να υποθέσω πως εσύ ανήκεις στο τέταρτο + 1, huh? XD
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
776 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 01 Σεπ 2013, 23:56
maggie
777 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 02 Σεπ 2013, 00:00
Aldark
ναι maggie άλλαξε σετ , θενξ έλιντορ , Αλέξανδρος όχι Αλέξης όμως (ο Άγιος Αλέξιος γιορτάζει 17 Μαρτίου και πρόκειται για άλλο όνομα~!)
778 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 02 Σεπ 2013, 12:50
Johnyman
bye elidor
xronia polla alex
egw ginomai admin h oxi?
xronia polla alex
egw ginomai admin h oxi?
779 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 02 Σεπ 2013, 16:00
maggie
θα το μάθουμε στις 10. Σεπτεμβρίου.
780 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 02 Σεπ 2013, 21:52
Aldark
θενξ τζον! :)
781 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 10:48
Santouryuu
κρονια πουλα στους εορταζοντες.... χεστηκα αν ειναι καθυστερημενα (οι ευχες).
+1 στο 2 και 4
elidor, θα γινεις πολιτης οπλιτης; :Ρ
+1 στο 2 και 4
782 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 12:06
Aldark
θενξ ρε συ , 40 μέρες διαρκεί δεν πειράζει
(πλάκα κάνω , warn για καθυστέρηση :teme: )
(πλάκα κάνω , warn για καθυστέρηση :teme: )
783 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 16:14
maggie
κάποιος σκόνταψε στο σαρκασμό μου. απογοητεύομαι.
για τους υπόλοιπους είμαι περήφανη.
για τους υπόλοιπους είμαι περήφανη.
784 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 19:49
Santouryuu
μιλας με γριφους woman....
καλο μηνα everybody....
τωρα τελευταια ολο ξεχναω....
γ$%@#%^$&μενο αλτσχαϊμερ
καλο μηνα everybody....
τωρα τελευταια ολο ξεχναω....
γ$%@#%^$&μενο αλτσχαϊμερ
785 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 19:57
Elidor
Αυτα ειναι πουστιες των Αθηναιων, γω θα ειμαι σκετο οπλιτης.Santouryuu έγραψε:
786 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 03 Σεπ 2013, 23:06
Dr. Jimalicious
Γύρισα από την μακρινή χώρα όπου εκπαιδευόμουν ως Thundercat.
Και ξέρει κανείς μετά από εγχείρηση κύστης κόκκυγα, μετά από πόσο καιρό ξαναείσαι "καλά";
Και ξέρει κανείς μετά από εγχείρηση κύστης κόκκυγα, μετά από πόσο καιρό ξαναείσαι "καλά";
787 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 04 Σεπ 2013, 10:05
Santouryuu
2 χρονια....
μολις ανακαλυψα οτι η υπογραφη μου ειναι φορ δε λολς
νταξει την εφτιαξα
μολις ανακαλυψα οτι η υπογραφη μου ειναι φορ δε λολς
νταξει την εφτιαξα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Τετ 04 Σεπ 2013, 20:53, 1 φορά
788 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 04 Σεπ 2013, 12:27
Aldark
μα δεν είναι κόλπο , είναι μαγεία!
789 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 02:10
Johnyman
ante epistrepste apo tis diakopes sas exw oreksh
790 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 12:32
Elidor
Τι ρε βαριεσαι?
791 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 12:42
Aldark
άλλες χρονιές ήμουν ακόμα διακοπές τέτοια εποχή , τώρα έχω γυρίσει 10 μέρες :(
792 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 12:53
Elidor
Αχουυυυ... Θα κλαψω..
793 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 15:44
maggie
2ο ποστ με greeklishAldark's Mother έγραψε:ante epistrepste apo tis diakopes sas exw oreksh
γυρίσαμε
794 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 15:54
maggie
ωωωωωω..έγινα admin
δεν μαρέσει το χρώμα :/
δεν μαρέσει το χρώμα :/
795 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 20:44
Johnyman
aurio tetoia wra na eimai admin
@maggie epese nero sto plhktrologio kai xalasan ta ellhnika
@maggie epese nero sto plhktrologio kai xalasan ta ellhnika
796 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 23:18
maggie
τρίτο post με greeklish^
elidor με γεια ρε.
elidor με γεια ρε.
797 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 05 Σεπ 2013, 23:23
Aldark
το χρώμα του αντμιν είναι πολύ ωραίο , μήπως επειδή δεν πάει με το σετ σου δε σ'αρέσει ή είσαι παναθηναϊκός;;;;
τζον , http://speech.ilsp.gr/greeklish/
τζον , http://speech.ilsp.gr/greeklish/
798 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 00:14
maggie
i am not panathinaikos..το χρώμα του admin δεν είναι πολύ ωραίο. πολύ ωραία είναι τα χρώματα των μοντ και vip.
799 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 00:18
Dr. Jimalicious
Είναι όντως ωραία τα χρώματα μας. Των admin είναι πολύ φωτεινό.
800 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 00:44
Aldark
Παραδόξως του μοντ για πράσινο είναι καλούτσικο...Και το βιπ είναι κλαςς. Του αντμίν είναι το αγαπημένο μου χρώμα ακριβώς , οπότε είναι τέλειο<3
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης