και double post & διόρθωσες τον έλι. θα φας μπαν. χάρηκα για τη γνωριμία
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
626 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 03:51
maggie
627 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 09:20
Elidor
Όχι ανόητο πλάσμα δε θα φάει μπαν, έκανε αυτό που έχω προστάξει εσένα να κάνεις... Εύγε παιδί μου Σαντο.
628 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 10:02
Σκληρός Καριόλης
όμορφα πράγματα...
629 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 10:18
Dr. Jimalicious
Έλα Πάττυ, στα λημέρια σου.
- Δωράκι για την Πάττυ:
630 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 11:22
Santouryuu
τι εγινε ρε παιδια; ζω ακομα; =))
jim, βρηκα κατι καλυτερο για την παττυ:
jim, βρηκα κατι καλυτερο για την παττυ:
631 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 12:02
Aldark
@jim επιτέλους έκανες και κάτι άλλο εκτός από μάηνκραφτ ρε :Ρ , βρήκες ποιος είναι ο sdasssssssssss;
@σάντο , λιγμ θέλω να ζήσω στο 80 ή το 90
@σάντο , λιγμ θέλω να ζήσω στο 80 ή το 90
632 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:25
Dr. Jimalicious
Ήμουν στο περισσότερο 90. Δεν ξέρεις τι χάνεις.
Και μάλλον είναι ο Hawkins. Και ετοιμάζω και εγχείρηση νεφρών σήμερα. Αλλά μάλλον θα ανέβει την άλλη βδομάδα.
Και μάλλον είναι ο Hawkins. Και ετοιμάζω και εγχείρηση νεφρών σήμερα. Αλλά μάλλον θα ανέβει την άλλη βδομάδα.
633 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:41
Aldark
2 χρόνια με περνάς κι εγώ έχω ελάχιστες μνήμες αν το πας έτσι φίλε
634 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:44
maggie
ήμουν σε όλο το 90
635 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:49
Santouryuu
nice skin.... αλλα το jolly roger της vivi γιατι υπαρχει ακομα;
636 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:51
maggie
επειδή δεν υπάρχει άλλο jolly roger mugiwara και πρέπει να καλύψουμε και το κουμπί του profile.
και επειδή δεν έχει καινούριο η μανδάμ όπως οι υπόλοιποι.
και επειδή δεν έχει καινούριο η μανδάμ όπως οι υπόλοιποι.
637 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:00
Dr. Jimalicious
Ωραία είναι τα καινούργια.
638 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:10
Aldark
επικ είναι! ψηφίζω και σε αλλαγή του μπάννερ , αλλά...
lucky maggie
lucky maggie
639 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:14
maggie
αλλά τί aldark?
640 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:25
Santouryuu
o franky δεν εχει ή επειδη ειναι και στο banner δεν τον βαλατε;
641 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:26
maggie
o franky έχει το register..για να το δεις πρέπει να είσαι εκτός σύνδεσης.
642 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:31
Johnyman
μπαίνω στο φόρουμ,τρίβω τα μάτια μου,λέω δεν είναι δυνατόν σε άλλο φόρουμ μπήκα..βγαίνω,ξαναμπαίνω κι όμως μπήκα στο σωστό!! ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
643 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:37
maggie
θα σε μπανάρω.
ήδη μου έδωσε τον κωδικό του acc του...τρέμετε για όταν μου δώσει και του admin.
ήδη μου έδωσε τον κωδικό του acc του...τρέμετε για όταν μου δώσει και του admin.
644 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 21:41
Santouryuu
lol
τωρα τον ειδα... συνηθως βαριεμαι να κανω λογκ ιν, λογκ οφφ και ετσι μενει παντα ανοιχτο.
τωρα τον ειδα... συνηθως βαριεμαι να κανω λογκ ιν, λογκ οφφ και ετσι μενει παντα ανοιχτο.
645 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 22:22
Aldark
maggie έγραψε:αλλά τί aldark?
το τι δεν παίρνει τόνο για να παίξω το παιχνίδι σου :xD: :xD:
αλλά έχει κανείς όρεξη να φτιάχνει μπαννερ;
646 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 22:40
maggie
έχουμε ήδη κάποια έτοιμα, νομίζω.
στα αρχαία όλα τονίζονται μπέμπη
αλλά ναι στα νέα δεν παίρνει τόνο, μόνο τα "πως" και "που" όταν είναι ερωτηματικά τονίζονται.
και δεν είναι δικό μου παιχνίδι, ποτέ μου δεν έπαιξα την άψογη σε ορθογραφία/γραμματική/συντακτικό, σε επίπεδο μάλιστα να διορθώνω και άλλους.
η μοναδική εξαίρεση σήμερα.
χθες ας πούμε ο Mάνος έγραψε "οραίο". έπρεπε να κάνω off topic για να τον διορθώσω? ειδικά όταν κατά 99% γνωρίζει τη σωστή ορθογραφία της λέξης και το πιθανό σενάριο είναι πως έγινε το λάθος εξαιτίας βιασύνης του.
τώρα σε εσένα θα μπορούσα να πω πως το σωστό είναι << το "τι" δεν παίρνει τόνο για να παίξω το παιχνίδι σου>>
κόψτε τις διορθώσεις λοιπόν ορθογραφίας σε μέλη...όχι μόνο δεν είναι κουλ αλλά την παθαίνουμε όλοι κάποια στιγμή. είναι λογικό να γίνονται λάθη..άλλοι βιάζονται, άλλοι είναι αφηρημένοι και άλλοι απλά δεν γνωρίζουν ορθογραφία..so what? σας ζήτησε ο ίδιος να τον διορθώσετε? δεν το νομίζω..
στα αρχαία όλα τονίζονται μπέμπη
αλλά ναι στα νέα δεν παίρνει τόνο, μόνο τα "πως" και "που" όταν είναι ερωτηματικά τονίζονται.
και δεν είναι δικό μου παιχνίδι, ποτέ μου δεν έπαιξα την άψογη σε ορθογραφία/γραμματική/συντακτικό, σε επίπεδο μάλιστα να διορθώνω και άλλους.
η μοναδική εξαίρεση σήμερα.
χθες ας πούμε ο Mάνος έγραψε "οραίο". έπρεπε να κάνω off topic για να τον διορθώσω? ειδικά όταν κατά 99% γνωρίζει τη σωστή ορθογραφία της λέξης και το πιθανό σενάριο είναι πως έγινε το λάθος εξαιτίας βιασύνης του.
τώρα σε εσένα θα μπορούσα να πω πως το σωστό είναι << το "τι" δεν παίρνει τόνο για να παίξω το παιχνίδι σου>>
κόψτε τις διορθώσεις λοιπόν ορθογραφίας σε μέλη...όχι μόνο δεν είναι κουλ αλλά την παθαίνουμε όλοι κάποια στιγμή. είναι λογικό να γίνονται λάθη..άλλοι βιάζονται, άλλοι είναι αφηρημένοι και άλλοι απλά δεν γνωρίζουν ορθογραφία..so what? σας ζήτησε ο ίδιος να τον διορθώσετε? δεν το νομίζω..
647 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 22:55
Aldark
δεν έκανα καμία διόρθωση ρε εγώ , εκτός απ'τον χόκινς και τον red hawk :P
648 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 22:58
maggie
γενικά αναφέρομαι.. και το γενικά μου δεν περιλαμβάνει τα edit posts που κάνατε εσύ και ο Jim.
649 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 23:00
Aldark
α , καλά πάντως είμαι ο κατεξοχήν ανορθόγραφος λογικά...:( αν και ξέρω τύπους που κάνουν ακραίες πατάτες αλλά για τα δεδομένα μου , είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει!
650 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 15 Ιουλ 2013, 23:08
Santouryuu
χαλαρωσε... για πλακα το κανω για να σας εκνευριζω/τρολλαρω επειδη με ειχες πει grammar nazi. δεν ειναι αναγκη ουτε να με λες σπαστικο ουτε να πετας μπηχτες. λες και δεν ξερω οτι δεν ειμαι ο ιδιος αλανθαστος!
βρε λες;
βρε λες;
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης