Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Elidor

Elidor

Avarga
ε το μανγκα ειναι φλωρικο... ανετα χτυπας 50+ τσαπτερ ανα μερα... Ειχα χτυπησει και 80κατι στο FT.

Aldark

Aldark

καλά άπαξ και είχα μάνγκα έντυπα απεριόριστα κι εγώ το έκανα , αλλά με το πισί δε μπορώ...
και σε επεισόδια ρεκόρ αποτελεί το 50 επεισόδια σε 2 βδομάδες for me ellefson is an idiot

Elidor

Elidor

Avarga
Εγω κανονικα δε μπορω. Μονο στο πσ με βολευει να διαβαζω.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Είδα όλο το Code Geass σε 2 μέρες.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Elidor

Elidor

Avarga
Γκευ, γκευ και... Γκευ!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
maggie 31 οκτωβρίου του 2013

Aldark

Aldark

Jim McDuck έγραψε:Είδα όλο το Code Geass σε 2 μέρες.

r1+r2?

πάντως έχω κάνει άλλο ρεκόρ , άρχισα fairy tail μόλις βγήκε οκτώβριο 2009 και είμαι στο 102 τον ιούλιου του 2013 your mom=15$

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι και τις δύο σεζόν.

maggie

maggie

Johnyboy ευχαριστώ.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Patty D Luffy έγραψε:ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

φάε λίγα κεράσια...ζωγράφισε...δες το βίντεο του ΤΖΙΜΠΑΛΙΣΙΟΥΣ...κοιμήσου...ταξίδεψε..δες άνιμε..γνώρισε νέους ανθρώπους...φάε...πιες...διασκέδασε...διάβασε βιβλία...διάβασε όλα μου τα ποστς...κλείσε το ίντερνετ και ξανανοιξέ το...κάνε φάρσες σε ανθρώπους...άκου τ'αγαπημένα σου τραγούδια...
βοήθησα;

Elidor

Elidor

Avarga

Μαγδα εσυ..?

Να πας να βρεις χομπυ...

maggie

maggie

not me, not guilty!

αυτή τη φορά τουλάχιστον ..:/

aldark δε βοήθησες.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
maggie o Gob τι λέει? και για εμένα αυτός και ο George Sr. είναι οι πιο αστείοι,παρόλο που ο Tobias είναι σαν χαρακτήρας ένα επίπεδο πάνω.Από γυναικείους Lucille χαλαρά,και σαν ηθοποιείες παραδέχομαι τον George Michael και τον Buster,αν και όσες φορές τους έχω πετύχει σε άλλες ταινίες/σειρές παίζαν με τον ίδιο τρόπο

όχι πως με ρώτησες βέβαια...

μετά δες community

razor1911

razor1911

11 μερες και σημερα πριν τελειωσε απο το κεντρο εκπαιδευσης πυροβολικου στη Θηβα. Ω ναι εχω internet.

Aldark

Aldark

δε παιζει , κάτσε θα γράψω κι άλλα
φάε μία πίτσα μόνη...πάρε τα μανταλάκια απ'την απλώστρα και πέτα τα στα απέναντι μπαλκόνια(αν μένεις σε πολυκατοικία)...προσπάθησε να πέφτουν μέσα στα μπαλκόνια...διαβάσε εφημερίδα...πήγαινε στη θάλασσα...μίλα με αγαπημένα πρόσωπα στο τηλέφωνο ή τσατ...
και άλλα

έντιτ:4444 ποστς

maggie

maggie

ζέστη έχει αθήνα γμτ heat 
Aldark's Mother έγραψε:maggie o Gob τι λέει? και για εμένα αυτός και ο George Sr. είναι οι πιο αστείοι,παρόλο που ο Tobias είναι σαν χαρακτήρας ένα επίπεδο πάνω.Από γυναικείους Lucille χαλαρά,και σαν ηθοποιείες παραδέχομαι τον George Michael και τον Buster,αν και όσες φορές τους έχω πετύχει σε άλλες ταινίες/σειρές παίζαν με τον ίδιο τρόπο

όχι πως με ρώτησες βέβαια...

μετά δες community
τον αγαπώ, ο πιο αστείος εκεί μέσα. σχεδόν όλους τους λατρεύω. οι λιγότερο ενδιαφέρουσες χαρακτήρες είναι oι Lindsay & Maeby. είμαι season 2 episode 5. πολύ αστεία σειρά. μαρέσει.

community μου έχουν πει και άλλοι να δω. θα το τσεκάρω κάποια στιγμή το χειμώνα.

Aldark έγραψε:δε παιζει , κάτσε θα γράψω κι άλλα
φάε μία πίτσα μόνη...πάρε τα μανταλάκια απ'την απλώστρα και πέτα τα στα απέναντι μπαλκόνια(αν μένεις σε πολυκατοικία)...προσπάθησε να πέφτουν μέσα στα μπαλκόνια...διαβάσε εφημερίδα...πήγαινε στη θάλασσα...μίλα με αγαπημένα πρόσωπα στο τηλέφωνο ή τσατ...
και άλλα

έντιτ:4444 ποστς
και όμως δε βοηθάς.

Aldark

Aldark

πωπω νεκρό φόρουμ , και είμαι κολλημένος στην αθήνα μέχρι την άλλη βδομάδα :( shitty life

maggie

maggie

έλι κανάς κωδικός παίζει? δεν νιώθω καλά χωρίς εξουσία...νιώθω πολύ ανασφαλής.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
με μένα αντμίν δεν θα βαριόσασταν ποτέ

maggie

maggie

με σένα αντμίν θα ένιωθα περισσότερο ανασφαλής.

Aldark

Aldark

αν θες εξουσία πρέπει να έχεις χρήμα. Αν έχεις χρήμα λοιπόν , θα έχεις εξουσία. Και αν έχεις εξουσία θα έχεις γυναίκες.
-Tony Montana

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
τόσο ευκολόπιστος και καλόκαρδος που είμαι εγώ,θα είχατε όλη πρόσβαση

ανασφαλής γιατί?

maggie

maggie

δεν σας εμπιστεύομαι..είστε ύπουλοι. όλοι σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης