Μπα ρε, όχι με Λούφυ... μόνο με Σάντζι. :xD: :xD:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
776 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 13 Ιουν 2015, 04:58
Patty D.Luffy
777 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 16 Ιουν 2015, 00:09
Aldark
^don't you dare!!
ε ξέρω γω θα φτιάξω εγώ , πες μου διαστάσεις...
ναι τα ονόματα μπορούσαν να γυρίσουν στο κανονικό τους state είναι αλήθεια , μπερδεύομαι στο λογ ιν καμιά φορά :xD:
ps:breaking bad for the win
ps2:WTF GAME OF THRONES?
ε ξέρω γω θα φτιάξω εγώ , πες μου διαστάσεις...
ναι τα ονόματα μπορούσαν να γυρίσουν στο κανονικό τους state είναι αλήθεια , μπερδεύομαι στο λογ ιν καμιά φορά :xD:
ps:breaking bad for the win
ps2:WTF GAME OF THRONES?
778 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 16 Ιουν 2015, 01:45
Scarlet D.
ξερετε οτι μπορειτε να φτιαξετε και πολλα banners μαζι και να αλλαζουν καθε τοσο ε? :P ενας φιλος μου ειχε πετυχει να αλλαζει σε καθε refresh εγω απλα εβαλα gif αντι για εικονα....
779 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 16 Ιουν 2015, 15:21
Patty D.Luffy
Χαχαχαχα, την περίμενα την αντίδραση!! :xD:
Όποιος θέλει να αλλάξει όνομα και δεν είναι διαχειριστής να μου πει να τον αλλάξω,
Για διάσταση δοκιμασε 1000 x 300 κάπου εκει πρέπει να θέλει.
Αααααα είδε κανεις τις ανακοινώσεις της Ε3????
Όποιος θέλει να αλλάξει όνομα και δεν είναι διαχειριστής να μου πει να τον αλλάξω,
Για διάσταση δοκιμασε 1000 x 300 κάπου εκει πρέπει να θέλει.
Αααααα είδε κανεις τις ανακοινώσεις της Ε3????
780 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουν 2015, 11:20
Scarlet D.
ρε συς admin δεν μπορειτε να αλλαξετε την εικονα που ειναι deleted κατω απο το avatar μου?
781 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 21 Ιουν 2015, 19:23
Hawkins
λοιπόν μπήκα μετά από παρα πολύ καιρό στο forum(είχα άλλο όνομα αλλα δεν θυμόμουν κωδικό) και παρατήρησα ότι νέκρωσε τι έγινε ρε παιδιά? πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνονται περίπου 5-6 post την βδομάδα την ώρα που γινόντουσαν μπορεί και 30 σε μια μέρα...
θρυλικά μέλοι αγνοούνται!!!
έμπαινα στο forum και έριχνα τρελό γέλιο με τα post σας γενικά ήμασταν το πιο δεμένο forum
ποιος θα ξεχάσει τον ελιδορ που μισούσε τον hawkins όπως και τα ουγκ του!!!!
ποιος θα ξεχάσει την maggie που την έλεγε συνεχεια στον ελιδορ και εκει που λες τωρα τον έστειλε ο ελιντορ έβρισκε πάντα κάτι να της πει και πέθαινα στο γέλιο
ποιος θα ξεχάσει τον hawkins και τα μονος μου και όλοι σας όπου τον κράζατε και σας έκραζε όπως και τα 123134124 acc του όπως και την ορθογραφία του
ποιος θα ξεχάσει πάτυ με τα γιαοι της!!!
θρυλικά μέλοι αγνοούνται!!!
έμπαινα στο forum και έριχνα τρελό γέλιο με τα post σας γενικά ήμασταν το πιο δεμένο forum
ποιος θα ξεχάσει τον ελιδορ που μισούσε τον hawkins όπως και τα ουγκ του!!!!
ποιος θα ξεχάσει την maggie που την έλεγε συνεχεια στον ελιδορ και εκει που λες τωρα τον έστειλε ο ελιντορ έβρισκε πάντα κάτι να της πει και πέθαινα στο γέλιο
ποιος θα ξεχάσει τον hawkins και τα μονος μου και όλοι σας όπου τον κράζατε και σας έκραζε όπως και τα 123134124 acc του όπως και την ορθογραφία του
ποιος θα ξεχάσει πάτυ με τα γιαοι της!!!
782 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 21 Ιουν 2015, 23:04
Santouryuu
Εμενα δεν με ανεφερες ε; καλααααα....
783 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 21 Ιουν 2015, 23:14
Scarlet D.
θρυλικα μελη ειπε :P τα ευκολος εννοουμενα παρα και λειπωνται :P
784 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 21 Ιουν 2015, 23:48
Santouryuu
σωστό κι αυτό... εν τω μεταξύ, μου αρέσει που τον πειράζει η ορθογραφία του hawkins... δεν κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ
785 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 02:01
Hawkins
εσυ δεν ξερω καν ποιος εισαι
786 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 02:29
Scarlet D.
ςςςςςςςς πως μιλας ετσι στον gomu gomu no luffy?λιγο σεβασμο δεν εχεις? θες να σε σκοτωσει?
787 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 03:35
Santouryuu
Εχει τασεις αυτοκτονιας! :D
788 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 15:42
Patty D.Luffy
Viper έγραψε:ρε συς admin δεν μπορειτε να αλλαξετε την εικονα που ειναι deleted κατω απο το avatar μου?
DONE!!!
Εβγαλα όλα τα bounties, αν κάποιος έχει κέφι για νέα μπανεράκια στα bounties ας τα φιάξει αλλιως θα ασχοληθώ όταν τελειώσω την εξεταστική.
Ρεεεε ας κάνουμε ένα μαστερποστ με όλα τα ακκάουντ μας και τα παλια ονόματα. Είμαι σιγουρη πως ο hawkins/plankton ακόμα μας δουλεύει τακτικά..
Και γενικά είμαι λίγο δυσπιστή όποτε εμξφανίζονται μέλη από το πουθενά....
789 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 22:39
Santouryuu
Τι ειναι μαστερπουστ;
790 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουν 2015, 23:13
Patty D.Luffy
GomuGomu no Luffy έγραψε:Τι ειναι μαστερπουστ;
Μη χάσεις εσύ... :xD: :xD: :xD: :xD:
791 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 00:50
Santouryuu
Ρε πατυ... πως ελεγαν εκεινο το τρολ... πρεπει να εχουν περασει χρονια... ενας ψιλο γκεϋ/μπαϋ... που τον σιχαινοταν ο ελιδορ και τον εκανε συνεχεια μπαν επειδη τρολλαρε... που εγραφε απο πεποιθηση μονο γκρικλις... νομιζω ο τανκιαν του ειχε αφιερωσει και ποιημα xD
792 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 15:27
Patty D.Luffy
Τον Reborn λες???Πωωωω άλλη μορφή από εκεί. Πάνε και 2 χρόνια νομίζω...
Ρεεεεε όλοι μας άφησαν καιρούς...
Ρεεεεε όλοι μας άφησαν καιρούς...
793 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 15:39
Santouryuu
Και βαλε!!! Τουλαχιστον τρια!!!
794 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 16:55
Tcixlas
γιατί εγώ δεν είχα δει ποτέ αυτό το επικό σπαμινγκ θρεντ???
βαριέμαι να διαβάσω πανω απο 2 σελίδες οποτε...
αρχικά το breaking bad τα σπάει απο τους καλύτερους ηθοποιούς ο walter με διαφορά...
game of thrones πολύ καλό αλλά θέλω να διαβάσω τα βιβλία πρεπει να έιναι πολύ καλύτερα...
για τα άνιμ δεν έχω δει πολλά αλλά το top 2 μου είναι one piece και deathnote επικά τουλάχιστον και τα 2
και επειδή παρασοβάρεψα και δεν μου πάει καθόλου, πάμε με φόρα στα δικά μας...
όποιος μπορέσει να κατλάβει ποιός έιμαι απο παλιά κερδίζει ποίημα για πάρτυ του μόνο γι αυτόν...
βαριέμαι να διαβάσω πανω απο 2 σελίδες οποτε...
αρχικά το breaking bad τα σπάει απο τους καλύτερους ηθοποιούς ο walter με διαφορά...
game of thrones πολύ καλό αλλά θέλω να διαβάσω τα βιβλία πρεπει να έιναι πολύ καλύτερα...
για τα άνιμ δεν έχω δει πολλά αλλά το top 2 μου είναι one piece και deathnote επικά τουλάχιστον και τα 2
και επειδή παρασοβάρεψα και δεν μου πάει καθόλου, πάμε με φόρα στα δικά μας...
όποιος μπορέσει να κατλάβει ποιός έιμαι απο παλιά κερδίζει ποίημα για πάρτυ του μόνο γι αυτόν...
795 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:12
Aldark
Ποιος είσαι; Έμπαινες παλιά; έχεις πμ xD
Uchiha ή μάλλον Χόκινς ακκάουντ νούμερο 3443 , αυτά που αναφέρεις δεν είναι καν θρυλικά μέλη , αυτά γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια , the epicness was before that
Πάττυ θα σου έλεγα να μου αλλάξεις το name αλλά άστο λίγο ακόμα..
Uchiha ή μάλλον Χόκινς ακκάουντ νούμερο 3443 , αυτά που αναφέρεις δεν είναι καν θρυλικά μέλη , αυτά γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια , the epicness was before that
Πάττυ θα σου έλεγα να μου αλλάξεις το name αλλά άστο λίγο ακόμα..
796 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:24
Tcixlas
you'll have to guess.... that's the game... δείξτε μου πόσο θέλετε να σας απαγγείλω ποιήματα
797 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:26
Σκληρός Καριόλης
Απαγορεύονται τα pm από την Παρασκευή
798 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:39
Tcixlas
είσαι πιο σκληρός απο το σκληρό τυρι??? τα ποιήματα θα επιτρέπονται? μηνυματώστε με όσο μπορείτε μέχρι την παρασκευή ο σκληρός καράφλας θα μας τα σταματήσει
799 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:43
Σκληρός Καριόλης
Μη προσβάλλεις τα άλλα μέλη
800 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:50
Tcixlas
τόσο σκληρός? ακόμα και σε σπαμινγκ?? ουαου που θα έλεγε κι ο γιανης
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης