no more elidor+crowdonYaoi!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
701 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 20 Ιαν 2015, 23:31
L for Legolas..or Luffy
702 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 21 Ιαν 2015, 03:19
Aldark
elidor+crowdonYaoi έγραψε:δεν ειναι δικαιο.Εγω παντως αφησα το στιγμα μου στο φορουμ και οταν φτειαχτει καινουργιο φορουμ θα γινω και εγω θρυλικο μελος.Θα ειναι και καποιος απο εσας που ηταν στο παλιο και θα λεει για τα επιτευγματα μου.
από το 11; Ποιος ακριβώς είσαι μωρή;;
fml , με είχες πείσει ότι ο πλανκτόν ήταν αληθινό πρόσωπο...
ps:δε θα μάθεις ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ποτέ;
703 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 30 Ιαν 2015, 03:13
Santouryuu
Παρακολουθει κανεις το τοκιο γκουλ;
Το ατακ ον ταϊταν θα βγαλει δευτερη σεζον ή τον παιζουν;
Πλησιαζει το γκεϊμ οφ θροουνς.... i'm so excited... too too tootoo too
Το ατακ ον ταϊταν θα βγαλει δευτερη σεζον ή τον παιζουν;
Πλησιαζει το γκεϊμ οφ θροουνς.... i'm so excited... too too tootoo too
704 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 30 Ιαν 2015, 12:31
Aldark
tokyo ghoul είδα την πρώτη σήζον την προηγούμενη βδομάδα...καλούλι
shinjeki no kyojin θα βγει 2016
και γκέημ οφ θρόουνς βγήκε τρέηλερ , έπικ , αλλά το βιβλίο βιάστηκε εντελώς , μιλάμε πλέον για 2 διαφορετικά σύμπαντα...
shinjeki no kyojin θα βγει 2016
και γκέημ οφ θρόουνς βγήκε τρέηλερ , έπικ , αλλά το βιβλίο βιάστηκε εντελώς , μιλάμε πλέον για 2 διαφορετικά σύμπαντα...
705 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 30 Ιαν 2015, 12:42
Elidor
Tο καταλαβες ολο αυτο για το got μονο απο το τρειλερ?
Τοκυο Γκουλ 2η σεζον βιασμος. Αποτυχια μεχρι στιγμης.
Τοκυο Γκουλ 2η σεζον βιασμος. Αποτυχια μεχρι στιγμης.
706 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 01 Φεβ 2015, 04:08
Aldark
ε όχι , έχοντας διαβάσει το καστ (και τους ρόλους που θα ενταχθούν στη σειρά) , ενώ έχω δει και leaked εικόνες , σε συνδυασμό με το ότι η σειρά σχεδόν τον έφτασε τον χοντρό Μάρτιν , οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι παρεκτράπει. Και πάλι θα ναι πολύ καλή , απλά ξέφυγε απ'την original ιστορία.
Είδα το πρώτο επεισόδιο tokyo ghoul root Α , μυρίζει μούφα όντως , αλλά δεν κρίνω απ'το εξώφυλλο φυσικά.
Είδα το πρώτο επεισόδιο tokyo ghoul root Α , μυρίζει μούφα όντως , αλλά δεν κρίνω απ'το εξώφυλλο φυσικά.
707 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 01 Φεβ 2015, 10:23
Elidor
Αλλος Oda μας βγηκε ο Μαρτιν... Ακου εκει τον εφτασε...
Tokyo Ghoul κυλαει ελεινα αργα... εως και καθολου. Ειναι σπαστικο.
Tokyo Ghoul κυλαει ελεινα αργα... εως και καθολου. Ειναι σπαστικο.
708 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 01 Φεβ 2015, 17:04
Aldark
στην πρώτη σαιζόν απόσο ξέρω συμπηκνώσανε 66 τσάπτερς σε 12 επεισόδια...αν πάθαν το αντίθετο τώρα είναι αξιοθρήνητο
709 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 01 Φεβ 2015, 19:52
maggie
έδειξε νέους χαρακτήρες στο πρώτο επεισόδιο. και από το δεύτερο και μετά όλο τους δείχνει και όλο "μυστήριοι" και άγνωστοι μένουν......
δεν κυλάει καθόλου το στόρυ
edit: off topic posts deleted
δεν κυλάει καθόλου το στόρυ
edit: off topic posts deleted
710 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 02 Φεβ 2015, 02:43
Aldark
ω καλά...υποψιάζομαι τι θα γίνεται...rip
711 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 08 Φεβ 2015, 16:42
maggie
νομίζω ότι διαφοροποιείται σε κάποιο βαθμό από το μάνγκα, για αυτό η δεύτερη σεζόν λέγεται Tokyo Ghoul Root A.
στο καινούριο επ μια από τα ίδια. άξιζαν τα πρώτα λεπτά μόνο.
στο καινούριο επ μια από τα ίδια. άξιζαν τα πρώτα λεπτά μόνο.
712 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 09 Φεβ 2015, 02:38
Aldark
διαφοροποιείται σίγουρα σε πολλούς τομείς εξ αρχής , αφού μιλάμε για ένα gore manga και για να πλασαριστεί σαν anime...πρέπει να ναι λίγο πιο χαλαρό.
713 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Μαρ 2015, 19:29
Patty D.Luffy
Hunter x Hunter έχει δει κανείς?
714 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 10 Μαρ 2015, 22:18
Santouryuu
Προσπαθησα, αλλα ηταν βαρυ και ψιλο βαρετο
715 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 12 Μαρ 2015, 21:04
Dr. Jimalicious
To Angel Beats, με τι έχει να κάνει; Με είπε ένας φίλος μου να το δω.
716 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 14 Μαρ 2015, 14:25
Aldark
hunter x hunter θεωρητικά βλέπω ακόμα , το κάνα freeze όμως στο επεισόδιο 48...κρίμα περίμενα να με πορώσει περισσότερο , γενικά δε βλέπω κάποιο anime τελευταία , τσεκάρω το breaking bad (και προσκυνώ)
το angel beats έχει σχέση αν θυμάμαι με ένα αγόρι που μπλέκει με κάτι αγγέλους και δαίμονες (δεν είμαι 100% σίγουρος)
το angel beats έχει σχέση αν θυμάμαι με ένα αγόρι που μπλέκει με κάτι αγγέλους και δαίμονες (δεν είμαι 100% σίγουρος)
717 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 17 Μαρ 2015, 22:58
maggie
μην διαγράφετε posts ρε αν δεν τα έχω διαβάσει. μέλη μπανάρετε np. posts όμως όχι.
τι έχασα?
τι έχασα?
718 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 01:18
Dr. Jimalicious
Δεν έγιναν και πολλά. Πρακτικά τίποτα εδώ. Έγιναν μερικά πόστς στο one piece manga section, αλλά όλα μέσα στα όρια της πολιτισμένης συζήτησης.
719 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 12:22
maggie
αχα. εσένα δεν σου ήρθε pm.
να το θέσω διαφορετικά. φίλτατε Jim, βλέπετε αλλά δεν παρατηρείτε.
lulu-chan, τι έκανες Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 3:00 πμ?
να το θέσω διαφορετικά. φίλτατε Jim, βλέπετε αλλά δεν παρατηρείτε.
lulu-chan, τι έκανες Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 3:00 πμ?
720 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 16:45
Dr. Jimalicious
Δίκιο έχεις, υπάρχει ένα κενό από 9 Φεβρουαρίου με 10 Μαρτίου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε τότε. Μια μεγάλη νέκρα υπήρχε πάντως εκείνη την περίοδο. Ότι και αν έλεγαν, θυμάμαι ότι δεν είδα τίποτα που να παραβιάζε κάποιον κανόνα, οπότε απλά το άφησα να φύγει από το μυαλό μου
Μπορεί βέβαια να τα έσβησαν και πριν τα δω.
Και επίσης, ναι, δεν παίρνω ειδοποιήσεις όταν κάποιος κάνει post. Απλά μπαίνω κάθε μεσημέρι και απόγευμα και τσεκάρω αν όλα είναι καλά. Οπότε είχαν όλο το βράδυ και πρωί, για να τα σβήσουν.
Όπως και να έχει, σορρυ που δεν μπόρεσα να σε δώσω πιο πολλές πληροφορίες.
PS. Διαβάζω τώρα τα βιβλία του Sherlock Holmes στα Αγγλικά και αυτό με θύμησε πολύ τον Sherlock :xD:
Μπορεί βέβαια να τα έσβησαν και πριν τα δω.
Και επίσης, ναι, δεν παίρνω ειδοποιήσεις όταν κάποιος κάνει post. Απλά μπαίνω κάθε μεσημέρι και απόγευμα και τσεκάρω αν όλα είναι καλά. Οπότε είχαν όλο το βράδυ και πρωί, για να τα σβήσουν.
Όπως και να έχει, σορρυ που δεν μπόρεσα να σε δώσω πιο πολλές πληροφορίες.
PS. Διαβάζω τώρα τα βιβλία του Sherlock Holmes στα Αγγλικά και αυτό με θύμησε πολύ τον Sherlock :xD:
721 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 18:09
Aldark
τι έγινε ρε παιδιά;
δεν έλαβα πμ επίσης
δεν έλαβα πμ επίσης
722 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 18:44
Dr. Jimalicious
Δεν ξέρω, έγινε κάποια συζήτηση κάποιο βράδυ και αυτή η συζήτηση διαγράφτηκε από κάποιον. Δεν ήμουν εγώ, δεν ήσουν εσύ και δεν ήταν και η maggie. Από εκεί και πέρα, όποιος ξέρει ξέρει. XD
723 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 18:45
βαγγελης
ερωτηση: σε αυτο το τοπικ μπορουμε να σπαμαρουμε σοσο θελουμε και οτι να'ναι?
724 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 19:29
maggie
ναι~
να προσέχεις όμως τι λες γτ κάποια μέλη εκνευρίζονται εύκολα, και διαγράφουν ποστς και άλλα μέλη
no shit, Sherlock.
:xD:
να προσέχεις όμως τι λες γτ κάποια μέλη εκνευρίζονται εύκολα, και διαγράφουν ποστς και άλλα μέλη
Luffy the Duckman έγραψε:
no shit, Sherlock.
:xD:
725 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 18 Μαρ 2015, 22:15
βαγγελης
περιεργο δεν νομιζω να εχω ξανα δει τετοιο τοπικ
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης