Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
οχι και ολοι

maggie

maggie

lol. εσύ είσαι πρώτος στη φορουμιακή λίστα μου αναξιόπιστων XD

@admin: απαιτώ να πάει η μπάρα του warn μου στο πράσινο.
επίσης απαιτώ να μου δώσεις και τον κωδικό..απαιτώ και άλλα θα στα πω από τηλ.

edit: χρόνια πολλά no1 αναξιόπιστε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Βλεπει κανείς Shingeki??? aww aww aww aww aww aww aww 

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Σε ευχαριστω Μαγδαληνη.

maggie

maggie

patty o elidor βλέπει.
και μάλλον θα το πιάσω και εγώ όταν τελειώσει.

Aldark

Aldark

πολύ μέηνστρημ έχει γίνει αυτό , ακόμα κι ένας φίλος που έχει παρατήσει τα άνιμε 4 χρόνια μου πε βλέπει.
χμμμ
επίσης άλλες 7,5 μέρες και φεύγω..cant wait dammit

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εγώ δεν άντεξα, αφου έφαγα τα spoilers της ζωής μου το είδα :xD: 
Καλα κάνεις Μαγκ και εγώ θα το περίμενα αν μπορούσα να αντέξω careless run careless run 

Elidor

Elidor

Avarga
Σουυυυτ. Ησυχια, καλα ηταν τοσες μερες που ειχατε ψοφησει ολοι σας.

maggie

maggie

έχει manga μηνιαίο.

πάττυ είδα πως το άνιμε πάει για 24-26 eps και προτίμησα να το δω όταν ολοκληρωθεί..δεν μαρέσει να βλέπω άνιμε on-going που κρατάνε μισό χρόνο.

και δεν ξέρω πως το έχω καταφέρει αλλά δεν έχω φάει ούτε 1 spoiler! is there trouble? 
συνήθως μου σκάνε τα spoilers από εδώ και από εκεί σε άλλα άνιμε.
2 φορές έκανα μόνη μου spoiler κιόλας, είδα το 1ο επ και μετά το τελευταίο luck

Aldark

Aldark

^κι εγώ τρώω αδέσποτα σπόιλερς  και πολλές φορές μόνος μου :(

το φτ μετά το 122 μου φαίνεται δράμα...κρίμα

6 μέρες και σήμερα για να επαναφέρω το trend πάλι :mueh:

maggie

maggie

πως το εννοείς το δράμα?

το τραγικό σε αυτό το αρκ είναι το πως νίκησε η έρζα, η αλλαγή της ultear, ότι ο γέρος δεν πέθανε, ο Άδης έχασε από μια μπουνιά του Νάτσου και γενικά το nakama punch το έχει ξεφτιλήσει ο μάσιμα..πολλά τραγικά τελικά σε αυτό το αρκ..

και το επόμενο αρκ έτσι είναι...γενικά τα ξεκινάει ωραία αλλά χάνει τη μπάλα και τα τελειώνει σκατά..

για τον Zeref άλλαξες γνώμη ή μπα? τον acnologia ως το 122 τον έδειξε οπότε είδες και την αλλαγή του zeref.

Aldark

Aldark

ναι τα είδα όλα αυτά
FAIRY TAIL EPISODE 122 SPOILERS:
Συνεχίζω να βλέπω είναι ωραίο το άτιμο, λίγο αίμα να χε γαμώτο δεν καταλαβαίνω τι γίνεται πολλές φορές κι αν χτύπησαν οι ήρωες :( . Πω έγραψα σεντόνι για φαίρυ τέηλ και σε σπαμ θρεντ κίολας  και είναι και τίγκα σπόιλερ...ελπίζω να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου :/
έντιτ: θα το βάλω σε spoiler όλο το παραπάνω νιώθω τύψεις
έντιτ2:να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο φαίρυ τέηλ άνιμε θέμα ;

maggie

maggie

σε πειραξε το 7χρονο time skip ε? εμένα αδιάφορο. ούτε με πείραξε ούτε με τρέλανε..και βοηθάει πολύ στο setting του επόμενου αρκ. το οποίο ενώ ξεκινάει ωραία τελειώνει χάλια.

την ultear θα την ξεφτιλίσει κι άλλο σα χαρακτήρα. αυτό θα το διαβάσεις στο manga. το άνιμε δεν έχει φτάσει ως εκεί.

α θα ξεφτιλίσει και τη Λούση...δεν σου λέω λεπτομέρειες για να μην σε σποιλάρω. θα το καταλάβεις αφού το δεις.

με τον ζερεφ ναι, αν υποθέσεις πως έζησε πριν 400 χρόνια είναι περίεργο που φαίνεται τόσο νέος. εδώ κάτι παίζει με τα πολλά 7 που συναντάμε ανά καιρούς και με το ότι οι νάτσου και γκαζίλ δεν μπορούσαν να περάσουν απο το spell του Freed.

σε γενικές γραμμές το άνιμε δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέτριο. είχε τα φόντα να γίνει καλό αλλά ο μάσιμα δεν το έχει, αρχίζει κάτι ωραία και το τελειώνει χάλια. το μόνο που αξίζει για μένα είναι το χιούμορ του. γελάω απίστευτα πολύ με τα ζευγάρια happy x lucy & gray x juvia.

θέλω να πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον.

δεν πιστεύω να έκανα κανα σποιλέρ. καλύτερα να πάει στο ft topic η συζήτηση όντως.

Aldark

Aldark

Πάω στο φτ τόπικ να απαντήσω..νομίζω δε μπορώ να κάνω μετακίνηση των πάνω ποστ σε άλλο θρεντ οπότε πάω από τώρα..

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΚΑΗΜΕΝΟΣ REI!!!! ellefson you is mean 

Elidor

Elidor

Avarga
?

Aldark

Aldark

τι υποννοεί η ποιήτρια;

Επίσης , γύρισα πριν λίγο από διακοπές και αύριο φεύγω διακοπές για 2 βδομάδες , καλά να περνάτε παιδιά όπου κι αν είστε !! here and there 

didimakia

didimakia

Νοσταλγικος τιτλος η αληθεια ειναι.
Πανε 5 + χρονια απο τοτε :')

Καλα να περνατε μαγκες μου (Μ'εχει φαει η μαρμαγκα)

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ξενερωτος

Elidor

Elidor

Avarga
Υπατια ο χρονος σου τελειωνει.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
έλιδορ διαφορές karate-kung fu-tae kwon do.
όλες

Santouryuu

Santouryuu

ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Santouryuu έγραψε:ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;
Η ΕΡΤ έπαιζε κάποτε κάτι τέτοια κουλτουριάρικα του Miyazaki π.χ. Spirited Away.

razor1911

razor1911

Tony Tony Chopper έγραψε:
Santouryuu έγραψε:ημουν σε αϊλαντ και ενα τοπικο καναλι επαιζε το nausicaa..... τα "μεγαλα" καναλια πως γινεται να μην παιζουν ποτε τετοιες ταινιαρες;
Η ΕΡΤ έπαιζε κάποτε κάτι τέτοια κουλτουριάρικα του Miyazaki π.χ. Spirited Away.
Καποτε επαιζε η ΕΡΤ κατι παλια anime

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κάποτε έπαιζε και η ΕΡΤ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης