Μήπως το στατιστικό ήταν για γυναίκες?? Μικρό ποσοστό για άντρες δεν νομίζεις? :xD: :xD:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
426 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 05:05
Patty D.Luffy
427 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 05:14
????????
λες εε?Patty D Luffy έγραψε:Μήπως το στατιστικό ήταν για γυναίκες?? Μικρό ποσοστό για άντρες δεν νομίζεις? :xD: :xD:
428 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 13:09
Aldark
Patty D Luffy έγραψε:The Justice Era has begun!!!
Fix'd!
429 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 13:38
GomuRumeninge
Aldark έγραψε:Patty D Luffy έγραψε:The Anarchy has begun!!!
Fix'd!
Fix'd Fix'd....
430 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 15:17
Johnyman
431 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 15:18
Σκληρός Καριόλης
εχετε μερικα προβληματα ρε
432 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 16:34
GomuRumeninge
Tankianism έγραψε:εχετε μερικα προβληματα ρε
433 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 16:37
Aldark
εγώ προσωπικά έχω αλλά όχι στο φόρουμ.
434 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 16:42
????????
τι εχεις αλνταρουκο ανοιξε μας την καρδια σου
435 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 19:25
Aldark
τίποτα βρε χοκινάκο τρέχω όλη μέρα μαθήματα συν διάβασμα...και κάποιες μικρές εντάσεις είναι το τελευταίο που θέλω (μα συμβαίνουν)...
436 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 19:33
maggie
δεν το έφτιαξες βλέπω..εγώ φταίω που τον έπεισα να μας δώσει πρόσβαση σε Boooom.maggie έγραψε:το σκέφτηκα και εγώ. δεν προλαβαίνω να το φτιάξω. φτιάξτο εσύ.Tankianism έγραψε:Γαμησε.
Κανε ενα τοπικ που ο καθενας θα λεει τη γνωμη του για τους αλλους
ωπ ένας φαραώ.kosni21 έγραψε:κυρια μητερα του aldark τα σεβη μου για την παλαιοτητα κ την ποιοτητα σας κ επισης γαματη η μουτζουρωμενη φατσα του γελοιου στην υπογραφη σας
απλα respect
@πάττυ: έμαθα που μένει ο Jer..πάω να αρχίσω το stalking
ananas έγραψε:Όχι!
Και θα σας αποκαλύψω οτι είμαι ο Χόκινς! Καλά ακούσατε.
Tankianism θα έλεγα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο, και η μόνη που έχει το αποχαιρετιστήριο γράμμα μου είναι η maggie.
Εγώ δεν το γράφω ξανά γιατί βαριέμαι.
Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω... Αν παραγγείλω από ένα βιβλιοπωλείο το βιβλίο φαντασίας "The Kingkiller Chronicle Το όνομα του ανέμου", θα αργήσουν πολύ να το φέρουν; Και πόσο θα κοστίσει; Πάνω από 20 ευρώ;
Tankianism έγραψε:Και εγώ το έχω...
lol...ananas έγραψε:Καλό; Σου άρεσε; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο αστέρι του βορρά.
χόκινς το έχω(το αστέρι του βορρά)..το παράτησα κάπου στην 170σελ. και πήγα και είδα την ταινία..το μετάνιωσα >.<..πάλι καλά που πλήρωσα παιδικό εισιτήριο τουλάχιστον
@όσοι μου στείλατε πμ: τα διάβασα από δευτέρα αλλά έμπαινα από κινητό και δεν μπορούσα να απαντήσω.
ετοιμαστείτε να φάτε warn όσοι το ζητήσατε :xD:
437 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 19:56
petrikios
Ο δικος σου που ειναι,καιρο εχω να τον δω και εδω μεσα,και στον πραγματικο κοσμο,ξερεις τι απεγινε?
438 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:13
Elidor
Παντα βλεπω, ο Μεγας Ελιντορ εχει ματια παντου.
Ανανας το μπουλο, Μανο warn διοτι προκαλεις flame και οι υπολοιποι να ξερετε πως ο Ελιντορ ειναι παντα εδω για να επιβαλει τη δικαιοσυνη.
Ανανας το μπουλο, Μανο warn διοτι προκαλεις flame και οι υπολοιποι να ξερετε πως ο Ελιντορ ειναι παντα εδω για να επιβαλει τη δικαιοσυνη.
439 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:18
petrikios
Που σουν ρε χαμενος ανησυχησα
440 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:22
Elidor
Ειχα κατι δουλειες στο Netherealm.
441 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:32
petrikios
Καλλικρατιανες δουλειες να φανταστω....
442 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:38
Elidor
Crystal Life παρεα με Quan Chi και Scorpion.
443 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:45
petrikios
Ενα τηλεφωνο δεν χτηπησατε παντως,στα μουλωχτα ολα,μαλλον δεν θα χωρουσαμε φαινεται
444 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:51
Elidor
Δε ξερω, με πηραν και πηγα δε πηρα κανεναν εγω γενικα.
445 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 20:56
kosni21
τα σπαει ο σκορπιος come overhere κ σε κανει κεμπαπ
αν μπορεις πες του χαιρετησματα
αν μπορεις πες του χαιρετησματα
446 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 21:02
maggie
κλαίω.
447 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 23:54
Santouryuu
μην τυχΟν ειναι btw.... επισης δεν μου αρεσουν οι τονοι.... προτιμω γαυρο!
448 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τετ 03 Ιουλ 2013, 23:58
Aldark
ολυμπιακός είσαι;
449 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 00:29
Σκληρός Καριόλης
βαριεμαι να κανω τοπικς
450 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Πεμ 04 Ιουλ 2013, 00:29
Santouryuu
οχι!!!!!
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης