σε γλύφει με απώτερο σκοπό να τον κάνεις admin..μην πέσεις στην παγίδα του!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
301 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:21
maggie
302 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:22
Patty D.Luffy
Πότε προλάβατε και μπανάρατε τον Χοουκινούλη???:xD: :xD:
Ούτε γεια δεν πρόλαβα να του πω!!
Ούτε γεια δεν πρόλαβα να του πω!!
303 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:23
Elidor
Ωρα ο Ελιντορ να αποσυρθει στη καμαρα του. Λαγωνικα μου καντε τη δουλεια σας. Θα περιμενω πρωινη αναφορα.
304 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 03:01
maggie
δώσε μου πρόσβαση ρε στις κρυφές κατηγορίες..ξέρεις πως, φτιάξε μου προσωπική κρυφή ομάδα και δώσε μου μόνο πρόσβαση.
305 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 04:09
Σκληρός Καριόλης
Ας πει περιληπτικα καποιος τι εγινε γιατι βαριεμαι να διαβαζω
306 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 04:27
maggie
O γιάννης ομορφοδείχνει και έχει μόνο γυμνές φώτο του.
του χόκινς του αρέσουν οι γυναίκες να είναι τριχωτές στο σώμα και φαλακρές στο κεφάλι.
ο πετρίκιος την ψίλο έπεσε στην πάττυ.
ο γιάννης πόσταρε τον κωδικό του, ο χόκινς ζήλεψε και πόσταρε και αυτός τον δικό του.
κάποιος έγραψε με το ακκ του χόκινς "ποιος τον χέζει τον elidor ρε patty." ο χόκινς αρνείται ότι το έγραψε αυτός.
η πάττυ και εγώ κλάψαμε και πονέσαμε.
ο χόκινς έγραψε αποχαιρετιστήριο γράμμα επειδή νόμιζε ότι θα φάει μπαν.
ο ελιντορ το έσβησε ( αλλά το έχω σώσει!!!) και μετά τον διέγραψε από το φόρουμ.
ο γιάννης πάει με τα νερά του έλιντορ μπας και πάρει κανά κωδικό αντμίν.
εσένα στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του δεν σε θυμήθηκε.
αυτά.
του χόκινς του αρέσουν οι γυναίκες να είναι τριχωτές στο σώμα και φαλακρές στο κεφάλι.
ο πετρίκιος την ψίλο έπεσε στην πάττυ.
ο γιάννης πόσταρε τον κωδικό του, ο χόκινς ζήλεψε και πόσταρε και αυτός τον δικό του.
κάποιος έγραψε με το ακκ του χόκινς "ποιος τον χέζει τον elidor ρε patty." ο χόκινς αρνείται ότι το έγραψε αυτός.
η πάττυ και εγώ κλάψαμε και πονέσαμε.
ο χόκινς έγραψε αποχαιρετιστήριο γράμμα επειδή νόμιζε ότι θα φάει μπαν.
ο ελιντορ το έσβησε ( αλλά το έχω σώσει!!!) και μετά τον διέγραψε από το φόρουμ.
ο γιάννης πάει με τα νερά του έλιντορ μπας και πάρει κανά κωδικό αντμίν.
εσένα στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του δεν σε θυμήθηκε.
αυτά.
307 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 04:33
petrikios
Yπερβολες τωρα...την ψιλοεπεσα στην Πατυ,επειδη ειπα οτι μπορει να ναι πιο προικισμενη...αλλα γυναικες τι να πεις,ηδη ο Σταυρος μπορει να σου εχει εκφρασει την αποψη του για αυτο το ''θεμα''
308 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 04:38
maggie
εσένα σε θυμήθηκε..το διάβασες? XD
309 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 04:53
Σκληρός Καριόλης
βαλε το γραμμα εδω
310 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 05:02
maggie
τι μου δίνεις?
311 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 05:33
Σκληρός Καριόλης
Γαμησε.
Κανε ενα τοπικ που ο καθενας θα λεει τη γνωμη του για τους αλλους
312 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 10:17
BlackLeg
Πολυ ενδιαφερον τοπικ, τωρα το ανακαλυψα. Δεχομαι συγχαρητηρια
313 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 13:42
maggie
το σκέφτηκα και εγώ. δεν προλαβαίνω να το φτιάξω. φτιάξτο εσύ.Tankianism έγραψε:Γαμησε.
314 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 14:06
Aldark
δεν το ειδα το γραμμα το χοκινς ουτε γεια δε του πα :( , λογικα θα επιστρεψει , ειχα αρχισει να τον συμπαθω αν και νουμπας...βασικα ειμαι εναντια στη διαγραφη , αλλα οτι θελει ο αρχοντας.
για λιγη ωρα θα μαι ον οποτε κανω περιπολια :)
μπλακλεγκ αληθεια τωρα το ανακαλυψες; xDDD
για λιγη ωρα θα μαι ον οποτε κανω περιπολια :)
μπλακλεγκ αληθεια τωρα το ανακαλυψες; xDDD
315 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 14:18
xokinaras13
μεγα θεε διεγραψε με αλλες 100 φορες
316 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 14:38
Aldark
back in the business
το γραμμα παιδια στειλτε το μου
το γραμμα παιδια στειλτε το μου
317 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 14:55
Patty D.Luffy
^^ Είσαι παλίκαρος ρεεεεεεε :xD: :xD:
318 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 15:04
Aldark
το γραμμα i demand.
319 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 15:12
GomuRumeninge
Δωστε το γραμμα στο λαο...!!!!
320 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 15:29
Aldark
νεο σετακι απο τον αγαπημενο σας μοντ
321 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 15:40
Patty D.Luffy
Έπρεπε να βάλεις την Lust
322 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 19:11
Aldark
χμ καλη ηταν η λαστ , αλλα τον εφαγε απ'την αρχη...τωρα που το σκεφτομαι ειμαι πολυ στερεοτυπικος παιζει να μην εχω βαλει ποτε στη ζωη μου αβαταρ/σιγκ γυναικας!
εντιτ:ακυρο ειχα μια σιγκ με την κροουμ
εντιτ:ακυρο ειχα μια σιγκ με την κροουμ
323 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 19:39
Johnyman
o Gomu++ έχει τα εύσημά μου για το σετ του
έγινα ΒΙΠ χωρίς να το ζητήσω? φαντάσου τι θα γίνει αν ζητήσω να γίνω αντμίν..
έγινα ΒΙΠ χωρίς να το ζητήσω? φαντάσου τι θα γίνει αν ζητήσω να γίνω αντμίν..
324 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 20:23
razor1911
Εχεις 2k posts λογικο ειναι να εχεις κατι ξεχωριστο
325 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 20:33
Patty D.Luffy
Και άλλοι έχουμε.. >.<
Είναι παλιά καραβάνα γιαυτό!!!
Είναι παλιά καραβάνα γιαυτό!!!
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης