λοιπόν για να σου λύσω την απορία Jim ο Tankianism απαντά στην απάντηση που έδωσες στη maggie προηγουμένως.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
976 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 19:41
plankton
977 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 19:48
Dr. Jimalicious
Αλήθεια; Εγώ νόμιζα ότι μιλούσε στον Aldark...
Πέρα από την πλάκα όμως, κάποιοι έχουν την ψευδή αίσθηση ότι άμα μιλάνε σε μια κοπέλα όμορφα σε ένα παιχνίδι, αυτή θα πει: "Αχου, ο xXxFlompasxXx μου είπε καλά λόγια... Νομίζω του αξίζει να πάω να τον βρω και να τα φτιάξω μαζί του."
Η δική μου λογική πάντα, είναι να φέρομαι καλά σε όλους, ώστε να μην τους δίνω λόγους να μου φέρονται άσχημα.
Πέρα από την πλάκα όμως, κάποιοι έχουν την ψευδή αίσθηση ότι άμα μιλάνε σε μια κοπέλα όμορφα σε ένα παιχνίδι, αυτή θα πει: "Αχου, ο xXxFlompasxXx μου είπε καλά λόγια... Νομίζω του αξίζει να πάω να τον βρω και να τα φτιάξω μαζί του."
Η δική μου λογική πάντα, είναι να φέρομαι καλά σε όλους, ώστε να μην τους δίνω λόγους να μου φέρονται άσχημα.
978 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 19:53
maggie
ψηφίζω πως πάει προς τον Aldark. είναι νωρίς ακόμα για να είναι μεθυσμένος.
979 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 20:18
Dr. Jimalicious
Α ναι, χρόνια πολλά didi...
980 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 20:19
plankton
γιατί να το λέει στον Aldark,τι είπε?
981 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 20:24
maggie
πόσταρε am ενώ τον είπα post meridiem.
982 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 19 Οκτ 2013, 20:27
Dr. Jimalicious
Επειδή είσαι καινούργιος δεν τα ξέρεις ακόμα... Δεν πειράζει, θα μάθεις...
EDIT: Τι σκατά; 256 subs
EDIT: Τι σκατά; 256 subs
983 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Οκτ 2013, 01:08
Aldark
δώσε μου το μυστικό για σαμπς ρε τζιμ , σε μία μέρα 60 κοντά σάμπερς; DAMN
οκ μάνο , μύνημα ελήφθη ~!
Πάττυ 200 ευρώ; GOLD;; παίζει να σαι το πρώτο θυληκό που ακούω να χει φτάσει γκολντ πάντως!!
οκ μάνο , μύνημα ελήφθη ~!
Πάττυ 200 ευρώ; GOLD;; παίζει να σαι το πρώτο θυληκό που ακούω να χει φτάσει γκολντ πάντως!!
984 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Οκτ 2013, 01:38
maggie
ξεκινάς πόλεμο..ξέρεις πως δε το έχει σε τίποτα να σε διαγράψει.
edit: γαμάω! δεν άφησα ks για ks (4 έκανα, το 1 ήταν καθαρό ζήτησα συγνώμη, τα υπόλοιπα ήθελα να τα δώσω αλλά τα 2 θα τα έχαναν και στο 4ο ο τίμπερζ είχε διαφορετική γνώμη από τη δική μου) XDDD αλλά μου τα συγχωρούνε για κάποιο λόγο
έφτιαξα καινούριο acc, και παίζω pvp με lvl από 2-5...νταξ μιλάμε χαμός (;P). όλοι νουμπιά, είμαι το πιο pro τρομάρα μου XDDDD είναι θετικό, σημαίνει ότι είμαι λιγότερο noob από όταν ξεκίνησα
edit: γαμάω! δεν άφησα ks για ks (4 έκανα, το 1 ήταν καθαρό ζήτησα συγνώμη, τα υπόλοιπα ήθελα να τα δώσω αλλά τα 2 θα τα έχαναν και στο 4ο ο τίμπερζ είχε διαφορετική γνώμη από τη δική μου) XDDD αλλά μου τα συγχωρούνε για κάποιο λόγο
έφτιαξα καινούριο acc, και παίζω pvp με lvl από 2-5...νταξ μιλάμε χαμός (;P). όλοι νουμπιά, είμαι το πιο pro τρομάρα μου XDDDD είναι θετικό, σημαίνει ότι είμαι λιγότερο noob από όταν ξεκίνησα
985 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Οκτ 2013, 03:02
Patty D.Luffy
Από το 2010 βασικά :xD: Αλλα είμουν πάρα πολυ κωλόνουμπο για 1-2 χρόνια :xD: :xD:
Πήγα West και έστρωσα
Maggie έχω ένα μικρο ακκ 6 lvl νομίζω που είχα κάνει για να παίζει η αδερφή μου name: Anna21 :xD: :xD: :xD:
Στον West: Patty D Luffy
Aldark είμουν και λίγο κώλος , αλλα εντάξει δεν παραπονιέμαι!!
Τζιμ, οκ!!! I'll try my best!!!
Πήγα West και έστρωσα
Maggie έχω ένα μικρο ακκ 6 lvl νομίζω που είχα κάνει για να παίζει η αδερφή μου name: Anna21 :xD: :xD: :xD:
Στον West: Patty D Luffy
Aldark είμουν και λίγο κώλος , αλλα εντάξει δεν παραπονιέμαι!!
Τζιμ, οκ!!! I'll try my best!!!
986 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 20 Οκτ 2013, 10:50
Dr. Jimalicious
@Al Το μόνο που έκανα είναι να παράγω (για λόγους ευπρέπειας ας το πούμε) ποιοτικό περιεχόμενο, και πάντα να φέρομαι καλά τόσο σε αυτούς που παίζω μαζί τους όσο και σε αυτούς που με παρακολουθούν. Χτες πχ μου λένε 2-3 άτομα με 1000+ subs: "Jimalicious σε πάμε γιατί είσαι καλό παιδί, έχεις και καλούτσικα βίντεο, ας το βάλουμε στόχο σήμερα να σε πάμε 250 subs". Και μετά έκαναν share το κανάλι μου σε όοοοολα τα κοινωνικά δίκτυα, και ήρθε κόσμος
-------
https://onepiecegr.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=842
-------
https://onepiecegr.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=842
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης