τα μπάτμαν έχει η DC για να την κρατάνε άντε και κανά Σούπερμαν.
MARVEL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DC (με το Μάρβελ Σινεμάτικ Γιούνιβερς και τα Εξ-Μεν και τα Σπαήντερμαν κυρίως , έχει κατακτήσει την μπίζνα και βγάζει δις το χρόνο 8) )
224 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 22:36
Troll
ειναι το γουλβεριν της μαρβελ?δεν το ηξερα...παντως δεν μπορω να δω ταινεις με υπερηροες της σηχενωμαι αν εξερεσης το ματμαν....
για τα γκρικλις ετσι εχω συνηθηση δεν γινετε να το αλλαξω τωρα...ασε που μου αρεσει περισσοτερο...
τη εννωεις δεν εχεις ορεξη να ξεφτηληστης με 30αρηδες?νε τα σκιλς σου ξερεις ποσους 30αρηδες βαζεις κατω?ουτε εγω δεν εκανα κατα μεσω ορο 130 κριπακια σε ενα γκειμ παλια...φαρμαρις καλα,αν βελτειωσεις το φαρμ σου early game θα νυκας καθε παιχνιδη...στο λολ το φαρμαρισμα ει ναι το πιο συμαντηκο...15 κριπακια εισουντε με ενα κιλλ σε χρησο
για τα γκρικλις ετσι εχω συνηθηση δεν γινετε να το αλλαξω τωρα...ασε που μου αρεσει περισσοτερο...
τη εννωεις δεν εχεις ορεξη να ξεφτηληστης με 30αρηδες?νε τα σκιλς σου ξερεις ποσους 30αρηδες βαζεις κατω?ουτε εγω δεν εκανα κατα μεσω ορο 130 κριπακια σε ενα γκειμ παλια...φαρμαρις καλα,αν βελτειωσεις το φαρμ σου early game θα νυκας καθε παιχνιδη...στο λολ το φαρμαρισμα ει ναι το πιο συμαντηκο...15 κριπακια εισουντε με ενα κιλλ σε χρησο
225 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Νοε 2013, 23:18
plankton
maggie:Εμένα πάντως αυτά που λες δεν μου έχουν συμβεί ποτέ και ούτε πρόκειται,παρόλα αυτά δέχομαι τη γνώμη σου και πιστεύω πως είσαι σωστή.
Aldark:Εγώ είπα ότι τις θεωρώ βαρετές όχι ο Troll.
Aldark:Εγώ είπα ότι τις θεωρώ βαρετές όχι ο Troll.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης