α 5 και σήμερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
401 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 00:26
maggie
402 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 00:44
plankton
Δεν μου βγήκε......το warn γιατί?
403 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 00:48
Troll
gyus εγω φεβρουαριο παω στρατο ειδικες δυναμης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια ξερω οτι θα πεθανω στην κουρασει αλλα περρισσοτερο παω για να τεσταρω τον αιαυτο μου ποσο αντεχω..
τι σε περνανε για εμενα?
τι σε περνανε για εμενα?
404 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 00:55
plankton
Άντε καλή τύχη άμα μπορέσεις και επιβιώσεις με τα από αυτό.Στείλε φωτογραφίες να σε θαυμάζουμε.
405 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 02:13
Troll
οσοι θελετε να φτιαξετε σωμα να ξερετε οτι το σωμα χτιζετε στην κουζινα...
406 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 12:18
plankton
Οπότε από αύριο ή μάλλον από σήμερα όλη μέρα στη κουζίνα.
407 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 14:16
Troll
πλανκτον αμα δεν καταλαβενεις τι θελω να πω δεν σου φτεω εγω
408 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 15:00
Aldark
πλανκτονάκι , εσύ πήρες γούορν κι έχασες ένα οπότε γι'αυτό δε φαίνεται αλλαγή.
έλα ρε χόκινς , πας στρατό τρελέ; θα γίνεις άνδρας κι εσύ σαν τον μποςς;
να σε δω με κοιλιακούς και τουμπάνι όταν γυρίσεις ε ;)
409 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 15:05
plankton
Το δεύτερο απο που το πήρα?
410 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 22:19
Troll
αντρας εχω γεινει εδω και καιρο :ppppppppAldark έγραψε:πλανκτονάκι , εσύ πήρες γούορν κι έχασες ένα οπότε γι'αυτό δε φαίνεται αλλαγή.
εννωειτε (αν αντεξω εκει μεσα πολυ....)αλλιος περννω μεταθεση!
411 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:06
Troll
εκατσα και τα ακουσα ολλα ^^
412 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 29 Δεκ 2013, 06:28
Patty D.Luffy
Κανα βισμα έχεις???, όλα τα αλλα είναι κουραφέξαλα :xD:
413 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 29 Δεκ 2013, 15:24
Troll
μολις εμαθα οτι το game of thrones θα εχει πανω απο εφτα σεζον!γιουπιιιιι
edit--γιατι μου βγαλατε το γουαρν?ταιριαζε με το αβαταρ ,ξανα καντετο ετσι ωπος ηταν η θα κανω 10 ποστ σερι για να φαω!!!
edit--γιατι μου βγαλατε το γουαρν?ταιριαζε με το αβαταρ ,ξανα καντετο ετσι ωπος ηταν η θα κανω 10 ποστ σερι για να φαω!!!
414 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:29
Dr. Jimalicious
Γειά σας καλά μου παιδιά. Τι θέλετε να σας φέρω φέτος;
415 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 29 Δεκ 2013, 22:26
Aldark
εγώ θέλω ένα τραπεζικό λογαριασμό (γεμάτο) στην μπάρκλεης :haha:
τρολλ έφαγες γουόρν δεν στο βγάλαμε.
https://www.youtube.com/watch?v=DkKq8_PNQmc δείτε , έστω και καθυστερημένα ;)
α και φυσικά επιβάλλεται να χει πάνω από 7 σαιζόν , μόνο πρόβλημα , ότι ο μπραν πχ θα μεγαλώσει μετά λολ
τρολλ έφαγες γουόρν δεν στο βγάλαμε.
https://www.youtube.com/watch?v=DkKq8_PNQmc δείτε , έστω και καθυστερημένα ;)
α και φυσικά επιβάλλεται να χει πάνω από 7 σαιζόν , μόνο πρόβλημα , ότι ο μπραν πχ θα μεγαλώσει μετά λολ
416 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 04:51
Troll
δηλαδη σε ολλα τα βιβλια μας αναφερει για εναν χρονο?μαλιστα....
νομιζα οτι ο μπραν θα μεγαλωσει και θα παρει εκδικιση απο τους λανιστερ....με λιγα λογια δεν χρειαζετε να περιμενω για επικο come-back των σταρκ :/
νομιζα οτι ο μπραν θα μεγαλωσει και θα παρει εκδικιση απο τους λανιστερ....με λιγα λογια δεν χρειαζετε να περιμενω για επικο come-back των σταρκ :/
417 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 18:57
plankton
Αρκά διαβάζει κάνεις εδώ μέσα τον έχετε ακουστά?
- Σπόιλερ:
- Εγώ πάντως έχω όλα τα τεύχη από τις"χαμηλές πτήσεις" τον "καλό λύκο" και το "φάε το κερασάκι"
418 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 19:48
Dr. Jimalicious
Σε ποια εταιρία δουλεύεις;
419 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 19:51
plankton
Αρκάς company,κάνουμε στατιστική έρευνα.
420 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 19:53
Troll
εγω παντως απο τοτε που αγορασα αρκα αλλαξε η ζωη μου...
και οχι δεν κανω διαφημηση
και οχι δεν κανω διαφημηση
421 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 19:59
plankton
Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο?
422 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 30 Δεκ 2013, 20:05
Troll
προς το καλητερο!
πλεον δεν χρειαζετε να πηγαινω τουαλετα να μαγηρευω να καθαριζω να βγαζω βολτα τον σκυλο,τα κανει ολλα ο αρκας για εμενα
σας το συνηστο ανεπυφηλακτα
πλεον δεν χρειαζετε να πηγαινω τουαλετα να μαγηρευω να καθαριζω να βγαζω βολτα τον σκυλο,τα κανει ολλα ο αρκας για εμενα
σας το συνηστο ανεπυφηλακτα
423 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 31 Δεκ 2013, 20:36
Aldark
ούτε καν χρόνο...από το πρώτο βιβλίο μέχρι το 5ο έχουν περάσει ξέρω γω...2,5 χρόνια...Troll έγραψε:δηλαδη σε ολλα τα βιβλια μας αναφερει για εναν χρονο?μαλιστα....
ο Μάρτιν βέβαια ήθελε να κάνει timeskip , δε ξέρω αν θα κάνει.
Τέλος πάντων , καλή χρονιά , μπαίνει ο νέος χρόνο σε 3,5 ώρες , είθε ο άγιος
424 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 31 Δεκ 2013, 20:51
plankton
Καλή χρονιά και από μένα παιδιά σας εύχομαι ότι καλύτερο μπορείτε να'χετε.
Άγιε Jim εγώ για δώρο θα ήθελα απεριόριστη εξουσία ή τη συνταγή του καβουροπάτη.
Άγιε Jim εγώ για δώρο θα ήθελα απεριόριστη εξουσία ή τη συνταγή του καβουροπάτη.
425 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 02 Ιαν 2014, 00:54
Troll
plankton έγραψε:Καλή χρονιά και από μένα παιδιά σας εύχομαι ότι καλύτερο μπορείτε να'χετε.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης