Όχι, μπορούμε και χωρίς φτηνά κόλπα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
651 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 11 Ιαν 2015, 11:03
Dr. Jimalicious
652 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 11 Ιαν 2015, 17:37
Patty D.Luffy
Santo τι τσόντα???
653 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Ιαν 2015, 13:37
Aldark
αυτή είναι η αλήθεια...δεν προσπάθησα καν όμως να φέρω μέλη ακόμα:xD:Jim McDuck έγραψε:Προσπαθώ να φέρω μέλη, αλλά δεν βλέπω φως μέχρι στιγμής... Κανείς δεν νοιάζεται να πάρει μέρος σε φόρουμ. Ότι γίνεται πλέον, γίνεται στο facebook.
654 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Ιαν 2015, 18:13
Elidor
Santouryuu έγραψε:Να ανεβασω καμια τσοντα να προσελκυσω;
είμαι μια μικρή τσουτσού που τον παίρνει που και που.
655 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Ιαν 2015, 19:20
maggie
ρε γμτ γτ δεν έχω πάρει ακόμα σκιν??? σε κανένα acc.. pffff...
η μικρή τσουτσού από πάνω πήρε pool party Renekton..
η ξαδέρφη μου spirit guard udyr στο main & masquerade evelynn στο smurf
και πόσοι άλλοι..
'γω γτ δεν έχω πάρει σκιν σε κανένα από τα 6?
η μικρή τσουτσού από πάνω πήρε pool party Renekton..
η ξαδέρφη μου spirit guard udyr στο main & masquerade evelynn στο smurf
και πόσοι άλλοι..
'γω γτ δεν έχω πάρει σκιν σε κανένα από τα 6?
656 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Ιαν 2015, 19:26
Patty D.Luffy
Εγώ πήρα Frankenwienie annie.. αλλά της είχα άλλα 2 skin
Είχες φάει κανα ban ή chat restriction???
Είχες φάει κανα ban ή chat restriction???
657 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Ιαν 2015, 21:22
maggie
τίποτα τίποτα. σε κανένα acc. είμαι αγγελούδι
στο τέλος θα το πάρω, θα είναι καμιά μαλακία & τσάμπα η αναμονή
στο τέλος θα το πάρω, θα είναι καμιά μαλακία & τσάμπα η αναμονή
658 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 00:28
Elidor
fuck you... μη κανα editαρες ποστ μου.
659 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 16:14
Justin bieber
παει καταστραφυκε το φορουμ ωσω ελειπα
660 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 16:17
maggie
661 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 20:22
Patty D.Luffy
Άσχετο ποιος είχε φτιάξει τα εικονίδια από τα bounties????
Γιατι χάθηκαν και αυτά...
Γιατι χάθηκαν και αυτά...
662 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 22:20
maggie
Shadow Ace.
για όλα αυτός φταίει. αυτός, ο Ellefson και ο Crowdon.
& o morths. γτ αν δεν υπήρχε μόρτης δεν θα υπήρχαν οι παραπάνω. άρα ούτε τούτο το φόρουμ.
για όλα αυτός φταίει. αυτός, ο Ellefson και ο Crowdon.
& o morths. γτ αν δεν υπήρχε μόρτης δεν θα υπήρχαν οι παραπάνω. άρα ούτε τούτο το φόρουμ.
663 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Ιαν 2015, 23:08
Patty D.Luffy
Αυτον τον Ellefson χρόνια τον ακούω....
Είχε αποχωρήσει από το φόρουμ εε????
Είχε αποχωρήσει από το φόρουμ εε????
664 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 14 Ιαν 2015, 01:01
Elidor
Χωνεις τη μυτη σου σε πραγματα που δεν σε αφορουν.
665 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 14 Ιαν 2015, 21:53
Patty D.Luffy
Με έκανε μπαν το facebook!! :xD: :xD: :xD:
666 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 15 Ιαν 2015, 00:25
Dr. Jimalicious
Τι έκανες; :xD:
667 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 15 Ιαν 2015, 00:58
Patty D.Luffy
Τίποτα, έτσι ξαφνικά... :xD:
Μάλλον επειδή δεν έχω real name...
Μάλλον επειδή δεν έχω real name...
668 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 15 Ιαν 2015, 01:23
Santouryuu
Μαλλο γτ δεν εισαι εσυ ριαλ
669 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 16 Ιαν 2015, 02:33
Patty D.Luffy
4 άτομα online, έχουμε πρόοδο
670 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 16 Ιαν 2015, 10:01
Dr. Jimalicious
Η πρόοδος μας βασίζεται σε ένα εξαμηνιαία επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που λέγεται "εξεταστική". :xD:
671 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 16 Ιαν 2015, 12:58
Elidor
Που ειναι οι παλιες καλες εποχες που ειχαμε εως και 10 ατομα online....
672 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 16 Ιαν 2015, 16:37
Justin bieber
απο τοτε που ανελαβες εσυ ελιδορα καταστραφηκε το φορουμ.Tο φορουμ πρεπει να εχει το νομιμο διαδοχο του θρονου και αυτος δεν εισαι εσυ...
- Σπόιλερ:
- we want maggie back to the throne
673 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 16 Ιαν 2015, 18:03
maggie
μαλάκα ούτε ένα ορθογραφικό λάθος..
επίσης, "Ελιδόρα"? μα "Ελιδόρα"?????????
κάτσε να τσεκάρω ip ....
"λόφος φιλοπάππου"......
κάτσε να τσεκάρω ip κάποιου πανάρχαιου μέλους....
"λόφος φιλοπάππου".....................................
too many coincidences :conf:
επίσης, "Ελιδόρα"? μα "Ελιδόρα"?????????
κάτσε να τσεκάρω ip ....
"λόφος φιλοπάππου"......
κάτσε να τσεκάρω ip κάποιου πανάρχαιου μέλους....
"λόφος φιλοπάππου".....................................
too many coincidences :conf:
674 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 09:57
Justin bieber
Ελιδορας ναι,είναι το αντιστοιχω ελληνικό του elidor και τονίζεται στο ''ι''
Επίσης εκανα εγραφη για να δείτε οτι δεν έχω πεθάνει.Και τώρα θα με ρωτισετε τη εκανα τόσο καιρο,καταρχήν είμαι στο new jersey αυτη τη στιγμη σπουδαζω παραπολιτικα,γνώρισα την Γιασμίν, εδώ που είμαι τολμο να το πω οτι είναι ποιο ωραία απο την μαγγι,ωμός μετα απο λίγο καιρό σε ενα yaoi πάρτυ γνώρισα τον μπαμπη και πλεον καταλαβα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι του...δεν ξερω τη να κανω.Τελευταια φορα που πηγα να κανω κατι με αγορι δεν πηγε καλα...βλεπε ελιντορ που του εκμηστηρευτικα τον ερωτα μου για αυτον και μετα τον επιασαν οι ζηλιες επειδη μιλαγα με την μαγγι στο τσατ....βοηθηστε δεν ξερω τη να κανω.
Επίσης εκανα εγραφη για να δείτε οτι δεν έχω πεθάνει.Και τώρα θα με ρωτισετε τη εκανα τόσο καιρο,καταρχήν είμαι στο new jersey αυτη τη στιγμη σπουδαζω παραπολιτικα,γνώρισα την Γιασμίν, εδώ που είμαι τολμο να το πω οτι είναι ποιο ωραία απο την μαγγι,ωμός μετα απο λίγο καιρό σε ενα yaoi πάρτυ γνώρισα τον μπαμπη και πλεον καταλαβα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι του...δεν ξερω τη να κανω.Τελευταια φορα που πηγα να κανω κατι με αγορι δεν πηγε καλα...βλεπε ελιντορ που του εκμηστηρευτικα τον ερωτα μου για αυτον και μετα τον επιασαν οι ζηλιες επειδη μιλαγα με την μαγγι στο τσατ....βοηθηστε δεν ξερω τη να κανω.
675 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 17 Ιαν 2015, 11:45
Elidor
Τονιζεται στο "ε".. 'Ελιντορ δηλαδη..
Επισης η προσπαθεια τρολλαρισματος σου ειναι αθλια. Προσπαθησε ξανα.
Επισης η προσπαθεια τρολλαρισματος σου ειναι αθλια. Προσπαθησε ξανα.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης