Θα μπει τάξη και στο σπαμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
801 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 17:56
Σκληρός Καριόλης
802 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 18:07
Tcixlas
τι τάξη? μπορώ να πάω στις μεγάλες ταξεις??? έχουν τα καλύτερα γκομενάκια...
803 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 18:25
Σκληρός Καριόλης
Θάνο ψήσε να αλλάξεις υπογραφή γιατί είναι λίγο επιληπτική
804 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 18:40
Tcixlas
κουράζει λες???? περίμενα λόγω σκληρότητας να την εκτιμήσεις χαχαχ
η αλήθεια είναι ότι χτες κοιτούσα υπογραφές για έναν άλλον και είδα μια καλή και μάλλον θα την βάλω αλλά θα δούμε
εντιτ: μόλις παρατήρησα warn ελπίζω να έιναι τρολάρισμα πραγματικά γιατί αλλιώς εδώ θα τα χαλάσουμε
η αλήθεια είναι ότι χτες κοιτούσα υπογραφές για έναν άλλον και είδα μια καλή και μάλλον θα την βάλω αλλά θα δούμε
εντιτ: μόλις παρατήρησα warn ελπίζω να έιναι τρολάρισμα πραγματικά γιατί αλλιώς εδώ θα τα χαλάσουμε
805 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 18:59
Hawkins
δεν είμαι ο χόκινς!!!!DarkLuffy έγραψε:Ποιος είσαι; Έμπαινες παλιά; έχεις πμ xD
Uchiha ή μάλλον Χόκινς ακκάουντ νούμερο 3443 , αυτά που αναφέρεις δεν είναι καν θρυλικά μέλη , αυτά γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια , the epicness was before that
Πάττυ θα σου έλεγα να μου αλλάξεις το name αλλά άστο λίγο ακόμα..
σαν να ξανα άνθησε το φόρουμ
edit---->βασικά άστο βαριέμαι ο χόκινς είμαι,είπα να σας τρολλάρο λίγο (επίτηδες το ανορθόγραφο ποστ)και γενικά μπήκα μετά απο 1.5 χρόνο περίπου(και καπου εδω σταματαω τους τονους γιατι βαριεμαι)
αλλα σας θυμηθηκα και ειπα να μπω να πω ενα γεια!!με τοσα βιβλια που διαβασα βελτιωσα την ορθογραφια μου σε σχεση με αυτο το χαλι εδω...
- αποσπασμα απο τα πρωτα μου ποστ στο φορουμ:
- λοιπον μιπως εχετε καμια ιδεα το τι θα γινει στην συνεχεια και το λετε σε οποιο τοπικ νανε λοιπον εδω θα σηζυταμε για θεωριες δικες μας΄
κατι που εχω σκεφτει ειναι οτι ο λουφη θα παει να πολεμηση με την big mom μαζι με τον τραφυ και τα 2 πληρωματα και μετα απο σειρα με γεγονοτα η big mom θα τον δει με καλο ματι αφου ειτανε ο ανθροπος που εσωσαι την ζωη της λολα (thriller bark)
ειναι σχεδον σειγουρο οτι ειναι συγγενεις αυτες οι δυο.Και αυτο θα των βαλει σε πολεμο με τον τραφυ εφοσον του χαλαει τα σχεδια.
806 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 19:32
Aldark
^where is elidor when you need him?
ωραίο νέημ Μάνο
edit:Kingpin ftw
ωραίο νέημ Μάνο
edit:Kingpin ftw
807 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 19:41
Tcixlas
τρομερή ορθογραφική βελτίωση.... ρε μπας και το περνάς απο ορθογραφικό έλεγχο στο word και μας κοροιδεύεις? :p χαχαχαχαχαχαχαχαχα εσύ είσαι ο περιβόητος hawkins που λένε όλοι? δεν ξέρω αν εκάνα σωστά τη σύνδεση αλλά εσύ είσαι ο συνάδελφος διπολικός, που μιλούσε με τον εαυτό του? αυτός που μου είπαν ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσω ποτέ?
808 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 19:43
Hawkins
ελπιζω να το ειπες για πλακα :))) γιατι ειναι σχεδον αστειο να φαω μπαν χωρις λογο οπως το μπαν που εφαγα στο ακ χοκινς επειδη ειχα δευτερο ακ :DDD
edit--->ναι εγω ειμαι,εγω μιλουσα μονος σε ενα παιχνιδι που τωρα που ξανα κοιταω το τοπικ μου φενεται πολυ βλακια διοτι δεν γινετε να τελειωσει ενα παλερμο σε 10 λεπτα!!!! :xD: :xD: δεν ξερω τι στο καλο σκεφτομουν και πιστευα πως θα το χαβανε!!!μικρος ημουν :((
edit--->ναι εγω ειμαι,εγω μιλουσα μονος σε ενα παιχνιδι που τωρα που ξανα κοιταω το τοπικ μου φενεται πολυ βλακια διοτι δεν γινετε να τελειωσει ενα παλερμο σε 10 λεπτα!!!! :xD: :xD: δεν ξερω τι στο καλο σκεφτομουν και πιστευα πως θα το χαβανε!!!μικρος ημουν :((
809 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 19:51
Tcixlas
χαχαχαχα εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να μιλάω μόνος μου γιατί δεν μου μιλάνε εδώ... βέβαια χωρίς άλλο ακκ... μπορώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρα, δεν τους έχω αναγκη ευτυχώς, μου είναι πλέον περιττοι... χαχα
εγώ ήρθα γεμάτος όρεξη για τρολάρισμα μετά απο το σχεδόν τελείωμα της εξεταστικής μου και τι να δω... ο die hard απο πάνω πρέπει αν μου έριξε warn γιατί τρόλαρα στο σπαμ θρεντ γιουπιιιι φακινγκ ντεμοκρασι
εγώ ήρθα γεμάτος όρεξη για τρολάρισμα μετά απο το σχεδόν τελείωμα της εξεταστικής μου και τι να δω... ο die hard απο πάνω πρέπει αν μου έριξε warn γιατί τρόλαρα στο σπαμ θρεντ γιουπιιιι φακινγκ ντεμοκρασι
810 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 21:31
Patty D.Luffy
Τα έχω χάσει?? Ποιός είναι ποιος.. Μάνο τι σεξουλιάρικη pic είναι αυτη??
Χμμμμμ είπατε τον τσίχλα Θάνο?? Άντε να δω τώρα ποιος είναι ο Θάνος
Είναι και παλιό μέλος εεε?? Χμμμμ...
Γενικά με έχετε μπερδέψει, τουλάχιστον υπάρχει κίνηση πάλι!!!
Που είναι ο Elidor και η Maggie????
Χμμμμμ είπατε τον τσίχλα Θάνο?? Άντε να δω τώρα ποιος είναι ο Θάνος
Είναι και παλιό μέλος εεε?? Χμμμμ...
Γενικά με έχετε μπερδέψει, τουλάχιστον υπάρχει κίνηση πάλι!!!
Που είναι ο Elidor και η Maggie????
811 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 21:36
Tcixlas
είπαμε όποιος με βρει έχει ποιήμα για παρτι του εκτός κι αν ο "Μάνος?"(--> νομίζω είναι ο σκληρός απο ότι κατάλαβα) ρίξει κι άλλο warn και μετά δεν μπορώ να γράψω...
812 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 21:40
Patty D.Luffy
Έλα κάνεις και πως δεν ξέρεις τον Μάνο.... οι μάσκες πέφτουν..
813 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 21:45
Tcixlas
φτου.... με κατάλαβαν... ξέρεις άρα ποιός είμαι???? για να ακούσω θεωρία....
άρα κατάλαβες και γιατι μου ρίχνει warn όπου σταθεί κι όπου βρεθει?
άρα κατάλαβες και γιατι μου ρίχνει warn όπου σταθεί κι όπου βρεθει?
814 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:39
Scarlet D.
αυτος ο θανος εχει φαει το φρουτο του
warning warning no mi?
warning warning no mi?
815 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:42
Hawkins
πραγματικα δεν μου ερχετε κατι στο μυαλλο βοηθησε μας λιγο βρε αδερφε...
λοιπον σημερα ειναι μεγαλη μερα γιατι με τον ερχομο μου θα αναστηθη το φορουμ και θα συμβαλουμε ολλοι σε αυτο
το ταιμ σκιπ τελειωσε λοιπον και θελω να ακουσω τις εμπειριες σας τα τελευταια 2.5 χρονια που χαθηκαμε
λοιπον σημερα ειναι μεγαλη μερα γιατι με τον ερχομο μου θα αναστηθη το φορουμ και θα συμβαλουμε ολλοι σε αυτο
το ταιμ σκιπ τελειωσε λοιπον και θελω να ακουσω τις εμπειριες σας τα τελευταια 2.5 χρονια που χαθηκαμε
816 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:45
Scarlet D.
εεεεε εγω πριν λιγους μηνες ειδα φως και μπηκα :P
817 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:46
Tcixlas
μάλλον ο σκληρός το έχει φάει και μοιράζει τυχαία χαχχαχαχαχαχα εγώ πρέπει να έχω φάει το humor humor no mi αλλά ακόμα και ο lοuis ck να γράψει αν δεν έχει ο άλλος το απαραίτητο χιουμορ να το καταλάβει αλλιώς και ο louis θα είχε φάει μπαν
όσο γι αυτό που λες hawk το μόνο που έπρεπε να σας βοηθάει είναι το χιούμορ μου... χαχα
επίσης όσο γι αυτό που λές παλεύω να αναστήσω το φόρουμ με τον viper εδώ και 2 βδομάδες και έπρεπε να επιστρέψει ο μέγας απο ότι λένε hawk για να αναστηλωθεί το φόρουμ
όσο γι αυτό που λες hawk το μόνο που έπρεπε να σας βοηθάει είναι το χιούμορ μου... χαχα
επίσης όσο γι αυτό που λές παλεύω να αναστήσω το φόρουμ με τον viper εδώ και 2 βδομάδες και έπρεπε να επιστρέψει ο μέγας απο ότι λένε hawk για να αναστηλωθεί το φόρουμ
818 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:48
Scarlet D.
κοιτα βασικα δωσαμε τον σπορο και τωρα βγαινουν ριζες, μεχρι και οι admin ψιλοεπεστρεψαν
819 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:51
Tcixlas
σκέψου άρχισαν και τα warn χαχαχαχα θα γίνω γραφικός σήμερα χαχαχαχαχαχα
820 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:51
Scarlet D.
ελα σου εδωσαν 15% :P
821 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:52
Scarlet D.
ρε αντε μπειτε στο chat να μιλησουμε και λιγο
822 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουν 2015, 23:55
Tcixlas
έλα εγώ θα μπω χαχαχαχαχα ναι με έσωσαν χαχαχαχα
823 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 00:04
Patty D.Luffy
Χαχαχα, η ανάσταση του φόρουμ!! Πω ρε τι εποχές ζούμε!!!
824 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 00:05
Tcixlas
σκέψου ότι είναι ανοιχτό και το τσατ μπείτε ρε να χαβαλεδιάσουμε χαχαχα
825 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 01:08
Dr. Jimalicious
Διαβάζω νοσήματα κοτόπουλων. Σε 2 ημέρες θα μπορώ να χαβαλεδιάζω και εγώ. Promise.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης