Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

petrikios

petrikios

Aldark έγραψε:Χαρά που θα κάνει ο Πέτρος.

Ο Πέτρος συγχωρεί και κακία δεν κρατεί, τώρα βέβαια ανάλογα και με το περιεχόμενο...

Santouryuu

Santouryuu

Γιατί επεξεργάζεστε τις απαντήσεις μου;

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τι εννοείς;

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

χαιρομαι χοκινς. με το παραμικρο εχεις φυγει. ειδικα στο αυτα που λες προς πετρο ηταν απαραδεκτα...

προς εμενα ειναι φεηλ γιατι με περνας ενα χρονο και γραφεις λες κι εισαι 13.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:με περνας ενα χρονο και γραφεις λες κι εισαι 13.
Έπεσες από τα σύννεφα τώρα εσύ...ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 17 Pedobeardancingplz

Aldark

Aldark

τώρα κλαίω :Ρ

(κόφτο με την αρκούδα αποκλείεται να μπει εμότικον!!!! :xD: )

razor1911

razor1911

Aστο να μπει λιγο να σπασουμε πλακα θα εχει τρελη φαση

Aldark

Aldark

εγω να το αφησω να μπει...ποιος θα το βαλει ειναι το θεμα ;)

razor1911

razor1911

@tankianism Η ζωη μου ειναι γεματη με games ετσι γουσταρω να λιωνω στο pc μη με βλεπεις που ειμαι τωρα στο στρατο, ναι ρε ετσι μεγαλωσα πηδηξα 3 πορνες: μαυρη, κατσιβελα, λευκη ειμαι αυτος που ειμαι και τιποτα δεν αλλαζω δεν γεννηθηκα με 1 graffiti στο χερι και ουτε θα λερωσω τοιχο για μια υπογραφουλα. Ειμαι στον κοσμο γιατι ο κοσμος ο αληθινος ειναι σαν σκατα, μπορω να δειρω 5 χρονα και 15 χρονα αλλα αν το κανω θα εχω μπλεξιματα με τον νομο και δεν εχω επιπεδο να φτασω σε σημειο να δειρω μικρα παιδια

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τι στο καλό ήταν αυτό τώρα;

Aldark

Aldark

τι εγινε εδω;
κατσε ο χοκινς νομιζω τα χε γραψει οριτζιναλλυ εκτος κι αν το τρολλι ο μανος εγραψε φεηκ λεττερ τοσο μεγαλο...
αλλα και παλι αντζουγια προσεχε τι λες ρε φιλε , γουορν.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
@razor Είναι άκυρο διότι πάει στο λάθος άτομο, το σωστό άτομο έφαγε μπαν και σχεδόν κάθε λέξη στην απάντηση σου και είναι σαν ένα τσίγκλισμα για προσωρινό μπαν.
Όπως είπε και ο Αλ, πάρε ένα warn, και κοίτα να ηρεμήσεις. Κατανοώ ότι ο στρατός είναι ζόρικος, αλλά μην το βγάζεις εδώ σε παρακαλώ.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
razor1911 έγραψε:@tankianism Η ζωη μου ειναι γεματη με games ετσι γουσταρω να λιωνω στο pc μη με βλεπεις που ειμαι τωρα στο στρατο, ναι ρε ετσι μεγαλωσα πηδηξα 3 πορνες: μαυρη, κατσιβελα, λευκη ειμαι αυτος που ειμαι και τιποτα δεν αλλαζω δεν γεννηθηκα με 1 graffiti στο χερι και ουτε θα λερωσω τοιχο για μια υπογραφουλα. Ειμαι στον κοσμο γιατι ο κοσμος ο αληθινος ειναι σαν σκατα, μπορω να δειρω 5 χρονα και 15 χρονα αλλα αν το κανω θα εχω μπλεξιματα με τον νομο και δεν εχω επιπε?δο να φτασω σε σημειο να δειρω μικρα παιδια
σε εμενα πηγαινε?
αν ναι μην φωβασαι δεν ειμαι 5 ουτε 15
ελα να με δειρης.
εδιτ ---δεν εγραψα ποτε εγω το γραμμα απο την στιγμη που εδωσα τον κωδικο εμπαινε οποιος ηθελε
ωποτε δεν επρεπε να φαω μπαν στο αλλο ακκ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Σε εσένα πήγαινε, ναι.
Κανονικά δεν έπρεπε να δώσεις τον κωδικό σου, διότι, ότι γράφεται με το όνομα σου καταλογίζεται σε εσένα.
Κόφτε το και οι δύο. Δεν παίρνω το μέρος κανενός, απλά κόφτε το.

Aldark

Aldark

Ότι είπε ο Τζιμ δε χρειάζεται να μιλάμε δύο φορές. Αν δω τίποτα τέτοιο ή υβριστικά μυνήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό (κι ας μπήκε άλλος) θα υπάρξουν warn και τιμωρίες. Τέλος συζήτησης.

Aldark

Aldark

κοιμαται το φόρουμ κι απόψε...το αφήνω λοιπόν. Άλλη μια δύσκολη μέρα για τον πολυάσχολο μοντ σας αύριο.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εκανες δυπλο ποστ!εκανες δυπλο ποστ απετω γουαρν1 νιανιανιανια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Είσαι ΘΕΑ!!!!! ΘΕΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!

Santouryuu

Santouryuu

hawkins maggies fav 

????????

Anonymous

Επισκέπτης
σαντο σε βγαλλαν απο αντμιν ρε?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τώρα???? Από την ημέρα των μεγάλων αλλαγών!! :xD: :xD:

Santouryuu

Santouryuu

το χαρακτηριστικο ενος μεγαλου παικτη ειναι κυριως το να ξερει ποτε πρεπει να αποσυρθει ;)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Santouryuu έγραψε:το χαρακτηριστικο ενος μεγαλου παικτη ειναι κυριως το να ξερει ποτε πρεπει να αποσυρθει ;)
εγραψες....
παντως η new era ξεκυνησε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
The Pirate Are has begun!!! is there trouble? is there trouble? 

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το 52%τον αρσενικων αυνανιζοντε καθημερινα,ετσι για να αλλαξω λιγο συζητηση

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης