ok , νταξει ας μη το κανουμε ταναπου το φορουμ ομως και αν το κανει αλλος εφαγε γουορν.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
226 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:36
Aldark
227 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:36
Patty D.Luffy
Ευχαριστώ παντοδύναμε!!
Τα είχα κανα μήνα , ούτε που θυμάμαι γιατι.. κανα οφφ θα ήταν :xD:
Τα είχα κανα μήνα , ούτε που θυμάμαι γιατι.. κανα οφφ θα ήταν :xD:
228 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:38
????????
αλνταρκ και μαγκι μου αρεσουν οι γυναικες με γενια σε λεω αλλα και οι καραφλες ειναι χοτ
229 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:41
Aldark
σημειωση: μαγγι δε τα βγαλα εγω , οποτε ο τζιμ ειναι ο μεσσιας σου :xD:
καλα χοκινς αντε γεια
ο τυπος στην σιγκ σου ειναι ο σαμγουελ ταρλυ στην nightwatch απο γκοτ;
καλα χοκινς αντε γεια
ο τυπος στην σιγκ σου ειναι ο σαμγουελ ταρλυ στην nightwatch απο γκοτ;
230 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:45
????????
γιατι ρε δεν σου αρεσουν οι καραφλες?ρε σε λεω ειναι τουμπανα αν ειχε και γενια θα ηταν θεογκομενα
231 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:49
Patty D.Luffy
^ with love to hawikins!!!
Hawkins ειλικρνά...
- Ο.Ο:
Hawkins ειλικρνά...
232 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:50
Aldark
δε συνεχιζω τη συζητηση περι τριχωτων και καραφλων γκομενων ρε συ xD
παττυ πληζ
παττυ πληζ
233 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:53
????????
η κοπελα πιο πανω ειναι θεα ετσι πρεπει να ειστε ολλες
234 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:54
maggie
είσαι ο μόνος που δεν έχω δει φώτο.Aldark's Mother έγραψε:εγώ ομορφοδείχνω ρε γαμώτο
Άσχετο.. είναι η ιδέα μου ή για καμιά ώρα ήταν η maggie admin και τώρα ξαναέγινε ο Elidor???
huh?
μπήκα..πραγματικά δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν πείραξα τίποτα.Aldark's Mother έγραψε:password 123456 όποιος θέλει μπαίνει,μόνο μην πειράξει τίποτα
Aldark's Mother έγραψε:ψάχνω για άλλο όνομα όνομα..το Ξοηνυμαν καλό σας φαίνεται?
Ομοφοβικός
Κωλαρού
Giannis MD
π=3.14159 και
to ∞ & → (to boobs and beyond)
235 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:55
Patty D.Luffy
Έχε χάρη που βαριέμαι να διαβάσω... :xD:
Αλλιώς σιγά μην ασχολιόμουν με τπν Χοκινσούλη και τα βίτσια του
Αλλιώς σιγά μην ασχολιόμουν με τπν Χοκινσούλη και τα βίτσια του
236 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:58
Johnyman
Ιωάννης MD έγραφε η μπλούζα αποφοίτησής μου..
φώτο μου μόνο γυμνές έχω..
φώτο μου μόνο γυμνές έχω..
237 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:59
maggie
καλά θα μπει ο έλιντορ και θα σας τον δώσει και εσάς για τα warns.
238 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:00
????????
ωραια ζηλεψα!μπειτε και στο δικο μου!ο κωδικος ειναι assasinscreed2
και παττυ προς θεου ειναι δυνατον να μου αρεσουν οι καραφλοτρυχοτες?
και παττυ προς θεου ειναι δυνατον να μου αρεσουν οι καραφλοτρυχοτες?
239 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:01
Patty D.Luffy
Μην βρείτε κανεναν μπελά ρε παιδιά.. αν είναι βάλτε τα στη θέση τους!! :conf:
240 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:03
????????
ποιος τον χέζει τον elidor ρε patty.
241 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:04
Aldark
χοκινς κοφτην πλακα με τις καραφλες και στα αλλα θρεντ γιατι θα δεις την μπαρα των γουορν σου να φτανει στο 0%.
εντιτ: καλα με το νεο ποστ το χεις φαει το μπαν...ριπ χοκινς
εντιτ: καλα με το νεο ποστ το χεις φαει το μπαν...ριπ χοκινς
242 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:04
maggie
^^
άξιος.
άξιος.
243 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:08
Patty D.Luffy
BLASPHEMY!!!!!
244 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:08
maggie
άξιος λέμε.
245 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:10
Aldark
παω για υπνο γιατι γραφω αυριο...να προσεχετε το φορουμ και οχι καραφλες γυναικες με τριχες στα αυτια.
246 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:12
Dr. Jimalicious
Είμαι εγώ εδώ για να προσέχω...
247 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:12
Patty D.Luffy
Θα σταυρωθεί όπως ο Jesus?? :xD:
(Θα έκανα λογοπαίγνιο τώρα αλλα βαριέμαι )
Και εγώ γράφω αλλα μάλλονδ εν θα το δόσω... ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!
Θα δόσω της Παρασκευής!
(Θα έκανα λογοπαίγνιο τώρα αλλα βαριέμαι )
Και εγώ γράφω αλλα μάλλονδ εν θα το δόσω... ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!
Θα δόσω της Παρασκευής!
248 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:14
maggie
το παιδί είπε αυτό που πιστεύει..δεν καταλαβαίνω γτ αντιδράτε έτσι στην άποψη του.
άξιος επειδή είπε αυτό που εσείς φοβάστε να πείτε.
άξιος επειδή είπε αυτό που εσείς φοβάστε να πείτε.
249 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:18
????????
ναι δεν σε φοβαμαι αλνταρουκο!ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΓΗΝΑΙΚΕΣ
250 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 00:19
Aldark
οκ χοκινακο θα τα πουμε αυριο βιτσιωζε
αφηνω το φορουμ στον τζιμ.
νυχτες , ευχηθειτε μου να παρω πανω απο 80.
αφηνω το φορουμ στον τζιμ.
νυχτες , ευχηθειτε μου να παρω πανω απο 80.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης