Πόνεσε το κεφάλι μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
376 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 23 Δεκ 2013, 16:39
plankton
Πόνεσε το κεφάλι μου.
377 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 23 Δεκ 2013, 22:08
Aldark
παίζει να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που είδα τον τελευταίο καιρό
ούτε καν κουνήθηκε ο εγκεφαλός μου
378 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 23 Δεκ 2013, 22:17
plankton
γιατί μου το κάνετε αυτό? :buhu: :buhu:
- Σπόιλερ:
- Γιατί θεωρείς ότι είναι βλακεία τα'ξερες?
379 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 23 Δεκ 2013, 22:33
maggie
plankton μην τον ακούς ρε. και κάτι σχετικό με το idea 2, βρισκόμαστε στο steins gate timeline. άντε να μαθαίνεις και τίποτα.
- Σπόιλερ:
- -El psy congroo
380 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 23 Δεκ 2013, 23:10
Dr. Jimalicious
Aldark έγραψε:παίζει να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που είδα τον τελευταίο καιρό
+1
381 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 02:47
Troll
omg τελειο στο 1.04 κουνηθηκε
382 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 12:44
plankton
Σοβαρά μιλάς ή πάλι ειρωνεύεσαι?
383 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 13:26
Troll
σοβαρα
την στιγμη που εδειχνε να προχωραει ο χρονος γρηγορα και μετα να σε παει πισω γρηγορα αρχισα να νιωθο καπως περιεργα στο κεφαλι μου
μα καλα πως το καταφερε?
την στιγμη που εδειχνε να προχωραει ο χρονος γρηγορα και μετα να σε παει πισω γρηγορα αρχισα να νιωθο καπως περιεργα στο κεφαλι μου
μα καλα πως το καταφερε?
384 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 13:31
plankton
Πότε σταματήσατε να βγαίνετε για κάλαντα?
385 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 15:03
Dr. Jimalicious
Ποτε.
386 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 15:40
Aldark
όταν μου είπανε στην τρίτη γυμνασίου "εσείς πρέπει να πάτε φαντάροι όχι να λέτε τα κάλαντα"
βέβαια ο τύπος που το πε είναι ένας άθλιος τυπάς απ'ότι κατάλαβα τα επόμενα χρόνια. Πέρα από αυτό όμως , μετά άφησα και μούσι οπότε σιγά μην πήγαινα για κάλαντα + ο ύπνος είναι πολύτιμος
βέβαια ο τύπος που το πε είναι ένας άθλιος τυπάς απ'ότι κατάλαβα τα επόμενα χρόνια. Πέρα από αυτό όμως , μετά άφησα και μούσι οπότε σιγά μην πήγαινα για κάλαντα + ο ύπνος είναι πολύτιμος
387 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 15:44
plankton
Εγώ σταμάτησα στη 1η γυμνασίου.
388 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 16:08
Dr. Jimalicious
Ρε, μην νομίζετε οτι πάω μόνος μου. Τα αδέρφια μου πάω. Και όχι δεν τους παίρνω τα λεφτά.
389 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 17:05
Troll
και καλα τωρα :pppppJim McDuck έγραψε:Ρε, μην νομίζετε οτι πάω μόνος μου. Τα αδέρφια μου πάω. Και όχι δεν τους παίρνω τα λεφτά.
εγω δεν πηγα ποτε γιατι δεν με αφηνε ο πατερας μου να παω
390 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 17:07
plankton
Για ποιο λόγο?
391 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 24 Δεκ 2013, 17:29
Troll
το θεωρουσε κατι σαν ζιτιανια
με το καιρο με κολισε και εμενα με τον τροπο σκεψης του και ντρεπομουν να παω...
πραγματικα οι πιο συγκινιτικη ιστορια με νοημα στο τελος
με το καιρο με κολισε και εμενα με τον τροπο σκεψης του και ντρεπομουν να παω...
πραγματικα οι πιο συγκινιτικη ιστορια με νοημα στο τελος
392 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 25 Δεκ 2013, 12:07
Aldark
τουλάχιστον σου δινε κανά 100ευρω πεσκέσι ή @@@@ια;
393 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 02:23
Kauko
Χαιρετώ το φόρουμ και σας εύχομαι καλές γιορτές.
Τι λέει; Πως τα περνάμε;
Τι λέει; Πως τα περνάμε;
394 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 02:44
Troll
νωρις μπηκες καουκο η ανασταση αργει ακομα....Kauko έγραψε:Χαιρετώ το φόρουμ και σας εύχομαι καλές γιορτές.
Τι λέει; Πως τα περνάμε;
395 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 12:16
Patty D.Luffy
Merry Christmas babies!!
396 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 14:36
plankton
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας.Πάρτε μερικές ακόμη ******** που βρήκα στο yt.
397 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 15:25
Σκληρός Καριόλης
398 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 16:26
Troll
ελεος με αυτο τον σερτζ ειναι για τα μπαζα ο ανθρωπος
399 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 26 Δεκ 2013, 23:36
maggie
^γτ μου στέλνουν pm και με περνάνε για σένα? >.<
400 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 27 Δεκ 2013, 00:02
Aldark
Χρόνια πολλά παιδιά , ως δώρο θα αφαιρέσω μερικά warnάκια! Ο Πλανκτόν τσίμπησε ένα μόλις επειδή είπε βρισιά , αλλά του το βγάζω. Τρολλ , έβρισες Σερτζ;;;
Χρόνια πολλά και στον Τάνκιανισμ κι από δω βέβαια ;)
σε όλους ^^
Χρόνια πολλά και στον Τάνκιανισμ κι από δω βέβαια ;)
σε όλους ^^
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης