Aldark έγραψε:Χαρά που θα κάνει ο Πέτρος.
Ο Πέτρος συγχωρεί και κακία δεν κρατεί, τώρα βέβαια ανάλογα και με το περιεχόμενο...
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aldark έγραψε:Χαρά που θα κάνει ο Πέτρος.
Έπεσες από τα σύννεφα τώρα εσύ...Aldark έγραψε:με περνας ενα χρονο και γραφεις λες κι εισαι 13.
σε εμενα πηγαινε?razor1911 έγραψε:@tankianism Η ζωη μου ειναι γεματη με games ετσι γουσταρω να λιωνω στο pc μη με βλεπεις που ειμαι τωρα στο στρατο, ναι ρε ετσι μεγαλωσα πηδηξα 3 πορνες: μαυρη, κατσιβελα, λευκη ειμαι αυτος που ειμαι και τιποτα δεν αλλαζω δεν γεννηθηκα με 1 graffiti στο χερι και ουτε θα λερωσω τοιχο για μια υπογραφουλα. Ειμαι στον κοσμο γιατι ο κοσμος ο αληθινος ειναι σαν σκατα, μπορω να δειρω 5 χρονα και 15 χρονα αλλα αν το κανω θα εχω μπλεξιματα με τον νομο και δεν εχω επιπε?δο να φτασω σε σημειο να δειρω μικρα παιδια
εγραψες....Santouryuu έγραψε:το χαρακτηριστικο ενος μεγαλου παικτη ειναι κυριως το να ξερει ποτε πρεπει να αποσυρθει ;)
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης