Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Άλλαξες τα ονόματα όταν κλείδωσε το πολ;

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

όχι, δεν μου πέρασε από το μυαλό να σου πω την αλήθεια να κάνω αυτό, αλλά και πάλι ο έλιντορ θα το καταλάβαινε οπότε..

θύμισε μου πάντως όποτε χρειάζομαι ιδέες για κλεψίματα να ζητάω τη συμβουλή σου πρώτα XD

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Θα σε φωτίσω στα σκοτεινά μονοπάτια της τέχνης της απάτης.
Τελικά ποιός γράφει στο youtube και με φωνάζει με το όνομα του forum;

maggie

maggie

lol..δώσε μου λινκ να διαβάσω, να βγάλω μερικούς υποψήφιους από τον τρόπο έκφρασης του..σε pm στείλτο καλύτερα..ή φμπ

Elidor

Elidor

Avarga
Με κουρασατε.

maggie

maggie

xo xo xo..αν μάθεις τι έκανα θα με βρίσεις luck

Elidor

Elidor

Avarga
Αν μαθω τι εκανες θα σου παρω το κεφαλι και θα το ριξω για τροφη στα σκυλια μου.

Aldark

Aldark

επιτέλους ζωντάνεψε το σπαμ , 2 μέρες είχα εγώ το τελευταίο ποστ xD

maggie

maggie

^^ ρατσιστή

maggie

maggie

τα ξέχασα τα ιταλικά μου γμτ...

@αλνταρκ: όχι δεν τον έχω τον κωδικό τώρα, αλλά το σεπτέμβριο θα γίνω αντμιν, για να μην το ξεχάσω θα το γράψω στο κινητό μου υπενθύμιση να μου το θυμήσει να σε διαγράψω για τον συγκεκριμένο λόγο τότε.

Aldark

Aldark

ο οποίος είναι; οι μαύρες;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:38, 1 φορά

Aldark

Aldark

μάγγι με πληγώνεις απόψε με την απόλυτη στάση σου...δεν έκανα τίποτα που να σε βλάψει νεαρή μου και με απειλείς..λυγμ...

Maggie :)

maggie

maggie

χαλάτε τον σκοπό ύπαρξης τους φόρουμ. καταστρέφετε την εικόνα του, τρομοκρατείτε τα μέλη μας με την στάση σας.

είστε ό,τι χειρότερο έτυχε σε αυτό το φόρουμ.

Aldark

Aldark

Σιγά μην είμααστε ότι χειρότερο , ειδικά εσύ maggie που αλωνίζεις ελεύθερη δεν πρέπει να έχεις παράπονο..τι θες να γίνεται χαϊμός στο ίσιωμα; here and there

maggie

maggie

^^φέρε μου το σπαθί του πατέρα σου να commit seppuku/harakiri (ξέχασα ποιο είναι ποιο γμτ) διότι δεν άντεξα το παραπάνω post...

πρέπει να αλωνίζουμε όλοι ελεύθεροι όχι μόνο εγώ..

και ορίστε αγαπητοί συμφορουμίτες μου, μόλις παραδέχτηκε το όργανο εξουσίας πως γίνονται διακρίσεις μεταξύ των μελών.. για πόσο ακόμα θα ανεχτείτε την άδικη βασιλεία τους? ξεσηκωθείτε και αρχίστε το spam...δεν πρέπει να αφήσουμε τν φασισμό τους να περάσει.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μπορεί να φαντάζουμε σκληροί και άδικοι, μπορεί σε κάποιο βαθμό να είμαστε κιόλας. Όμως με αυτόν τον τρόπο επιβάλλεται η τάξη. Δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά θα τον ακολουθήσω για τώρα.
Αν βρω καλύτερο τρόπο να υπάρχει ισότητα και ελεγχόμενη ελευθερία στο φόρουμ, να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι ο πρώτος που θα τον ακολουθήσει. Το σπαμμάρισμα δεν είναι όμως ένας από αυτούς τους τρόπους και απλά δεν οδηγεί πουθενά.
Μετανιώνω που έκανα οφφ ποστ στο θέμα με την γνώμη μας, όμως θεωρώ ότι ήταν απαραίτητες οι διευκρινήσεις που παρείχα. Το πόστ με τα κλειδιά ήταν άσχετο και πιστεύω ότι πρέπει να διαγραφεί αφού δεν προσφέρει κάτι στο θέμα.
-Jim McDuck, o μπλέ φασιανός.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Χαζαμαρια ειστε

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Πλακα πλακα ξεπερασα τα χιλια ποστ.
Καιρος να αλλαζω ακαουντ σιγα σιγα

Aldark

Aldark

πλάκα πλάκα τώρα που το δα φτάνω τον δίδι

maggie

maggie

^^^μη μας κάνεις παρέα.

Aldark

Aldark

4 και σήμερα...
the countdown has started

maggie

maggie

eli άκου πως έκλεψα ρε στο poll.

όταν έπεσες για ύπνο μπήκα με το acc σου, επεξεργάστηκα το πρώτο σου post για να προσθέσω cancel vote.

ακύρωσα τη θετική σου ψήφο και ψήφισα "δεν μαρέσει".
επεξεργάστηκα μια τελευταία φορά το ποστ σου για να αφαιρέσω το cancel vote.

έτσι κλέβουν οι άνθρωποι, με φαντασία και δημιουργικότητα...όχι σα νουμπάκια με το ακκ του admin. γατάκι.

Santouryuu

Santouryuu

εγω συμφωνω με μαγκι..... δωστε τη χουντα στο λαο.... ενα το χελιδοοοοοοοοονι

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: 

Santouryuu

Santouryuu

admin έγραψε:Φερω το φως της γνωσης και ζεσταινω τις καρδιες των μελων μου. Ειμαι η τυφλη δικαιοσυνη, ο λαμπρος οδηγος, η ηγετικη φιγουρα, ο εκ φυσεως αρχηγος καθε αντρα και ο κρυφος ποθος καθε γυναικας.

Οσοι ακολουθειτΕ το μονοπατι μου θα ανταμειφθειτΕ πλουσιοπαροχα.

Απο δω και στο εξης, καθε ακολουθος μου θα φερει το σημαδι μου.

φςςςςς.... ειχα καιρο να παιξω τον γκραμαρ νατσι......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης