Ρε γιατι γουσταρεις οτι πιο αρρωστο; Αν θες παρε γουνα και βαλτη στη γκομενα σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
176 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:04
razor1911
177 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:04
????????
ρε ασε σε λεω θελω πολυ τριχα δεν φτανει η γουνα
178 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:05
Patty D.Luffy
- Είχε και πιο χάλια αλλα σε λυπήθηκα... Πάρε μια Κιμ..:
Still hot??
179 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:07
razor1911
Ζητα απο ενα κουρεα τριχες να τις παρεις σπιτι σου
180 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:08
????????
ναι ετσι τι θελω εγω την γκομενα και αν εχει και πιο πολυ δεν με χαλαει
181 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:10
Johnyman
εγώ θέλω και λίγα πατσακοίλια..πολλά ζητάμε?
182 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:12
razor1911
Και αν ειναι "αρρενωπη";
183 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:14
????????
διαιτα μην κανεις γιατι αλλιος με χανεις!σου λεω θελω να χω το κρεβατι μου γεματο!γιαυτο αρπα το ταψι με μουσακα που νε φουλ στα λυπαρα!
γιοοο
γιοοο
184 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:15
Patty D.Luffy
ωραίο ποιηματάκι!!!
185 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:15
Johnyman
ρίαλ χόκινς MC people!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
186 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:17
razor1911
Δεν θα γινω ποτε σαν και εσενα παχουλοςΡίαλ Χόκινς έγραψε:διαιτα μην κανεις γιατι αλλιος με χανεις!σου λεω θελω να χω το κρεβατι μου γεματο!γιαυτο αρπα το ταψι με μουσακα που νε φουλ στα λυπαρα!
γιοοο
187 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:20
????????
αν πρωσπαθεις να μου την πεις βρες τρυπα να κρυφτεις!razor1911 έγραψε:Δεν θα γινω ποτε σαν και εσενα παχουλοςΡίαλ Χόκινς έγραψε:διαιτα μην κανεις γιατι αλλιος με χανεις!σου λεω θελω να χω το κρεβατι μου γεματο!γιαυτο αρπα το ταψι με μουσακα που νε φουλ στα λυπαρα!
γιοοο
γιοοοοοο
188 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:23
razor1911
Ρίαλ Χόκινς έγραψε:αν πρωσπαθεις να μου την πεις βρες τρυπα να κρυφτεις!razor1911 έγραψε:Δεν θα γινω ποτε σαν και εσενα παχουλοςΡίαλ Χόκινς έγραψε:διαιτα μην κανεις γιατι αλλιος με χανεις!σου λεω θελω να χω το κρεβατι μου γεματο!γιαυτο αρπα το ταψι με μουσακα που νε φουλ στα λυπαρα!
γιοοο
γιοοοοοο
Το pc ειναι ωραιο κοιτα λιγο δεξια-αριστερα ανοιξε το λιγο το παραθυρο και ανακαλυψε τον εξω κοσμο.
189 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:31
????????
razor1911 έγραψε:Ρίαλ Χόκινς έγραψε:αν πρωσπαθεις να μου την πεις βρες τρυπα να κρυφτεις!razor1911 έγραψε:Δεν θα γινω ποτε σαν και εσενα παχουλοςΡίαλ Χόκινς έγραψε:διαιτα μην κανεις γιατι αλλιος με χανεις!σου λεω θελω να χω το κρεβατι μου γεματο!γιαυτο αρπα το ταψι με μουσακα που νε φουλ στα λυπαρα!
γιοοο
γιοοοοοο
Το pc ειναι ωραιο κοιτα λιγο δεξια-αριστερα ανοιξε το λιγο το παραθυρο και ανακαλυψε τον εξω κοσμο.
νατος εδω ενας ποζερας
μπηκε εδω περα να μας κανει κατι σαν μασαζ
γιοοοο
190 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:34
Dr. Jimalicious
ΓΚΡΡΡΡ!Patty D Luffy έγραψε:
(Πέρα από την πλάκα καλύτερα να μεγαλοδείχνεις παρά να μικροδείχνεις... :xD: )
Εγώ είμαι 19 και με ρωτάνε τι σχολή θέλω να περάσω όταν είμαι ξυρισμένος... Για αυτό αφήνω τις φαβορίτες. Τότε όλα normal.
191 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:37
Patty D.Luffy
Εγώ μέχρι τα 17 μεγαλοέδειχνα.. από τα 15 με κάναν 18.. τώρα είμαι 21 και με κάνουν πάλι για 18...
Something went wrong!!! :xD: :xD:
Something went wrong!!! :xD: :xD:
192 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 20:42
????????
με αναψατε τωρα!να φτιαξω ενα τοπικ για freestyle battle?αν ναι ποιος με πρωκαλει?
193 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:11
petrikios
Patty ησουν και εισαι ''προικισμενη'' μηπως....??
194 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:16
Patty D.Luffy
petrikios έγραψε:Patty ησουν και εισαι ''προικισμενη'' μηπως....??
Παίζει ρόλο???
195 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:19
petrikios
E για να ρωταω κατι θα ξερω,φυσικα και παιζει ρολο,αν για την ηλικια σου ησουν πανω λιγο πιο φουσκωτη απο το κανονικο τοτε λογικα να σε περασουν για μεγαλυτερη,με προβληματιζει τωρα που σε περναν για μικροτερη...μαλλον θα μεινες στασιμη φαινεται
196 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:22
Patty D.Luffy
Γιατί μέχρι ποια ηλικία φουσκώνεις??? :xD: :xD: :xD:
Ίσως έχω baby face , τι να πώ :xD:
Ίσως έχω baby face , τι να πώ :xD:
197 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:24
petrikios
Δεν ξερω εσεις τα κοριτσια λενε οτι αναπτυζεστε μεχρι τα 20 κατι,το ιδιο ισχυει και για τους αντρες....ιδεα δεν εχω βασικα,ετσι εχω ακουσει...τεσπα,αμα εχεις baby face,τοτε καλως,βασικα ειναι καλο να σας λενε οτι μικροδειχνετε,γιατι σκεψου οτι το ιδιο θα ισχυει και στο μελλον
198 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:30
Patty D.Luffy
Να σου πω την αλήθεια , δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο με κάνουν :xD:
Μέχρι τα 20 κάτι?? Ποιος έχει τέτοιες ψευδαισθήσεις ωρε?? :conf:
Μέχρι 17-18 το πολύ.. μετα μόνο αν πάρεις/χάσεις κιλά >.<
Babyface.... σκατόφατσα έχω αλλα τι να πεις :xD: :xD:
Άσχετο.. είναι η ιδέα μου ή για καμιά ώρα ήταν η maggie admin και τώρα ξαναέγινε ο Elidor???
Μέχρι τα 20 κάτι?? Ποιος έχει τέτοιες ψευδαισθήσεις ωρε?? :conf:
Μέχρι 17-18 το πολύ.. μετα μόνο αν πάρεις/χάσεις κιλά >.<
Babyface.... σκατόφατσα έχω αλλα τι να πεις :xD: :xD:
Άσχετο.. είναι η ιδέα μου ή για καμιά ώρα ήταν η maggie admin και τώρα ξαναέγινε ο Elidor???
199 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:32
petrikios
Μηπως σε μπερδευει το κοκκινο ειναι των VIP members και καλα και οχι το χρωμα που δηλωνει οτι εισαι Admin...εκτος αμα τον τουμπαρε και τον επεισε να της δωσει για λιγο εξουσια,που δεν νομιζω...
200 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:39
Patty D.Luffy
Μα μπήκα στα groups και ήταν η Maggie στους admin και ο Elidor έβγαινε κίτρινος....
Και τώρα πάλι είναι όπως στην αρχή... ή δεν είδα καλά ή όντως της τον έδωσε για λίγο :xD:
Και τώρα πάλι είναι όπως στην αρχή... ή δεν είδα καλά ή όντως της τον έδωσε για λίγο :xD:
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης