Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
601 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:20
maggie
602 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:22
Dr. Jimalicious
Άλλαξες τα ονόματα όταν κλείδωσε το πολ;
603 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:25
maggie
όχι, δεν μου πέρασε από το μυαλό να σου πω την αλήθεια να κάνω αυτό, αλλά και πάλι ο έλιντορ θα το καταλάβαινε οπότε..
θύμισε μου πάντως όποτε χρειάζομαι ιδέες για κλεψίματα να ζητάω τη συμβουλή σου πρώτα XD
θύμισε μου πάντως όποτε χρειάζομαι ιδέες για κλεψίματα να ζητάω τη συμβουλή σου πρώτα XD
604 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:27
Dr. Jimalicious
Θα σε φωτίσω στα σκοτεινά μονοπάτια της τέχνης της απάτης.
Τελικά ποιός γράφει στο youtube και με φωνάζει με το όνομα του forum;
Τελικά ποιός γράφει στο youtube και με φωνάζει με το όνομα του forum;
605 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:30
maggie
lol..δώσε μου λινκ να διαβάσω, να βγάλω μερικούς υποψήφιους από τον τρόπο έκφρασης του..σε pm στείλτο καλύτερα..ή φμπ
606 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:33
Elidor
Με κουρασατε.
607 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 20:54
maggie
xo xo xo..αν μάθεις τι έκανα θα με βρίσεις
608 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:11
Elidor
Αν μαθω τι εκανες θα σου παρω το κεφαλι και θα το ριξω για τροφη στα σκυλια μου.
609 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:26
Aldark
επιτέλους ζωντάνεψε το σπαμ , 2 μέρες είχα εγώ το τελευταίο ποστ xD
610 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:28
maggie
^^ ρατσιστή
611 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:36
maggie
τα ξέχασα τα ιταλικά μου γμτ...
@αλνταρκ: όχι δεν τον έχω τον κωδικό τώρα, αλλά το σεπτέμβριο θα γίνω αντμιν, για να μην το ξεχάσω θα το γράψω στο κινητό μου υπενθύμιση να μου το θυμήσει να σε διαγράψω για τον συγκεκριμένο λόγο τότε.
@αλνταρκ: όχι δεν τον έχω τον κωδικό τώρα, αλλά το σεπτέμβριο θα γίνω αντμιν, για να μην το ξεχάσω θα το γράψω στο κινητό μου υπενθύμιση να μου το θυμήσει να σε διαγράψω για τον συγκεκριμένο λόγο τότε.
612 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:37
Aldark
ο οποίος είναι; οι μαύρες;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:38, 1 φορά
613 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 21:41
Aldark
μάγγι με πληγώνεις απόψε με την απόλυτη στάση σου...δεν έκανα τίποτα που να σε βλάψει νεαρή μου και με απειλείς..λυγμ...
614 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 22:02
maggie
χαλάτε τον σκοπό ύπαρξης τους φόρουμ. καταστρέφετε την εικόνα του, τρομοκρατείτε τα μέλη μας με την στάση σας.
είστε ό,τι χειρότερο έτυχε σε αυτό το φόρουμ.
είστε ό,τι χειρότερο έτυχε σε αυτό το φόρουμ.
615 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 22:53
Aldark
Σιγά μην είμααστε ότι χειρότερο , ειδικά εσύ maggie που αλωνίζεις ελεύθερη δεν πρέπει να έχεις παράπονο..τι θες να γίνεται χαϊμός στο ίσιωμα;
616 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 23:02
maggie
^^φέρε μου το σπαθί του πατέρα σου να commit seppuku/harakiri (ξέχασα ποιο είναι ποιο γμτ) διότι δεν άντεξα το παραπάνω post...
πρέπει να αλωνίζουμε όλοι ελεύθεροι όχι μόνο εγώ..
και ορίστε αγαπητοί συμφορουμίτες μου, μόλις παραδέχτηκε το όργανο εξουσίας πως γίνονται διακρίσεις μεταξύ των μελών.. για πόσο ακόμα θα ανεχτείτε την άδικη βασιλεία τους? ξεσηκωθείτε και αρχίστε το spam...δεν πρέπει να αφήσουμε τν φασισμό τους να περάσει.
πρέπει να αλωνίζουμε όλοι ελεύθεροι όχι μόνο εγώ..
και ορίστε αγαπητοί συμφορουμίτες μου, μόλις παραδέχτηκε το όργανο εξουσίας πως γίνονται διακρίσεις μεταξύ των μελών.. για πόσο ακόμα θα ανεχτείτε την άδικη βασιλεία τους? ξεσηκωθείτε και αρχίστε το spam...δεν πρέπει να αφήσουμε τν φασισμό τους να περάσει.
617 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 14 Ιουλ 2013, 23:18
Dr. Jimalicious
Μπορεί να φαντάζουμε σκληροί και άδικοι, μπορεί σε κάποιο βαθμό να είμαστε κιόλας. Όμως με αυτόν τον τρόπο επιβάλλεται η τάξη. Δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά θα τον ακολουθήσω για τώρα.
Αν βρω καλύτερο τρόπο να υπάρχει ισότητα και ελεγχόμενη ελευθερία στο φόρουμ, να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι ο πρώτος που θα τον ακολουθήσει. Το σπαμμάρισμα δεν είναι όμως ένας από αυτούς τους τρόπους και απλά δεν οδηγεί πουθενά.
Μετανιώνω που έκανα οφφ ποστ στο θέμα με την γνώμη μας, όμως θεωρώ ότι ήταν απαραίτητες οι διευκρινήσεις που παρείχα. Το πόστ με τα κλειδιά ήταν άσχετο και πιστεύω ότι πρέπει να διαγραφεί αφού δεν προσφέρει κάτι στο θέμα.
-Jim McDuck, o μπλέ φασιανός.
Αν βρω καλύτερο τρόπο να υπάρχει ισότητα και ελεγχόμενη ελευθερία στο φόρουμ, να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι ο πρώτος που θα τον ακολουθήσει. Το σπαμμάρισμα δεν είναι όμως ένας από αυτούς τους τρόπους και απλά δεν οδηγεί πουθενά.
Μετανιώνω που έκανα οφφ ποστ στο θέμα με την γνώμη μας, όμως θεωρώ ότι ήταν απαραίτητες οι διευκρινήσεις που παρείχα. Το πόστ με τα κλειδιά ήταν άσχετο και πιστεύω ότι πρέπει να διαγραφεί αφού δεν προσφέρει κάτι στο θέμα.
-Jim McDuck, o μπλέ φασιανός.
618 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 01:20
Σκληρός Καριόλης
Χαζαμαρια ειστε
619 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 01:26
Σκληρός Καριόλης
Πλακα πλακα ξεπερασα τα χιλια ποστ.
Καιρος να αλλαζω ακαουντ σιγα σιγα
Καιρος να αλλαζω ακαουντ σιγα σιγα
620 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 01:45
Aldark
πλάκα πλάκα τώρα που το δα φτάνω τον δίδι
621 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:08
maggie
^^^μη μας κάνεις παρέα.
622 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:18
Aldark
4 και σήμερα...
the countdown has started
the countdown has started
623 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 03:00
maggie
eli άκου πως έκλεψα ρε στο poll.
όταν έπεσες για ύπνο μπήκα με το acc σου, επεξεργάστηκα το πρώτο σου post για να προσθέσω cancel vote.
ακύρωσα τη θετική σου ψήφο και ψήφισα "δεν μαρέσει".
επεξεργάστηκα μια τελευταία φορά το ποστ σου για να αφαιρέσω το cancel vote.
έτσι κλέβουν οι άνθρωποι, με φαντασία και δημιουργικότητα...όχι σα νουμπάκια με το ακκ του admin. γατάκι.
όταν έπεσες για ύπνο μπήκα με το acc σου, επεξεργάστηκα το πρώτο σου post για να προσθέσω cancel vote.
ακύρωσα τη θετική σου ψήφο και ψήφισα "δεν μαρέσει".
επεξεργάστηκα μια τελευταία φορά το ποστ σου για να αφαιρέσω το cancel vote.
έτσι κλέβουν οι άνθρωποι, με φαντασία και δημιουργικότητα...όχι σα νουμπάκια με το ακκ του admin. γατάκι.
624 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 03:35
Santouryuu
εγω συμφωνω με μαγκι..... δωστε τη χουντα στο λαο.... ενα το χελιδοοοοοοοοονι
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
625 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 03:39
Santouryuu
admin έγραψε:Φερω το φως της γνωσης και ζεσταινω τις καρδιες των μελων μου. Ειμαι η τυφλη δικαιοσυνη, ο λαμπρος οδηγος, η ηγετικη φιγουρα, ο εκ φυσεως αρχηγος καθε αντρα και ο κρυφος ποθος καθε γυναικας.
Οσοι ακολουθειτΕ το μονοπατι μου θα ανταμειφθειτΕ πλουσιοπαροχα.
Απο δω και στο εξης, καθε ακολουθος μου θα φερει το σημαδι μου.
φςςςςς.... ειχα καιρο να παιξω τον γκραμαρ νατσι......
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης