Χμ, εμένα του μοντ είναι το αγαπημένο μου, αν ήταν βέβαια ένα τόνο πιο φωτεινό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
801 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 00:55
Dr. Jimalicious
802 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 02:12
Johnyman
black! aurio pou tha eimai admin tha mas kanw maurous
elidor to gurisame sta γκέυ pony blepw
tha allaksw kai to onoma mou an einai
803 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 12:08
Elidor
Η αλλη το βαλε.
804 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 12:12
Σκληρός Καριόλης
γιαννη κουραζεις
805 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 13:08
Aldark
http://speech.ilsp.gr/greeklish/ αν δε μπορείς μαν :)
806 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 13:25
maggie
τέταρτο ποστ με greeklish.Aldark's Mother έγραψε:black! aurio pou tha eimai admin tha mas kanw maurous
Γιάννη με γεια ρε.
αγαθό παιδί. τσέκαρε πως έχει γράψει το γκέυAldark έγραψε:http://speech.ilsp.gr/greeklish/ αν δε μπορείς μαν :)
807 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 15:33
maggie
elidor ποιο σετάκι του Γιάννη σαρέσει καλύτερα? αυτό ή το προηγούμενο?
808 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 15:35
Elidor
Αυτο ασε.
809 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 15:37
maggie
εσένα να ξες σου έβαλα το πιο awesome pony που υπάρχει. είναι και λεσβία. και 20% cooler από τα υπόλοιπα πόνυ.
στο Γιάννη έβαλα το πιο γκέυ πόνυ που υπάρχει.
στο Γιάννη έβαλα το πιο γκέυ πόνυ που υπάρχει.
810 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 16:31
Johnyman
κουράζω? δεν ξέρω..θέλω και δεύτερη γνώμη :/
ωραίο το νεο μου σετ,δεν θα το αλλάξω
ωχ φτιάχτηκε και το πληκτρολόγιο
edit: mpa telika entupwsh mou htan
ωραίο το νεο μου σετ,δεν θα το αλλάξω
ωχ φτιάχτηκε και το πληκτρολόγιο
edit: mpa telika entupwsh mou htan
811 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 17:09
Aldark
damn , δε το πρόσεξα.maggie έγραψε:αγαθό παιδί. τσέκαρε πως έχει γράψει το γκέυAldark έγραψε:http://speech.ilsp.gr/greeklish/ αν δε μπορείς μαν :)
Άρα επειδή είμαι ο νόμος , από δω και πέρα γράφε με ελληνικά τζον. :teme: :teme: :teme: :teme:
812 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Παρ 06 Σεπ 2013, 19:55
maggie
όχι δεν κουράζεις.
έτσι μπράβο να σε καμαρώσω λίγο με το σετάκι.
ποιος άλλος θέλειgay setάκι με pony ?
edit: ω τι συγκλονιστικό νέο διάβασα. ανακοινώθηκε ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Christian Gray.
έτσι μπράβο να σε καμαρώσω λίγο με το σετάκι.
ποιος άλλος θέλει
edit: ω τι συγκλονιστικό νέο διάβασα. ανακοινώθηκε ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Christian Gray.
oh dear lord, κλαίω..:haha:Οι φαν του βιβλίου, ωστόσο, διαμαρτύρονται για την επιλογή των δύο ηθοποιών, προτιμώντας άλλους πιο καταξιωμένους στη θέση τους (π.χ. Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Παρ 06 Σεπ 2013, 20:11, 2 φορές συνολικά
813 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 00:01
Santouryuu
θελω κι εγω σετακι... κουραστηκα να ειμαι στρ8!
814 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 00:50
maggie
έτοιμος^^
νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο μου. τι λέτε?
νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο μου. τι λέτε?
815 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 01:03
Elidor
Πουστροσαντοριου εγινες..
816 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 01:05
maggie
δεν είναι τέλειο? XDDDDDDDDDDDDD :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
817 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 13:53
Aldark
αγορίνα σάντο , πώς κατέντησες έτσι ρε συ;
818 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 16:47
Johnyman
maggie μπράβο,μάνο κλάψε
819 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 17:05
Σκληρός Καριόλης
Πέρα απο τη πλακα κουράζεις.
Το καταλαβαίνεις ελπίζω
Το καταλαβαίνεις ελπίζω
820 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 19:16
maggie
γιάννη βλέπω το set σου και νομίζω πως είναι δικό μου post >.<
821 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Σαβ 07 Σεπ 2013, 23:49
Santouryuu
χαχαχαχαχα.... ειμαι θεα!
822 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 08 Σεπ 2013, 00:59
Aldark
^αδελφάτο των ιπποτών ε;
823 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 08 Σεπ 2013, 01:44
Santouryuu
α μαρη νυφιτσα... ζηλευεις επειδη εχω glamour.
824 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 08 Σεπ 2013, 02:02
Aldark
άντε ρε fabulosa , ου ρε
825 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 08 Σεπ 2013, 15:20
maggie
aldark διακρίνω μια δόση ζήλειας.
@Johnyboy το πήρες χαμπάρι ή όχι?
@Johnyboy το πήρες χαμπάρι ή όχι?
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης