όχι τέτοιος θρύλος, καλύτερος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
926 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 19:51
maggie
927 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 19:53
plankton
By the way πρόσεξα ότι κάποιοι ασχολούνται με mlp εδώ μέσα.
928 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 20:21
Dr. Jimalicious
mlp?
929 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 20:33
plankton
my little pony
930 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 20:47
Dr. Jimalicious
Α μάλιστα. Όχι εγώ πάντως
931 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 20:51
plankton
το ξέρω ότι όχι εσύ άλλα κάποιοι άλλοι ασχολούνται.
932 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 14 Οκτ 2013, 22:54
maggie
κάνεις λάθος.
933 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Οκτ 2013, 00:28
Aldark
ούτε εγώ ασχολούμαι με μλπ
τζιμ ναι εγώ είμαι ο nightfox!
τι θρύλο μάγδα;
ω , και άρχισε γκέημ οφ θρόουνς στο σκάι , ρησπέκτ.
τζιμ ναι εγώ είμαι ο nightfox!
τι θρύλο μάγδα;
ω , και άρχισε γκέημ οφ θρόουνς στο σκάι , ρησπέκτ.
934 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Οκτ 2013, 14:29
plankton
τι εννοείς κάνω λάθος αφού είδα ότι υπάρχει και ομάδα mlp.
935 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Οκτ 2013, 14:46
maggie
αλ στο λολ. κατάφερα να σκοτώνω επιτέλους botάκια XD
κάνεις λάθος στον αριθμό..δεν ασχολούνται, ένας ασχολείται μόνο. απλά οι υπόλοιποι είναι θύματά του.
κάνεις λάθος στον αριθμό..δεν ασχολούνται, ένας ασχολείται μόνο. απλά οι υπόλοιποι είναι θύματά του.
936 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Οκτ 2013, 16:00
plankton
ααα κατάλαβα
937 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 15 Οκτ 2013, 20:39
Aldark
μπράβο μάγδα τέκνον :Ρ
εγώ ύστερα από καιρό έπαιξα και έκανα νίκη xD
εγώ ύστερα από καιρό έπαιξα και έκανα νίκη xD
938 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 15:02
Patty D.Luffy
I am proud of you my children!!!
Maggie άντε και Challenger, θα σε boostάρουμε!!
Τι κάνετε μμικρα απαίσια στρουμφάκια μου??
Καιρό είχα να μπω.
Plankton , με τον Hawkins τον πρεσβύτερο έχεις καμία σχέση?? :xD:
Maggie άντε και Challenger, θα σε boostάρουμε!!
Τι κάνετε μμικρα απαίσια στρουμφάκια μου??
Καιρό είχα να μπω.
Plankton , με τον Hawkins τον πρεσβύτερο έχεις καμία σχέση?? :xD:
939 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 15:16
plankton
όχι καμιά απολύτως, γιατί ρωτάς?
940 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 16:48
Dr. Jimalicious
Να σου πω, και εγώ μέχρι να δω την ορθογραφία του, νόμιζα ότι είναι ο Hawkins.
Patty αν έχεις χρόνο μπορείς να κάνεις μια εικόνα/ζωγραφιά να βάλω στο Youtube?
Patty αν έχεις χρόνο μπορείς να κάνεις μια εικόνα/ζωγραφιά να βάλω στο Youtube?
941 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 17:01
plankton
τι εννοείτε ότι νομίζατε ότι είμαι ο Hawkins λόγω της ορθογραφίας μου :conf:
942 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 17:30
Dr. Jimalicious
Αυτός δεν έχει καθόλου καλή ορθογραφία, ενώ εσύ έχεις.
Ή είσαι αυτός και τόσο καιρό το έπαιζες ανορθόγραφος (που αν ισχύει, σου βγάζω το καπέλο)
Ή δεν είσαι αυτός και είσαι ένα νέο μέλος που έχει καλή ορθογραφία σε αντίθεση με τον Hawkins.
Ή είσαι αυτός και τόσο καιρό το έπαιζες ανορθόγραφος (που αν ισχύει, σου βγάζω το καπέλο)
Ή δεν είσαι αυτός και είσαι ένα νέο μέλος που έχει καλή ορθογραφία σε αντίθεση με τον Hawkins.
943 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 18:04
plankton
καινούργιος είμαι κοιτά και το join date άμα θες.Να ρωτήσω κάτι μπαίνει κανείς στο chat ή όχι και αν ναι πότε?
944 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 18:05
Dr. Jimalicious
Ο τύπος έχει κάνει 3-4 accounts.
Και ναι, κανείς δεν μπαίνει τσατ.
Και ναι, κανείς δεν μπαίνει τσατ.
945 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 18:11
plankton
όπως και να'χει δεν είμαι αυτός. Παρεπιπτωντος που εξαφανίστηκε ο Elidor ρε παιδιά?
946 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 18:47
Aldark
O boss νομίζω είναι φαντάρος φίλε
Εγώ πάλι δε νομίζω να είναι ο Χόκινς...Βάζει τόνους και έχει καλή ορθογραφία...
Εγώ πάλι δε νομίζω να είναι ο Χόκινς...Βάζει τόνους και έχει καλή ορθογραφία...
947 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 19:21
maggie
πήγα λβλ 11..έχω βαρεθεί να παίζω την άνι..αν και τρολάρω κόσμο με τις ατάκες της
μάζεψα 4800 πόντους και δεν ξέρω ποιον να ξεκλειδώσω γμτ.
δεν έχω παίξει ακόμα PvP..τρέμω στη σκέψη και μόνο:xD:
μάζεψα 4800 πόντους και δεν ξέρω ποιον να ξεκλειδώσω γμτ.
δεν έχω παίξει ακόμα PvP..τρέμω στη σκέψη και μόνο:xD:
948 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 20:05
plankton
maggie πρέπει να σου πω ότι το lol είναι τελείως γτπ. Σου προτείνω να το παρατήσεις πριν καταλήξεις σαν κάτι καθηστερημένα που έχουμε μεσ'στη τάξη μου.
949 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 20:28
maggie
και στη δική μου τάξη καθυστερημένα έχουμε αλλά δεν ευθύνεται το λολ
950 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 16 Οκτ 2013, 20:36
plankton
ναι εντάξει μπορεί για τα δικά σας καθηστέρια να μην ευθύνεται το lol αλλά για τα περισσότερα δικά μας ευθύνεται. Άσε που το lol είναι αντιγραφή της Dota όσοι δεν ξέρουν το παιχνίδι αφήνω link και μετά πείτε μου αν είναι ή όχι. https://www.youtube.com/watch?v=Oubt2-TAYA0
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης