να σε δούμ κι εσένα γιατι η παττυ μπήκε και συγκινήθηκε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
826 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 01:10
Tcixlas
827 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 03:52
Σκληρός Καριόλης
χα
828 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 10:19
Tcixlas
σήμερα είσαι ημίσκληρος???? γι αυτό καιτο μισο γέλιο??? ακούζ ζν?? προσπαθώ να καταλάβω γιατί ονομάζεσαι καριόλης απο χτες και έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είσαι φαν του μήδε
829 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 19:07
Σκληρός Καριόλης
Υαοι σου έστειλα κάτι pm με το ίδιο περιεχόμενο :p
Δες και απάντα
Δες και απάντα
830 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 19:27
Johnyman
πείτε λίγο ποιοί είστε να καταλαβαινόμαστε
πάντως μου αρέσετε,τσίχλα είσαι και ο πρώτος,πολύ γέλιο
πάντως μου αρέσετε,τσίχλα είσαι και ο πρώτος,πολύ γέλιο
831 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 19:29
Σκληρός Καριόλης
Αλλάξτε ονόματα ρε
832 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 20:06
Tcixlas
χχαχαχα εγώ θανάσης λέγομαι έιμαι νεούδι εδώ μέσα αλλά η πολυετής εμπειρία μου σε τρολ κτλπ με κάνει αυτό που έιμαι χαχαχαχα ότι θέλετε για γέλιο και πλάκες εδώ έιμαι για τα άλλα τα σοβαρά εγώ παπας δεν έιμαι...
πλάκα κάνω και γι αυτά εδώ έιμαι...
εεεμ τι μπρίκια κολάμε? :muaha:
πλάκα κάνω και γι αυτά εδώ έιμαι...
εεεμ τι μπρίκια κολάμε? :muaha:
- Σπόιλερ:
833 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 21:24
Aldark
πάττυ τσεκ πμς
834 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 24 Ιουν 2015, 21:45
Tcixlas
εγώ λέω να μπείτε στο τσατ γιατί εγώ θα πεθάνω αν συνεχίσω να διαβάζω με τέτοιους τερατώδεις ρυθμούς χωρίς συνομιλία με κάποιον για τόση ώρα
835 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 00:39
Scarlet D.
εγω να δεις που παθαινω καρδιακο καθε φορα που βλεπω το avatar και το signature του σκληρου καριολη,σε συνδιασμο με το background color νιωθω λες και μπηκα σε φορουμ μαφιας
836 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 00:56
Hawkins
αλλαξτε καποιος το ονομα μου στο κλασικο που εχω γιατι μου την δινει δεν ειμαι καν φαν του ναρουτο δεν ξερω γιατι το εβαλα
btw ωραιο το νεο μπανερ
btw ωραιο το νεο μπανερ
837 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:07
Tcixlas
τόσο σκληρός ο τύπος που κάνει ολόκληρο σαιτ να μοιάζει με μαφια χαουζ.... ποιός έιναι πια? ο δον καραφλόνε???? :mueh:
νέο warn σε 3,2,1....
νέο warn σε 3,2,1....
838 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:08
Aldark
αν δεν ήθελα να παραμείνω πιστός στο anime feeling , θα ρχομουν κι εγώ με σκαρφέης και breaking bad avs και sigs :teme:
839 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:30
Tcixlas
εγώ το πιθανότερον να έβαζα κάτι τρολίστικό ή την μουτσουνάρα μου να σας τρομοκρατάω καθημερινώς χαχαχαχαχα
840 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:31
Dr. Jimalicious
Ρε παιδιά, όλοι αλλάξατε ονόματα. Εγώ μπορώ να γίνω Dr. Jimalicious που είναι και αυτό που χρησιμοποιώ πιο συχνά ή πρέπει να το κάνω πάλι Jim McDuck?
841 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:36
Aldark
Jimalicious: o Καθετοποιητής του Ορίζοντα :haha:
842 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 01:36
Tcixlas
εγώ κλασικός τσίχλας διαχρονική αξία γιατι jimalicius???
843 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 03:16
Patty D.Luffy
Jim εντάξει!!!
Ρε ουτσίχα τι όνομα θέλεις, διάλεξε ένα και καλό, δεν θα σε βαπτίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι..
Γενικά όποιος θέλει να αλλάξει όνομα ας το πει τώρα.. ή ας σωπάσει για πάντα..
Αλεξ ψήστο για σετάκι σκαρφεις, αν και σε έχω συνηθίσει με τον Σάντζι :xD:
Το καλύτερο σετάκι που έιχα ποτέ ήταν αυτο...
Ρε ουτσίχα τι όνομα θέλεις, διάλεξε ένα και καλό, δεν θα σε βαπτίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι..
Γενικά όποιος θέλει να αλλάξει όνομα ας το πει τώρα.. ή ας σωπάσει για πάντα..
Αλεξ ψήστο για σετάκι σκαρφεις, αν και σε έχω συνηθίσει με τον Σάντζι :xD:
Το καλύτερο σετάκι που έιχα ποτέ ήταν αυτο...
- Σπόιλερ:
844 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 04:41
Johnyman
ε
αν δεν πείτε ποιός είστε,δεν σας μιλάω
αν δεν πείτε ποιός είστε,δεν σας μιλάω
845 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 07:57
Tcixlas
εγώ ο τσίχλας είμαι φίλε μου δεν με ξέρεις γιατί είμαι φρέσκος ουανπισοφορουμαχος στα έγραψα και πιο πάνω βρες τα γιατί βαριέμαι να γράφω πάλι χαχαχ
μην μας το παίζεις τώρα και καλά ότι δεν ξέρεις και έχεις location : aldark's home....
αν ήμουν ο aldark θα ήσουν σε άλλη διάσταση τώρα..
κάαατσε δηλαδή, υπάρχουν και κάποια όρια σκληρότητας εδώ μέσα.
δεν μπορείς να έρχεσαι ξαφνικά και να διεκδικείς σκληρότητα ίση με τον die hard σε καραφλό καριόλη.... σηκωθήκανε τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι ένα πράγμα... τσ τσ τσ τσ τσ χάλασε ο κόσμος....
σκληρέ εγώ σε καταλαβαίνω έπεσε το φόρουμ και μαλάκωσες έιναι και καλοκαίρι... και το σκληρό τυρί τα καλοκαίρια μαλακώνει στις ζεστες, αλλά όλα κι όλα... εγώ δεν θα ανεχόμουν τόση σκληράδα απο άλλον εδω μέσα.....
μην μας το παίζεις τώρα και καλά ότι δεν ξέρεις και έχεις location : aldark's home....
αν ήμουν ο aldark θα ήσουν σε άλλη διάσταση τώρα..
κάαατσε δηλαδή, υπάρχουν και κάποια όρια σκληρότητας εδώ μέσα.
δεν μπορείς να έρχεσαι ξαφνικά και να διεκδικείς σκληρότητα ίση με τον die hard σε καραφλό καριόλη.... σηκωθήκανε τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι ένα πράγμα... τσ τσ τσ τσ τσ χάλασε ο κόσμος....
σκληρέ εγώ σε καταλαβαίνω έπεσε το φόρουμ και μαλάκωσες έιναι και καλοκαίρι... και το σκληρό τυρί τα καλοκαίρια μαλακώνει στις ζεστες, αλλά όλα κι όλα... εγώ δεν θα ανεχόμουν τόση σκληράδα απο άλλον εδω μέσα.....
- Σπόιλερ:
846 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 10:39
Σκληρός Καριόλης
Έχουμε δύο τοπικς για καλοσώρισμα;
847 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 14:00
Santouryuu
Εγω ειμαι η rarity :P
848 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 14:18
Patty D.Luffy
A wiild brony appeared..
Santo, sorry αλλά τώρα σε φαντάζομαι έτσι...
Santo, sorry αλλά τώρα σε φαντάζομαι έτσι...
- Σπόιλερ:
849 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 14:19
Santouryuu
Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι εγω;
850 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 25 Ιουν 2015, 14:21
Patty D.Luffy
GomuGomu no Luffy έγραψε:Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι εγω;
:conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης