Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κανονικά όμως έχω 6000+whistle 
οπότε με το σεις και με τα σας από εδώ και πέρα σας παρακαλώ

kosni21

kosni21

κυρια μητερα του aldark τα σεβη μου για την παλαιοτητα κ την ποιοτητα σας κ επισης γαματη η μουτζουρωμενη φατσα του γελοιου στην υπογραφη σας
απλα respect

razor1911

razor1911

Το παιζει αντιφα για ΧΑ

kosni21

kosni21

κατα την γνωμη μου Η ΝΑΖΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΣ κ ο μονος λογος να ασχολεισαι με ΧΑ ειναι ετσι: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ρε παιδιά ο Μπούς είναι πως κάνετε έτσι??? :conf: :conf: :conf:

kosni21

kosni21

ασχετο.. miss patty ασχολεισαι ακομα με ζωγραφικη?
σου ειχα ζητησει παλιαααααααααα 1 λουφαρο χουλιγκαν της αεκαρας αλλα εσπασα το πισι κ σημερα μπηκα μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο αλλα αν μπορουσες κ ηθελες να ασχοληθεις να μου τον φτιαξειςplz plz plz 
ε φανταστικη πατυ??

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

kosni21 έγραψε:σου ειχα ζητησει παλιαααααααααα 1 λουφαρο χουλιγκαν της αεκαρας
Patty μην τολμήσεις και φτιάξεις κάτι τέτοιο. Είναι τώρα ο Luffy για ομαδούλες Β κατηγορίας; ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky<- Να μπει στα smilies παρακαλώ.

razor1911

razor1911

Patty D Luffy έγραψε:Ρε παιδιά ο Μπούς είναι πως κάνετε έτσι??? :conf: :conf: :conf:
Ωραια θυματα διαλεξε την 9/11 ο αληταρας

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky

kosni21

kosni21

τσοπερακο εχε χαρη που εισαι 1 ελαφακι φαε κανα μαλλι της γριας κ ασε την αρρωστια ησυχη:teme: 

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

kosni21 έγραψε:τσοπερακο εχε χαρη που εισαι 1 ελαφακι φαε κανα μαλλι της γριας κ ασε την αρρωστια ησυχη:teme: 
Υποτιμάς τα ζώα άλλα το έχεις για σήμα ένα κοτόπουλο. ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky

kosni21

kosni21

αυτο ηταν δωσε ραντεβου να σου κανω τα ματακια ασορτι με την μπλε μυτουλα σου:haha: 

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

kosni21 έγραψε:αυτο ηταν δωσε ραντεβου να σου κανω τα ματακια ασορτι με την μπλε μυτουλα σου:haha: 
Δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη. Επίσης στην ομάδα σου...

Σπόιλερ:

kosni21

kosni21

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι γαμω τα παιδια ε τα αρκουδακια ε τα ελαφακια ηθελα να πω

Aldark

Aldark

ο χρηστος αρκουδας που επαιζε στην καλλιθεαρα , πηρε μεταγραφη για τον ατρομητο. του ευχομαστε τα καλυτερα.
α ναι ισχυει μαμα με το παλιο ακκ ειχες πιο πολλα ποστ απο μενα , αλλα διαγραφτηκε οποτε ειμαι στην κορυφη(σχεδον)

careless run careless run careless run

ps:κοφτε το με την αρκουδα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
για σας ειμαι ενα νεο μελος και χαρικα για την γνωριμια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkkyΓειά σου Hawkins!!!!  hi! hi! hi!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ξερω για πιο πραγμα μηλας...
και αν συνεχησης να με αποκαλεις ετσι θα πω το μυστηκο σου

Aldark

Aldark

γεια σου χοκινς.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Γεια σου ρε Hawkins παλουκάρι! Είσαι χαλύβδινος ρε! ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ειμαι ο χοκινς λεμε ειμαι ενα νεο μελοος το οποιο γραφτηκε σημερα με σκοπο να συζητηση για το αγαπημενο του ανιμ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
^^ Το οτι ζωγραφίζω incest military yaoi??? ππφφφφ...  νόμιζες πως με τρόλλαρες τότε?? :xD: :xD:
Τεσπα, μόνος σου καρφώθηκες, δεν φταίω εγώ...
Αλλα καλως ήρθες στην παρέα μας κύριε ανανά!!! ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) - Σελίδα 14 Banana_Pedo_Bear_by_zorkky

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλως σας βρηκα αλλα δεν ειναι το yaoi το μυστικο που ξερω...ρωτα και τον σαντο!και δεν ειμαι ο χοκινς ειμαι ενα νεο μελος

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πού τον ξέρεις τον Σάντο εσύ?? heh look at that heh look at that heh look at that

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ειμασταν ενα γιαοι ζευγαρι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης