Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
251 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:21
Johnyman
εύχομαι να πάρεις πάνω από 90 μάλιστα
252 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:21
????????
ΑΞΙΟΣ!
253 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:22
Patty D.Luffy
Τί δίνεις???
254 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:23
????????
ρε δεν εγραψα εγω ποιος τον χεζη των ελιντορ
255 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:24
Aldark
φυσικη κι εκθεση...θενξ παιδια , i'll do my best(gambate)
αστ'αυτα χοκινς , το μπαν χαμμερ ερχεται.
αστ'αυτα χοκινς , το μπαν χαμμερ ερχεται.
256 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:25
Patty D.Luffy
Χχαοχαοχαοχαοχαο... Αλήθεια έδωσες τον κωδικό σου ρε???? :xD: :xD:
Αν ισχύει.. ΚΛΑΙΩ!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Αν ισχύει.. ΚΛΑΙΩ!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
257 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:29
????????
δυστιχως ολλα τα στοιχεια με ενωχοπιουν ωποτε αμα ειναι να φαω μπαν θελω πρωτα να μου δωσετε μια τελευταια επυθιμια να γραψω ενα αποχερετηστιριω γραμμα για εσας
258 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:30
Patty D.Luffy
Σοβαρά τώρα.... έδωσες τον κωδικό σου???? :xD: :xD:
259 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:30
petrikios
Mε αυτην την ορθογραφια αρκεσου καλυτερα σε ενα καρτ ποσταλ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την petrikios στις Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:32, 1 φορά
260 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:31
maggie
κλαίωωω..πονάω από το γέλιο:haha: :haha: :haha:
261 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:32
Patty D.Luffy
Και εγώ maggie... :xD: :xD: :xD:
262 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:34
????????
οχι ρε αμα ειναι να κανω ενα τελευταιο ποστ πριν με μπαναρη ο ελιντορ θα το κανω με μετατροπη
263 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:36
Patty D.Luffy
Αν δεν εισαι ο ένοχος πρέπει να ψάξουμε ποιος είναι :xD: :xD:
Βασικά 1 μιση χρόνο τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν όντως δεν ξέρεις ντιπ ορθογραφία ή τρολλάρεις τόσο πετυχημένα....
΄Η είσαι διχασμένη προσωπικότητα!!!!
Βασικά 1 μιση χρόνο τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν όντως δεν ξέρεις ντιπ ορθογραφία ή τρολλάρεις τόσο πετυχημένα....
΄Η είσαι διχασμένη προσωπικότητα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D Luffy στις Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:40, 2 φορές συνολικά
264 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:39
Johnyman
ποιός τραβιέται ακόμα σε εξεταστική?
265 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:40
Patty D.Luffy
^ Me.. :buhu: :buhu: :buhu:
266 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:40
maggie
to post έχει τόνο..
4 άτομα δλδ είναι ύποπτα..
εγώ, η πάττυ, ο γιάννης και ο τζιμ..
κάτι μου λέει ότι ήταν ο γιάννης..η όλη συμπεριφορά του ήταν ύποπτη..γτ να θέλει να αλλάξει όνομα στα ξαφνικά? μόνο αν θέλει να ξεφύγει από κάτι..
αφήστε που ήταν αυτός που είπε πρώτος τον κωδικό του..και θυμάστε προηγούμενη φορά που υποστήριζε με σθένος την εξυπνάδα του..γτ να πει τον κωδικό του λοιπόν?? που αποσκοπούσε??
4 άτομα δλδ είναι ύποπτα..
εγώ, η πάττυ, ο γιάννης και ο τζιμ..
κάτι μου λέει ότι ήταν ο γιάννης..η όλη συμπεριφορά του ήταν ύποπτη..γτ να θέλει να αλλάξει όνομα στα ξαφνικά? μόνο αν θέλει να ξεφύγει από κάτι..
αφήστε που ήταν αυτός που είπε πρώτος τον κωδικό του..και θυμάστε προηγούμενη φορά που υποστήριζε με σθένος την εξυπνάδα του..γτ να πει τον κωδικό του λοιπόν?? που αποσκοπούσε??
267 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:40
????????
μπα αυτος αφορμη ψαχνει για να με μπαναρι ωποτε εχω αρχειση ιδη να γραφω το γραμμα πριν την θανατωση μου
268 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:44
Johnyman
και ο μάνος έχει αρχίσει να βάζει τόνους..εγώ κουκλίτσα μου ήμουν μέσα όλη την ώρα και δεν βγήκα καθόλου..τι έχεις να πεις γι'αυτό?
αντέκρουσε πρώτα το λογικό μου επιχείρημα,σταμάτα τη λασπολογία μην περάσω στην επίθεση
αντέκρουσε πρώτα το λογικό μου επιχείρημα,σταμάτα τη λασπολογία μην περάσω στην επίθεση
269 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:51
maggie
τι μαλακία έγραψα αφού δεν με ανέφερε >.<
ακόμα κλαίω..
όχι και ο μάνος είναι ύποπτος.
εσύ η αλήθεια είναι φαίνεσαι οκ..το rukh γύρω σου σε συμπαθεί.
ακόμα κλαίω..
όχι και ο μάνος είναι ύποπτος.
εσύ η αλήθεια είναι φαίνεσαι οκ..το rukh γύρω σου σε συμπαθεί.
270 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:55
Elidor
Ο Ελιντορ βλεπει, ο Ελιντορ κρινει, ο Ελιντορ ζυγιζει τις ψυχες σας και τιμωρει τους αμαρτωλους. Ο Ελιντορ ειναι η τυφλη δικαιοσυνη και η Νεμεσις των θεων.
Χοκινς εχεις μεχρι το ξημερωμα να γραψεις το γραμμα σου. Οταν ξυπνησω θα σε μπαναρω.
Χοκινς εχεις μεχρι το ξημερωμα να γραψεις το γραμμα σου. Οταν ξυπνησω θα σε μπαναρω.
271 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:56
Patty D.Luffy
Ωραία το κάναμε palermo :xD: :xD:
Και εσύ ρε Hawkins τώρα σοβαρά έδωσες κωδικό??
Με τι λογική??
Και εσύ ρε Hawkins τώρα σοβαρά έδωσες κωδικό??
Με τι λογική??
272 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:57
maggie
Elidor έγραψε:Ο Ελιντορ βλεπει, ο Ελιντορ κρινει, ο Ελιντορ ζυγιζει τις ψυχες σας και τιμωρει τους αμαρτωλους. Ο Ελιντορ ειναι η τυφλη δικαιοσυνη και η Νεμεσις των θεων.
ποιανού την ip είχε?
273 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:59
Elidor
Η τιμωρια θα ειναι διπλη.
274 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:00
Johnyman
έλιδορ πες κι εσύ κανά κωδικό ρε..του αντμίν ξέρω 'γω
σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ ''πείτε μου τον κωδικό σας να σας πω ποιός είστε''
σκέφτομαι να ανοίξω τόπικ ''πείτε μου τον κωδικό σας να σας πω ποιός είστε''
275 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:01
maggie
άνοιξε το άνοιξε το
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης