σιγά μπισκότο μη νοικοκυρεύτηκες..εμείς θα είμαστε πάντα ελεύθερα πουλιά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
576 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 10 Νοε 2014, 22:12
Johnyman
577 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Δεκ 2014, 14:22
Elidor
Aldark έγραψε:μωρέ , έχω μερικές ιδέες για να το φτιάξουμε πάλι , αλλά θέλω 2-3 άτομα και χρόνο για προμόσιον φάση...
Tι εχεις κατα νου τρισαθλιε υποτακτικε?
578 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Δεκ 2014, 18:49
Johnyman
Συνάντηση χαλβάδες οσονούπω.
579 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 06 Δεκ 2014, 21:26
Dr. Jimalicious
Πλάκα πλάκα, καιρό έχουμε να κάνουμε.
580 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Δεκ 2014, 18:07
Aldark
Elidor έγραψε:Aldark έγραψε:μωρέ , έχω μερικές ιδέες για να το φτιάξουμε πάλι , αλλά θέλω 2-3 άτομα και χρόνο για προμόσιον φάση...
Tι εχεις κατα νου τρισαθλιε υποτακτικε?
well , πολλά πράματα Master Elidor , αλλά θέλουμε όντως να αναβιώσουμε το φόρουμ;
581 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 07 Δεκ 2014, 19:35
Dr. Jimalicious
Το φόρουμ ήταν και είναι το σπίτι μας εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω αξίζει.
EDIT: Νομίζω κάτι έπαθε η ώρα... XD
EDIT: Νομίζω κάτι έπαθε η ώρα... XD
582 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 08 Δεκ 2014, 01:14
Elidor
Συναντηση που και ποτε πορνες?
583 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 08 Δεκ 2014, 02:29
Johnyman
στη νύφη του Θερμαϊκού..για το πότε μείνετε συντονισμένοι..
γιορτές εδώ θα είστε?
γιορτές εδώ θα είστε?
584 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 10 Δεκ 2014, 00:24
Aldark
κατεβείτε αθήνα μία :xD:
585 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 11 Δεκ 2014, 01:19
Johnyman
και δύο μη σου πω
586 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Δεκ 2014, 18:03
Patty D.Luffy
Ρε παιδιά ποιός μου έβαλε 16 στο username?? :conf: :conf:
Βασικά και το προφίλ μου αλλάξατε... κάποιος με σαμποτάρει..
Για πότε λέτε συνάντἥση??
Βασικά και το προφίλ μου αλλάξατε... κάποιος με σαμποτάρει..
Για πότε λέτε συνάντἥση??
587 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Δεκ 2014, 15:17
maggie
^ δεν johnyboy είμαι Johnyboy καρφί Johnyboy οπότε Johnyboy δεν Johnyboy μπορώ Johnyboy να Johnyboy πω Johnyboy.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τρι 23 Δεκ 2014, 15:25, 1 φορά
588 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Δεκ 2014, 15:24
maggie
ατσαλόκαρφο 8 χιλιοστών ^
589 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 11:41
Σκληρός Καριόλης
πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξει το φόρουμ. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση
590 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 14:04
maggie
φτιάξτε το.
Tankianism & Patty D Luffy16 με γεια ο πίνακας διαχείρισης.
Tankianism & Patty D Luffy16 με γεια ο πίνακας διαχείρισης.
591 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 14:44
Patty D.Luffy
EDIT: Έκανα καποιές αλλαγές δοκιμαστικά.. χιχιχιχιχι!!
EDIT 2: Έχει κανείς τα εικονίδια απο το παλιό φόρουμ?? Άν όχι θα φτιάξω καινούρια το βράδυ...
592 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 16:19
maggie
κανείς δεν τα έχει. ο Shadow Ace τα είχε φτιάξει.
593 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 16:26
maggie
επίσης έγινες admin, κομμένα τα edits στα ποστ σου. κάνε double & triple & quadra & penta posts.
επιβάλλεται να κάνεις. δεν θα χαλάσεις το όνομα που με τόσο spam χτίσαμε!
επιβάλλεται να κάνεις. δεν θα χαλάσεις το όνομα που με τόσο spam χτίσαμε!
594 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Δεκ 2014, 17:29
Dr. Jimalicious
Με γεια το adminiliki! :xD:
Τώρα μόνο μας λείπει ο κόσμος... Αλλά φαντάζομαι και αυτός κάποια στιγμή θα έρθει. Patty, αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι (ξέρω γω, σε καμιά εικόνα), πες.
EDIT: Ας φτιάξει κάποιος το ρολόι του φόρουμ, λέει ότι πόσταρα στις 2 το πρωί. :xD:
Τώρα μόνο μας λείπει ο κόσμος... Αλλά φαντάζομαι και αυτός κάποια στιγμή θα έρθει. Patty, αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι (ξέρω γω, σε καμιά εικόνα), πες.
EDIT: Ας φτιάξει κάποιος το ρολόι του φόρουμ, λέει ότι πόσταρα στις 2 το πρωί. :xD:
595 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 03:02
Patty D.Luffy
Thanks Jim
Αν θέλεις και έχεις χρόνο μπορείς να φτιάξεις το νέο μπάννερ, ή ό,τι άλλο θέλεις!
Η και νέα εικονίδια για τα topics και τις σημειώσεις.. μπορώ να σου στείλω σε λινκ τα παλιά..
Η ώρα για κάποιο λόγο δεν λέει να αποθηκευτεί στις σωστές ρυθμίσεις...
Ααα έβαλα και νέα emoticons να κάνουν παρέα στα κρεμμυδάκια
Αν θέλεις και έχεις χρόνο μπορείς να φτιάξεις το νέο μπάννερ, ή ό,τι άλλο θέλεις!
Η και νέα εικονίδια για τα topics και τις σημειώσεις.. μπορώ να σου στείλω σε λινκ τα παλιά..
Η ώρα για κάποιο λόγο δεν λέει να αποθηκευτεί στις σωστές ρυθμίσεις...
Ααα έβαλα και νέα emoticons να κάνουν παρέα στα κρεμμυδάκια
596 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 03:04
Patty D.Luffy
Maggie θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου !!!
Ααααα σου ανεβάζω και emoticons με τον Λούφυ.. :mueh: :mueh:
:op002:
Ααααα σου ανεβάζω και emoticons με τον Λούφυ.. :mueh: :mueh:
:op002:
597 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 03:32
Johnyman
έπρεπε να γίνει καμιά κοπέλα αντμιν να πάμε μπροστά..η μάγγι δεν μετράει
598 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 03:33
Johnyman
κωδικός admin btw για όποιον δεν τον έχει: tsakmpam123789
599 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 10:28
maggie
ανίδεα μέλη και admins η ώρα ΕΊΝΑΙ αποθηκευμένη στις σωστές ρυθμίσεις.
κοιτάξτε το φόρουμ απλά log out και δείτε τι ώρα αναγράφεται.
αφού διαπιστώσετε πόσο στραβάδια ήσασταν κάντε login => profile => επιλογές => ωρολογιακή ζώνη και διορθώστε το
κοιτάξτε το φόρουμ απλά log out και δείτε τι ώρα αναγράφεται.
αφού διαπιστώσετε πόσο στραβάδια ήσασταν κάντε login => profile => επιλογές => ωρολογιακή ζώνη και διορθώστε το
600 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Δεκ 2014, 10:33
maggie
:op044:
Johnyboy γτ η patty μπόρεσε και ανέβασε περισσότερα emoticons από την στιγμή που υποστήριζες τη μη δυνατή προσθήκη νέων εικονιδίων εξαιτίας κάποιου ορίου??
άρα ισχύουν: α) Patty D Luffy > Johnyboy.
β)μέχρι και ο πίνακας την πέφτει στα κορίτσια μέλη
gj patty
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης