οχι και ολοι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
726 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 03:42
Σκληρός Καριόλης
727 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 12:10
maggie
lol. εσύ είσαι πρώτος στη φορουμιακή λίστα μου αναξιόπιστων XD
@admin: απαιτώ να πάει η μπάρα του warn μου στο πράσινο.
επίσης απαιτώ να μου δώσεις και τον κωδικό..απαιτώ και άλλα θα στα πω από τηλ.
edit: χρόνια πολλά no1 αναξιόπιστε
@admin: απαιτώ να πάει η μπάρα του warn μου στο πράσινο.
επίσης απαιτώ να μου δώσεις και τον κωδικό..απαιτώ και άλλα θα στα πω από τηλ.
edit: χρόνια πολλά no1 αναξιόπιστε
728 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 16:51
Patty D.Luffy
Βλεπει κανείς Shingeki???
729 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 18:30
Σκληρός Καριόλης
Σε ευχαριστω Μαγδαληνη.
730 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 23:16
maggie
patty o elidor βλέπει.
και μάλλον θα το πιάσω και εγώ όταν τελειώσει.
και μάλλον θα το πιάσω και εγώ όταν τελειώσει.
731 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουλ 2013, 00:03
Aldark
πολύ μέηνστρημ έχει γίνει αυτό , ακόμα κι ένας φίλος που έχει παρατήσει τα άνιμε 4 χρόνια μου πε βλέπει.
χμμμ
επίσης άλλες 7,5 μέρες και φεύγω..cant wait dammit
χμμμ
επίσης άλλες 7,5 μέρες και φεύγω..cant wait dammit
732 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουλ 2013, 01:41
Patty D.Luffy
Εγώ δεν άντεξα, αφου έφαγα τα spoilers της ζωής μου το είδα :xD:
Καλα κάνεις Μαγκ και εγώ θα το περίμενα αν μπορούσα να αντέξω
Καλα κάνεις Μαγκ και εγώ θα το περίμενα αν μπορούσα να αντέξω
733 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουλ 2013, 10:54
Elidor
Σουυυυτ. Ησυχια, καλα ηταν τοσες μερες που ειχατε ψοφησει ολοι σας.
734 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουλ 2013, 15:50
maggie
έχει manga μηνιαίο.
πάττυ είδα πως το άνιμε πάει για 24-26 eps και προτίμησα να το δω όταν ολοκληρωθεί..δεν μαρέσει να βλέπω άνιμε on-going που κρατάνε μισό χρόνο.
και δεν ξέρω πως το έχω καταφέρει αλλά δεν έχω φάει ούτε 1 spoiler!
συνήθως μου σκάνε τα spoilers από εδώ και από εκεί σε άλλα άνιμε.
2 φορές έκανα μόνη μου spoiler κιόλας, είδα το 1ο επ και μετά το τελευταίο
πάττυ είδα πως το άνιμε πάει για 24-26 eps και προτίμησα να το δω όταν ολοκληρωθεί..δεν μαρέσει να βλέπω άνιμε on-going που κρατάνε μισό χρόνο.
και δεν ξέρω πως το έχω καταφέρει αλλά δεν έχω φάει ούτε 1 spoiler!
συνήθως μου σκάνε τα spoilers από εδώ και από εκεί σε άλλα άνιμε.
2 φορές έκανα μόνη μου spoiler κιόλας, είδα το 1ο επ και μετά το τελευταίο
735 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 30 Ιουλ 2013, 18:28
Aldark
^κι εγώ τρώω αδέσποτα σπόιλερς και πολλές φορές μόνος μου :(
το φτ μετά το 122 μου φαίνεται δράμα...κρίμα
6 μέρες και σήμερα για να επαναφέρω το trend πάλι :mueh:
το φτ μετά το 122 μου φαίνεται δράμα...κρίμα
6 μέρες και σήμερα για να επαναφέρω το trend πάλι :mueh:
736 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 31 Ιουλ 2013, 01:27
maggie
πως το εννοείς το δράμα?
το τραγικό σε αυτό το αρκ είναι το πως νίκησε η έρζα, η αλλαγή της ultear, ότι ο γέρος δεν πέθανε, ο Άδης έχασε από μια μπουνιά του Νάτσου και γενικά το nakama punch το έχει ξεφτιλήσει ο μάσιμα..πολλά τραγικά τελικά σε αυτό το αρκ..
και το επόμενο αρκ έτσι είναι...γενικά τα ξεκινάει ωραία αλλά χάνει τη μπάλα και τα τελειώνει σκατά..
για τον Zeref άλλαξες γνώμη ή μπα? τον acnologia ως το 122 τον έδειξε οπότε είδες και την αλλαγή του zeref.
το τραγικό σε αυτό το αρκ είναι το πως νίκησε η έρζα, η αλλαγή της ultear, ότι ο γέρος δεν πέθανε, ο Άδης έχασε από μια μπουνιά του Νάτσου και γενικά το nakama punch το έχει ξεφτιλήσει ο μάσιμα..πολλά τραγικά τελικά σε αυτό το αρκ..
και το επόμενο αρκ έτσι είναι...γενικά τα ξεκινάει ωραία αλλά χάνει τη μπάλα και τα τελειώνει σκατά..
για τον Zeref άλλαξες γνώμη ή μπα? τον acnologia ως το 122 τον έδειξε οπότε είδες και την αλλαγή του zeref.
737 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 31 Ιουλ 2013, 01:59
Aldark
ναι τα είδα όλα αυτά
έντιτ: θα το βάλω σε spoiler όλο το παραπάνω νιώθω τύψεις
έντιτ2:να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο φαίρυ τέηλ άνιμε θέμα ;
- FAIRY TAIL EPISODE 122 SPOILERS:
- ...δράμα εννοώ ότι 7 χρόνια είναι πάρα πολλά imo και είδα λίγο το επόμενο όπενινγκ (από το επ 151 και μετά όχι το φίλλερ) και μου φάνηκε λίγο μούφα. Ας μην είμαι προκατειλημένος. Οστώσω ενώ το αρκ μου άρεσε πάρα πολύ , όλα αυτά που είπες [Η Ultear από απόλυτο κακό βγήκε μία παρεξηγημένη τύπισσα που κάκιασε από σπόντα(κι όταν έγινε καλή της έφυγε το κραγιόν λολ);;;; Ήταν μία πανίσχυρη μάγισσα από μικρή και την νίκησε/κατέστειλε ο Γκρέυ; Ο Άδης όντως ξέσκισε τον Μάκαροβ που έκανε κεφαλοκλύδωμα σε δράκους και μετά τον νίκησε ο Νάτσου;; Το νακάμα πάουερ απ είναι εξευτελιστικό(νάτσου,έρζα) δυστυχώς εδώ και αυτό είναι φάουλ. Δεν ξεχνώ τον Bluenote που πέρα από μία μικρή απειλή ποτέ δεν είδαμε τον ασταμάτητο αυτόν κακό , βλέποντας απλά να κάθεται και να κάνει κόλπα βαρύτητας και μετά τον νίκησε κάπως και δε θυμάμαι και πως ο Γκίλνταρντς ο οποίος είχε χαθεί στο μισό αρκ ενώ είμαι σίγουρος μπορούσε και να πάει μόνος να νικήσει τον Άδη... Και πάλι γυρνάω στην όλη ιδέα του τάημσκιπ , σίγουρα χρειαζόταν για να δώσει πνοή στον συγγραφέα αλλά μπορούσε να το κάνει και καλύτερο.] Το αρκ όμως ήταν πολύ άρτειο μ'άρεσε η ατμόσφαιρα και η είσοδος Γκίλνταρτς αλλά και Λάξους ήταν θεική πχ και γενικά οι μάχες γαμάτες (εκτός απ'τον χοντρό με την κούκλα βουντού που ήταν unpsofable χωρίς λόγο :Ρ).
Χμ , να σου πω κάπως παραπάνω μου κανε κλικ ο Ζέρεφ...αλλά και πάλι τον φανταζόμουν αρενωπό ή κανά γέρο :Ρ θα περιμένω κι άλλο να δω τι παίζει με την πάρτη του. Αλλά δε μ'αρέσουν ήμο χαρακτήρες γενικά (κι ας μην είναι ήμο τελικά , δεν τον νιώθω ως γαμάτο ήρωα) .
έντιτ: θα το βάλω σε spoiler όλο το παραπάνω νιώθω τύψεις
έντιτ2:να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο φαίρυ τέηλ άνιμε θέμα ;
738 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 31 Ιουλ 2013, 12:37
maggie
σε πειραξε το 7χρονο time skip ε? εμένα αδιάφορο. ούτε με πείραξε ούτε με τρέλανε..και βοηθάει πολύ στο setting του επόμενου αρκ. το οποίο ενώ ξεκινάει ωραία τελειώνει χάλια.
την ultear θα την ξεφτιλίσει κι άλλο σα χαρακτήρα. αυτό θα το διαβάσεις στο manga. το άνιμε δεν έχει φτάσει ως εκεί.
α θα ξεφτιλίσει και τη Λούση...δεν σου λέω λεπτομέρειες για να μην σε σποιλάρω. θα το καταλάβεις αφού το δεις.
με τον ζερεφ ναι, αν υποθέσεις πως έζησε πριν 400 χρόνια είναι περίεργο που φαίνεται τόσο νέος. εδώ κάτι παίζει με τα πολλά 7 που συναντάμε ανά καιρούς και με το ότι οι νάτσου και γκαζίλ δεν μπορούσαν να περάσουν απο το spell του Freed.
σε γενικές γραμμές το άνιμε δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέτριο. είχε τα φόντα να γίνει καλό αλλά ο μάσιμα δεν το έχει, αρχίζει κάτι ωραία και το τελειώνει χάλια. το μόνο που αξίζει για μένα είναι το χιούμορ του. γελάω απίστευτα πολύ με τα ζευγάρια happy x lucy & gray x juvia.
θέλω να πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον.
δεν πιστεύω να έκανα κανα σποιλέρ. καλύτερα να πάει στο ft topic η συζήτηση όντως.
την ultear θα την ξεφτιλίσει κι άλλο σα χαρακτήρα. αυτό θα το διαβάσεις στο manga. το άνιμε δεν έχει φτάσει ως εκεί.
α θα ξεφτιλίσει και τη Λούση...δεν σου λέω λεπτομέρειες για να μην σε σποιλάρω. θα το καταλάβεις αφού το δεις.
με τον ζερεφ ναι, αν υποθέσεις πως έζησε πριν 400 χρόνια είναι περίεργο που φαίνεται τόσο νέος. εδώ κάτι παίζει με τα πολλά 7 που συναντάμε ανά καιρούς και με το ότι οι νάτσου και γκαζίλ δεν μπορούσαν να περάσουν απο το spell του Freed.
σε γενικές γραμμές το άνιμε δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέτριο. είχε τα φόντα να γίνει καλό αλλά ο μάσιμα δεν το έχει, αρχίζει κάτι ωραία και το τελειώνει χάλια. το μόνο που αξίζει για μένα είναι το χιούμορ του. γελάω απίστευτα πολύ με τα ζευγάρια happy x lucy & gray x juvia.
θέλω να πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον.
δεν πιστεύω να έκανα κανα σποιλέρ. καλύτερα να πάει στο ft topic η συζήτηση όντως.
739 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 31 Ιουλ 2013, 12:50
Aldark
Πάω στο φτ τόπικ να απαντήσω..νομίζω δε μπορώ να κάνω μετακίνηση των πάνω ποστ σε άλλο θρεντ οπότε πάω από τώρα..
740 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 09 Αυγ 2013, 13:03
Patty D.Luffy
ΚΑΗΜΕΝΟΣ REI!!!!
741 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 10 Αυγ 2013, 14:28
Elidor
?
742 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 10 Αυγ 2013, 23:45
Aldark
τι υποννοεί η ποιήτρια;
Επίσης , γύρισα πριν λίγο από διακοπές και αύριο φεύγω διακοπές για 2 βδομάδες , καλά να περνάτε παιδιά όπου κι αν είστε !!
Επίσης , γύρισα πριν λίγο από διακοπές και αύριο φεύγω διακοπές για 2 βδομάδες , καλά να περνάτε παιδιά όπου κι αν είστε !!
743 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 11 Αυγ 2013, 19:04
didimakia
Νοσταλγικος τιτλος η αληθεια ειναι.
Πανε 5 + χρονια απο τοτε :')
Καλα να περνατε μαγκες μου (Μ'εχει φαει η μαρμαγκα)
Πανε 5 + χρονια απο τοτε :')
Καλα να περνατε μαγκες μου (Μ'εχει φαει η μαρμαγκα)
744 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Αυγ 2013, 02:24
Σκληρός Καριόλης
ξενερωτος
745 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 12 Αυγ 2013, 18:59
Elidor
Υπατια ο χρονος σου τελειωνει.
746 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Αυγ 2013, 02:16
Johnyman
έλιδορ διαφορές karate-kung fu-tae kwon do.
όλες
όλες
747 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Αυγ 2013, 02:33
Santouryuu
ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;
748 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 13 Αυγ 2013, 16:49
Tony Tony Chopper
Η ΕΡΤ έπαιζε κάποτε κάτι τέτοια κουλτουριάρικα του Miyazaki π.χ. Spirited Away.Santouryuu έγραψε:ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;
749 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 15 Αυγ 2013, 17:48
razor1911
Καποτε επαιζε η ΕΡΤ κατι παλια animeTony Tony Chopper έγραψε:Η ΕΡΤ έπαιζε κάποτε κάτι τέτοια κουλτουριάρικα του Miyazaki π.χ. Spirited Away.Santouryuu έγραψε:ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;
750 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 15 Αυγ 2013, 20:22
Johnyman
κάποτε έπαιζε και η ΕΡΤ..
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης