Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:Πωωω θυμάμαι το παλιό, με τον μόρτη. Μπορεί να μην το ήμουν πολύ καιρό, αλλά με σημάδεψε.
αυτό δεν το έχω σε πικ
Jim McDuck έγραψε:Καλά βρε, ήρθες μέχρι εδώ και δεν είπες τίποτα να πάμε για κανά καφε;
είδε πόσο επιτυχία είχε το λολ για αυτό.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Αγαπητή maggie, το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε 5 άτομα να συνδυάσουμε τα προγράμματα μας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν 2.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

ναι μεν 5 δεν μπορούσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σώνει και καλά 2 μόνο μπορούν.

και υποθετικά, κάποιος που θα ήθελε συνάντηση με συμφορουμίτες, δεν θα αρκούταν στο να βγει μόνο με έναν συγκεκριμένο. οπότε το 2 δεν υφίσταται.

Troll

Troll

εγω για λολ δεν εχω προβλημα αλλα θα παιξω οταν μαθετε
επεισης ο αντικαταστατης του πολ στο φαστ ειναι ο τζαστιν μπιμπερ ....ουαου

Troll

Troll

maggie έγραψε:ναι μεν 5 δεν μπορούσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σώνει και καλά 2 μόνο μπορούν.

και υποθετικά, κάποιος που θα ήθελε συνάντηση με συμφορουμίτες, δεν θα αρκούταν στο να βγει μόνο με έναν συγκεκριμένο. οπότε το 2 δεν υφίσταται.
τωρσ σλλσξσμρ δικσιλογια βλεπω χεχε

plankton

plankton

Θεσσαλονικείς ή Αθηναίοι είστε?

Troll

Troll

αιγιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εγώ απλά θα σε αφήσω να μαντέψεις. Και σοβαρά, όποτε διαβάζω πόστς σου, νομίζω ότι θα ξεκινήσεις έτσι: "Γειά σας, γράφουμε από μία εταιρία δημοσκοπήσεων, και αναζητάμε άτομα που να δείχνουν ενδιαφέρον στα ανιμε. Μπορείτε να μας διαθέσετε 5 λεπτά από τον χρόνο σας;"

Troll

Troll

jim τι παιχνιδια παιζεις στο καναλι?εχω καιρο να μπω γιατι δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια σου

plankton

plankton

Θα μαντέψω πως είσαι από θεσσαλονίκη,είμαι σωστός ή όχι?.

Aldark

Aldark

άσε τζιμ έκανα βλακεία , ξέχασα να το πω σε κάποιον από πάνω ότι έρχομαι , θα με βοηθούσατε και για κανένα μαγαζί ή κανά κομιξάδικο ή κάτι...:(

δε πειράζει , αναβάλεται για του χρόνου , πού ξέρεις αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το πλάνο μου , ίσως και να σπουδάζω εκεί (αν και δε θέλω να φύγω xD) 

μάγγι , θα ήθελα να δω κάποιον από δω , αλλά το σκέφτηκα αργά και δεν είχα κανένα τρόπο επικοινωνίας -_______-
και που κολλάει το λολ (που δεν μπήκαμε ποτέ;; :Ρ) xD

plankton

plankton

Σας έχω ρωτήσει κι'άλλη φορά αλλά επειδή δεν μου απαντήσατε θα σας ξαναρωτήσω:σε πιο site θα βρω καλές εικόνες για OP? plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz  plz plz plz 

plankton

plankton

aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself 

Aldark

Aldark

plankton

plankton

Aldark ευχαριστώ man.

http://www.comedylab.gr/video/1751/19-the-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%83-meter

Πόσους πόντους μαζέψατε?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μαλακία....  :xD: :xD: :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
0 points Ο_ο

Και δεν έχω καμιά σχέση με τις προαναφερθείσες κατηγορίες... Fail (?)

plankton

plankton

Γιατί μου το κάνετε αυτό ρε παιδιά?,με στεναχωριτε :buhu:   ellefson is an idiot   so bored.

edit:Αν μπορείτε δώστε και άλλα links για εικόνες OP ή αν θέλετε βάλτε από τις δικές σας. plz plz plz 

Aldark

Aldark

είχα παλιά ένα σάητ αλλά μετά από κανά δυο φορμάτ/αλλαγές δεν έχω ιδέα πως το λέγανε

55 πόντους λολ

ο τζόφρευ λάννιστερ είπε ο τύπος στους 350 πόντους
έκλαψα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Σαβ 21 Δεκ 2013, 15:47, 1 φορά

Troll

Troll

τι ακριβως λετε σε πιο πραμμα ποσους ποντους μαζεψατε?

plankton

plankton

Δες το video(πάτα το link)που postαρα λίγο πιο πάνω.

45 πόντους.Είμαι hipster.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την plankton στις Σαβ 21 Δεκ 2013, 16:36, 1 φορά

Aldark

Aldark

δε ξέρω πια σου είπα πως το λένε δυστυχώς....

plankton

plankton

Sorry ρε από βιασύνη διάβασα ότι να'ναι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης