Κολακεψου δοκτορ κολακεψου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
476 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:02
Elidor
477 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:08
Aldark
είμαι πολύ μεγάλος για τα γούστα σου;
και είμαι ο οφφίσιαλ μπέμπης του φόρουμ και 20 να φτάσω , πάντα αυτός θα είμαι
και είμαι ο οφφίσιαλ μπέμπης του φόρουμ και 20 να φτάσω , πάντα αυτός θα είμαι
478 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:10
Elidor
Α ρε Υπατια... Να μην ειχες αρσενικο να σε καναμε κανα προξενιο απο δω μεσα... Τοσα καλα παλικαρια καθονται...
479 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:18
Aldark
πιστεύω ήθελε τον χοκινάκο...όλο γι'αυτόν μιλάει
480 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:24
Patty D.Luffy
Είμαι παντρεμένη 7 χρόνια και πιστή ως το κόκκαλο
(εκτός αν είναι δυο sexy animated Γερμανοί χαρακτήρες )
Ο Χοκινάκος ήταν το πνευματικό παιδί μου!! :xD: :xD:
Εεε ρε να βρω καμια καλή κοπέλα να σας φέρω..
Ο Χοκινάκος ήταν το πνευματικό παιδί μου!! :xD: :xD:
Εεε ρε να βρω καμια καλή κοπέλα να σας φέρω..
- Σπόιλερ:
- (Elidor και παντρεμένη να μην ήμουν δύσκολα θα με άντεχε κάποιος με την ανωμαλία που με δέρνει :xD: :xD: )
481 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:25
Aldark
οι γυναίκες στο φόρουμ αυτό ήταν πάντα η τραγική μειοψηφία...συνήθως την ίδια περίοδο ήταν ενεργές 2-3 πάντα!!!
482 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:27
Elidor
Η ανωμαλια σου ειναι το μονο πραγμα που με κανει να σε κραταω εδω τετοιο σπαμερι που εισαι.
483 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:33
Patty D.Luffy
Εγώ σπαμέρι???
Σιγα το σπαμ μωρέ...
Αλνταρκ εγώ από τη μέρα που μπήκα (1 μιση χρόνος) πέρα από τη Μαγδα το πολύ να είδα άλλες 3 κοπέλες :xD:
Σιγα το σπαμ μωρέ...
Αλνταρκ εγώ από τη μέρα που μπήκα (1 μιση χρόνος) πέρα από τη Μαγδα το πολύ να είδα άλλες 3 κοπέλες :xD:
484 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:40
Elidor
Που μας αφησαν χρονους...
485 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 22:44
Patty D.Luffy
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάθονται??
Μα που θα βρουν καλύτερο φορουμ???
(Πλακα πλακα δεν ημουν σε πολλα, αλλα σε κανένα ως τώρα δεν άντεχα πάνω απο βδομάδα :xD: )
Μα που θα βρουν καλύτερο φορουμ???
(Πλακα πλακα δεν ημουν σε πολλα, αλλα σε κανένα ως τώρα δεν άντεχα πάνω απο βδομάδα :xD: )
486 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:02
Aldark
τώρα που σφίξαν τα λουριά θα σε χάσουμε;
κι εγώ 4,5 χρόνια μη νομίζεις...μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών παίζει να είναι οι κοπέλες που περάσανε...(ε άντε στα δάχτυλα των δύο χεριών και στα δάχτυλα του ενός ποδιού.)
αλσο αν έχετε πρόβλημα που τονίζεται το Aldark , λεγετέ με Άλεξ ή Αλέξανδρο ή Αλντάρκ :Ρ (θέλω να το πω γιατί κάποιοι εξακολουθούν το Άλνταρκ :( )
κι εγώ 4,5 χρόνια μη νομίζεις...μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών παίζει να είναι οι κοπέλες που περάσανε...(ε άντε στα δάχτυλα των δύο χεριών και στα δάχτυλα του ενός ποδιού.)
αλσο αν έχετε πρόβλημα που τονίζεται το Aldark , λεγετέ με Άλεξ ή Αλέξανδρο ή Αλντάρκ :Ρ (θέλω να το πω γιατί κάποιοι εξακολουθούν το Άλνταρκ :( )
487 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:05
Elidor
Θες δε θες, ειναι Άλνταρκ αγαπητε Αλ...
Το λενε και οι κανονες
https://onepiecegr.forumgreek.com/t12-topic#45
Το λενε και οι κανονες
https://onepiecegr.forumgreek.com/t12-topic#45
488 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:08
Patty D.Luffy
To Aldark φέρνει στο All is dark.
Αλλα εγώ πάντα Αλντάρκ το τόνιζα. Ακουγεται καλύτερα τονιζόμενο στη λήγουσα!! :xD:
Γιατί να φύγω καλε??? Τώρα που άρχισε το πάρτυ???:xD:
EDIT: Eli KLAIΩ!!!! :haha: :haha: :haha: :haha: (Ακόμα τον θυμάμαι τον Νο 7 )
Αλλα εγώ πάντα Αλντάρκ το τόνιζα. Ακουγεται καλύτερα τονιζόμενο στη λήγουσα!! :xD:
Γιατί να φύγω καλε??? Τώρα που άρχισε το πάρτυ???:xD:
EDIT: Eli KLAIΩ!!!! :haha: :haha: :haha: :haha: (Ακόμα τον θυμάμαι τον Νο 7 )
489 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:25
Aldark
what kind of conspiracy is this mr. Elidor?
ναι πάττυ κάποιοι με λέγανε Alldark (Ολντάρκ) στο παρελθόν και ήταν φέηλ , απλά βγάινει απ'το όνομά μου και το σκοτάδι (Dark σκέτο είναι το πιο παλιό μου ψευδώνυμο από 9 χρονών).
ναι πάττυ κάποιοι με λέγανε Alldark (Ολντάρκ) στο παρελθόν και ήταν φέηλ , απλά βγάινει απ'το όνομά μου και το σκοτάδι (Dark σκέτο είναι το πιο παλιό μου ψευδώνυμο από 9 χρονών).
490 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:30
Elidor
Υπατια ο 7 δικος μου ειναι?
491 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 23:35
Patty D.Luffy
Ποιού άλλου?? Βασικά ισώς το είχε γράψει κανας Johny-boy.
Ειλικρινα δεν θυμάμαι, αλλα νομίζω εσύ τον έγραψες :xD: :xD:
Ειλικρινα δεν θυμάμαι, αλλα νομίζω εσύ τον έγραψες :xD: :xD:
492 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 00:10
Elidor
Δε θυμαμαι. Ως θεος-μοναρχης-νομοθετης-δικαστης-δημιος, πολες φορες ξεχναω λεπτομεριες τις δουλειας.
493 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 00:21
Santouryuu
ο γιαννης τον ειχε βαλει... εγω απλα του αλλαξα θεση για να εχει περισσοτερη πλακα οταν διαβαζει καποιος το δευτερο ποστ του κροου!
:mueh:
:mueh:
494 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 00:25
Patty D.Luffy
Χαχαχαχαχα, ναι το παρατήρισα!!! :xD: :xD: :xD:
Τι ήταν στο 7????
Τι ήταν στο 7????
495 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:01
Santouryuu
αυτο που ειναι τωρα στο 8 :xD:
496 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:05
Aldark
άκυρο , έχει δει κανείς το Ao No Exorcist;
497 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:10
Elidor
Καλο ειναι δες το.
498 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:20
Aldark
ωραία , είμαι στο 4 (αν και δεν προλαβαίνω να δω τελευταία με το διάβασμα κι όλ'αυτά). Περιμένω να μου πεις και ποια θεωρείς ανώτερα του death note..
πάω να την πέσω φορ νάου γιατί έχω ξύπνημα στις 8παρά , fml!
πάω να την πέσω φορ νάου γιατί έχω ξύπνημα στις 8παρά , fml!
499 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:23
Patty D.Luffy
Δες Steins; Gate!!!
ΤΟ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!!!!
ΤΟ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!!!!
500 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 05 Ιουλ 2013, 02:34
Tony Tony Chopper
Προβλέπω ότι ο τίτλος του manga που θα σου πει δεν θα ξεκινά από γράμμα αλλά από αριθμό.Aldark έγραψε:Περιμένω να μου πεις και ποια θεωρείς ανώτερα του death note
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης