Δεν εχει πια αξιολογα ανιμε, πως να ερθει κοσμος;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
751 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 27 Απρ 2015, 00:09
Santouryuu
752 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 27 Απρ 2015, 11:41
Σκληρός Καριόλης
ωπ, ευχαριστώ για το δωράκι!
Ώρα να ξεκινήσει η αναγέννηση
Ώρα να ξεκινήσει η αναγέννηση
753 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 27 Απρ 2015, 22:54
Aldark
σαντο , το τόκυο γκουλ το θεωρείς αξιόλογο;
754 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 27 Απρ 2015, 22:57
Patty D.Luffy
Θέλω και εγώ να ακούσω απόψεις... :mueh:
755 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 28 Απρ 2015, 02:18
Santouryuu
DarkLuffy έγραψε:σαντο , το τόκυο γκουλ το θεωρείς αξιόλογο;
Την πρωτη σαιζον, ναι... τη δευτερη... οχι...
756 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 15 Μάης 2015, 19:15
Patty D.Luffy
Και οι 2 gtpk....
Άκυρο το νέο Mad Max το είδατε???
Άκυρο το νέο Mad Max το είδατε???
757 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 15 Μάης 2015, 20:02
Johnyman
1.2 1,2 τεστ
758 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Μάης 2015, 19:23
Aldark
καλό το μαντ μαξ;
759 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 19 Μάης 2015, 22:50
Patty D.Luffy
Εξαιρετικό! Από τις καλύτερες action ταινίες που έχω δει.
Οι avengers που είχα δει μια βδομάδα πριν μπροστά του ήταν σαν ερασιτεχνική ταινία.
Οι avengers που είχα δει μια βδομάδα πριν μπροστά του ήταν σαν ερασιτεχνική ταινία.
760 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 20 Μάης 2015, 20:52
Santouryuu
Πολυ καλο... εμειναν πιστοι στο παλιο κονσεπτ... πρωτη φορα που βλεπω να μη γαμανε την/τις αρχικη/ες ταινια/ες... (μου αρεσε και το γκοτζιλα :Ρ)
Επισης συνιστω 2D και οχι 3D
Επισης συνιστω 2D και οχι 3D
761 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 20 Μάης 2015, 23:13
Patty D.Luffy
Τις παλιές δεν τις είχα δει να πω την αλήθεια.
Κοίτα o ίδιος δημιουργός-σκηνοθέτης είναι, οπότε λίγο δύσκολο να γαμούσε τις ταινίες του.
Κοίτα o ίδιος δημιουργός-σκηνοθέτης είναι, οπότε λίγο δύσκολο να γαμούσε τις ταινίες του.
762 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 23 Μάης 2015, 19:46
Santouryuu
Όχι ότι έχει κάτι να λέει αλλα τέλος πάντων
763 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Μάης 2015, 21:23
Aldark
γενικά Τζορτζ Μίλλερ >>>>
και είναι και ελληνικής καταγωγής
όχι και ερασιτχενικό όμως το Αβέντζερς
και είναι και ελληνικής καταγωγής
όχι και ερασιτχενικό όμως το Αβέντζερς
764 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Μάης 2015, 22:10
Patty D.Luffy
Εε σόρρυ κιόλας τα εφφε ήταν πολύ μέτρια, ο Ούλτρον καλός αλλα δεν ξέρω η φάση με τον μετεωρίτη κούρασε.. μέτριο final fight, άνοστο το ρομάτζο μεταξύ Hulk & Natasha, δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Quick Silver,εκτός αν γίνεται κ στο κόμικ... αλλά εντάξει ο Τόνυ θεός όπως πάντα. :xD:
765 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 24 Μάης 2015, 22:42
Santouryuu
Οταν ακουω quicksilver παντα μου ερχονται οι silverhawks στο νου... παντα ξεχναω οτι ετσι λενε και τη φτηνη απομιμηση του φλας
Υ.γ: ok το παραδεχομαι... ειμαι dc fanboy...
Yγ.2: φακ μαρβελ xD
Υ.γ: ok το παραδεχομαι... ειμαι dc fanboy...
Yγ.2: φακ μαρβελ xD
766 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 26 Μάης 2015, 17:54
Dr. Jimalicious
Τι; Ο Spiderman πάλι δεν είναι στους Avengers?!?! Y u do dis Marvul?!
Υ.Γ Wolverine for President!
Υ.Γ 2 Ναι, είναι ο αγαπημένος μου ήρωας παντού και πάντα.
Υ.Γ Wolverine for President!
Υ.Γ 2 Ναι, είναι ο αγαπημένος μου ήρωας παντού και πάντα.
767 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 28 Μάης 2015, 00:43
Santouryuu
Επιτελους τελειωσε και το taahm... ειχε καταντησει αηδια! Μαλακια φιναλε... αρμοζει στην γενικη εικονα αυτου του θεατρου σκιων!
768 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 28 Μάης 2015, 01:01
Patty D.Luffy
Two and a half men είχα δει μόνο την πρώτη season, αλλά άκουσα πως το κάναν σκατά τις τελευταίες season..
769 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 28 Μάης 2015, 02:06
Scarlet D.
καλα ακουσες, για μενα απο την στιγμη που εφυγε ο Charlie εχει χασει την πλακα του, αντικατασταθηκε με εναν εκατομμυριουχο προγραμματιστη ο οποιος χωρισε και ψαχνει τον ερωτα και καλα της ζωης του :/
770 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουν 2015, 16:57
Aldark
ναι είχε ξεφτυλιστεί χωρίς λόγο η σειρά μετά τη φυγή του Τσάρλι...
Kαι το τέλος βλέπω απογοήτευσε...πολύ κρίμα που το τράβηξαν ετσι , οι πρώτες σαιζόν ήταν πραγματικά πολύ καλές για το είδος (δεν το χω δει ολοκληρωμένο αλλά αποσπαματικά).
Βλέπω Breaking Bad btw τελευταία και είναι πραγματικά πολύ καλό , τώρα κατάλαβα γιατί καιγόταν ο Τζον προ ετών
Kαι το τέλος βλέπω απογοήτευσε...πολύ κρίμα που το τράβηξαν ετσι , οι πρώτες σαιζόν ήταν πραγματικά πολύ καλές για το είδος (δεν το χω δει ολοκληρωμένο αλλά αποσπαματικά).
Βλέπω Breaking Bad btw τελευταία και είναι πραγματικά πολύ καλό , τώρα κατάλαβα γιατί καιγόταν ο Τζον προ ετών
771 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 11 Ιουν 2015, 16:51
Johnyman
αλλάξτε πάλι τα ονόματα ρε ξεχνάω ποιοί είστε
772 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 12 Ιουν 2015, 01:58
Santouryuu
Ο φιλος απο πανω το διαλεξε μονος του το νικ :P
773 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 12 Ιουν 2015, 13:56
Scarlet D.
παιδια τωρα το ειδα, εχει παρατηρησει κανει οτι η νεκροκεφαλι του ussop στο μενου του φορουμ στο FAQ εχει ασπρη μυτη? XD
774 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 12 Ιουν 2015, 22:16
Patty D.Luffy
Παιδια όποιος θέλει και μπορεί ας φτιάξει κανα καλό μπανεράκι. Εκτος αν θέλετε να μείνουμε με τον Λούφυ.
775 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 13 Ιουν 2015, 01:35
Scarlet D.
φτιαξ το εσυ, αλλα προσεχε κακομοιρα μου μην δω καναν zorro να φυλλιεται με luffy την πατησες :p
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης