Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Έλεος είμαι. Οκ, ούτε καν σκέφτηκα ότι έκανε reset στο προφίλ μου. ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 1232050198

Λατρεύω τα νέα emoticons whistle

Αν έχω χρόνο θα κάνω τα κουμπιά που λένε Forum κτλ. Όχι ότι δεν είναι καλά, αλλά καλή θα ήταν μια αλλαγή. Ή μπορεί να δοκιμάσω και το banner, θα δείξει.

EDIT: Γιατί έχω ακόμα την Nyan Cat για υπογραφή; :xD:

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ρε παιδιά με αυτό το φόρουμ γίνεται τίποτα; Το έχετε παρατήσει και βυθίζεται όλο και πιο χαμηλά στις κατατάξεις των Ελληνικών φόρουμ για one piece.

Aldark

Aldark

χέι fellas , merry christmas! n1n2n3n4

Ξύπνησε το φόρουμ; aww

νέα εμότικονς; ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 1648592079

OLD SCHOOL ONE PIECE GIF EMOTICONS DAAAMN! ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 2192049510  (το αγαπούσα αυτό μικρός <3)

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 2334637381  μεγιά το αντμινιλίκι πάττυ και μάνο , ως πιστός σκύλος του φόρουμ περιμένω διαταγές (for everything)...

θα το ανεβάσουμεεεε (στις κατατάξεις)

Santouryuu

Santouryuu

https://2img.net/u/3213/13/83/44/smiles/3022301156.gif

Έχουμε πλέον επισήμως πιο πολλούς mods άπο μέλη xD

Υ.Γ. χρόνια πολλά, καλές γιορτές

Santouryuu

Santouryuu

Αχ ευχαριστώ!

maggie

maggie

dices roll kai malakies kala kala den 3ipnisa.

mas hackaran!!! pwned!

maggie

maggie

pousti admin etsi anebainoun ta posts soy omws me a8emito tropo... ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 3676682785

Aldark

Aldark

knife what's happening?

σάντο , θα φέρουμε μέλη SOON!

maggie

maggie

ψηθείτε για lol. σήμερα. μεσημέρι ή απόγευμα. στον eune

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Eu West κανείς???  so bored.

maggie

maggie

κανείς. αγαπάμε eune. αγαπάμε toxic community. αγαπάμε polish kids. αγαπάμε πουθενατζήδες λιγδιάρηδες diamonds που βρίσκουν τρόπο να πηδήξουν γκόμενα επειδή είναι diamonds. αγαπάμε σάπιες γκόμενες που κάθονται στους πουθενατζήδες diamonds με την ελπίδα να boostaριστουν και να παίξουν gold, platinum ή diamond.

Aldark

Aldark

one day θα ξαναπαίξω λολ έχω πει...
μπας και πάω 30 κάποτε i hate everythin\'

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
@maggie

Παίζω τόσο λίγο που δεν έχω ιδέα από το community, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι. :xD:

@Αλ

Και εγώ ακόμα 18 είμαι. Αλλά supportarw (από όσο με έχουν πει) πολύ καλά, οπότε μπορώ να "κρατήσω" απέναντι και σε πιο καλούς παίκτες. Ίσως να οφείλεται στα χρόνια που σφυριλατήθηκα στην Dota, προσπαθώντας να μείνω ζωντανός και να είμαι χρήσιμος, και όλα αυτά με τα wards στην μια θέση και τις μπότες στην άλλη.

Aldark

Aldark

κάποτε σαπόρταρα καλά , αλλά αυτό γινόταν πρόπερσι , τότε το χα κάψει σχετικά και έπαιρνα λέβελ...ε μετά το παράτησα και ότι αφήνεις σε αφήνει.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ένας φίλος μου καίγεται στην Dota, οπότε και εγώ κρατιεμαι σε φόρμα.

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 25 2379325231 <--- Οι εχθροί μου στον ήρωα μου.

ΕΔΙΤ: Παίζω Σόνα. Αυτή παίζει το τραγούδι της νίκης, πριν ακόμα νικήσουμε :xD:

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Παιδιά εδώ δεν είναι το θρεντ για τα παιχνίδια.
warn

Aldark

Aldark

τζιμ το πες και σχεδόν έγινε :xD: 

α master Tankianism χρόνια πολλά για χθες , δεν πρόλαβα να σου γράψω !!

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
σε ευχαριστώ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Χρόνια πολλά!
Έχω μια μικρή ένσταση. Τα games είναι off-topic εδω πέρα, οπότε κάνουμε ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος. (Κάθε off-topic είναι on-topic σε ένα topic που απαρτίζεται από off-topic topics. Βέβαια αυτό μας οδηγεί σε κάθε topic να είναι on και off ταυτόχρονα. Οκ σκάω και παίρνω τα warns μου.) :xD:

maggie

maggie

ρε noobαδες τα support είναι για νουμπάδες. ούτε φαρμ, ούτε τίποτα.  ούτε καν εγώ δεν φαιλάρω όταν παίζω σαππ xD

α και op sona. σοβαρά :xD:

____

α ναι ρε. χρόνια πολλά lulu-chan!

maggie

maggie

eli μπαίνεις που μπαίνεις γράψε και τίποτα ρε. τσάμπα είναι.

maggie

maggie

και σταμάτα να παίζεις skyrim

Aldark

Aldark

skyrim>>>

είδα το χόμπιτ , αλλά αν και ήταν έπικ στην αρχή...το χάλασε

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
λοιπόν παιδιά έγινε ένα ατύχημα. Δεν φταίω εγώ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης