Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
σιγά μπισκότο μη νοικοκυρεύτηκες..εμείς θα είμαστε πάντα ελεύθερα πουλιά

Elidor

Elidor

Avarga
Aldark έγραψε:μωρέ , έχω μερικές ιδέες για να το φτιάξουμε πάλι , αλλά θέλω 2-3 άτομα και χρόνο για προμόσιον φάση... so bored.

Tι εχεις κατα νου τρισαθλιε υποτακτικε?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Συνάντηση χαλβάδες οσονούπω.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Πλάκα πλάκα, καιρό έχουμε να κάνουμε.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

Elidor έγραψε:
Aldark έγραψε:μωρέ , έχω μερικές ιδέες για να το φτιάξουμε πάλι , αλλά θέλω 2-3 άτομα και χρόνο για προμόσιον φάση... so bored.

Tι εχεις κατα νου τρισαθλιε υποτακτικε?

well , πολλά πράματα Master Elidor , αλλά θέλουμε όντως να αναβιώσουμε το φόρουμ; dont talk to me, i k

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Το φόρουμ ήταν και είναι το σπίτι μας εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω αξίζει.

EDIT: Νομίζω κάτι έπαθε η ώρα... XD

Elidor

Elidor

Avarga
Συναντηση που και ποτε πορνες?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
στη νύφη του Θερμαϊκού..για το πότε μείνετε συντονισμένοι..

γιορτές εδώ θα είστε?

Aldark

Aldark

κατεβείτε αθήνα μία :xD:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
και δύο μη σου πω

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ρε παιδιά ποιός μου έβαλε 16 στο username?? :conf: :conf:

Βασικά και το προφίλ μου αλλάξατε... κάποιος με σαμποτάρει.. fuck no.

Για πότε λέτε συνάντἥση??

maggie

maggie

^ δεν johnyboy είμαι Johnyboy καρφί Johnyboy οπότε Johnyboy δεν Johnyboy μπορώ Johnyboy να Johnyboy πω Johnyboy.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τρι 23 Δεκ 2014, 15:25, 1 φορά

maggie

maggie

ατσαλόκαρφο 8 χιλιοστών ^

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξει το φόρουμ. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση

maggie

maggie

φτιάξτε το.

Tankianism & Patty D Luffy16 με γεια ο πίνακας διαχείρισης.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
fuck no. fuck no. fuck no. fuck no. fuck no. fuck no. fuck no.

EDIT: Έκανα καποιές αλλαγές  δοκιμαστικά.. χιχιχιχιχι!!  angel1 angel1

EDIT 2: Έχει κανείς τα εικονίδια απο το παλιό φόρουμ?? Άν όχι θα φτιάξω καινούρια το βράδυ... ouf

maggie

maggie

κανείς δεν τα έχει. ο Shadow Ace τα είχε φτιάξει.

maggie

maggie

επίσης έγινες admin, κομμένα τα edits στα ποστ σου. you failed,sir. κάνε double & triple & quadra & penta posts.

επιβάλλεται να κάνεις. δεν θα χαλάσεις το όνομα που με τόσο spam χτίσαμε! your mom=15$

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Με γεια το adminiliki! :xD:
Τώρα μόνο μας λείπει ο κόσμος... Αλλά φαντάζομαι και αυτός κάποια στιγμή θα έρθει. Patty, αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι (ξέρω γω, σε καμιά εικόνα), πες.

EDIT: Ας φτιάξει κάποιος το ρολόι του φόρουμ, λέει ότι πόσταρα στις 2 το πρωί. :xD:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Thanks Jim  ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1350551162 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1820310207 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1985819132 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1151418291 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 2041599235 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 292138222
Αν θέλεις και έχεις χρόνο μπορείς να φτιάξεις το νέο μπάννερ, ή ό,τι άλλο θέλεις! ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 2545073081 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1512613581

Η και νέα εικονίδια για τα topics και τις σημειώσεις.. μπορώ να σου στείλω σε λινκ τα παλιά..

Η ώρα για κάποιο λόγο δεν λέει να αποθηκευτεί στις σωστές ρυθμίσεις...

Ααα έβαλα και νέα emoticons να κάνουν παρέα στα κρεμμυδάκια ouf ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1985819132 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 2860512311

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Maggie θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου !!! gj! aww

Ααααα σου ανεβάζω και emoticons με τον Λούφυ.. :mueh: :mueh:

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 470917964 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 3974990069 :op002:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
έπρεπε να γίνει καμιά κοπέλα αντμιν να πάμε μπροστά..η μάγγι δεν μετράει

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κωδικός admin btw για όποιον δεν τον έχει: tsakmpam123789

maggie

maggie

ανίδεα μέλη και admins η ώρα ΕΊΝΑΙ αποθηκευμένη στις σωστές ρυθμίσεις.

κοιτάξτε το φόρουμ απλά log out και δείτε τι ώρα αναγράφεται.

αφού διαπιστώσετε πόσο στραβάδια ήσασταν κάντε login => profile => επιλογές => ωρολογιακή ζώνη και διορθώστε το

maggie

maggie

n1 n2 n3 n4

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 3549047763 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1512613581 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 1901399319 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 65410785 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 3686681761

:op044: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 2014428453 ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 24 470917964

Johnyboy γτ η patty μπόρεσε και ανέβασε περισσότερα emoticons από την στιγμή που υποστήριζες τη μη δυνατή προσθήκη νέων εικονιδίων εξαιτίας κάποιου ορίου??

άρα ισχύουν: α) Patty D Luffy > Johnyboy.
               β)μέχρι και ο πίνακας την πέφτει στα κορίτσια μέλη

gj patty gj!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης