Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μπα ρε, όχι με Λούφυ... μόνο με Σάντζι. :xD: :xD:

Aldark

Aldark

^don't you dare!!

ε ξέρω γω θα φτιάξω εγώ , πες μου διαστάσεις...

ναι τα ονόματα μπορούσαν να γυρίσουν στο κανονικό τους state είναι αλήθεια , μπερδεύομαι στο λογ ιν καμιά φορά :xD:

ps:breaking bad for the win
ps2:WTF GAME OF THRONES?

Scarlet D.

Scarlet D.

ξερετε οτι μπορειτε να φτιαξετε και πολλα banners μαζι και να αλλαζουν καθε τοσο ε? :P ενας φιλος μου ειχε πετυχει να αλλαζει σε καθε refresh εγω απλα εβαλα gif αντι για εικονα....

http://www.onepiecegr.com/

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχαχα, την περίμενα την αντίδραση!! :xD:

Όποιος θέλει να αλλάξει όνομα και δεν είναι διαχειριστής να μου πει να τον αλλάξω, whistle
Για διάσταση δοκιμασε 1000 x 300 κάπου εκει πρέπει να θέλει.

Αααααα είδε κανεις τις ανακοινώσεις της Ε3???? aww aww

Scarlet D.

Scarlet D.

ρε συς admin δεν μπορειτε να αλλαξετε την εικονα που ειναι deleted κατω απο το avatar μου?

Hawkins

Hawkins

λοιπόν μπήκα μετά από παρα  πολύ καιρό στο forum(είχα άλλο όνομα αλλα δεν θυμόμουν κωδικό) και παρατήρησα ότι νέκρωσε τι έγινε ρε παιδιά? πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνονται περίπου 5-6 post την βδομάδα την ώρα που γινόντουσαν μπορεί και 30 σε μια μέρα...
θρυλικά μέλοι αγνοούνται!!!
έμπαινα στο forum και έριχνα τρελό γέλιο με τα post σας γενικά ήμασταν το πιο δεμένο forum
ποιος θα ξεχάσει τον ελιδορ που μισούσε τον hawkins όπως και τα ουγκ του!!!!
ποιος θα ξεχάσει την maggie που την έλεγε συνεχεια στον ελιδορ και εκει που λες τωρα τον έστειλε ο ελιντορ έβρισκε πάντα κάτι να της πει και πέθαινα στο γέλιο
ποιος θα ξεχάσει τον hawkins και τα μονος μου και όλοι σας όπου τον κράζατε και σας έκραζε όπως και τα 123134124 acc του όπως και την ορθογραφία του
ποιος θα ξεχάσει πάτυ με τα γιαοι της!!!

Santouryuu

Santouryuu

Εμενα δεν με ανεφερες ε; καλααααα....

Scarlet D.

Scarlet D.

θρυλικα μελη ειπε :P τα ευκολος εννοουμενα παρα και λειπωνται :P

Santouryuu

Santouryuu

σωστό κι αυτό... εν τω μεταξύ, μου αρέσει που τον πειράζει η ορθογραφία του hawkins... δεν κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ

Hawkins

Hawkins

εσυ δεν ξερω καν ποιος εισαι

Scarlet D.

Scarlet D.

ςςςςςςςς πως μιλας ετσι στον gomu gomu no luffy?λιγο σεβασμο δεν εχεις? θες να σε σκοτωσει?

Santouryuu

Santouryuu

Εχει τασεις αυτοκτονιας! :D

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Viper έγραψε:ρε συς admin δεν μπορειτε να αλλαξετε την εικονα που ειναι deleted κατω απο το avatar μου?

DONE!!!
Εβγαλα όλα τα bounties, αν κάποιος έχει κέφι για νέα μπανεράκια στα bounties ας τα φιάξει αλλιως θα ασχοληθώ όταν τελειώσω την εξεταστική. whistle

Ρεεεε ας κάνουμε ένα μαστερποστ με όλα τα ακκάουντ μας και τα παλια ονόματα. Είμαι σιγουρη πως ο hawkins/plankton ακόμα μας δουλεύει τακτικά.. heh look at that
Και γενικά είμαι λίγο δυσπιστή όποτε εμξφανίζονται μέλη από το πουθενά....

Santouryuu

Santouryuu

Τι ειναι μαστερπουστ;

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
GomuGomu no Luffy έγραψε:Τι ειναι μαστερπουστ;

Μη χάσεις εσύ... :xD: :xD: :xD: :xD:

Santouryuu

Santouryuu

Ρε πατυ... πως ελεγαν εκεινο το τρολ... πρεπει να εχουν περασει χρονια... ενας ψιλο γκεϋ/μπαϋ... που τον σιχαινοταν ο ελιδορ και τον εκανε συνεχεια μπαν επειδη τρολλαρε... που εγραφε απο πεποιθηση μονο γκρικλις... νομιζω ο τανκιαν του ειχε αφιερωσει και ποιημα xD

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τον Reborn λες???Πωωωω άλλη μορφή από εκεί. Πάνε και 2 χρόνια νομίζω...
Ρεεεεε όλοι μας άφησαν καιρούς... ellefson you is mean

Santouryuu

Santouryuu

Και βαλε!!! Τουλαχιστον τρια!!!

Tcixlas

Tcixlas

γιατί εγώ δεν είχα δει ποτέ αυτό το επικό σπαμινγκ θρεντ???

βαριέμαι να διαβάσω πανω απο 2 σελίδες οποτε...

αρχικά το breaking bad τα σπάει απο τους καλύτερους ηθοποιούς ο walter με διαφορά...
game of thrones πολύ καλό αλλά θέλω να διαβάσω τα βιβλία πρεπει να έιναι πολύ καλύτερα...

για τα άνιμ δεν έχω δει πολλά αλλά το top 2 μου είναι one piece και deathnote επικά τουλάχιστον και τα 2

και επειδή παρασοβάρεψα και δεν μου πάει καθόλου, πάμε με φόρα στα δικά μας...

όποιος μπορέσει να κατλάβει ποιός έιμαι απο παλιά κερδίζει ποίημα για πάρτυ του μόνο γι αυτόν... your mom=15$

Aldark

Aldark

Ποιος είσαι; Έμπαινες παλιά; έχεις πμ xD

Uchiha ή μάλλον Χόκινς ακκάουντ νούμερο 3443 , αυτά που αναφέρεις δεν είναι καν θρυλικά μέλη , αυτά γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια , the epicness was before that
Πάττυ θα σου έλεγα να μου αλλάξεις το name  αλλά άστο λίγο ακόμα..

Tcixlas

Tcixlas

you'll have to guess.... that's the game... δείξτε μου πόσο θέλετε να σας απαγγείλω ποιήματα

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Απαγορεύονται τα pm από την Παρασκευή

Tcixlas

Tcixlas

είσαι πιο σκληρός απο το σκληρό τυρι??? τα ποιήματα θα επιτρέπονται? μηνυματώστε με όσο μπορείτε μέχρι την παρασκευή ο σκληρός καράφλας θα μας τα σταματήσει me kisses you ^_^

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Μη προσβάλλεις τα άλλα μέλη

Tcixlas

Tcixlas

τόσο σκληρός? ακόμα και σε σπαμινγκ?? ουαου που θα έλεγε κι ο γιανης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης