ε το μανγκα ειναι φλωρικο... ανετα χτυπας 50+ τσαπτερ ανα μερα... Ειχα χτυπησει και 80κατι στο FT.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
701 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 11:25
Elidor
702 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 16:47
Aldark
καλά άπαξ και είχα μάνγκα έντυπα απεριόριστα κι εγώ το έκανα , αλλά με το πισί δε μπορώ...
και σε επεισόδια ρεκόρ αποτελεί το 50 επεισόδια σε 2 βδομάδες for me
και σε επεισόδια ρεκόρ αποτελεί το 50 επεισόδια σε 2 βδομάδες for me
703 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 18:25
Elidor
Εγω κανονικα δε μπορω. Μονο στο πσ με βολευει να διαβαζω.
704 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 18:59
Dr. Jimalicious
Είδα όλο το Code Geass σε 2 μέρες.
705 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 19:37
Elidor
Γκευ, γκευ και... Γκευ!
706 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 20 Ιουλ 2013, 19:50
Johnyman
maggie 31 οκτωβρίου του 2013
707 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 21 Ιουλ 2013, 14:37
Aldark
Jim McDuck έγραψε:Είδα όλο το Code Geass σε 2 μέρες.
r1+r2?
πάντως έχω κάνει άλλο ρεκόρ , άρχισα fairy tail μόλις βγήκε οκτώβριο 2009 και είμαι στο 102 τον ιούλιου του 2013
708 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουλ 2013, 17:18
Dr. Jimalicious
Ναι και τις δύο σεζόν.
709 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουλ 2013, 17:25
maggie
Johnyboy ευχαριστώ.
710 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουλ 2013, 21:32
Patty D.Luffy
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!
711 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 22 Ιουλ 2013, 23:00
Dr. Jimalicious
Patty D Luffy έγραψε:ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!
- Σπόιλερ:
712 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 03:28
Aldark
φάε λίγα κεράσια...ζωγράφισε...δες το βίντεο του ΤΖΙΜΠΑΛΙΣΙΟΥΣ...κοιμήσου...ταξίδεψε..δες άνιμε..γνώρισε νέους ανθρώπους...φάε...πιες...διασκέδασε...διάβασε βιβλία...διάβασε όλα μου τα ποστς...κλείσε το ίντερνετ και ξανανοιξέ το...κάνε φάρσες σε ανθρώπους...άκου τ'αγαπημένα σου τραγούδια...
βοήθησα;
713 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 11:41
Elidor
Μαγδα εσυ..?
Να πας να βρεις χομπυ...
714 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 12:57
maggie
not me, not guilty!
αυτή τη φορά τουλάχιστον ..:/
aldark δε βοήθησες.
αυτή τη φορά τουλάχιστον ..:/
aldark δε βοήθησες.
715 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 13:31
Johnyman
maggie o Gob τι λέει? και για εμένα αυτός και ο George Sr. είναι οι πιο αστείοι,παρόλο που ο Tobias είναι σαν χαρακτήρας ένα επίπεδο πάνω.Από γυναικείους Lucille χαλαρά,και σαν ηθοποιείες παραδέχομαι τον George Michael και τον Buster,αν και όσες φορές τους έχω πετύχει σε άλλες ταινίες/σειρές παίζαν με τον ίδιο τρόπο
όχι πως με ρώτησες βέβαια...
μετά δες community
μετά δες community
716 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 13:37
razor1911
11 μερες και σημερα πριν τελειωσε απο το κεντρο εκπαιδευσης πυροβολικου στη Θηβα. Ω ναι εχω internet.
717 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 23 Ιουλ 2013, 13:57
Aldark
δε παιζει , κάτσε θα γράψω κι άλλα
φάε μία πίτσα μόνη...πάρε τα μανταλάκια απ'την απλώστρα και πέτα τα στα απέναντι μπαλκόνια(αν μένεις σε πολυκατοικία)...προσπάθησε να πέφτουν μέσα στα μπαλκόνια...διαβάσε εφημερίδα...πήγαινε στη θάλασσα...μίλα με αγαπημένα πρόσωπα στο τηλέφωνο ή τσατ...
και άλλα
έντιτ:4444 ποστς
φάε μία πίτσα μόνη...πάρε τα μανταλάκια απ'την απλώστρα και πέτα τα στα απέναντι μπαλκόνια(αν μένεις σε πολυκατοικία)...προσπάθησε να πέφτουν μέσα στα μπαλκόνια...διαβάσε εφημερίδα...πήγαινε στη θάλασσα...μίλα με αγαπημένα πρόσωπα στο τηλέφωνο ή τσατ...
και άλλα
718 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 28 Ιουλ 2013, 20:05
maggie
ζέστη έχει αθήνα γμτ
community μου έχουν πει και άλλοι να δω. θα το τσεκάρω κάποια στιγμή το χειμώνα.
τον αγαπώ, ο πιο αστείος εκεί μέσα. σχεδόν όλους τους λατρεύω. οι λιγότερο ενδιαφέρουσες χαρακτήρες είναι oι Lindsay & Maeby. είμαι season 2 episode 5. πολύ αστεία σειρά. μαρέσει.Aldark's Mother έγραψε:maggie o Gob τι λέει? και για εμένα αυτός και ο George Sr. είναι οι πιο αστείοι,παρόλο που ο Tobias είναι σαν χαρακτήρας ένα επίπεδο πάνω.Από γυναικείους Lucille χαλαρά,και σαν ηθοποιείες παραδέχομαι τον George Michael και τον Buster,αν και όσες φορές τους έχω πετύχει σε άλλες ταινίες/σειρές παίζαν με τον ίδιο τρόπο
μετά δες community
community μου έχουν πει και άλλοι να δω. θα το τσεκάρω κάποια στιγμή το χειμώνα.
και όμως δε βοηθάς.Aldark έγραψε:δε παιζει , κάτσε θα γράψω κι άλλα
και άλλα
719 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 28 Ιουλ 2013, 22:03
Aldark
πωπω νεκρό φόρουμ , και είμαι κολλημένος στην αθήνα μέχρι την άλλη βδομάδα :( shitty life
720 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 28 Ιουλ 2013, 23:21
maggie
έλι κανάς κωδικός παίζει? δεν νιώθω καλά χωρίς εξουσία...νιώθω πολύ ανασφαλής.
721 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 28 Ιουλ 2013, 23:50
Johnyman
με μένα αντμίν δεν θα βαριόσασταν ποτέ
722 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 00:09
maggie
με σένα αντμίν θα ένιωθα περισσότερο ανασφαλής.
723 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 00:29
Aldark
αν θες εξουσία πρέπει να έχεις χρήμα. Αν έχεις χρήμα λοιπόν , θα έχεις εξουσία. Και αν έχεις εξουσία θα έχεις γυναίκες.
-Tony Montana
-Tony Montana
724 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 01:44
Johnyman
τόσο ευκολόπιστος και καλόκαρδος που είμαι εγώ,θα είχατε όλη πρόσβαση
ανασφαλής γιατί?
ανασφαλής γιατί?
725 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 29 Ιουλ 2013, 02:52
maggie
δεν σας εμπιστεύομαι..είστε ύπουλοι. όλοι σας.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης